Author |
Topic |
plavi
Junior Member
424 Posts
Member since 10/05/2002 |
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 16/08/2009 : 22:25:58
|
quote: Originally posted by plavi
Ko kaze da se strip u elektronskoj formi mora citati na racunaru. Sto se mene tice, ovo je buducnost stripa:
http://www.youtube.com/watch?v=2CvFMDWo9RE&feature=related
Format screen-a je otprilike kao bonelli kiosk izdanje, sto znaci da je pogodan za nase uslove :P
Da, da - cujem da je džabe! Sutra narucujem jedan! Hoce li još netko? Ja sam tek nedavno nabavio LCD od 19 incha! Ovo cu sigurno za nekih 10 - 15 godina, pogotovo ako nam (prosvjetarima) vlada i dalje nastavi smanjivati place! |
Oj, budi svoj! |
|
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 16/08/2009 : 22:39:03
|
U, ovo je super. Za citanje strucne literature više se nece morati printati radovi i trošiti tone papira.
Jako zgodno.
Zamisli samo, možda i cijena stripova padne, jer se gubi klasicni tisak, prijelom, skladištenje i slicno. |
No sikiriki |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Member since 06/05/2009 |
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5080 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 16/08/2009 : 23:27:45
|
quote: Originally posted by REJS
Samo malo ja sam u ljubavi sa stripovima,ali ne i sa ponizavanjem istih i srozavanjem ,draga Mackice! Nije isti Dilan Dog u prvih 1oo brojeva i ovaj sada,kritike vaze za neozbiljne autore i one koji guraju strip u provaliju usled slabe inspiracije i talenta.
Naravno da nije isti, ali naklada govori svoje.. Ima dobrih brojeva, ima slabijih ali logicno je da ne može stalno biti jednako dobar. Ne treba ga zato gasiti niti sasjeci. Vjerovatno znaš da najnoviji brojevi DD-a u ITA idu u preko 200.000 kom. po broju
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ svi za Texa u coloru __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/08/2009 : 09:36:58
|
neznam baš dal je tako, i noviji Zagor ima dobrih epizoda(Mocvara...Yukatan,Thula meni redom sve odlicne), Mister No u zadnjih par brojeva(Ludens mislim) sasvim solidan, Tex(sad sljedi Sedam ubojica..)kad ne piše Nizzi dobar i zanimljiv, tako da se nebi složio da samo Dilan odskace dobrim epizodama...svi junaci imaju odlicne,prosjecne i nikakve price bez da bi nekog od njih izpostavio. Meni jedino Martijeve nove nisu baš nešto,ali neki kažu da ima i tamo solidnih pa... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 17/08/2009 : 15:00:19
|
Mislim da su svi u krizi ponavljanja neprijatelja,a i teme su iscedjene Asteci babe zabe jednostavno ta tema se izlizala.Mislim da mi nismo odrasli nego su autori ostali deca,a svi pricaju o nekom napretku klasicnih strip junaka. U jukatanu sam video klasicnu Dza Bu temu ni makac nesto drugacije od onog sto citamo godinama,samo osecaj deja-vu. Odoh da citam Malog Rendzera Marka i Conana oni su bar pravljeni za nas decu. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
Topic |
|