forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pitanje za Markosa - Serijal Price sa Div. Zapada
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 12/07/2007 : 02:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Pisem iz Srbije jos para meseci sam ovde pa bezim za USA, vec polako prebiram po svojoj kolekciji stripova gledajuci sta da ponesem u zemlju kojoj je vrhunac strip umetnosti Spajdermen i Betmen. Sasvim slucajno negde na dnu pronalazim 2 epizode iz serijala price sa divljeg zapada, krecem da ih citam i shvatam ono sto nisam uspeo pre nekih 20-ak godina kada je dnevnik poceo sa reprintom ovih epizoda.
Da je to jedan od najboljih serijala u Bonelijevom izdavastvu i da je to jedna od prvih stvari koje zelim da ponesem za Ameriku.
Video sam skoro najavu na jednom od Ludensovih izdanja da ce ovo reprintovati, interesuje me kada i kojim tempom, jer zelim da imam ove stripove koje su nesto najblize savrsenstvu u Bonelijovem izdavastvu.

Hval unapred na odgovoru i pozdrav od jednog zaljubeljnika u strip

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/07/2007 : 08:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Koliko znam, niko nije najavio reprint PSDZ.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/07/2007 : 08:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Nisam ni ja vidio najavu, ali Ludens ce to vrlo vjerojatno raditi. Mene to takoder zanima, ali s obzirom da bi Ludens radio kiosk varijantu, onda se necu mijesati, bolje neka to ide na kioske. Inace, slazem se, to je, uz Kena, najkvalitetniji Bonellijev serijal.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10483 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 12/07/2007 : 10:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
... uz Kena, najkvalitetniji Bonellijev serijal.

U potpunosti se slažem s ovom izjavom.

Za utjehu postoji barem piratsko (?) izdanje ...
Go to Top of Page

bok
New Member

Croatia
142 Posts

Member since 09/01/2007

Posted - 12/07/2007 : 11:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit bok's Homepage  Send bok a Private Message
quote:
Originally posted by Peyo

... uz Kena, najkvalitetniji Bonellijev serijal.

U potpunosti se slažem s ovom izjavom.

Za utjehu postoji barem piratsko (?) izdanje ...

Nekima sasvim dovoljno

Kupujmo hrvatsko!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 12/07/2007 : 14:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
je lipo crveno
i dobro je
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 12/07/2007 : 14:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Meni je taj serijal toliko dobar, da mi uopce ne smeta što ga imam u piratskom izdanju. Dapace, super je napravljen i cjelovit. Ali, ako netko u našoj verziji želi napraviti reprint, SUPER. Vidjecemo kako izgleda i onda ga uzimati, naravno.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/07/2007 : 14:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Malo kriticnosti nije na odmet. To piratsko izdanje nije TOLIKO lose, ali je lose. Imam talijanske originale i znam o cemu pricam. Em tisak, em prijevod ...

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 12/07/2007 : 15:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
je
teško se sad odlucit na to ispocetka
velik je izbor stripova na ponudi
place nisu pratile izdavacki bum
a veeeeeliki dio tih epizoda zaslužuje kenovsku verziju izdavanja
al ima i loših - mislim prije na crtež neg na sadržaj
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 12/07/2007 : 15:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Mini off-topic
Prije par tjedana sam opet uzeo procitati Nick Ryder "POGODBA" (SD 1) i na jednoj vinjeti se vidi grob Billa Adamsa. Pise kad je rodjen, ali se od trave ne vidi kada je umro. S obzirom na autore te epizode Polese / D'Antonio (ak sam dobro zapamtio) - lijepo Uskrsnje jaje...

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 12/07/2007 : 16:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Nisam ni ja vidio najavu, ali Ludens ce to vrlo vjerojatno raditi. Mene to takoder zanima, ali s obzirom da bi Ludens radio kiosk varijantu, onda se necu mijesati, bolje neka to ide na kioske. Inace, slazem se, to je, uz Kena, najkvalitetniji Bonellijev serijal.

Cisto subjektivno, najbolji serijal je Texov!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/07/2007 : 17:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by jasa

quote:

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas

SUBJEKTIVNO???????????

Kad ce Tex od prvog broja???
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 12/07/2007 : 17:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
PSDZ je stvarno interesantan i zanimljiv serijal,to ti vrijedi ponijeti.Jest da su teski ko zemlja ali nosi :).
Kako bi ovo bilo dobro napraviti u stilu Ken Parkera.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/07/2007 : 18:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
psdz je jako zanimljiv serijal, cesto malo lošijeg crteža,
ako ce ici na kioske, onda dobro
ali kao luksuzno izdanje i nema baš smisla
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 12/07/2007 : 19:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message
odlicna ideja,dajte pdz opet,mislim na ono osvajanje amerike drzavu za drzavom,bila adamsa itd..sto brze,to bolje...
inace,najbolji serijal iz bonelija je zagor i to je objektivno,kvalitetno i kvantitativno..bez obzira sto meni nije prvi na listu..
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 12/07/2007 : 19:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Imam ih sve u piratskom izdanju i jedno 20-ak u ZS i LMS. Takodjer, uz Kena najbolji Bonellijev serijal. Bude li Ludens to objavljivao, kupovat cu i njihovo izdanje, valjda ce prijevod biti kvalitetniji.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 12/07/2007 : 23:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas

SUBJEKTIVNO???????????

Mislio sam da je ovaj Markosov post subjektivan, a moj je naprotiv, svi cemo se složiti vrlo objektivan! Tex rules!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/07/2007 : 23:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Mislio sam da je ovaj Markosov post subjektivan, a moj je naprotiv, svi cemo se složiti vrlo objektivan! Tex rules!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas

Tako vec moze

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 13/07/2007 : 13:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
quote:

Malo kriticnosti nije na odmet. To piratsko izdanje nije TOLIKO lose, ali je lose. Imam talijanske originale i znam o cemu pricam. Em tisak, em prijevod ...

Naravno, potpuno se slažem. Meni je u ovom piratu vrijednost što su SVE epizode, što su PO REDU i što su sve CJELOVITE. Za razliku od tragedije u Dnevnikovom izdanju, gdje je PSDZ izlazio ovisno koliko je strana slobodno u kojoj svešcici.
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 13/07/2007 : 14:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by wiskey
Naravno, potpuno se slažem. Meni je u ovom piratu vrijednost što su SVE epizode, što su PO REDU i što su sve CJELOVITE. Za razliku od tragedije u Dnevnikovom izdanju, gdje je PSDZ izlazio ovisno koliko je strana slobodno u kojoj svešcici.

wiskey, el ti to opet u svakoj recenici imaš "JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA""JA"
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 13/07/2007 : 15:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Blago li se budalama, njihovo je carstvo nebesko.
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 13/07/2007 : 15:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by wiskey

Blago li se budalama, njihovo je carstvo nebesko.

care, pa netrebas odma da se vrijedjas
malo zezancije nije nikog ubilo...samo se ne previse uzbudjivati
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 13/07/2007 : 15:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Zezancija je nešto duhovito, smiješno. Ali nešto uvijek isto, dosadno, neduhovito ... je glupo. Odatle mi taj pridjev. Nije mi ni na kraj pameti da vrijedam, ali šta mogu kada je to cinjenica i ja samo konstatiram.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/07/2007 : 16:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ja sam te pirate video da prodaju u Darkwoodu, cak sam i hteo da ih kupim, medutim odustao sam zbog toga što nisu imali sve brojeve, nedostajalo je prva tri broja, rasprodali su se i onda mi to nije više to, jer kad bih našao ta tri komada?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

bok
New Member

Croatia
142 Posts

Member since 09/01/2007

Posted - 13/07/2007 : 19:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit bok's Homepage  Send bok a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Ja sam te pirate video da prodaju u Darkwoodu, cak sam i hteo da ih kupim, medutim odustao sam zbog toga što nisu imali sve brojeve, nedostajalo je prva tri broja, rasprodali su se i onda mi to nije više to, jer kad bih našao ta tri komada?

Kako da ne. Ima ih sigurno još.

Kupujmo hrvatsko!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/07/2007 : 21:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Prva tri nema vec odavno, svaki put kad skoknem do Beograda proveravam, jednostavno nema ih!

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000