Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 10/05/2006 : 22:15:05
|
quote: Originally posted by Aco
@Marko:bez brige,mi cemo ti prenijeti dojmove sa festivala dok ti budeš šetao sa ženom po Makarski
lako šta ce šetati,morat ce i u shoping     
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
 |
|
kakaljin
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
420 Posts
Member since 10/08/2002 |
Posted - 10/05/2006 : 23:27:15
|
Evo da vas i ja pozdravim posto me dugo nije bilo. Dolazim i ja dole u Makarsku. Pa vidimo se dole
Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 11/05/2006 : 00:22:55
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
a kako si ti mislio uopste doci do dole? vozis ili ces autobusom?
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
pitaš mene ili seju? |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 11/05/2006 : 02:10:52
|
quote: Originally posted by kakaljin
Evo da vas i ja pozdravim posto me dugo nije bilo. Dolazim i ja dole u Makarsku. Pa vidimo se dole
Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje
Ima nas,ima!
 |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 11/05/2006 : 06:08:29
|
quote: Originally posted by I like girlz
a kako si ti mislio uopste doci do dole? vozis ili ces autobusom?
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
pitaš mene ili seju?
Valjda tebe pita.
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 11/05/2006 : 16:32:45
|
ma ja brate i kad cete vi sarajlije kretati da ne pravimo guzvu na granici 
evo da i tebi kažem ono što sam vec rekao kici i gastonu. još definitivno ne znam da li cu ici dole, imam nekih privatnih obaveza da pozavršavam, tako da cu tek koji dan prije samog mafesta znati. a to kako bih išao, zavisi ko sve ide odavde iz sarajeva. niko ništa ne govori. sad ovako javno pozivam sve iz sarajeva da se izjasne ko ide, kako ide, koliko ostaje, pa da se organiziramo. pocnimo od tebe emire.  |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 12/05/2006 : 02:58:09
|
Smije li se doci na Mafest i tjedan dana prije otvaranja? 
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 12/05/2006 : 03:51:12
|
quote: Originally posted by Dado
a smije li se posjetiti neciju obitelj u najmilijem gradu jedinog kluba    nema posjete-nema dvd-ova
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16791 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 12/05/2006 : 12:21:00
|
smijete uvijek doci posjetiti moju obitelj - bili bute dobrodošli :-))))))))))
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 12/05/2006 : 14:17:59
|
dajte jedan dobar link za ažuriranu avtokartu Hrvatske... i ne 1:1.000.000 molim
drugo: moj šofer me pita ima li gdje nabavit koje navijaške rekvizite Hajduka (koji mali grb da se obesi u avtu na ogledalo)? ima li koji Torcidaš koji se javi za turistickog vodica u ponedeljak u Splitu (šofera interesuje Poljud) :))
deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrac Hajduka :) U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!! |
Edited by - jang on 12/05/2006 14:18:37 |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/05/2006 : 14:42:43
|
quote: Originally posted by globinjo
a smije li se posjetiti neciju obitelj u najmilijem gradu jedinog kluba    nema posjete-nema dvd-ova
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Doci cu ali iskljucivo zbog male i DVDa   
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6377 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 12/05/2006 : 18:53:04
|
@jang: mogu ti sutra poštom poslati auto-kartu Hrvatske pošto imam dvije.Što se navijackih rekvizita tice,to ce ti globinjo u Makarskoj objasnit.Nije teško doci do Poljuda.
Bond.James Bond. |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6377 Posts
Posted - 12/05/2006 : 19:12:53
|
Mala ekskluziva i sa moje strane:danas sam dobio originalne table ponajboljih slovenskih strip-autora tako da ce svi posjetitelji Mafesta moci vidjeti ono najbolje i najaktualnije iz Slovenije,a to je: Ekstremni Sportovi,Bosanske basni(Tomaž Lavric), Meksikajnarji(Zoran Smiljanic) te naravno - Miki Muster.Upravo je Muster posebno zanimljiv jer se itekako dobro vidi docrtavanja i dodaci za kasnije verzije u usporedbi sa izdanjem koje je izlazilo u novinama 60-ih.Isplati se pogledati.
Bond.James Bond. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 12/05/2006 : 22:05:59
|
quote: Originally posted by jang drugo: moj šofer me pita ima li gdje nabavit koje navijaške rekvizite Hajduka (koji mali grb da se obesi u avtu na ogledalo)? ima li koji Torcidaš koji se javi za turistickog vodica u ponedeljak u Splitu (šofera interesuje Poljud) :))
nema problema,samo se najavi dan prije...
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/05/2006 : 23:08:56
|
Mala ekskluziva i sa moje strane:danas sam dobio originalne table ponajboljih slovenskih strip-autora tako da ce svi posjetitelji Mafesta moci vidjeti ono najbolje i najaktualnije iz Slovenije,a to je: Ekstremni Sportovi,Bosanske basni(Tomaž Lavric), Meksikajnarji(Zoran Smiljanic) te naravno - Miki Muster.Upravo je Muster posebno zanimljiv jer se itekako dobro vidi docrtavanja i dodaci za kasnije verzije u usporedbi sa izdanjem koje je izlazilo u novinama 60-ih.Isplati se pogledati.
Bond.James Bond.
Odlicno!!!
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Posted - 12/05/2006 : 23:11:50
|
@jang: mogu ti sutra poštom poslati auto-kartu Hrvatske pošto imam dvije.Što se navijackih rekvizita tice,to ce ti globinjo u Makarskoj objasnit.Nije teško doci do Poljuda.
Bond.James Bond.
hvala. se ne mudi še jutri, lahko cez naslednji teden...
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno! |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Posted - 12/05/2006 : 23:13:50
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by jang drugo: moj šofer me pita ima li gdje nabavit koje navijaške rekvizite Hajduka (koji mali grb da se obesi u avtu na ogledalo)? ima li koji Torcidaš koji se javi za turistickog vodica u ponedeljak u Splitu (šofera interesuje Poljud) :))
nema problema,samo se najavi dan prije...
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
u ponedeljak after Mafest dogovoricemo tamo, verovatno cemo imati i neki poslic za obaviti (vezana trgovina SCG-HR-SLO i obrnuto :))
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 13/05/2006 : 01:52:31
|
Bond.James Bond.
Odlicno! Odlicno! Odlicno! Jedva cekam........... |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6377 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6377 Posts
Posted - 13/05/2006 : 09:20:29
|
Ne znam za ostale,ali ja cu za svaki slucaj ponijeti i sportsku opremu pa možemo bacit koji streetball za relaksaciju.Nisam igrao od prošlog ljeta i kondicija mi je ocajna,ali ipak.
Bond.James Bond. |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Posted - 13/05/2006 : 09:31:02
|
@jang:od jutri me ni vec v SLO tako da sem ti bom danes poslal karto(ce hoceš,seveda)
Bond.James Bond.
potem pa prosim. in hvala
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/05/2006 : 21:25:35
|
Evo me konacno u Makarskoj! Po gradu su izljepljeni plakati, sve pripreme uspjesno se privode kraju, u zraku se osjecaju "dobre vibracije", odlican je osjecaj vec sada biti ovdje. Jedva cekam otvaranje festivala i dolazak svih posjetitelja!
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/05/2006 : 23:42:18
|
Evo me konacno u Makarskoj! Po gradu su izljepljeni plakati, sve pripreme uspjesno se privode kraju, u zraku se osjecaju "dobre vibracije", odlican je osjecaj vec sada biti ovdje. Jedva cekam otvaranje festivala i dolazak svih posjetitelja!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
ovo znaci samo jedno.....sve ce biti cool, ali hranu moramo nositi sami, jer ce kroz ovih 6 dana makarsko primorje ostati bez zaliha ....javite i hermannu da uzme paket gavrilovicevih pasteta
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
Topic  |
|