Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Mailman
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/mmav.JPG)
Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 27/09/2005 : 11:31:56
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
meni je SVE sem igranja sherifa i kjukluxklana dobro....ne znam u kom je to trejdu:PPppP ostalo je perfekcija.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Meni je baš taj, 7. TPB "Salvation" najdraži. ![](icon_smile_blush.gif)
1. je OK 2. sam prvi citao, pa mi je možda i zato genijalan 3. je dobar nastavak drugog 4. je odlican 5. je malo spor 6. - tu prica postaje fakat dramaticna 7. 8. je mracan i depresivan, ali isto tako savršeno vodi u 9. koji je kraj i to super.
Barem IMHO. ![](icon_smile_blush.gif)
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
zVIR
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
324 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 27/09/2005 : 11:59:53
|
cijena?
Dok oblaci su nebom plovili,odnekud dopiru krici macaka, to ljubav boli njih a mene guši sad; šporki stari grad, šporki stari grad |
|
kico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
zVIR
Junior Member
Croatia
324 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 27/09/2005 : 12:50:19
|
kico,je li dolaziš u cetvrtak
Dok oblaci su nebom plovili,odnekud dopiru krici macaka, to ljubav boli njih a mene guši sad; šporki stari grad, šporki stari grad |
|
DusMan
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/tezukaaa.jpg)
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 28/09/2005 : 00:44:10
|
Procitao sam danas i srpsku verziju. Jako mi se svidja prevod. Simpatican je i u duhu srpskog jezika. Svaki drugi oblacic je "Picka ti materina", "Jebi se", "Sisaj ga" i sl. Odlicno! Najgenijalniji prevod mi je za Arseface. Chmar-fejs. Siguran sam da ce mnogima od vas to zvucati glupo. Meni je urnebesno. Odlicno. Taman kako treba. KAd se vec koristi rec Bejbifejs, onda mora postojati i Chmar-fejs!
Ziveo Chmar-fejs!
Topla preporuka za ovaj strip, ako postoji jos neko ko ga nije citao (sudeci po komentarima, svi su doktorirali na Propovedniku).
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 28/09/2005 : 01:28:09
|
quote: Originally posted by zVIR
kico,je li dolaziš u cetvrtak
zar nije bio petak?! meni su rekli 30-og... pitacu predsjednika sutra ![](icon_smile_big.gif) |
|
zosko
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 28/09/2005 : 09:03:28
|
quote: Originally posted by DusMan
Procitao sam danas i srpsku verziju. Jako mi se svidja prevod. Simpatican je i u duhu srpskog jezika. Svaki drugi oblacic je "Picka ti materina", "Jebi se", "Sisaj ga" i sl. Odlicno! Najgenijalniji prevod mi je za Arseface. Chmar-fejs. Siguran sam da ce mnogima od vas to zvucati glupo. Meni je urnebesno. Odlicno. Taman kako treba. KAd se vec koristi rec Bejbifejs, onda mora postojati i Chmar-fejs!
Ziveo Chmar-fejs!
Topla preporuka za ovaj strip, ako postoji jos neko ko ga nije citao (sudeci po komentarima, svi su doktorirali na Propovedniku).
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam!
![](http://www.popcorn.hr/forum/images/smiles/icon_ave.gif)
Durch dieses Loch wird er kommen. |
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Posted - 28/09/2005 : 09:10:01
|
quote: Originally posted by DusMan ...sudeci po komentarima, svi su doktorirali na Propovedniku).
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam!
sudeci po genezisu prevodioc je promovirao na fruli ![](http://www.popcorn.hr/forum/images/smiles/rolleyes.gif)
Durch dieses Loch wird er kommen. |
|
Witchblade
Senior Member
![](AvatarUpload/nite_owl2.jpg)
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 28/09/2005 : 09:10:28
|
quote: Jako mi se svidja prevod. Simpatican je i u duhu srpskog jezika. Svaki drugi oblacic je "Picka ti materina", "Jebi se", "Sisaj ga" i sl.
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Oh, you may stray, but you'll always return to your dark master, the cocoa bean. |
|
SSM
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/1078460476.jpg)
Bosnia and Herzegovina
985 Posts
Member since 13/10/2002 |
|
Mailman
Senior Member
![](AvatarUpload/mmav.JPG)
Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 28/09/2005 : 09:21:10
|
quote: Originally posted by Maximuss
Kako je preveden Cassidy?
![](http://img336.imageshack.us/img336/8407/band4il.jpg) ![](http://img84.exs.cx/img84/6141/stolas6667nr.jpg)
Mene više zanima kako ce izfonetizirati Proinsias. Proanzeja?
Cmarfejs. He he, good one. ![](icon_smile_big.gif)
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/09/2005 : 10:44:05
|
Ziveo Chmar-fejs!
Cmar-fejs mi je jako los izbor, kao i Sveti Krvolok i Ðavolica, ali dobro, od tebe si ionako ocekuje samo fanaticna podrska![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15913 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 28/09/2005 : 10:52:16
|
guzoliki bi po mome ipak bilo logicnije i normalnije cmar-fejs mi je zbilja bedasto
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 28/09/2005 : 11:26:43
|
quote: Originally posted by risbozg
guzoliki bi po mome ipak bilo logicnije i normalnije cmar-fejs mi je zbilja bedasto
Guzoliki!? Ma daj... Ja prvi bih razapeo na krst prevodioca koji bi ga tako preveo. Pa nemamo 5 godina. Vec sam bio spreman i da se bunim ako bude "Dupeglavac", ali me je docekao odlicni Chmar-fejs. :)
Dajte mi bolje resenje, koje ce biti i smesno i svrsishodno.
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 28/09/2005 : 11:34:59
|
quote: Originally posted by Markos Cmar-fejs mi je jako los izbor, kao i Sveti Krvolok i Ðavolica, ali dobro, od tebe si ionako ocekuje samo fanaticna podrska![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Naravno, sta drugo? ![](icon_smile_evil.gif) Mozda Djavolica nije najbolje resenje, ali mi je bolje od demonke. Kad sma prvi put video onaj Krumbov album, tako mi je glupo zvucalo. "Demonka". K'o neke papuce. :) Jedino sto mi nije jasno je Genezis. Zasto nije Geneza, jer tako se kaze na srpskom. Al' dobro, prevodilac zna sta radi.
Uhvatio sam sebe kako se cerekam 5 minuta na scenu kad Chmar-fejs daje pusku svom caletu koji puca sebi u glavu, da bi onda ChF otrcao vristajuci "Neeeeee". I onda FBI agent kaze: "Nek ide sve u kurac!".
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29469 Posts
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 28/09/2005 : 11:43:04
|
Pa, nije on Arse u orginalu, vec Arseface. Kako bi prilagodio Babyface Ruth-a, onda? Beba Rut?
A, opet, shupak nije rech koja se koristi kod nas. Kod nas je chmar.
|
SANdMAN
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Member since 16/09/2002 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29469 Posts
|
SnotMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/1694066-madara_uchiha.jpg)
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 28/09/2005 : 12:06:59
|
cmarcic![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15913 Posts
Posted - 28/09/2005 : 12:07:24
|
Ziveo Chmar-fejs!
kaj ti to ozbiljno ili se zezaš ![](icon_smile_question.gif)
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 28/09/2005 : 12:08:22
|
Plasim se da se ne slazem. Kako bi onda zvucao ovaj oblacic: "Osveticu se Dzesiju Kasteru! Zbog krvi moga tate! Pa i ako imam lice k'o chmar - neka tako i bude! Postacu CHMAR!"
![](icon_smile_blackeye.gif)
Chmar fejs, jos uvek najbolje resenje.
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15913 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|