Author |
Topic |
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 21/10/2005 : 14:01:54
|
quote: Originally posted by altair
Pa imate web stanicu izdavaca. Tamo sigurno sve pise :-)
jeste, tamo sigurno sve pise :) jedini je problem sta je webmaster te stranice koristio krivi font za takve najave - "nevidljivi" |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 23/10/2005 : 09:03:50
|
Samo da zakuham. Bio juccer kod Tromislawskog po neke filmove za tisak i odnijeti mu Klaru 2 na skeniranje te mi on pricca ssto je sve trebalo biti u tisku (Iznogud, Trenc, zaboravio sam ...), a neche, bar za sada, jer je Nebojssa od Bookglobea popizdio na prigovore na ovom Forumu ...
Pa je l' ondak ccudno ssto se Berniju ne raspravlja? Za svako "Ti si car!" dobio bi bar 6 prigovora na ritam, prijevod ili boju ccarapa.
mcn
Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 23/10/2005 : 09:05:48
|
možda je bil samo loše volje ali da popizfdi zbog rasprava - besmisleno
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 23/10/2005 : 09:13:01
|
Hmmm... a šta je covek ocekivao, hvalospeve i prinošenje napupelih omladinki u znak zahvalnosti?
Jes' da je rasprava prelazila granice pristojnosti i dobrog ukusa, ali nije ni prva ni poslednja, i odustajanje od nekog izdanja zbog nje zvuci... neozbiljno.
-- "By Lenin's beard...!" |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Posted - 23/10/2005 : 09:43:10
|
Hmmm, ovo vec ozbiljno granici na glupost. Ili ludost?
Zna se sta meni smeta i ovde necu odustati. Jer covjek mirno kupuje novog Torpeda a onda ko grom s vedra neba i dva albuma Malog Spiroua! Ima toga jos puno.
Inace kritika treba mora biti. I kad ce vec jednom ti nasi izdavaci shvatit da nema tu niceg zlonamjernog? Svi tezimo tome da budi izdanja sto bolja.
Nego kaj je to Trenc?
Jack the Black. |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Posted - 23/10/2005 : 10:05:24
|
Naravno da smeta. Znao li bi to ne bi kupio drugo. Tako prodje jos mesec pre no sto mogu nabaviti. Ali point nije u tome. Gledaj recimo da Beli put odjednom nikome nista izbaci sve te americke trejde. Ne bi ja ni slucajno kupio, posto sam pre 3 dana nabavio americke!
Isto vazi za tebe . Ne bi nekako saznao da izlazi Understanding Comics, nabavio bi onaj preko Amazona. I eto tebi jedan prodan primjerak manje a meni gnjev, jer bi ipak to radije cito na domacem.
Ne kuzim tu politiku i nitko nije jos nista pametno reko ovdje. Da se nekome ne prica, jer se kritikuje po meni je cisti promasaj. Ovaj forum ovdje je najbolja i najlepsa mogucnost za sto jednostavniju komunikaciju.
Hvala za Trenca. Treba jos puno toga da naucim.
Jack the Black. |
Edited by - mike on 23/10/2005 10:20:44 |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Posted - 23/10/2005 : 10:10:09
|
Da dodam. Sad se recimo bacaju pare da covjek nabavi sta ja znam sve. Eto, Blek recimo. A onda to Bernard u boljem, ljepsem, jeftinijem izdanju nikome nista izbaci. Pih!
Jel mi to smeta? Naravno! Mogo bi zivog da oderem.
Jack the Black. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6185 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 23/10/2005 : 10:48:01
|
quote: Originally posted by mcn
odnijeti mu Klaru 2 na skeniranje .
Zbog ovakvih izjava jedva cekam CRŠ.Klara je odlicna i ono malo što sam vidio me oduševilo.
Bond.James Bond. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 23/10/2005 : 22:23:33
|
Samo da zakuham. Bio juccer kod Tromislawskog po neke filmove za tisak i odnijeti mu Klaru 2 na skeniranje te mi on pricca ssto je sve trebalo biti u tisku (Iznogud, Trenc, zaboravio sam ...), a neche, bar za sada, jer je Nebojssa od Bookglobea popizdio na prigovore na ovom Forumu ...
vidis zabavno iznogud a pogle na aukcije, knap sam bidova za ono izdanje od izvora, 30 kn
ja kuzim savrseno o cemu mike prica
|
|
|
majmun
Average Member
Croatia
580 Posts
Member since 20/11/2003 |
Posted - 24/10/2005 : 08:47:32
|
Pa je l' ondak ccudno ssto se Berniju ne raspravlja? Za svako "Ti si car!" dobio bi bar 6 prigovora na ritam, prijevod ili boju ccarapa.
Obojica su javne osobe i moraju biti spremni da svi po njima kenjaju bez obzira na neprospavane noci, izgubljene zivce, unisten brak... Ali na kraju se sve svede na to da mi Nebojsu i Bernija jako volimo.
p.s. Ma i tebe Macane volimo (ali samo kada izadje novi Q). ;-) |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 24/10/2005 : 21:37:25
|
E ovo ne mogu vjerovati! Sjecam se da smo kao djeca sprdali nekog klinca koji se jako ljutio. Da bi nam se osvetio odnio je sa sobom loptu i mi se više nismo mogli igrati. Sada se nece izdavati stripovi jer smo bili zlocesti! Buuuuuuuuuu!
Life sucks, but Death swallows! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 24/10/2005 : 21:40:19
|
mcn
Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Stvarno neozbiljno
Mrzim mrznju! |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 25/10/2005 : 08:55:12
|
Tromislawsky ili Nebojša zar stvarno ceš to da nam uradiš? Radi cega? Mnogi na forumu i ne kupuju te stripove,nažalost,a svako ima primjedbu na ovo ili ono...nevalja ovo ,ono,tvrde korice,boja,manji format,kurac palac jebote,zar stvarno misliš da samo stripove kupuju forumaši eeeeeeeeeeeeeeeeej,grdno se varaš samo zadnjih par mjeseci upoznao sam na desetke osoba koji obožavaju stripove,a nece uopce da se pojavljuju ovde neko kompjutera nema neko nece da se bakce tu šteta za takvo razmišljanje....jer uvijek ce biti pohvala i pokuda treba se to izdržati uvijek,imao loš dan ili ne svako pukne kad tad i treba i tebe razumijet,ali,brate,trebaš i ti nas......... uveo si nas u sretno kolo Bookglobea i sada se povlaciš ili je sve to igra prodavaca i kupca? |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 25/10/2005 : 15:05:35
|
u dobu interneta smo i kritika može biti samo još više, kad sam ja bio mali i skupljao zagora teško je bilo doci i do popisa izašlih epizoda, o autorima nismo znali ništa, a o kontaktu s izdavacem da i ne govorimo, oni su štampali, a mi virili po kioscima i citali danas postoji mogucnost laganog kontakta i to izdavac treba koristiti slažem se s mikeom, cemu tajiti izdanje, iznenadenje je lijepa stvar, ali najava može samo koristiti, meni recimo, nije jasno izdavanje dampyra na prepad, 4x2 epizode sa gotovo nikakvom najavom, bar se u zagora i dilana može ubaciti list reklame par mjeseci ranije, opisat junaka, narajcat raju...ovako ljudi izvan foruma i ne znaju što je to, a ima ih, kako kico kaže, i više nego što mislimo |
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 25/10/2005 : 15:27:58
|
Ne mogu vjerovati da bi se netko tko se bavi jednim ozbiljnim poslom mogao tako ponasati. Pa nismo djeca pa kad nam nesto nije po volji necemo se vise igrati. Mislim da je to ipak patka.
Dobro je rekao ken2 , stvarno ne razumijem zasto se nasi izdavaci vise ne najvljuju izdanja (ne svi). Znam da reklama kosta ali koliko ih kosta da se reklamiraju u vlastitim izdanjima? Pa zar je toliki problem staviti par najava. |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 25/10/2005 : 22:02:13
|
ovo mi je smijesno da je nebojsa ili kako se vec zove popizdio zbog komentara na forumu i nece izdavati stripove. pa neka ne izdaje,ne mora.nece ih prodati tj nece OD NAS zaraditi pare.ali sreca je kako kaze tromislawsky da njegov sef ne zivi od izdavanja stripova pa mu to nece predstavljati nikakav problem
"Za svako "Ti si car!" dobio bi bar 6 prigovora na ritam, prijevod ili boju ccarapa."
berni je legenda,on nosi samo alan ford carape tako da nema prigovora
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!" |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 27/10/2005 : 01:08:06
|
Dobro je kico reka,ja znan trojicu mojih godina koji kupuju stripove a nisu na forumu.Ali ja ipak mislin da Tromislavski ono nije mislija zaozbiljno jer bi to bija glup potez.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 27/10/2005 : 10:41:02
|
mislio ili ne mislio, takav nacin reagiranja je na nivou derišta. pa ajde nek se sad još uvrijedi i nek ništa ne izda, boli me džon. |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
|
majmun
Average Member
Croatia
580 Posts
|
majmun
Average Member
Croatia
580 Posts
Posted - 27/10/2005 : 12:25:14
|
Mislim da bi bilo dobro da ovaj topic poslije CRSa nastavi zivjeti sa slicnom formom : ocekivano/potvrdjeno/izaslo ali sa okvirnim datumima tipa za mjesec, ne zna se, sutra... |
|
|
Topic |
|