Author |
Topic  |
realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 24/10/2005 : 19:11:20
|
Sjecate se onih dobrih starih vremena bez kompjutora,kad ste se ujutro digli,otišli u ducan,jedva s njuškicom prebacili preko ruba pulta od kioska,i ozarili se kad ste vidjeli da je stigao novi Zagor?Procitali ste strip u jednom dahu samo da bi usred ful napete situacije vidjeli natpis "nastavak u sledecem broju".Tada smo svi bili stvarno zabrinuti da li ce naši junaci preživjeti i tjedan dana smo razmišljali samo o tome...
E sad,koji su vam se cliffhangeri urezali u pamcenje?Meni onaj Zagorov iz ZS 665 "Slomljeno koplje" i Mister Noov iz LMS 994 "Noc maceta"...
A sad sam prikovan za MArvel Knights Spider-man #10,cliff nad cliffovima!!!Drago mi je što se Spider-man s ovim naslovom vratio u velikom stilu. Mark Millaru svaka cast...
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
|
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
vikic
Advanced Member

.jpg)
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 24/10/2005 : 20:03:46
|
nema nastavka koji nisam nestrpljivo ocekivao, zato u zadnje vrijeme prakticiram sljedece: prvo nabavim kompletnu epizodu i onda krenem citati :)
ipak, sjecam se jednog posebnog cekanja (to mi je cak mislim bio prvi zagor koji sam procitao): epizoda od SD 44 tajna redstonea i 45 otkrivenje. nisam mogo docekati broj 45 da vidim ko je misteriozni covjek pod maskom! |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 24/10/2005 : 20:19:18
|
Svu subjektivnost na stranu , ovo ce i vi vidjeti na kraju invincible 7. To nije cliffhanger dana/mjeseca/godine to je cliffhanger koji se dozivi svakih 10 godina. Od tada se sve mjenja, sve sto se znali tj. sto ste mislili da znate je bilo netacno. Tek od te epizode pocinje drugi najbolji strip na svijetu (poslije zagora aaaaaaaaaaaa of course :pp ) !!
"And now for something completely different... "
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 24/10/2005 : 21:06:24
|
quote: Originally posted by realist
Sjecate se onih dobrih starih vremena bez kompjutora,kad ste se ujutro digli,otišli u ducan,jedva s njuškicom prebacili preko ruba pulta od kioska,i ozarili se kad ste vidjeli da je stigao novi Zagor?Procitali ste strip u jednom dahu samo da bi usred ful napete situacije vidjeli natpis "nastavak u sledecem broju".Tada smo svi bili stvarno zabrinuti da li ce naši junaci preživjeti i tjedan dana smo razmišljali samo o tome...
E sad,koji su vam se cliffhangeri urezali u pamcenje?Meni onaj Zagorov iz ZS 665 "Slomljeno koplje" i Mister Noov iz LMS 994 "Noc maceta"...
A sad sam prikovan za MArvel Knights Spider-man #10,cliff nad cliffovima!!!Drago mi je što se Spider-man s ovim naslovom vratio u velikom stilu. Mark Millaru svaka cast...
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Hm, nama tu nista uzbudljivo, pa oni ne mogu da ne prezive, a narocito kad su u pitanji Zagor i CO.
________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica... |
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 24/10/2005 : 21:22:17
|
najvise me interesovalo kod 5 zagorovih nastavaka (7 neustrasivih, tvrdjava na moru i ti nastavci) sta ce se desiti u sljedecoj epizodi!! jedva sam cekao da ih sve procitam. i ovo novo sad, pod meksickom zastavom i ti nastavci jer se bas bilo zaguzvalo i zapetljalo.
ZAGOR PRICA... |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 24/10/2005 : 21:33:10
|
Ima toga puno,gotovo svaki strip ali mi je najviše u sjecanju osta dok san još bija mali Extra Zagor 53 Posljednja zasjeda kad je Zagor bija na vješalima i kad ga je Chico spasija te se Zagor zakunija Dubrovskome da nece proc nekažnjeno.Isto tako i ovaj novi Tajanstvene vode,a i svi s maskama(Strvinar,Cudni gospodin smith,Tkac...) Ali posebno bi istaka epizodu u Extra seriji Pakao živih koji mi je definitivno strip kojeg san ceka nevjerojatno nestpljivo jer nisan moga docekat da ne doznan ko je iza zavjere i stvarno san bija iznenaden kad san to otkrija u Zagorovom gnjevu-svaka cast Nolitti.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts
Posted - 24/10/2005 : 21:36:01
|
And ofkors Lazarus Ledd u epizodi Tajanstvena šuma /Obracun,onda trilogija s novom Kobrom kao i Smrtonosni napad.Eh kad bi se konacno nastavila i ova epizoda sa Svetom vatrom koja je isto super napeta,daj ajde Berni pa nije valjda da ce nova tek na lito
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 25/10/2005 : 08:56:48
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
[quote][i] Hm, nama tu nista uzbudljivo, pa oni ne mogu da ne prezive, a narocito kad su u pitanji Zagor i CO.
kako ne? pa zagor je umro i to cak nekoliko puta,tako da ti ova teza bas ne stoji!!!
meni je najiscekivanija epizoda bila "Sedma runda", citao sam kao klinac broj ispred "Izazov" i bilo mi je jako jako napeto da vidim sta ce biti dalje! |
 |
|
Profesor
Average Member

.jpg)
Serbia
653 Posts
Member since 24/06/2005 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8251 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 25/10/2005 : 15:04:33
|
quote: Originally posted by ken2
mislim da je apsolutni pobjednik u ovoj kategoriji tjedan izmedu izazova i sedme runde
slazem se definitivno :) jer ipak je trebalo cekati tjedan dana da se sazna jeli zagor uspio pobijediti super majka, u izazovu je situacija bila jako jako nepovoljna za zagora i sve je vodilo k tome da ce zagor izgubiti  neko je cekao tjedan dana, a neko je nazalost cekao nekoliko godina dok nije uspio nabaviti sedmu rundu (kao ja)  |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 25/10/2005 : 15:39:25
|
Onaj iz "Sjena nad Darkwoodom" - kad na kraju Poe odlazi u kišnu noc. Tad sam jedva docekao da izade drugi dio price!
To je od onih stripova koje sam cekao na kioscima. Od onih koje sam kupovao po štandovima pa poslije ganjao nastavak - "Vesela udovica" od Mister Noa.
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 25/10/2005 : 22:43:18
|
Definitivno za mene je najveci cliffhanger bio na kraju epizode ZS 683 kao sto i sam naziv epizode asocira "Na ivici ponora" u kojoj na zadnjoj slicici vidimo Zagora gdje poteze obarac pistolja prislonjenog na Cikovu sljepocnicu! Do danas nisam vidio veci cliffhanger!
There is a way that seems right to a man, but in the end it leads to death. |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 25/10/2005 : 22:49:36
|
sto se tice prijeratnih vremena(tj vremena kad su stripovi izlazili redovno i brzo) isto kao i DJ,ovaj kad zagor prisloni pistolj na cikovu sljepocnicu kao i nastavak stripa ciko zavodnik. a od ovih sto sam citao u posljednje vrijeme mislim da vode blade of the immortal i berserk. tu bih mogao ubaciti i 100 bullets.
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!" |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts
Posted - 25/10/2005 : 22:59:50
|
Eh,da zaboravija san na Na ivici ponora,a i Spiderman Maximum Carnage je bija super napet,išcekiva san svaki nastavak stvarno nestrpljivo da bi na kraju u najnapetijem trenutku SD stala-to im NIKAD necu oprostit  
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 25/10/2005 : 23:39:39
|
"Maximum Carnage je bija super napet"
jest ali su ga stvarno razvukli da ti se smuci,a da ne govorim koliko je sarao po raznim izdanjima(govorim o originalu)
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!" |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts
Posted - 26/10/2005 : 00:08:43
|
Da,znan da je bija po raznim izdanjima(Amazing Spiderman,Peter Parker: Spiderman,Spectacular Spiderman i šta ja znan još) ali taj potez Slobodne nikako da svatin,pa ne virujen ni da je prodaja bila loša jer je u to vrime Spidermana citalo puuuuno mojih prijatelja i vidija bi po gradu dosta dice sa Spidermanom,pa je vjerojatno tako bilo i u vecini Hrvatske,a i da je prodaja bila loša nije bija problem dovršit još tri dijela tako da mi ne ide u glavu.  
 |
|
vikic
Advanced Member

.jpg)
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 26/10/2005 : 09:16:54
|
pa kaj njih boli kurac što epizoda nije dovršena.. ako nemaju para normalno da ce prestati, a sad koliko se to nama svida ili ne to je druga stvar... |
 |
|
dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 26/10/2005 : 10:40:39
|
mislim da je apsolutni pobjednik u ovoj kategoriji tjedan izmedu izazova i sedme runde
Naravno! A jesmo stari  |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 26/10/2005 : 13:35:58
|
quote: Originally posted by verter
jest ali su ga stvarno razvukli da ti se smuci,a da ne govorim koliko je sarao po raznim izdanjima(govorim o originalu)
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Neznam ko je ono pitao pa mu nije odgovoreno al evo pitam sad i ja Zna li iko kako se Maximum Carnage zavrsio
---------------------
I'll make you fameous |
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8251 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/10/2005 : 22:00:56
|
quote: Originally posted by dugapuška
Naravno! A jesmo stari 
jesmo |
 |
|
Mailman
Senior Member

Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 27/10/2005 : 10:22:19
|
quote: Originally posted by Billy_the_Kid
quote: Originally posted by verter
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Neznam ko je ono pitao pa mu nije odgovoreno al evo pitam sad i ja Zna li iko kako se Maximum Carnage zavrsio
---------------------
I'll make you fameous
Dagger came back.
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 27/10/2005 : 12:45:34
|
Kad sam isao u sedmi osnovne, izasao je Zagor "Razbojnici"; sjecam se da sam jedva cekao sljedcu epizodu "Obracun u Los Angelesu" da vidim konacni sukob Zagora i Nata Murdoa. |
 |
|
Topic  |
|