forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST - makarski festival stripa - 19.-21.05.'06.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 35

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 09/03/2006 : 17:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

jang,zamisli da mi hrvati beograd zovemo bijelograd ili mi u dalmaciji biligrad,marlowe bi se odmah javio...ili da korenicu zovem korjenicu i beli manastir koji je u hrvatskoj zovem bili manastir,ili snježnik u sloveniji snižnik...ne vjerujem da si se išao sprdati,ali pripazi ubuduce...zamisli da se sad neki osijecanin javi pa ti sve po spisku...

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!

ne tice me se kako vi zovete Beograd. Ja se nisam sprdao iz nicega, kao dokaz za Reku priložio sam sken iz pravopisa.
A Osek ili Ocek nije izrastao na mom vrtu (ako se dobro pogleda topic) tako da mi oni iz Osijeka nemaju što jebati po spisku. Jedino što nisam znao da to nije srbskoime za Osijek nego podjebavanje protivnika u ratu.

deco klonite se kladionica
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/03/2006 : 17:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Znate, bilo bi prekrasno kada bi i o stripovima pricali s ovoliko zara.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 09/03/2006 : 17:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
što se mene tice prica je završena. cak sam i nešto naucio. A verujem da su i ostali, pa nema nikakvog razloga da se tko ljuti

deco klonite se kladionica
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/03/2006 : 21:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
sto se mene tice mozes napisati bijelograd, biligrad, bjelograd, beogrjad, bijeligrad, bjeljigrad ili bagdad.
savrseno me ne zanima.
samo mi smeta kad neko ima potrebu da povlaci moje ime (odnosno nick) po raspravama u kojima ne ucestvujem. to smatram losim vaspitanjem.

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/03/2006 : 21:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Da potvrdim da je Jang u pravu. Dio Slovenaca i okolina Rijeke govore Reka (kratko e sa naglaskom na a). Znaci nije reeeeka vec je reka.
PS: Jang sada mi kao zahvalu mozes poslati komplet LMS-a i ZS-a (naravno glancera:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/03/2006 : 21:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
A sto se tice Osijeka mislim da bi pravilno bilo Osik po domacem govoru? (neka netko iz Osijeka ovo potvrdi jer nisam siguran).

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/03/2006 : 21:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

sto se mene tice mozes napisati bijelograd, biligrad, bjelograd, beogrjad, bijeligrad, bjeljigrad ili bagdad.
savrseno me ne zanima.
samo mi smeta kad neko ima potrebu da povlaci moje ime (odnosno nick) po raspravama u kojima ne ucestvujem. to smatram losim vaspitanjem.

ti jedva cekaš da se pokolješ s nekim...oprostite vaša kraljevska uzvišenosti,necu više...pod loše "vaspitanje" misliš na moje roditeljemeni strahovito smeta kad mi netko spominje rodbinu bez razloga...nema veze,sam sebe izbacujem na dva dana,bolje govno pojesti nego svašta reci...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/03/2006 : 21:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Znate, bilo bi prekrasno kada bi i o stripovima pricali s ovoliko zara.

Eh...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/03/2006 : 21:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

quote:

savrseno me ne zanima.

ti jedva cekaš da se pokolješ s nekim...oprostite vaša kraljevska uzvišenosti,necu više...pod loše "vaspitanje" misliš na moje roditeljemeni strahovito smeta kad mi netko spominje rodbinu bez razloga...nema veze,sam sebe izbacujem na dva dana,bolje govno pojesti nego svašta reci...

Ti tovarcino suti i spremaj mi one DVDs, ja mogu iznenada doci...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/03/2006 : 22:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:

quote:

savrseno me ne zanima.

nemam nista protiv tebe globinjo, uvek smo se lepo koskali oko fudbala i slicnih gluposti, ne zelim ni da se svadjam niti sam nesto uvrdjen, samo mi prekipi sto se moje ime (tj. nick) svako malo pominje i povlaci po topicima. e sad neki su se na to pretplatili i od njih nista bolje ni ne ocekujem, pa me to ni ne tangira.
nisam ocekivao od tebe pa sam se malo zacnuo. verovatno sam prenaglo reagovao, ali nije to svojstveno samo dalmatincima. moze i sremachka krv da prokljucha!
peace.

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 09/03/2006 : 22:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:

quote:

savrseno me ne zanima.

Ti tovarcino suti i spremaj mi one DVDs, ja mogu iznenada doci...

Nisu još došli svi DVD pa nemoj još dolaziti.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/03/2006 : 22:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ah kvragu, hoceli to vise...

Go to Top of Page

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 09/03/2006 : 23:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message
Drugi tjedan bi trebali doci preostali. Super su ovi što smo dobili.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/03/2006 : 00:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
A sta ste to dobili?

Go to Top of Page

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 10/03/2006 : 00:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message
Neke utakmice Hajduka.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/03/2006 : 01:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Dobro,jeli dolazite vi na sastanak,a?
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/03/2006 : 10:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Ma koga briga za festival, sastanke i ostale stvari vezano za stripove. Svi mi koji ovdje boravimo malo duze vremena svjesni smo kako politicke teme puno brze pune stranice foruma i izvlace reply kod ljudi nego nesto o cemu bi se ovdje stvarno trebalo pricati.

Ono sto me interesira je jedna stvar: Zar zaista nema nikakvih politickih sajtova i politickih foruma na ovom malecnom Internetu pa da mozete tamo nadjacavati svoje mozdane vijuge u tom pravcu?

A ono sto je najinteresantije je kako svi imaju vremena za besmislena prepucavanja na forumu, a kad nesto treba pomoci onda se rijetki jave...

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6380 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 10/03/2006 : 10:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Da.Najlakše je biti faca ispred monitora(ocito ljudima to diže adrenalin).
Vjerujem da jang nije mislio ništa loše pa se zato okrenimo vedrijim temama.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/03/2006 : 10:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Slazem se brate. Mi idemo naprijed!

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6380 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 10/03/2006 : 10:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
A jedna od tih vedrijih tema(barem se nadam da je),je informacija da na Mafest najvjerojatnije dolaze i dvojica ponajboljih slovenskih strip-crtaca;Tomaž Lavric i Zoran Smiljanic(obojicu imate u Q-u).Oduševljeni su idejom i postoji velika želja za dolaskom.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/03/2006 : 11:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
To je odlicna vijest.

Go to Top of Page

tulip
Starting Member

Croatia
67 Posts

Member since 21/03/2003

Posted - 10/03/2006 : 11:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tulip a Private Message
Vijest o dolasku busa iz Slovenije odjeknula je poput bombe medju curama u Makarskoj.:-)
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/03/2006 : 11:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

A jedna od tih vedrijih tema(barem se nadam da je),je informacija da na Mafest najvjerojatnije dolaze i dvojica ponajboljih slovenskih strip-crtaca;Tomaž Lavric i Zoran Smiljanic(obojicu imate u Q-u).Oduševljeni su idejom i postoji velika želja za dolaskom.

Bond.James Bond.

Izvrsno! Vise o tome cemo pricati kad Dado i ja dodjemo u Ljubljanu promovirati MaFest. Sa sobom cemo donijeti promo materijala, a od tebe ocekujem organizaciju stripofilskog okupljanja. Naravno, siguran sam da ces sve odraditi perfektno!

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16825 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/03/2006 : 12:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by COLUMBO

Neke utakmice Hajduka.

odmah ih potrgaj šteta dvd-a

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16825 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/03/2006 : 12:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Da.Najlakše je biti faca ispred monitora(ocito ljudima to diže adrenalin).
Vjerujem da jang nije mislio ništa loše pa se zato okrenimo vedrijim temama.

Bond.James Bond.

oteo si mi slova sa tastature i misli iz glave

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page
Page: of 35 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000