forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Biti Mister No...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 01/11/2005 : 16:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
Da li ste ikad poželjeli biti kao Mister No, sve poslati kvragu, svakojake probleme, obaveze, prestati raditi za male pare i otici u Brazil, neki gradic usred džungle gdje vas nitko ne pozna, napraviti si kucicu 3x3, ispružiti i ne raditi ništa po cijele dane. Uživati u životu.

- Sempre drito -

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 01/11/2005 : 16:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Zvuci zanimljivo. Ako bih upadao u puno manje nevolja nego on, onda bih svakako razmislio o takvom nacinu života. Iako sumnjam da bih ga i ostvario...

Grad Stripova, vješanje svakog sata.
Strance dobrodošao...
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 01/11/2005 : 16:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:
Originally posted by Koresh

Da li ste ikad poželjeli biti kao Mister No, sve poslati kvragu, svakojake probleme, obaveze, prestati raditi za male pare i otici u Brazil, neki gradic usred džungle gdje vas nitko ne pozna, napraviti si kucicu 3x3, ispružiti i ne raditi ništa po cijele dane. Uživati u životu.

- Sempre drito -

Hej, pa ja sam Mister No.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 01/11/2005 : 16:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

- Sempre drito -

Biti luzer celog veka??? Hardli.

Why don't you write books people can read?
(Nora Joyce)
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 01/11/2005 : 16:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Kakav Mister No sve bi se svelo na kurvanje i pijancenje,treba ganjati bagru kao Dampyr i Zagor

Porter
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 01/11/2005 : 16:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Otici u gradic usred džungle?
Je si normalan?
Džungla, zmije, kukci, vlaga, blato, sparina, sirotinja...
Više sam gradski tip
Da si pitao Torpedo,svakako, Mr.No - nema šanse
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 01/11/2005 : 17:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
ja bi to volio, zvuci jebeno
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 01/11/2005 : 17:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:

a od cega bi živija? od zraka?
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 01/11/2005 : 17:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

quote:

U tome je štos, jedino što bi ti trebala hrana, imao bi par majica, hlace, krevet, što ti više treba. Samo po cijele dane ljencarenje, skitanje po okolici, zajebavanje sa stanovnicima, još oni dani kada sunce opali i sve je idealno.

- Sempre drito -
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 01/11/2005 : 17:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

quote:

Pa koliko ja znam, MrNO-u ženske iz susjedstva stalno donose hranu u kucu!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/11/2005 : 17:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Imaš pilotsku?
Onda,ništa hvala....
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/11/2005 : 18:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Naravno, ali bi radije otisao negde na sever, Finska ili Svedska. Sto manje ljudi, to bolje, ionako mi cesto idu na nerve

Jer nem, jeziv i bled on je bio
Kao onaj sto je pricu govorio
I avet psa u coveku otkrio.
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 01/11/2005 : 18:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Naravno, ali bi radije otisao negde na sever, Finska ili Svedska. Sto manje ljudi, to bolje, ionako mi cesto idu na nerve

Jer nem, jeziv i bled on je bio
Kao onaj sto je pricu govorio
I avet psa u coveku otkrio.

Šta ceš gore, kakva je to atmosfera, hladnokrvni ljudi, neprijateljski te gledaju, a dolje Brazilci, vjecito veseli, veca sirotinja, ali i prijateljskiji
hladno je vrijeme, puno je ljepše u tropskom pojasu nego na vjecitom snjegu

- Sempre drito -
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 01/11/2005 : 18:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
Gledao sam dokumentarac u kojem je jedan Nijemac to napravio.
Ima plutajucu kucu, peca, odmara i živo mu se jebe za sve.

Life sucks, but Death swallows!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 01/11/2005 : 18:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Poslao mi bratic email,neko na zidu velikim slovima napisao sljedece:
nesto u ovom stilu.....
,,4 milijona ljudi ima srecu da zive u Bosni dok ostali dio evrope nisu imali tu srecu ali imaju sve ostalo,,

Porter
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 01/11/2005 : 19:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Raj za lijencine,je li? Svida mi se

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 01/11/2005 : 19:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

Poslao mi bratic email,neko na zidu velikim slovima napisao sljedece:
nesto u ovom stilu.....
,,4 milijona ljudi ima srecu da zive u Bosni dok ostali dio evrope nisu imali tu srecu ali imaju sve ostalo,,

Porter

ima smisla, ima smisla. ako sam dobro shvatio, Bosna je Manaus.

- Sempre drito -
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/11/2005 : 20:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Mislim da Manaus više nije tako divlji kakav je bio pedesetih. Tamo su najvjerovatnije gomile tvornica teške industrije, tako da i ona gusta džungla više ne izgleda tako privlacno. Otici ovako nekamo u osamu možda i zvuci privlacno, no sve to ima i svoju lošiju stranu. Komarci, svi moguci insekti, divlje zvijeri, vrucina, dosada... Ja bi najvjerovatnije dobio neku tropsku bolest za koju nema lijeka

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Duh sa kriglom
New Member

Bosnia and Herzegovina
279 Posts

Member since 15/08/2005

Posted - 01/11/2005 : 20:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh sa kriglom a Private Message
quote:

- Sempre drito -

hmm,becariti po cjeli dan,cugati kad stignes,hvatati se najljepsim curama...e majko
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 01/11/2005 : 20:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
Ne mora to biti Manaus, u Brazilu ima i drugih slicnih gradova, koji su sada razvijeni kako je bio Manaus 50-ih.
Uostalom, imaš brazilce, igraš nogomet 5 sati na dan, a da im dones pravu loptu vec te smatraju kraljem.

- Sempre drito -
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 01/11/2005 : 20:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
ma beze mi to! da sam na ivici zakona stalno! da mi se nezna nista u zivotu. bez familije...
nema sanse!

ZAGOR PRICA...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 01/11/2005 : 20:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Ja sam i ljeto 1994 poluživio kao Mister No. Završio sam srednju školu i prije odlaska na fakultet radio 2,5 mjeseca u pivovari. Pio sam pivo cijelo jutro a sve što sam zaradio sam potrošio navece na žene i pivo. Manjeviše sam 75 dana bio pijan, a uletio bi i pokoji blud tu i tamo. Eh. Jedino nisam imao avion (mala placa) ali sam se vozio na posao na biciklu koji je bio u stanju slicnom Jerryjevom piperu (na kraju su mi ga i ukrali).

Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 01/11/2005 : 21:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Ja sam i ljeto 1994 poluživio kao Mister No. Završio sam srednju školu i prije odlaska na fakultet radio 2,5 mjeseca u pivovari. Pio sam pivo cijelo jutro a sve što sam zaradio sam potrošio navece na žene i pivo. Manjeviše sam 75 dana bio pijan, a uletio bi i pokoji blud tu i tamo. Eh. Jedino nisam imao avion (mala placa) ali sam se vozio na posao na biciklu koji je bio u stanju slicnom Jerryjevom piperu (na kraju su mi ga i ukrali).

Tko nije tako nešto probao nije živio.
Moja faza je trajala nekih 6 mjeseci i to nije bilo normalno. Para nisam imao, ali je svijet bio moj (i klupice u parkicu ).

Life sucks, but Death swallows!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 01/11/2005 : 21:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Ja sam i ljeto 1994 poluživio kao Mister No. Završio sam srednju školu i prije odlaska na fakultet radio 2,5 mjeseca u pivovari. Pio sam pivo cijelo jutro a sve što sam zaradio sam potrosio...

kao da si pricao o mom zivotu! s tim sto je ljeto 2005 i ja sam radio 4 mjeseca, umjesto piva pio sam sokove od jagode najvise

ZAGOR PRICA...

Edited by - nedim on 01/11/2005 21:44:35
Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 02/11/2005 : 09:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message
ima jedan finski film mislim cak da je od kaurismakija di glavni lik s dvoje djece napravi bas to - posalje sve u kurac kad mu zena umre i iz finskog velegrada ode u jebenu brazilsku dzunglu

A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 02/11/2005 : 09:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by steinbrenner

ima jedan finski film mislim cak da je od kaurismakija di glavni lik s dvoje djece napravi bas to - posalje sve u kurac kad mu zena umre i iz finskog velegrada ode u jebenu brazilsku dzunglu

A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?

A jedan dio puta ga prebaci pilot probisvjet u poluispravnom piperu koji JAKO podsjeca na Jerryja. Posveta Mister Nou? Prodaje li se Bonelli u Finskoj?

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000