Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
verter
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 28/09/2005 : 01:23:28
|
hajmo upuceni da vidim ko je citao ove stripove i sta bi mi predlozio za nabavljanje. volim pravo star wars filmove i citao sam tu i tamo neke stvari na netu. vidio sam da je dark horse izdao gomile i gomile tih stripova pa me zanima sta od toga vrijedi nabavljati a sta je trash. hajde SW freaks da vas vidim ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
"I believe comic book heroes walk the earth..."
|
|
Jackson Trbosjekson
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Slovenia
294 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 28/09/2005 : 02:10:33
|
Nisam baš strucnjak, ali svidjela mi se je Zahnova Thrawn trilogija u stripu, dakle Heir to the Empire/Dark Force Rising/Last Command. Serijal "Empire" je isto ok.
Koljem po kucama. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 28/09/2005 : 02:37:11
|
jackson tnx na inf!
e texe hajd ti fino idi pojedi jedan biftek debeo kao prst sa brdom krompirica pa se onda vrati ![](icon_smile_big.gif)
"I believe comic book heroes walk the earth..." |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Mailman
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/mmav.JPG)
Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 28/09/2005 : 09:22:25
|
Tag & Bink Are Dead. Death Star Is Born. Force Fiction.
To su pravi. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
|
JohnDrake
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
467 Posts
Member since 08/01/2005 |
Posted - 28/09/2005 : 09:46:07
|
Ovako, napamet:
Stare adaptacije Goodwina i Williamsona, zapravo sve od njih dva. Dark Horse je reprintao TPB-ove sa presloženim dnevnim trakama koje su radili za novine. Gore spomenute zajebancije kao Tag i Bink, Kevin Rubio ako se ne varam, (za domaci rad pronaci filmic Troops na netu) Domace egzibicije od Macana, Kordeja i Biukovica: X-Wing: Phantom Affair, Last Command, nešto Chewbacce i Vader's Quest (ako se baš mora:) Adaptacija Thrawn trilogije, radi veze sa Biukovicevim trecim dijelom. Pojedini brojevi Star Wars Tales, mislim da je u prva dva broja sjajno nacrtana Castellinijeva epizoda. U retrospektivi, razni brojevi Marvelove serije nisu loši: Goodwin, Williamson, Simonson, Infantino,...
Od novih serija, ljudima se izgleda svidaju Star Wars: Republic (Ostrander, Duursema). Meni se fenomenalno svidila nova adaptacija Revenge of the Sith, crtež Douga Wheatlyja mi je fantastican, on je buduci superstar.
|
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 28/09/2005 : 11:05:05
|
zajeban serijal sa knjigama se ne mos zajebat (naravno ako volis SW). meni su sve odlicne al stripovi ne kupuj ako ne znas sto uzimas. izbjegavaj i jeftine stvari. ja sam nabavia par SW tp ispod cijene koji su teski drek (tek se kasnije ispostavilo) |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Posted - 28/09/2005 : 11:10:14
|
quote: Originally posted by JohnDrake Domace egzibicije od Macana, Kordeja i Biukovica: X-Wing: Phantom Affair, Last Command, nešto Chewbacce i Vader's Quest (ako se baš mora:)
X-Wing serijal zaobidji u velikom luku cak ni ovaj macanov nije nesto (spika je doduse citati hrvatska imena zelenih svemiraca al osim toga ni po cemu posebni) chewbacca mi je dobar
|
|
sAdam
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/alien0002.gif)
Croatia
346 Posts
Member since 29/06/2002 |
Posted - 28/09/2005 : 12:19:08
|
star wars tales su meni super, zanimljive pricice plus raznorazni crtaci. meni je x-wing phantom affair odlican, mislim da crtezu nitko ne moze nista prigovorit |
|
Dalen
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Avatar(12).jpg)
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
I like girlz
Advanced Member
![](avatars/1077964540.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 29/09/2005 : 03:01:18
|
e super ljudi,malo cu se pozabaviti nabavljanjem ovi stripova. degmane, cuo sam da su knjige odlicne. planiram cim odem u ZG da uzmem onu sto je algoritam izdao(cini mi se da su najavili jos dvije)
"I believe comic book heroes walk the earth..." |
|
majmun
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/avatar210_0.gif)
Croatia
580 Posts
Member since 20/11/2003 |
Posted - 29/09/2005 : 07:35:41
|
quote: Originally posted by I like girlz
zna li neko zbog cega više nema "star trek: enterprize" na hrt2 u 19h?
Kraj serije. |
|
TORQUE
Senior Member
![](avatars/ud99.gif)
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 29/09/2005 : 08:01:56
|
STAR_WARS_EP_III_-_Revenge_Of_The_Sith_Graphic_Novel
It's going to be blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Posted - 29/09/2005 : 09:15:17
|
quote: Originally posted by verter
e super ljudi,malo cu se pozabaviti nabavljanjem ovi stripova. degmane, cuo sam da su knjige odlicne. planiram cim odem u ZG da uzmem onu sto je algoritam izdao(cini mi se da su najavili jos dvije)
"I believe comic book heroes walk the earth..."
STO JE ALGORITAM IZDAO?? ja sam samo kupova od neobicne naklade knjige i masu pizdio jer su bile totalno ispod prosjeka po kvaliteti onda su prestale izlazit i pravo da ti kazem, bilo mi je drago super ako ce algoritam nastavit izdavanjne (ako te zanimaju knjige imam neke za prodaju) |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 29/09/2005 : 13:03:20
|
"STO JE ALGORITAM IZDAO??"
jaran mi nedavno rece da su izdali jednu i bas sam mu obecao kupiti kad budem isao u zg.on kaze vidio kod nekog svog jarana koji je SW freak. sto se tice tih knjiga,javim ti se kad sredim ove trejdove(ipak su oni na prvom mjestu )
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!" |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Posted - 29/09/2005 : 19:23:51
|
quote: Originally posted by majmun
Kraj serije.
kakav kraj???? pa serija je tek negdje u maju ove godine (ako se dobro sjecam) krenula na hrt2. nisu sigurno sve epizode bile na hrt-u. ne mogu da vjerujem. |
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
Posted - 30/09/2005 : 02:01:56
|
Kraj serije.
kakav kraj???? pa serija je tek negdje u maju ove godine (ako se dobro sjecam) krenula na hrt2. nisu sigurno sve epizode bile na hrt-u. ne mogu da vjerujem.
Inace, bile su sve 4 sezone i više ne postoji radi male gledanosti i ovaj mjesec je uglavom bila ta cetvrta.
__________ Sve mi diraj ,ali kiosk nikad ne! |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Posted - 30/09/2005 : 13:48:00
|
quote: Originally posted by Thunderbolt
Kraj serije.
kakav kraj???? pa serija je tek negdje u maju ove godine (ako se dobro sjecam) krenula na hrt2. nisu sigurno sve epizode bile na hrt-u. ne mogu da vjerujem.
Inace, bile su sve 4 sezone i više ne postoji radi male gledanosti i ovaj mjesec je uglavom bila ta cetvrta.
__________ Sve mi diraj ,ali kiosk nikad ne!
baš sam gledao sad na oficijelnom star trek sajtu i imam neki utisak da nisu ipak sve epizode bila na hrt-u. meni je osobno je ovo do sada najbolja "star trek" serija. |
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
Posted - 30/09/2005 : 14:33:05
|
quote: Originally posted by Thunderbolt
Kraj serije.
__________ Sve mi diraj ,ali kiosk nikad ne!
baš sam gledao sad na oficijelnom star trek sajtu i imam neki utisak da nisu ipak sve epizode bila na hrt-u. meni je osobno je ovo do sada najbolja "star trek" serija.
Bila je stvarno u redu, ali nema do rata sa dominionima.
__________ Sve mi diraj ,ali kiosk nikad ne! |
|
VALTER
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obelus.gif)
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|