Author |
Topic  |
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 09/03/2006 : 17:46:48
|
quote: Originally posted by globinjo
jang,zamisli da mi hrvati beograd zovemo bijelograd ili mi u dalmaciji biligrad,marlowe bi se odmah javio ...ili da korenicu zovem korjenicu i beli manastir koji je u hrvatskoj zovem bili manastir,ili snježnik u sloveniji snižnik...ne vjerujem da si se išao sprdati,ali pripazi ubuduce...zamisli da se sad neki osijecanin javi pa ti sve po spisku...
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
ne tice me se kako vi zovete Beograd. Ja se nisam sprdao iz nicega, kao dokaz za Reku priložio sam sken iz pravopisa. A Osek ili Ocek nije izrastao na mom vrtu (ako se dobro pogleda topic) tako da mi oni iz Osijeka nemaju što jebati po spisku. Jedino što nisam znao da to nije srbskoime za Osijek nego podjebavanje protivnika u ratu.
deco klonite se kladionica |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/03/2006 : 17:53:42
|
Znate, bilo bi prekrasno kada bi i o stripovima pricali s ovoliko zara.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 09/03/2006 : 17:56:45
|
što se mene tice prica je završena. cak sam i nešto naucio. A verujem da su i ostali, pa nema nikakvog razloga da se tko ljuti
deco klonite se kladionica |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/03/2006 : 21:17:21
|
sto se mene tice mozes napisati bijelograd, biligrad, bjelograd, beogrjad, bijeligrad, bjeljigrad ili bagdad. savrseno me ne zanima. samo mi smeta kad neko ima potrebu da povlaci moje ime (odnosno nick) po raspravama u kojima ne ucestvujem. to smatram losim vaspitanjem.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 09/03/2006 : 21:33:00
|
Da potvrdim da je Jang u pravu. Dio Slovenaca i okolina Rijeke govore Reka (kratko e sa naglaskom na a). Znaci nije reeeeka vec je reka. PS: Jang sada mi kao zahvalu mozes poslati komplet LMS-a i ZS-a (naravno glancera:))
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 09/03/2006 : 21:34:56
|
A sto se tice Osijeka mislim da bi pravilno bilo Osik po domacem govoru? (neka netko iz Osijeka ovo potvrdi jer nisam siguran).
Mrzim mrznju! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 09/03/2006 : 21:52:37
|
quote: Originally posted by marlowe
sto se mene tice mozes napisati bijelograd, biligrad, bjelograd, beogrjad, bijeligrad, bjeljigrad ili bagdad. savrseno me ne zanima. samo mi smeta kad neko ima potrebu da povlaci moje ime (odnosno nick) po raspravama u kojima ne ucestvujem. to smatram losim vaspitanjem.
ti jedva cekaš da se pokolješ s nekim...oprostite vaša kraljevska uzvišenosti,necu više...pod loše "vaspitanje" misliš na moje roditelje meni strahovito smeta kad mi netko spominje rodbinu bez razloga...nema veze,sam sebe izbacujem na dva dana,bolje govno pojesti nego svašta reci...
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 09/03/2006 : 21:54:55
|
quote: Originally posted by Gaston
Znate, bilo bi prekrasno kada bi i o stripovima pricali s ovoliko zara.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Eh...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/03/2006 : 21:55:28
|
ti jedva cekaš da se pokolješ s nekim...oprostite vaša kraljevska uzvišenosti,necu više...pod loše "vaspitanje" misliš na moje roditelje meni strahovito smeta kad mi netko spominje rodbinu bez razloga...nema veze,sam sebe izbacujem na dva dana,bolje govno pojesti nego svašta reci...
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Ti tovarcino suti i spremaj mi one DVDs, ja mogu iznenada doci...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/03/2006 : 22:25:41
|
nemam nista protiv tebe globinjo, uvek smo se lepo koskali oko fudbala i slicnih gluposti, ne zelim ni da se svadjam niti sam nesto uvrdjen, samo mi prekipi sto se moje ime (tj. nick) svako malo pominje i povlaci po topicima. e sad neki su se na to pretplatili i od njih nista bolje ni ne ocekujem, pa me to ni ne tangira. nisam ocekivao od tebe pa sam se malo zacnuo. verovatno sam prenaglo reagovao, ali nije to svojstveno samo dalmatincima. moze i sremachka krv da prokljucha! peace.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts
Member since 21/11/2002 |
Posted - 09/03/2006 : 22:50:33
|
quote: Originally posted by Dado
Ti tovarcino suti i spremaj mi one DVDs, ja mogu iznenada doci...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Nisu još došli svi DVD pa nemoj još dolaziti . |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/03/2006 : 22:55:22
|
Ah kvragu, hoceli to vise...  
 |
|
COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 10/03/2006 : 10:10:56
|
Ma koga briga za festival, sastanke i ostale stvari vezano za stripove. Svi mi koji ovdje boravimo malo duze vremena svjesni smo kako politicke teme puno brze pune stranice foruma i izvlace reply kod ljudi nego nesto o cemu bi se ovdje stvarno trebalo pricati.
Ono sto me interesira je jedna stvar: Zar zaista nema nikakvih politickih sajtova i politickih foruma na ovom malecnom Internetu pa da mozete tamo nadjacavati svoje mozdane vijuge u tom pravcu?
A ono sto je najinteresantije je kako svi imaju vremena za besmislena prepucavanja na forumu, a kad nesto treba pomoci onda se rijetki jave...      
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6380 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 10/03/2006 : 10:25:30
|
Da.Najlakše je biti faca ispred monitora(ocito ljudima to diže adrenalin). Vjerujem da jang nije mislio ništa loše pa se zato okrenimo vedrijim temama.
Bond.James Bond. |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6380 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 10/03/2006 : 10:35:36
|
A jedna od tih vedrijih tema(barem se nadam da je),je informacija da na Mafest najvjerojatnije dolaze i dvojica ponajboljih slovenskih strip-crtaca;Tomaž Lavric i Zoran Smiljanic(obojicu imate u Q-u).Oduševljeni su idejom i postoji velika želja za dolaskom.
Bond.James Bond. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 10/03/2006 : 11:09:12
|
To je odlicna vijest.
 |
|
tulip
Starting Member
Croatia
67 Posts
Member since 21/03/2003 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 10/03/2006 : 11:55:35
|
quote: Originally posted by Aco
A jedna od tih vedrijih tema(barem se nadam da je),je informacija da na Mafest najvjerojatnije dolaze i dvojica ponajboljih slovenskih strip-crtaca;Tomaž Lavric i Zoran Smiljanic(obojicu imate u Q-u).Oduševljeni su idejom i postoji velika želja za dolaskom.
Bond.James Bond.
Izvrsno! Vise o tome cemo pricati kad Dado i ja dodjemo u Ljubljanu promovirati MaFest. Sa sobom cemo donijeti promo materijala, a od tebe ocekujem organizaciju stripofilskog okupljanja. Naravno, siguran sam da ces sve odraditi perfektno!
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16825 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 10/03/2006 : 12:01:53
|
quote: Originally posted by COLUMBO
Neke utakmice Hajduka.

odmah ih potrgaj šteta dvd-a     
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16825 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 10/03/2006 : 12:02:57
|
quote: Originally posted by Aco
Da.Najlakše je biti faca ispred monitora(ocito ljudima to diže adrenalin). Vjerujem da jang nije mislio ništa loše pa se zato okrenimo vedrijim temama.
Bond.James Bond.
oteo si mi slova sa tastature i misli iz glave  
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
Topic  |
|