forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zagor 11/2005
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 03/10/2005 : 16:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message

Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi!

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 03/10/2005 : 16:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
A tko je ovaj tip?:D

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija

Edited by - makikatalinic on 03/10/2005 16:55:33
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 03/10/2005 : 16:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by Zole

Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi!

upravo sam imao DEJA VU
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/10/2005 : 16:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Naslovnica mi je poznata, cool kako Zagor i (ne)prijatelj mogu odrzati ravnotezu na stablu !

"And now for something completely different... "

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 03/10/2005 : 16:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
Šta je Ferri vec zaboravio da je vec nacrtao jednu takvu naslovnicu??
ili se mozda neko iz ex yuDNEVNIKA zaposlio u Bonelliju pa uvodi modu ponavljanja naslovnica??
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 03/10/2005 : 17:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Kako ti nece naslovnica bit poznata,kada je se zagor našao u ovoj predstavi iljadu i jedan put.Nego eto u ocito presušenom svijetu zagorovih poza i pozica napokon je iskrslo nešto što smo svi navikli vidit,ali nikada nismo na naslovnici.Ocekujem tako jednoga dana naslovnicu zagora u krugu sa poglavicama di puši lulu mira ili di on i ciko love ribu po mocvari...
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/10/2005 : 17:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by makikatalinic

A tko je ovaj tip?:D

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija

To je Rochas!
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 03/10/2005 : 17:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Kako ti nece naslovnica bit poznata,kada je se zagor našao u ovoj predstavi iljadu i jedan put.Nego eto u ocito presušenom svijetu zagorovih poza i pozica napokon je iskrslo nešto što smo svi navikli vidit,ali nikada nismo na naslovnici.Ocekujem tako jednoga dana naslovnicu zagora u krugu sa poglavicama di puši lulu mira ili di on i ciko love ribu po mocvari...

ova naslovnica, IDENTICNA je vec bila jednom objavljena. ne mogu se sada sjetiti epizode, ali znam da ju je objavila SD prije nekoliko godina. a ne da mi se kopati sada po sajtu da je nadjem

posalji ova 2 prijedloga bonelliju, sigurno ce se realizirati jer izgleda da im "malo" ponestalo kreativnosti.

a mozda je deda Ferri nesto naglo obolio, pa nije mogao nacrtati naslovnicu za iduci broj
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 03/10/2005 : 17:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
hahahahahahhaha e moji zagoro-ferri-ljupci...

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 03/10/2005 : 17:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message
Urrraaa za Ferrija i Zagora!!!!!!!!!!!!!!!
Odlicna naslovnica!
Samo da je Ferri....

Zeljko Ferri

www.zeljkosrdic.com

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 03/10/2005 : 17:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Zagor extra 41 - OKRŠAJ U TOLEDU

Ne slicna, nego upravo ova naslovnica. Kako??? ...ako je ovo najnoviji Zagor u Italiji a onaj je izašao prije 10-tak godina.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 03/10/2005 : 17:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
mozda ide serija tutto tutta

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 03/10/2005 : 17:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message
Naslovna stranica je stvarno ista.
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 03/10/2005 : 17:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message

Ako se ne varam epizoda "Okršaj u Toledu" ne postoji tj. izmislili su je u Slobodnoj Dalmaciji kad su popunjavali one rupe izazvane razlicitim brojem stranica.Ista stvar je i sa epizodom "Vjecni rat"
koja treba izaci kod nas pocetkom sljedece godine.Tamo cemo imati naslovnicu koja je vec bila upotrebljena u extra ediciji.
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 03/10/2005 : 18:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by zagorovac

a odakle je SD uzela naslovnicu?? pa nisu je oni crtali?!?!?
da nisu mozda angazirali "Mikicu"
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 03/10/2005 : 18:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message

Valjda je postojala od prije kao crtež.Pogledaj extra Zagor 39 (SD) "Tajanstveni pothvat" koji je zbilja davno izašao i naslovnicu originalnog Zagora "Guerra Eterna" (tek treba kod nas izaci tijekom ove price sa Kandraxom) pa ceš vidjeti istu stvar.
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 03/10/2005 : 18:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel

Valjda je postojala od prije kao crtež.Pogledaj extra Zagor 39 (SD) "Tajanstveni pothvat" koji je zbilja davno izašao i naslovnicu originalnog Zagora "Guerra Eterna" (tek treba kod nas izaci tijekom ove price sa Kandraxom) pa ceš vidjeti istu stvar.

da, to stoji, ali sto se onda dogadja sa bonellijem?? da nije stvarno upao u kakvu krizu, ako moraju iz arhive vaditi stare crteze i stavljati ih na naslovnice
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 03/10/2005 : 18:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message

Ferri je star covjek a ni mladima nije lako isporucivati svaki mjesec novu naslovnicu.Samo, u Italiji ta dva crteža nisu bila naslovnice pa se fanovi ne mogu buniti a kod nas se SD pobrinula da dvaput imamo istu naslovnicu.
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 03/10/2005 : 18:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

quote:
Originally posted by zagorovac

a odakle je SD uzela naslovnicu?? pa nisu je oni crtali?!?!?
da nisu mozda angazirali "Mikicu"

Ipak ima male razlike:

Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 03/10/2005 : 18:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message

Kad malo razmislim,Zole je prošli mjesec rekao da je prica koja trenutno ide u Italiji starija i da je bila ladici sve dosad.Sada su je ubacili jer nova nije bila dovršena na vrijeme.
Valjda je tada Ferri nacrtao tu naslovnu a SD ju je popalila za kaver posve druge epizode.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/10/2005 : 19:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Vjerovatno je tako kako kažeš.
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 03/10/2005 : 20:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Vidim da je potrebno malo pojasnjenja. :-) Poznato je da je SD imala nekoliko brojeva viska zbog preslagivanja stranica (128 na 96). Otprilike polovicu naslovnica tih "izmisljenih" brojeva dobili su povecavanjem i pituravanjem odredjene vinjete iz stripa, jedna je od broja 300 u boji a dvije su Ferrijevi neobjavljeni crtezi (ova i ona s konjem). Bila je i treca neobjavljena, al to su Talijani stavili kasnije kao naslovnicu "Guerra eterna" (za koji mjesec i kod nas). Od ta tri neobjavljena crteza ovaj se dijelio kao crtez za potpisivanje na izlozbi u Italiji (ne da mi se provjeravat godinu i mjesto, nije ni bitno), naravno c/b.
S obzirom da prica "Ronin" kasni, izvukli su Chiarollinu pricu za 10. i 11. mjesec iz ladice, a kako Ferri nije stroj, logicno je bilo da ce za pricu naslova "Gente di frontiera" uzeti crtez koji postoji i na kojem se vide Zagor i "uomo della frontiera". A i steta bi bilo da ovako lijep crtez ne zavrsi na naslovnici. :-)

Go to Top of Page

diggingbill
Starting Member

25 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 03/10/2005 : 22:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send diggingbill a Private Message
Negdje sam cuo da je Ferri vec godine unaprijed nacrtao masu naslovnica pa more da je netko iz SD dosao do ove. Sto se stripova tice siguran sam da kad bi danas svi u Bonelliju prestali crtati Zagora da su vec nacrtali dovoljno stripova da redovno nastave izlaziti barem slijedece 3 godine. Ali nadam se da se ovakve pogreske u ponavljanju istih naslovnica u buducnosti vise nece ponavljati jer jednostavno glupo izgleda u kolekciji.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 03/10/2005 : 23:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Zole

A i steta bi bilo da ovako lijep crtez ne zavrsi na naslovnici. :-)

što jest, jest, stvarno je lijepo nacrtana naslovnica, vidi se da ferriju tada još nisu drhtale ruke.

p.s. šta nam bi ono s intera sinoc zole? bez premca najlošija partija ove sezone, sredina terena (pizarro, cambiasso, stankovic, a donekle i figo) potpuno izgubljena na terenu.
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 04/10/2005 : 01:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Ne spominji. :-(

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/10/2005 : 01:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Znam da ce ovo ljutiti Markosa ali za sve ljubitelje Zagora informacija:
Ista ekipa koja je izbacila pirat Zagor spec,5(onaj HC) izbacice do kraja oktobra i spec.3 i spec.7.
Ne znam ko to radi(ja ne,ako lazem ne video nikad vise novi broj Texa - jer bas i nisam veliki ljubitelj Zagora),ne znam cene - znam samo da ce biti lepi za u policu,odnosno iste srazmere,povez,korice - sto je meni jako bitno.
Pozdrav svim ljubiteljima Zagora kojima se ovom prilikom izvinjavam sto sam im izvredjao ljubimca u nekom topicu(pa i Pavelu s kojim smo imali manju raspravu dok Zagor nije dosao i primirio duhove)

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000