Author |
Topic |
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
Posted - 29/09/2005 : 00:13:40
|
oliti ga yellow pages- žute stranice. Zanima me da li vama smeta kada strip ima žute stranice? Neka je strip glancer i ima žute stranice, kako bi ga ocjenili? Jer, recimo ja, nekad cak i kad je strip glancer neman ga namjeru kupit ako su žute stranice.
__________ Sve mi diraj ,ali kiosk nikad ne!
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4660 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
skot
Junior Member
Croatia
356 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 29/09/2005 : 00:17:44
|
Teško da ceš pronaci glancer prastarog LMS ili ZS bez požutjelih stranica. To je zub vremena i u tome je njihova car... |
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Posted - 29/09/2005 : 00:20:48
|
A da. Zaboravih. Mislija san na stripove tipa ludens, SD, novi bonelli stripovi i sl. Naravno da ce stari stripovi bit žuti (mislin dosta cesto).
__________ Sve mi diraj ,ali kiosk nikad ne! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7319 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 29/09/2005 : 00:22:46
|
Ništa strašno.To obicno bude u kompletu i to najviše kod Nathana(bar koliko san ja primjetija) i bude žut samo rub stranica dok unutra sve bude OK.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Posted - 29/09/2005 : 00:24:57
|
Neznan... Nije to to kad su iznutra normalo bijele,, a izvana upravo ti rubovi žuti... Narocito ne tamno žuti.
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7319 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
skot
Junior Member
Croatia
356 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 29/09/2005 : 00:30:52
|
quote: Originally posted by Thunderbolt
Neznan... Nije to to kad su iznutra normalo bijele,, a izvana upravo ti rubovi žuti... Narocito ne tamno žuti.
Izgleda da su upili vlagu. Mozda ih je prijašnji vlasnik držao u blizini WC-a... |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 29/09/2005 : 10:46:35
|
quote: Originally posted by skot
Izgleda da su upili vlagu. Mozda ih je prijašnji vlasnik držao u blizini WC-a...
ne mora biti da su upili vlagu. npr. imas na kiosku hrpu od cca 20 AF klasika, koji su svi drzani u istim uvjetima, vjerojatno i tiskani isti dan i na istom papiru, a opet 1-2 od njih ce imati zute rubove zasto?!? |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 29/09/2005 : 10:53:09
|
Zadnji MM ima žute stranice.Predzadnji Mr.No takoder.Kada ih posložiš u red na polici odstupaju od ostatka,ali meni to ne smeta.Tri stripa Zagora prije "Crni brod" isto imaju žutkaste stranice,koliko vidim.No,nije važno.Bitno je da se glanceri! |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 29/09/2005 : 11:00:25
|
oliti ga yellow pages- žute stranice. Zanima me da li vama smeta kada strip ima žute stranice? Neka je strip glancer i ima žute stranice, kako bi ga ocjenili? Jer, recimo ja, nekad cak i kad je strip glancer neman ga namjeru kupit ako su žute stranice.
Thunderbolt,jesi se testirao skoro na žuticu? |
Edited by - bagi on 29/09/2005 11:00:51 |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 29/09/2005 : 13:16:49
|
ma vala mi je potpuno svejedno, ako je glancer.jedino da bas nije negdje u blato ispao pa da su smedje
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!" |
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Posted - 29/09/2005 : 13:41:34
|
Hmmm... A znam ljude koji ono totalno ne vole žute stranice iliti rubove. Dobro ajde malo žuckaste, ali ono žute...
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Posted - 29/09/2005 : 13:42:38
|
quote: Originally posted by Maximuss
Kad ima zute stranice, meni je to ocjena 0.
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Posted - 29/09/2005 : 13:44:17
|
quote: Originally posted by wanderer
Izgleda da su upili vlagu. Mozda ih je prijašnji vlasnik držao u blizini WC-a...
ne mora biti da su upili vlagu. npr. imas na kiosku hrpu od cca 20 AF klasika, koji su svi drzani u istim uvjetima, vjerojatno i tiskani isti dan i na istom papiru, a opet 1-2 od njih ce imati zute rubove zasto?!?
Inacem, koliko ja znam, takve dodu stranice kada je strip duže vremena izložen na suncu.
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 29/09/2005 : 15:48:21
|
ne mora biti da su upili vlagu. npr. imas na kiosku hrpu od cca 20 AF klasika, koji su svi drzani u istim uvjetima, vjerojatno i tiskani isti dan i na istom papiru, a opet 1-2 od njih ce imati zute rubove zasto?!?
Inacem, koliko ja znam, takve dodu stranice kada je strip duže vremena izložen na suncu.
moguce da je to od sunca, ali i u MC-u sam naletio na primjerke sa zutim rubovima, a mislim da ti stripovi tamo nisu vidjeli sunca |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 29/09/2005 : 18:04:16
|
moguce da je to od sunca, ali i u MC-u sam naletio na primjerke sa zutim rubovima, a mislim da ti stripovi tamo nisu vidjeli sunca
Ama ljudi,to je sigurno požutilo od pogleda.Nemojte gledati tj citati pa nece listovi požutjeti.Evo,i ova stranica je pocela žutjeti po ivicama. Ccccccc....glupog topic-a a još gluplje rasprave.Decki,još malo pa ce te doktorirati na ovu temu,samo naprijed.
Samo mrtav indijanac je dobar indijanac... |
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Posted - 29/09/2005 : 18:15:19
|
quote: Originally posted by bagi
moguce da je to od sunca, ali i u MC-u sam naletio na primjerke sa zutim rubovima, a mislim da ti stripovi tamo nisu vidjeli sunca
Ama ljudi,to je sigurno požutilo od pogleda.Nemojte gledati tj citati pa nece listovi požutjeti.Evo,i ova stranica je pocela žutjeti po ivicama. Ccccccc....glupog topic-a a još gluplje rasprave.Decki,još malo pa ce te doktorirati na ovu temu,samo naprijed.
Samo mrtav indijanac je dobar indijanac...
A sad, glup topic. J*** ga, nešto te zanima pa želiš to raspravit na forumu, napraviš topic i neka. Di je problem? Pa znan ja ljude kojima to smeta, koji žele da stranice budu kako treba, ca sad?
Edited by - Thunderbolt on 29/09/2005 18:17:16 |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 30/09/2005 : 01:37:29
|
quote: Ccccccc....glupog topic-a a još gluplje rasprave.Decki,još malo pa ce te doktorirati na ovu temu,samo naprijed.
ccccc....glupog posta a jos glupljeg potpisa.nadam se da nisi doktorirao na tu temu...
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Posted - 30/09/2005 : 01:56:01
|
quote: Originally posted by verter
quote: Ccccccc....glupog topic-a a još gluplje rasprave.Decki,još malo pa ce te doktorirati na ovu temu,samo naprijed.
ccccc....glupog posta a jos glupljeg potpisa.nadam se da nisi doktorirao na tu temu...
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 30/09/2005 : 08:58:54
|
quote: Originally posted by bagi Ama ljudi,to je sigurno požutilo od pogleda.Nemojte gledati tj citati pa nece listovi požutjeti.Evo,i ova stranica je pocela žutjeti po ivicama. Ccccccc....glupog topic-a a još gluplje rasprave.Decki,još malo pa ce te doktorirati na ovu temu,samo naprijed. Samo mrtav indijanac je dobar indijanac...
hmm... ako je covjek postavio pitanje, zasto ne bi neko ko se vec sreo sa takvom situacijom i odgovorio na to pitanje. smisao foruma jeste RASPRAVA. inace, ako ti je bio ovo glup topic, sta se onda javljas na njega? ako ti je topic bio glup i ti si odlucio sudjelovati u njemu, sad dolazi kljucno pitanje: "jesi li i ti glup?"
|
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 30/09/2005 : 09:07:14
|
Teško da ceš pronaci glancer prastarog LMS ili ZS bez požutjelih stranica. To je zub vremena i u tome je njihova car...
a tek kad strip upije miris starog podruma, pa malo kad ga mišic gricne po rubovima...to je tek car...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 30/09/2005 : 09:10:19
|
quote: Originally posted by dule_car
Teško da ceš pronaci glancer prastarog LMS ili ZS bez požutjelih stranica. To je zub vremena i u tome je njihova car...
a tek kad strip upije miris starog podruma, pa malo kad ga mišic gricne po rubovima...to je tek car... to e to ---there is no spoon--- (a viljuske?)
ma bolje i to nego kada smrde po cigaretama. kupio sam jednog nevera na nekom kiosku, otvorio ga i smrdio ko kuga inace mi ne smeta dim cigareta i ok mi je miris, ali ovo... |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 30/09/2005 : 13:07:16
|
A kako znas di su bili prije nego su dosli kod njih?
|
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 30/09/2005 : 17:20:41
|
"a tek kad strip upije miris starog podruma, pa malo kad ga mišic gricne po rubovima...to je tek car..."
e dule ja nemam nista protiv mirisa podruma,cak stavise to mi je onako dobro samo da nije bas prejak,dok miseve ne volim nikako(a narocito bijele)
|
|
Topic |
|