Author |
Topic  |
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 22/05/2006 : 14:59:13
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by stinky
quote: Originally posted by Heyoka
Ili nadeš curu kojoj je rodendan 29.2. i ne sekiraš se. ;)
hahahaha zato volim heyoku...iako se još manje sekiraš kad nadeš curu kojoj je rodendan 30.2.
Tako je govorio Zagortustra.
Još se manje sekiraš ako je nikako nemaš. 
Pa da, oženiš curu i više je nemaš. Postane ti žena...
Wealth beyond measure, outlander...
To sma i uradio (i nisam se pokajao ). 
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 22/05/2006 : 15:08:04
|
Iduce godine Castelli, dakle? Onda dogodine ziher dolazim. Još bi bilo bolje da se MAFEST pomakne barem za tjedan kasnije ili prije, a ne da je isti dan kad mi cura ima rodendan!
...ili kcer 
"...I only dream in black and white..." |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 23/05/2006 : 13:30:04
|
Jutros u Makarskoj kronici osvanuo iscrpan izvještaj o MaFESTu i svemu oko MaFESTa. Ako se netko nije vidio na slikama na forumu,ovde ce sigurno. :)))) |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 23/05/2006 : 13:33:26
|
Odlicna premijera Mafesta: Samit stripofila cijele regije Autor: Redakcijsko izvješce, Snimili Ivo Ravlic i Željko Fistanic Tuesday, 23 May 2006 Profesionalna organizacija, kakva nije uobicajena za domace prilike, izuzetan program, odlican press materijal za akreditirane goste, izložbe, popratni promotivni artikli koji su se prodavali samo su dio pozitivnih dojmova koji su obilježili manifestaciju. Darijo Antunovic, Damir Raic, i cijela ekipa iz Udrge Mozaik stripa zaslužuje najvišu ocjenu Prvi Festival stripa Mafest uspio je u potpunosti, ocjene su to sviju koji su proteklog vikenda posjetili dogadanja u makarskom Art cafeu i bili svjedocima ovom izuzetnom dogadaju. Nakon dugo vremena, Makarska je postala domacinom jednog urbanog dogadanja, pri cemu je uspjela ugostiti svjetsku zvijezdu kao što je Hermann Huppen. Profesionalna organizacija, kakva nije uobicajena za domace prilike, izuzetan program, odlican press materijal za akreditirane goste, izložbe, popratni promotivni artikli koji su se prodavali samo su dio pozitivnih dojmova koji su obilježili manifestaciju. Darijo Antunovic, Damir Raic, i cijela ekipa iz Udrge Mozaik stripa zaslužuje najvišu ocjenu. Od petka navecer, kada je Festival službeno otvoren, pa sve do zatvaranja u nedjelju, Festival je posjetilo nekoliko stotina ljubitelja stripa, brojni novinari, TV ekipe, znatiželjnici i gradani. Bilo je tu gostiju iz gotovo svih dijelova bivše Jugoslavije, strip crtaca, akademskih slikara, profesionalaca i amatera.
Glavna zvijezda Festivala, slavni belgijski crtac stripa Hermann Huppen bio je oduševljen organizacijom i onime što je vidio i doživio za vrijeme boravka u Makarskoj. Spontan i jednostavan, Hermann je u subotu potpisivao albume i družio se sa stripofilima više od dva sata, pri cemu su oduševljeni ljubitelji stripa strpljivo cekali u redu za potpise. Na MaFestu su održane brojne zanimljive tribine o Hermannovim djelima i stvaranju stripa, uz sudjelovanje poznatih autora poput Darka Macana, Frane Petruša, Gorana Sudžuka, Esada Ribica, Roberta Solanovica i Borislava Grabovica. U Art cafeu je predstavljena tv serija »Jeremiah«, a festival je obilježen i ekskluzivnom svjetskom premijerom najnovijeg Hermannova djela »Dulle Griet«. Održana je i prva hrvatska premijera njegova najnovijeg strip albuma »Drakulinim tragovima – Vlad nabijac«, koji je osmislio sa sinom Yvesom. Na MaFestu je predstavljen i najnoviji strip album »Nirvana – Meditacije na pocetku tisucljeca« Roberta Totara te još 17 albuma svjetskih autora stripa. Belgijski majstor stripa za sebe kaže da je radoholicar i da gotovo cijeli dan provede u osmišljavanju stripova. Rijetki odmori svode se na posjet kinu jednom tjedno ili odlazak u kupovinu. Unatoc desetljecima rada, još nije osjetio zasicenje, pa kaže da uvijek radi »kao da mu gori pod nogama«. »Iako u svjetskim razmjerima strip više nije ono što je bio, posebice u SAD-u, ne mogu se požaliti. Na francuskom tržištu stvari se krecu dosta dobro, a svake godine pojavi se 3000 naslova, što je zaista mnogo«, komentirao je Hermann tom prigodom i svjetsku situaciju.
Za sljedecu godinu, organizatori najavljuju dolazak Alfreda Castellija, slavnog talijanskog crtaca, oca Martina Mysterea i Lucija Filipuccija, takoder svjetski uglednog strip autora. Sljedeci Mafest bi se trebao održati od 18. do 20. svibnja 2007.
|
 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 23/05/2006 : 14:25:51
|
A jel kako je bilo na tome MAFESTU? Umjesto toplih iskustava, vidim samo nova kacenja...
u stvari je to zanimljivo, tamo nije bilo nikakvih problema. naprotiv.... veber mi je ostavio utisak pravog veseljaka i lovca :))
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno! |
 |
|
COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts
Member since 21/11/2002 |
Posted - 23/05/2006 : 17:02:00
|
quote: Originally posted by jang
A jel kako je bilo na tome MAFESTU? Umjesto toplih iskustava, vidim samo nova kacenja...
u stvari je to zanimljivo, tamo nije bilo nikakvih problema. naprotiv.... veber mi je ostavio utisak pravog veseljaka i lovca :))
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Kako se nisi javi jucer ? |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 23/05/2006 : 17:34:21
|
quote: Originally posted by COLUMBO
quote: Originally posted by jang
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Kako se nisi javi jucer ?
prehladio sam se žestoko i samo smo picili kuci... žao mi je, nadoknadicemo drugi put...
btw... kod nas ti je laganih 20 stupnjeva :)
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno! |
 |
|
vladimir
New Member

Croatia
194 Posts
Member since 21/01/2005 |
|
COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts
Member since 21/11/2002 |
Posted - 23/05/2006 : 17:41:05
|
Šteta, pogotovo što se imali namjeru otici do Hajduka. Blago vama na temperaturi. Kod nas je danas preko 30. Morat cemo se mijenjati za smještaj ovog ljeta
Ovo se odnosi na Jangov post.
|
Edited by - COLUMBO on 23/05/2006 17:42:13 |
 |
|
tico
Starting Member

39 Posts
Member since 02/12/2003 |
Posted - 31/05/2006 : 02:50:34
|
Jucher su me upozorili da se Veber prijeti nekim ljudima na forumu kako che dobiti po ovoj ili onoj stvari ukoliko se pojave na CRS-u. Nitko nema pravo tako se prijetiti ljudima zbog privatnih nesporazuma (kachenja) u forumskoj prepisci. U ime festivala poruchujem svima zainteresiranima da su dobro doshli na slijedechem festivalu 'Crtani romani sou'. Nitko vam nishta ne mozhe zabraniti. A zashtitari che se pobrinuti da ne bude nikakvih nereda, kradji originalnih tabli sa izlozhbe i slichnih govnarija, kako bi se svi u veselju proveli tih par dana na festivalu. Ovim putem molim Sexona da vishe ne provocira Vebera i obratno. Lako je skriven iza monitora zajebavati. Ostavite se djechijih pizdarija!
Kako je tema ovog topica MAFEST, organizatorima chestitam na poduhvatu! Žao mi je shto zbog obaveza nisam mogao biti prisutan na prvom tulumu. Vidimo se dogodine!
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
|
vice
stripovi.com suradnik

7350 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 31/05/2006 : 15:32:35
|
Tico, nije se on samo prijetio dolaskom na CRS nego i ulaskom u Zagreb Zaista ne znam kako kako cu uci sada kada je on svoje pajdase postavio na kapije grada... No da, vidimo se na CRS 
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! \\\http://r2cu.wordpress.com/lavirint/ |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 01/06/2006 : 12:30:57
|
Baš me lijepo iznenadila razglednica iz Makarske koju sam danas dobio poštom. Na njoj Marti, Diana i Java šetaju rivom (Serrgej viri iza grma)... svojevrsna zahvalnica sa sudjelovanje na ovogodišnjem Mafestu i pozivnica za sljedeci... u potpisu Darijo Antunovic. Fenomenalno!
in the evidence of its brilliance |
 |
|
veber
Senior Member

1146 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 01/06/2006 : 12:47:23
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Tico, nije se on samo prijetio dolaskom na CRS nego i ulaskom u Zagreb Zaista ne znam kako kako cu uci sada kada je on svoje pajdase postavio na kapije grada... No da, vidimo se na CRS 
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! \\\http://r2cu.wordpress.com/lavirint/
emire gledaj svoja posla i ne diraj u mene što se tice kapija grada ipak ti dolaziš na moj teren ne ja na tvoj. kani me se. |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
|
vice
stripovi.com suradnik

7350 Posts
Posted - 01/06/2006 : 20:08:33
|
Takoder me ugodno iznenadila razglednica. Svaka cast na ovom potezu, a i slika je odlicna.
Svih mu Darkwoodskih bubnjeva! |
 |
|
tico
Starting Member

39 Posts
Member since 02/12/2003 |
Posted - 01/06/2006 : 20:37:06
|
Koliko vidim, gospoda SeljoSexon, Emir i Veber ne odustaju od davno zakljuchene teme. Stvarno nemate pametnijeg posla nego i dalje jedan drugome dizhete tlak. Nadam se da imate manje od 18 godina, pa vam onda chovjek mozhe progledati kroz prste. Tko sa djecom lijezhe, popishan se budi. Tako mi i treba. Over and out. |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7350 Posts
Posted - 01/06/2006 : 20:41:03
|
Btw tico, zakon ti je Zogar Strašni, bila bi baza izdat album o njemu, to mi je najdraži geg strip.
Svih mu Darkwoodskih bubnjeva! |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 01/06/2006 : 20:43:28
|
quote: Originally posted by tico
Koliko vidim, gospoda SeljoSexon, Emir i Veber ne odustaju od davno zakljuchene teme. Stvarno nemate pametnijeg posla nego i dalje jedan drugome dizhete tlak. Nadam se da imate manje od 18 godina, pa vam onda chovjek mozhe progledati kroz prste. Tko sa djecom lijezhe, popishan se budi. Tako mi i treba. Over and out.
Tico ne znam šta sam ti uradio da me nazivaš Seljom? Napisao sam da nikoga nisam provocirao što se vidi iz priloženog. I ovo je moj zadnji post na ovu temu.
|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 01/06/2006 : 20:51:23
|
quote: Originally posted by tico
Koliko vidim, gospoda SeljoSexon, Emir i Veber ne odustaju od davno zakljuchene teme. Stvarno nemate pametnijeg posla nego i dalje jedan drugome dizhete tlak. Nadam se da imate manje od 18 godina, pa vam onda chovjek mozhe progledati kroz prste. Tko sa djecom lijezhe, popishan se budi. Tako mi i treba. Over and out.
ma chuj, ne vidjamo te tako chesto a na forumu nikako pa reko da ostanes jos malo duze. nevazno, i ti bi ga provocirao da ti se kurchi, to nema nikakve veze sa godinama. a ja sam davno rekao da se sve ove gluposti brishu sa topica.
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! \\\http://r2cu.wordpress.com/lavirint/ |
 |
|
blueberry
Average Member

Croatia
527 Posts
Member since 30/03/2006 |
|
blueberry
Average Member

Croatia
527 Posts