Author |
Topic  |
LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 03/10/2005 : 14:58:28
|
Ovaj topic postaje pomalo besmislen...mislim uopste na topice sa piratima, uvek ce biti onih koji su za i onih koji su protiv. Ako neka izdavacka kuca bude izdavala sva izdanja Dilana, redovno, ja cu ih sigurno sve kupiti, ako su po realnim cenama, do tad nam preostaju piratska izdanja raznih specijala, giganta...
I za kraj evo spiska piratskih izdanja do sad izdatih:
[izbrisano] Volim i ja vas...! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/10/2005 : 15:06:25
|
quote: Originally posted by LeeMan
Ovaj topic postaje pomalo besmislen...mislim uopste na topice sa piratima, uvek ce biti onih koji su za i onih koji su protiv. Ako neka izdavacka kuca bude izdavala sva izdanja Dilana, redovno, ja cu ih sigurno sve kupiti, ako su po realnim cenama, do tad nam preostaju piratska izdanja raznih specijala, giganta...
I za kraj evo spiska piratskih izdanja do sad izdatih:
-Kultni horror film--------gigant br.11 – 11evra -Vojska zla---------gigant br.9 – 11evra
Volim i ja vas...!
Vidim da si prilicno dobro upoznat sa planovima pirata, bas se pitam kako?! Izbrisao sam popis, cisto da ne reklamiramo na sajtu nista nelegalno, zar ne? I tako dakle, kupit ces regularna izdanja, ako im je cijena realna, a do tada ostaju pirati... po 11 Eura? Zar nisi maloprije govorio da Dylan vrijedi max 5 eura?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 03/10/2005 : 15:11:56
|
Markos,nema Leeman ništa sa piratima.Osim šta ih kupuje... Ova dva giganta 9 i 11 su davno izašla.A poslije se pojavila i osmica gigant.Sve u svemu jako loše napravljeni i skenirani,a preskupi do zla boga.11 eura,to je oko 80 kuna za jedan gigant pirat. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 03/10/2005 : 15:13:52
|
Ma necu da uzmem takve pirate ni da ih dzabe dele na ulici.Meni je na prvom mestu kvalitet,pa tek onda cena,sto znaci da jedino mogu da prodju originali i pojedini kvalitetni pirati - npr.Zavera Bogova ali ovo djubre od DD pirata,Chico...,nikako. Zato izdavaci,jos jednom ponavljam,sto pre izbacite ljudski te brojeve koje izbacuju pirati - to pre pirata nece ni biti.Ubedjen sam u to.Otmite im trziste svojim brojevima a sto se tice njihovih izdanja lako ih je predvideti  
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
 |
|
Kant
Average Member

Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
Posted - 03/10/2005 : 16:15:59
|
quote: Originally posted by stinky
Za kraj, htio bih citirati mog prijatelja Heideggera, sa kojim sam izmjenjivao divna pisma: "Tubitak je bice koje se ne pojavljuje naprosto medu drugim bicima. Ono se, naprotiv, onticki odlikuje time što se tom bicu u njegovu bitku radi o samom tom bitku".
[/quote]
Stvarno ti zavidim na izmjenjivanju pisama s Heideggerom, pogotovo stoga sto je mrtav od 1976. |
 |
|
Kant
Average Member

Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 03/10/2005 : 16:50:26
|
marko ne das drugima da reklamiraju piratske gigante a ti ih u svojim postovima reklamiras 
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!" |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Posted - 03/10/2005 : 16:51:03
|
quote: Originally posted by verter
marko ne das drugima da reklamiraju piratske gigante a ti ih u svojim postovima reklamiras 
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Ma dobro, ta su dva davno izasla, on je najavio nove koji se trebaju pojaviti.
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 03/10/2005 : 16:54:16
|
...i još nešto.Dylanova epizoda "Tjeskoba" nije pirat,vec dnevni strip izdavan u Slobodnoj Dalmaciji.Na njegovo objavljivanje tada je SD imala sva prava,jer je usporedno s njim izlazio Dylan na kioscima.A opet je obrisan sa "popisa" pirata... |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 03/10/2005 : 16:56:25
|
"Ma dobro, ta su dva davno izasla, on je najavio nove koji se trebaju pojaviti."
aha,ja kontao ova dva pa mi nije bilo jasno 
 |
|
panasonik
New Member

105 Posts
Member since 23/09/2003 |
Posted - 03/10/2005 : 17:11:58
|
Marko ja ti zelim da objavis 100ti broj i MV i Julije. Sto se tice Julije samo napred- imaces ekskluzivu za celu bivsu Jugoslaviju. Ja cu diskusiju zavrsiti sa lepim cestitkama za prvi broj i jednog i drugog izdanja i svakog sledeceg za koji uspes da dobijes prava. |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 03/10/2005 : 17:20:27
|
panasonik kad si vec tu hajd nabaci kakvu najavu za iduci broj Korrigansa. ono je odlican serijal,ima li kakvih nada za nove brojeve?
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Posted - 03/10/2005 : 17:21:48
|
quote: Originally posted by panasonik
Marko ja ti zelim da objavis 100ti broj i MV i Julije. Sto se tice Julije samo napred- imaces ekskluzivu za celu bivsu Jugoslaviju. Ja cu diskusiju zavrsiti sa lepim cestitkama za prvi broj i jednog i drugog izdanja i svakog sledeceg za koji uspes da dobijes prava.
Vidjet cemo se uskoro, nadam se, pa mozemo nastaviti uzivo.
 |
|
LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 03/10/2005 : 18:24:55
|
@Markose ne izvrci mi rechi, rekao sam da cu kupiti piratska izdanja po max. ceni od 5Evra...vishe necu dati za njih sigurno... Ako ja recimo prevedem nekog Giganta i odradim ga kuci, ti ces dobiti jedan komad na poklon :0)))
Jeste chitali novog DD Pirata? Zove se:
LeeMan predstavlja: "Pricha o neustrasivom Markosu" Kratak sadrzaj: Markosa su napali pirati sa Jadranskog mora, gadjajuci ga piratskim izdanjima stripova, a on je pozvao finansijsku policiju da ih povataju i oporeze njihova "home made izdanja" --- na kioscima ko zna kad i ko zna gde...
Mala shala...nothing personal beleive me...Markos i ja smo stari drugari :0)))
Volim i ja vas...! |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 03/10/2005 : 19:23:24
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by kiky
Sad kad sam procitao "Sudnji dan" i "Zlocine iz ljubavi" (pirat verzije), i k tome dodamo "Ples Smrti" (izdanje Slobodne Dalmacije DD #1), to vam je prvi broj DD Giganta. I odlican je!
Citam o tim DD Gigantima na internetu, ocjene nekoliko prvih su jako dobre. I evo neka Bernard proba izdat barem jedan (izdano ih je do sada u italiji 15), pa makar HC verziju i nek cijena bude najviše do recimo 70 kuna... mislim da bi to išlo. Prije Bernard nego opet pirati.
you candy perfume girl
Mislis mozda na ovo???    

Deep in the bosom of the gentle night/Is when I search for the light/Pick up my pen and start to write/I struggle, fight dark forces/In the clear moon light/Without fear... insomnia...I can't get no sleep
Ne misli. To nije Gigant, vec izdanje od Mondadorija, obicnog A5 formata.
Why don't you write books people can read? (Nora Joyce)
|
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 03/10/2005 : 19:28:50
|
Ma samo neka netko od izdavaca krene izdavat DD Gigante, jer jedan legalno izdani Gigant je jedan Gigant manje koji ce pirati moci da tiskaju.
you candy perfume girl |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26059 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/10/2005 : 19:44:48
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Sad kad sam procitao "Sudnji dan" i "Zlocine iz ljubavi" (pirat verzije), i k tome dodamo "Ples Smrti" (izdanje Slobodne Dalmacije DD #1), to vam je prvi broj DD Giganta. I odlican je!
Citam o tim DD Gigantima na internetu, ocjene nekoliko prvih su jako dobre. I evo neka Bernard proba izdat barem jedan (izdano ih je do sada u italiji 15), pa makar HC verziju i nek cijena bude najviše do recimo 70 kuna... mislim da bi to išlo. Prije Bernard nego opet pirati.
you candy perfume girl
Mislis mozda na ovo???    

Deep in the bosom of the gentle night/Is when I search for the light/Pick up my pen and start to write/I struggle, fight dark forces/In the clear moon light/Without fear... insomnia...I can't get no sleep
Ma znam da ne misli na to zato su i bili   u pitanju... Samo što su epizode skoro iste što ih je nabrojao i u jednom i u drugom.(od Mondadorija-il giorno del giudizi,lama di rasoio,ossessione,totentanz i il cane infernale..)
Deep in the bosom of the gentle night/Is when I search for the light/Pick up my pen and start to write/I struggle, fight dark forces/In the clear moon light/Without fear... insomnia...I can't get no sleep |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 03/10/2005 : 19:46:51
|
Ali dd giganti su sranje. Bolje je da se krene sa mm;)
DD Giganti sranje? Pih! MM Gigante cak više ni pirati nece da tiskaju!   
you candy perfume girl |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts
Posted - 03/10/2005 : 19:49:55
|
Hvala Bogu! Dosta je i ona bruka od MN&MM timapa, to nas DSCM ne zasluzuje. Samo legalno, molim;)
A onog babojebca mozete tiskati kako stignete...:) Kad je sranje. I regularac i specijal i gigant, a kako djole rece, i maxi. Xexexexe:)))
|
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts
Posted - 03/10/2005 : 20:09:48
|
you candy perfume girl
Mislis mozda na ovo???    

Ma znam da ne misli na to zato su i bili   u pitanju... Samo što su epizode skoro iste što ih je nabrojao i u jednom i u drugom.(od Mondadorija-il giorno del giudizi,lama di rasoio,ossessione,totentanz i il cane infernale..)
Pa dobro znas da su u pitanju knjige od po 500 strana u kojima se objavlljuju epizode, uglavnom bez nekog reda. Nisam siguran da bi takvo izdanje bilo prihvatljivo za kolekcionare. Licno, ja ne volim ovo od Mondadorija iako naravno imam njegov kompletni mm opus. Zapravo nemam, fali mi Alfredo Castelli, Tiziano Sclavi Dylan Dog & Martin Mist#232;re pp. 504, Oscar bestsellers, Mondadori, 1995 ISBN 8804405155 - € 9,80 Pa ako neko slucajno ovo ima, ili ce da ide u Italiju skoro, neka me ima u vidu. Umoran sam vise od cekanja na ebayu...
|
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 04/10/2005 : 00:04:49
|
Ali dd giganti su sranje. Bolje je da se krene sa mm;)
ma najbolje da prvo krenu sa NN gigantima.  |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Topic  |
|