forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Magicni vjetar u Libellusovom izdanju!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

JohnDrake
Junior Member

467 Posts

Member since 08/01/2005

Posted - 31/10/2005 : 16:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send JohnDrake a Private Message
HC?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/10/2005 : 16:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

SC?

System, da.

--
"Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 31/10/2005 : 17:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
super

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 31/10/2005 : 17:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Nadam se da su bar za ta izdanja angažovali nekog sa malom maturom.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 31/10/2005 : 17:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
prekasno se prikljucujem raspravi ali znam pouzdano i sigurno da hc magico vento necu kupovati jer mi je dosta hc-a.može to bit kvalitetnije i od samog boga ali tih para nemamo i amen.i ne damo da baš i imamo.ocekujemo li uskoro tom i jerry ili miki mausa hc?kako je krenulo ne bih se zacudio da nam i dnevne novine prebace u hc.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 31/10/2005 : 17:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by jetset

prekasno se prikljucujem raspravi ali znam pouzdano i sigurno da hc magico vento necu kupovati jer mi je dosta hc-a.može to bit kvalitetnije i od samog boga ali tih para nemamo i amen.i ne damo da baš i imamo.ocekujemo li uskoro tom i jerry ili miki mausa hc?kako je krenulo ne bih se zacudio da nam i dnevne novine prebace u hc.

Slazem se...

...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 31/10/2005 : 17:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
meni se isto cini da se previše forsira taj HC u zadnje vrijeme, više mi ni nije tak fora.
ipak kupujem dosta od toga jer su neki stripovi predobri da bi ih se propustilo...
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 31/10/2005 : 17:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Nemam ja nista protiv hc, cak sta vise voleo bih da su mi svi stripovi hc, ali u pitanju je cena...

...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/10/2005 : 18:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Možda ce im pomoci DD Maxi i DD Gigant za koje su kupili prava?

--

Vjerojatno da, ako ih netko ne preduhitri i ako to naprave iole pristojno.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/10/2005 : 18:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by jetset

Nitko nikoga ne tjera da nesto kupuje.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/10/2005 : 18:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Vjerojatno da, ako ih netko ne preduhitri i ako to naprave iole pristojno.

Pa sam fakat da je vest objavljena znaci ili da rasteruju pirate (manje verovatno), ili da je još neko bacio oko na to.

--

Edited by - Djole on 31/10/2005 18:19:07
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/10/2005 : 18:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Heh, kad pogledam ovo, ispada da se najave novih izdanja rade uglavnom kada treba rasterati konkurenciju, legalnu ili nelegalnu.

--
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/10/2005 : 18:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by vikic

meni se isto cini da se previše forsira taj HC u zadnje vrijeme, više mi ni nije tak fora.
ipak kupujem dosta od toga jer su neki stripovi predobri da bi ih se propustilo...

Meni je bilo drago kad sam danas usao na djecji odjel knjiznice i vidio Alan Forda i Kena u tvrdom uvezu, uz standarne albume. Ali da kupujem jedan serijal bez kraja tako opremljen - sve da i imam para - nemam prostora za odlaganje. Kupio sam prva cetiri Dampyra, i nakon procitane prve "knjige" bojim se da ce mi biti zao tih 260 kn, strip mi je naprosto dosadan.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/10/2005 : 18:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Da:-) S tim da je njihovo rastjerivanje pirata "malo" licemjerno...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/10/2005 : 18:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Originally posted by vikic

Meni je bilo drago kad sam danas usao na djecji odjel knjiznice i vidio Alan Forda i Kena u tvrdom uvezu, uz standarne albume. Ali da kupujem jedan serijal bez kraja tako opremljen - sve da i imam para - nemam prostora za odlaganje. Kupio sam prva cetiri Dampyra, i nakon procitane prve "knjige" bojim se da ce mi biti zao tih 260 kn, strip mi je naprosto dosadan.

Naravno da ljudi ne mogu kupiti sve, i naravno da ce ljudi poceti birati sto ce kupovati, ali bar postoji opcija da se strip posudi u biblioteci, dakle svatko tko ga zeli *procitati* (ne bi li to trebalo biti najvaznije?) to moze napraviti gotovo besplatno.(50 kuna godisnje clanarina?)

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/10/2005 : 18:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Pa da. Kena ionako kupujem, a dobro je da je AF Klasik i u tvrdoukoricenoj varijanti pa je tako dostupan i nekim novim klincima u knjiznicama.
Go to Top of Page

Leka
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 05/03/2005

Posted - 31/10/2005 : 19:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Leka a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

za mene nema dileme,uzima i jedno i drugo izdanje...u dilemi sam da li uzeti prvih 7 hc u izdanju systema...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

Ja uzeo! Popravni za 5+!
Go to Top of Page

Leka
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 05/03/2005

Posted - 31/10/2005 : 19:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Leka a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Možda ce im pomoci DD Maxi i DD Gigant za koje su kupili prava?

--

Super! Napokon!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 31/10/2005 : 19:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
DD Maxi i Gigant,covice to je super!!!

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 31/10/2005 : 19:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

ma daj...

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/10/2005 : 19:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Zato i kažem da je malo verovatno da rasteruju pirate. Posle tvoje opaske o preticanju, još manje verovatno.

--
Go to Top of Page

GParlov
Special guest star

2246 Posts

Member since 06/11/2002

Posted - 31/10/2005 : 19:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send GParlov a Private Message
Meni je taj HC oduvijek bio odbojan.Nije prilagodljiv za citanje na WC-u,a to je ogromna mana.
Pokusavam nagovoriti Markosa da odustane od HC i spremi to u finu SC ciglu da to mozes i u krevetu citati,ali on kaze da to neznatno spusta cijenu.Mozda svega 10-tak kuna.Ja bih uvijek prije kupio to u soft coveru jer me nervira da na jednoj polici dvije trecine prostora ode na korice.Bas me zanima sta narod misli o tome,pa ako se mozete izjasniti,bio bih vam zahvalan.
Jeli istina da samo tvrde korice mogu opravdati cjenu od 80-tak kuna?

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 31/10/2005 : 19:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Osobno se nikako ne mogu naviknuti na Bonellija u HC-u.Odrastao sam uz ZS/LMS/AF/Asterixov Zabavnik i sad mi je nekako cudno što sve više stvari imam u HC-u.Mislim,(pre)lijepa su ta izdanja ali nekako mi "to nije to".Zbog toga bih odabrao SC,pa makar razlika u cijeni bila tek 10 kuna.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/10/2005 : 19:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by GParlov

Meni je taj HC oduvijek bio odbojan.Nije prilagodljiv za citanje na WC-u,a to je ogromna mana.
Pokusavam nagovoriti Markosa da odustane od HC i spremi to u finu SC ciglu da to mozes i u krevetu citati,ali on kaze da to neznatno spusta cijenu.Mozda svega 10-tak kuna.Ja bih uvijek prije kupio to u soft coveru jer me nervira da na jednoj polici dvije trecine prostora ode na korice.Bas me zanima sta narod misli o tome,pa ako se mozete izjasniti,bio bih vam zahvalan.
Jeli istina da samo tvrde korice mogu opravdati cjenu od 80-tak kuna?

Ja sam za softcover,nesto poput "raccolte" u Italiji,nekako mi je vise "strip" a manje "graficka novela"..
Inace,dobar ti je ovaj MV 100

došao sam cak ovamo da me ponižavaju!! zaista sramno ponašanje! je li kažnjivo biti siromašan? u pitanju je porodicna tradicija... tata je bio siromašan, mama je bila siromašna, majordom, vozac i kuvarica takodje ...

Edited by - manhunter on 31/10/2005 19:56:35
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 31/10/2005 : 20:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Ako je razlika samo 10-ak kuna, definitivno HC !!!!!

http://www.stripovi.com/sivigrad.asp
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000