Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Dreamlord
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Haiti
1833 Posts
Member since 18/08/2005 |
Posted - 26/09/2005 : 03:47:22
|
Izaslo je i srpsko izdanje prvog TPB-a Preachera u izdanju Belog Puta. Po meni prva 2 TPB-a Preachera spadaju u najkvalitetnije radove Ennisa tokom cele njegove dosadasnje karijere... U svakom slucaju je nesto cemu treba posvetiti paznju pogotovu ako neko nije uopste imao dodira sa ovim stripom.
Anyway, jos uvek se nisam dokopao ovog izdanja da bih dao komentar o kvaliteti izrade, prevodu i sl. ali se nadam da uradim isto ovih dana... Kako price kruze imaju ga ljudi po Beogradu, ali jos uvek nije stigao u Nis da bih ga kupio...
Inace u narednih para dana je najavljen izlazak i 3. TPB-a Sandman-a Dream Country. Izgleda da Beli Put dodaje gas, valjda pokusavaju da dodaju sto vise izdanja da bi se malo omrstili na sajmu. Inace do pocetka sajma knjiga u BG-u (jos mesec dana) ocekuje se izlazak i League of Extraordinary Gentelmen, 4 TPB-a Sin City-a, Books of Magic i nisam siguran da li ce biti jos necega. U svakom slucaju pozitivan pomak...
He didn't understand the price. Mortals never do.
|
|
Dr. Westax
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/100x100falloutav-bos.gif)
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
marlowe
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1).jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 26/09/2005 : 08:44:44
|
odlicno. skoro da je vec krenula kladionica ovde da li ce prvo propovednik ili sendmen. taman ove nedelje na salonu stripa se to sve moze lepo pobrstiti.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
veber
Senior Member
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Member since 18/09/2002 |
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 26/09/2005 : 10:16:18
|
mozda nisam u pravu, ali mislim da je Preacher bas najpogodniji za "sirenje" americkog stripa po exYu. lik je prihvatljiviji i slicniji nekakvom "balkanskom heroju" od svih ostalih: pije, psuje, bogohuli...
a i sam po sebi je strip izvrstan (brojim se u onu rijetku grupu ljudi koji su ZADOVOLJNI da ne kazem ugodno iznenadjeni zavrsetkom). |
|
Kowalsky
stripovi.com kum
Croatia
2204 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
Mailman
Senior Member
![](AvatarUpload/mmav.JPG)
Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 26/09/2005 : 11:20:20
|
quote: Originally posted by jurica
a i sam po sebi je strip izvrstan (brojim se u onu rijetku grupu ljudi koji su ZADOVOLJNI da ne kazem ugodno iznenadjeni zavrsetkom).
Evo, vec smo barem dvojica u klubu. ![](icon_smile_approve.gif)
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
|
kico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 26/09/2005 : 15:08:52
|
quote: Originally posted by Mailman
a i sam po sebi je strip izvrstan (brojim se u onu rijetku grupu ljudi koji su ZADOVOLJNI da ne kazem ugodno iznenadjeni zavrsetkom).
trojica...
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 26/09/2005 : 19:35:52
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by Mailman
trojica...
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
cetvorica ![](icon_smile.gif)
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/ |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 26/09/2005 : 20:47:13
|
sajlent majdzoriti izgleda:))))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
SANdMAN
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Member since 16/09/2002 |
Posted - 26/09/2005 : 20:56:13
|
Brate, ja ne znam sta ste se vi istripovali. Pa jedina dobra stvar sa Preacherom (sem prva dva trejda) je zavrsetak Preachera ![](icon_smile_big.gif)
/ Reason is always a kind of brute force / |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 26/09/2005 : 21:08:06
|
meni je SVE sem igranja sherifa i kjukluxklana dobro....ne znam u kom je to trejdu:PPppP ostalo je perfekcija.
|
SANdMAN
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Member since 16/09/2002 |
Posted - 26/09/2005 : 21:37:05
|
A kad ti je mama govorila da se cuvas propovednika, da ti mogu mozak popiti, nisi joj verovao ![](icon_smile_big.gif)
/ Reason is always a kind of brute force / |
|
Vlaadisha
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_53.jpg)
USA
3514 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 26/09/2005 : 22:49:11
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
meni je SVE sem igranja sherifa i kjukluxklana dobro....ne znam u kom je to trejdu:PPppP ostalo je perfekcija.
Ditto. |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 27/09/2005 : 00:03:20
|
nego blekeni dekara kad sam prevodio onog nepobedivog mogao si mi makar natuknuti sta se desava u trecem trejdu... samo sam prelistao sa police i UUU JEBOOOTE!!! al mi zao nekako, epa bas mi zao...
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/ |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 27/09/2005 : 00:23:12
|
meni jok...samo je uchinilo sve zanimljivijim...valjda tjei ostalima biti kad negde 2010 stignemo dotle i u domatjem izdanju:)))
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 27/09/2005 : 00:24:09
|
usput..sa police? nashao si neki shop tamo? hmmm.....:)))
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 27/09/2005 : 00:31:53
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
nego blekeni dekara kad sam prevodio onog nepobedivog mogao si mi makar natuknuti sta se desava u trecem trejdu... samo sam prelistao sa police i UUU JEBOOOTE!!! al mi zao nekako, epa bas mi zao...
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/
Bas ga je dobro razbio ali ne brini se bice jos razbijanja i krvi.![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif)
"And now for something completely different... "
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
|
DusMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/tezukaaa.jpg)
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 27/09/2005 : 03:18:00
|
Alo, bre... kakvo je ovo offtopicovanje!?!? Kakvi Nepobedivi, kakvi bakrachi... Izasao je (tek sad, a ne kao sto su neki gore sirili dezinformacije;)) PROPOVEDNIK!!!!!!
![](http://img263.imageshack.us/img263/5400/propovednik4ak.jpg) Odlacno odradjeno. Odlican strip. Sve je odlicno. URA!
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
|
DusMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/tezukaaa.jpg)
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 27/09/2005 : 03:21:32
|
Evo i malog sizhea sa zadnje korice:
![](http://img235.imageshack.us/img235/1394/back9hv.jpg)
Ocena izdanja i stripa: skroz odlican 5. :)
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 27/09/2005 : 05:41:23
|
ma prijevod im je dozlaboga smijesan: cuj djavolica, valjda je demonka. pa onda sveti krvolok, de ba, pa jasno kaze Svetac ubica [Saint of Killers] ili krvoloka ako je bas moralo. bas me interesuje sta su uradili unutra... plus sto naslov 'Misija u Teksasu' nema veze sa radnjom osim ako Misija uzmemo u manje zastupljenom smislu krscanskih misija kojim su sirili krscanstvo. Ili pak Svecevu misiju, ali to nikako nije bila namjera naslova 'Gone to Texas'!!! Ali ostavicu ovo nedoreceno jer se moze uzeti kao prevodioceva sloboda, ni sam ne znam kako bih napisao... Ovo cisto da ne budem skroz off topic Nego Dekara, nije bash strip shop nego obicna knjizara sa gomilom TPBova i to sve novijih, pa je nekako zalutao i Invincible medju silne Marvele i DCeve. Ali se ne isplati kupovati ovako, sve narucujem online. Tamo odem i procitam stagod novoga. A recimo od novih sveski samo dobivaju Nove X-Mene, JLA, Batmana i nekog Spidermana, bog zna koje serije...
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 27/09/2005 : 06:58:56
|
emire
prijevod je dobar
prijevod je odlican
prijevod je dobar
kupit ces 2 izdanja
jedan za policu, jedan za citanje
prijevod je dobar
Durch dieses Loch wird er kommen. |
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Maximuss
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo_3D_mali.jpg)
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|