forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Magicni vjetar u Libellusovom izdanju!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/10/2005 : 20:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by GParlov

Meni je taj HC oduvijek bio odbojan.Nije prilagodljiv za citanje na WC-u,a to je ogromna mana.
Pokusavam nagovoriti Markosa da odustane od HC i spremi to u finu SC ciglu da to mozes i u krevetu citati,ali on kaze da to neznatno spusta cijenu.Mozda svega 10-tak kuna.Ja bih uvijek prije kupio to u soft coveru jer me nervira da na jednoj polici dvije trecine prostora ode na korice.Bas me zanima sta narod misli o tome,pa ako se mozete izjasniti,bio bih vam zahvalan.
Jeli istina da samo tvrde korice mogu opravdati cjenu od 80-tak kuna?

Pa sam si rekao da je razlika u cijeni SC i HC samo desetak kunica... Znaci, nije problem HC, vec naklada. Kako bi onda mogle tvrde korice opravdati cijenu od 80kn? To je više manje fiktivno povišenje koje diže naizgled vrijednost stripa, a zapravo su se promijenile samo korice, sadržaj ostaje isti. I kod knjiga ima HC i SC, ako je luksuznije izdanje više košta, a navodno ih kupuju samo snobovi (i knjižnice) dok džepni SC format kupuje normalna raja...

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 31/10/2005 : 20:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Hc pre svega. Dobiva strip neki novi raspon ili ako zelite neku drukciju vrednost. Magic vrijedi toga. Iz broja u broj je bolji. A meni je to najbitnije odlucujem li oko toga. Gledaj nema sanse da propustim hc Alana. Sa druge strane Bookglobov Lucky Luke mi je sasvim ok sc. Ok, kot Luckya ulogu igra i to, da je 95% albuma mekanih u svim mogucim edicijama. Kad bi recimo krenuo neko od pocetka, u obzir dolazi samo hc.
Dakle hc!

A zasto nije dobar za na WC? :-)

Jack the Black.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 31/10/2005 : 20:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

Meni je taj HC oduvijek bio odbojan.Nije prilagodljiv za citanje na WC-u,a to je ogromna mana.
Pokusavam nagovoriti Markosa da odustane od HC i spremi to u finu SC ciglu da to mozes i u krevetu citati,ali on kaze da to neznatno spusta cijenu.Mozda svega 10-tak kuna.Ja bih uvijek prije kupio to u soft coveru jer me nervira da na jednoj polici dvije trecine prostora ode na korice.Bas me zanima sta narod misli o tome,pa ako se mozete izjasniti,bio bih vam zahvalan.

Ja se apsolutno slazem, mada mi nikako nije jasno ovo sto Markos tvrdio o tvrdim koricama. E sad uz postovanje prema tebi Gorane i tvom radu na Magicnom Vetru, smatram da narocito stripovi koji se rade u hiper produkciji po broju epizoda ne treba da idu u HC, jer znas drugo je dati za 5-6 albuma recimo Grunge Genetike po tih 70 kuna, bez obzira sto je to samo 48 strana, a drugo za Magicnog Vetra od po 3 epizode 95 kuna, jer MVa ce da izadje 50-100 brojeva, a ovoga nece...

P.S. super nacrtan veci deo pete knjige Y: The Last Man, jos sam da te uvatim ako nekad dodjes u Bg da mi uradis neku ilustraciju....

...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...

Edited by - Duh_koji_hoda on 31/10/2005 20:28:12
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3993 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 31/10/2005 : 20:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
offtopic:

gorane, kako to da te nema na black widow season two? jesil' sam otkazao zbog drugih obaveza i slicno, ili su pederi u marvelu uzeli phillipsa zato jer je poznatije ime (za sada, lol)? pitam zato sto mi je tvoja natasha vizualno bila puno bolja. sad su se nasla ovaj strip crtati dvojica "ljencina" od kojih ne znas koji ce manje linija povuci ili avangardnije cijelu stvar nacrtati. kao da se takmice tko ce biti nonsalantniji!

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

Leka
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 05/03/2005

Posted - 31/10/2005 : 21:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Leka a Private Message
quote:

Napokon razum!
Glasujem za SC!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/10/2005 : 22:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

quote:

Ja se apsolutno slazem, mada mi nikako nije jasno ovo sto Markos tvrdio o tvrdim koricama. E sad uz postovanje prema tebi Gorane i tvom radu na Magicnom Vetru, smatram da narocito stripovi koji se rade u hiper produkciji po broju epizoda ne treba da idu u HC, jer znas drugo je dati za 5-6 albuma recimo Grunge Genetike po tih 70 kuna, bez obzira sto je to samo 48 strana, a drugo za Magicnog Vetra od po 3 epizode 95 kuna, jer MVa ce da izadje 50-100 brojeva, a ovoga nece...

Koliko puta moram ponavljati?! Evo konkretno: razlika u cijeni tiska tvrdokoricenog i mekokoricenog MV trobroja na 500 komada je 3 kune po komadu. OK? I MV je sto puta bolji strip od Grunge genetike (sva sreca da su izasla samo dva broja).

quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda
P.S. super nacrtan veci deo pete knjige Y: The Last Man, jos sam da te uvatim ako nekad dodjes u Bg da mi uradis neku ilustraciju....

Goran je crtao tri epizode koje su objavljene u cetvrtom trejdu.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3993 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 31/10/2005 : 22:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
veci dio pete knjige je vjerojatno isto crtao goran, ali sudzuka...

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 31/10/2005 : 22:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
[quote]Originally posted by zveles

veci dio pete knjige je vjerojatno isto crtao goran, ali sudzuka...

Ma ni Ameri ih ne razlikuju.

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 31/10/2005 : 22:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
moram priznati da je meni hc za albume i kultne stripove ko alan ford ili ken parker
sistemov magicni u hc mi i nije nešto posebno pogotovo ako budem kupio 200 brojeva pa ti to pomnoži sa cijenom - da padneš na rit koja cifra za neku obicnu seriju stripa
ja mislim da kada talijani vide kak mi sve štampamo u hc-varijanti misle da smo ili pijani miljoneri ili budale

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 31/10/2005 : 23:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
...i još miraz za dvije kceri...totalni bankrot

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 31/10/2005 : 23:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
u 21 stoljecu idu na aukcije :-)))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Lopov
New Member

Croatia
106 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 31/10/2005 : 23:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Lopov's Homepage  Send Lopov a Private Message
ehm.. tek sad vidjeh ovaj topic, nakon 8 stranica...
Pridružujem se pohvalama i cestitkama, napokon ono systemovo smece mogu bacit u smece.
Sad još da krene i Julia, i to je to, što se mene tice.
Lp
Mihaela
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 01/11/2005 : 00:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
quote:
Originally posted by Leka

quote:

Napokon razum!
Glasujem za SC!

i ja sam za sc. hc zauzima previše mjesta.

one shot, one kill
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 01/11/2005 : 00:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Vidi fazona System Comics izdao 1-7 HC varijantu,kako bi sa slascu kupio sada sve brojeve da nisu najavljeni ovi od Libellusa.

Porter
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 01/11/2005 : 01:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
ako je tako mala razlika sc-hc molim proizvodace wc papira da ga prebace u hc ,ljepše ce mi stajati u wc-u na polici.,dalje-ako netko jednog dana odluci govno pakirati u hc i prodavati ga u 500 kom unaprijed odlucno izjavljujem da ga ja ne bum kupil,pa makar se blešcal na polici.

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 01/11/2005 : 01:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
bernie naš koji jesi,sveti se ime tvoje,dodi kraljestvo tvoje,budi volja tvoja,kako na kiosku tako i na policama knjižara,daj nam kruh naš svagdašnji,oprosti nam kritike naše kako i mi opraštamo greške tvoje,i ne uvedi nas u napast kupovanja hc nego izbavi nas od tih gluposti i izdaj nam magico venta na kioscima.amen

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 01/11/2005 : 03:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:
Originally posted by jetset

bernie naš koji jesi,sveti se ime tvoje,dodi kraljestvo tvoje,budi volja tvoja,kako na kiosku tako i na policama knjižara,daj nam kruh naš svagdašnji,oprosti nam kritike naše kako i mi opraštamo greške tvoje,i ne uvedi nas u napast kupovanja hc nego izbavi nas od tih gluposti i izdaj nam magico venta na kioscima.amen

živio sc,dolje hc

genijalno

my brain is hanging upside down
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 01/11/2005 : 14:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Danas sam bio na sajmu u Beogradu, i kupio sam "System Comics-ove" MV, naime, izasli su i prvih sedam brojeva u HC, i odmah sam ih pokupovao. Uz svo uvazavanje Libellusa, moram priznati da cu radije imati svaku epizodu posebno u HC varijanti nego po tri komada zajedno, bez obzira na odstampane kolor naslovnice.

Nemam sta dodati na ovo

Why don't you write books people can read?
(Nora Joyce)
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 01/11/2005 : 15:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Ni ja se ne slazem da je prvi broj MV los. Cak sto vise, od prvih 10 epizoda definitivno najbolja.
A za Dampyra, za prvih 8 epizoda same pohvale. Izvrstan strip.
"JA SAM DECAK IZ VODE, IMAM TRAG POD LEVOM MISKOM. NA TVOJE USNE BOJE MESA SPUSTICU KAP SVOJE VODE, PUSTICU GLAS IZ GRLA..."

No dobro, o ukusima ne vredi raspravljati...

(Nora Joyce)
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 01/11/2005 : 15:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Možda ce im pomoci DD Maxi i DD Gigant za koje su kupili prava?

--
"Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"

Vidju vraga Lepo, mada mi se giganti nesto ne dojme, a za maxije tebi verujem na rec, sto opet ne znaci da necu ih imati na polici kada/ako izadju.

Jel' se zna kakav rok, kad ce prvi gig i/ili maxi?

(Nora Joyce)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/11/2005 : 15:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

quote:
Originally posted by ---dp---

Danas sam bio na sajmu u Beogradu, i kupio sam "System Comics-ove" MV, naime, izasli su i prvih sedam brojeva u HC, i odmah sam ih pokupovao. Uz svo uvazavanje Libellusa, moram priznati da cu radije imati svaku epizodu posebno u HC varijanti nego po tri komada zajedno, bez obzira na odstampane kolor naslovnice.

Nemam sta dodati na ovo

(Nora Joyce)

Ja imam, ali necu

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 01/11/2005 : 15:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Maca ti pojela jezik?:-P

(Nora Joyce)
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 01/11/2005 : 15:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message
Ako se ne može postici bitno nižu cijenu sa SC variantom, onda je po mome bolje HC.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 01/11/2005 : 15:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by SejoSexon

SC?

System, da.

--
"Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"

Nadam se da ce to profesionalno odraditi.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/11/2005 : 15:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Maca ti pojela jezik?:-P

Ponavljam cijelo vrijeme, jedno te iste stvari, pa mi se ne da. Ali cudim se tebi, mislio sam da ti je stalo do toga da li je strip kvalitetno odskeniran, odstampan i preveden, a ne da li je u koricama jedna epizoda ili tri.

Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000