Author |
Topic  |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/11/2005 : 11:24:34
|
Wow.
Dosao sinoc kuci, nasao obavijest postara da imam paket iz Njemacke, otisao u postu, kad ono umjesto paketa dvije VRECE:-) Umro sam dok sam to (na biciklu) nekako donio do stana:) Uglavnom, complete Calvin & Hobbes je prekrasan. Tako sam bio sretan sinoc sto je to stiglo i zaista sam odusevljen izdanjem. Tri HC knjiga, svaka po 500 stranica, u posebnoj kutiji, prelijepo dizajnirano, odlicno odstampano, SVI Calvin & Hobbes stripovi IKAD objavljeni na jednom mjestu. Ako volite C&H, ovo morate imati. Cijena sa postarinom sa Amazona je negdje oko 650 kuna, sto je zaista sitnica za ovakvo izdanje. Stigne brzo, samo nazalost, ne i savrseno ocuvano, sitna se ostecenja u transportu tesko mogu izbjeci:-(
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0740748475/qid=1131012523/sr=8-1/ref=pd_bbs_1/102-7767335-0693739?v=glance&s=books&n=507846
Za sada, jedina zamjerka je sto je tvrdi uvez, ali strip nije sivan nego ljepljen, steta, jer sivani uvez je puno kvalitetniji i izdrzljiviji. Mada, prvi dojam je da je ljepilo dobro i da nece biti problema sa ispadanjem stranica. I da, cijela kolekcija ima preko 10 kg:-) Dakle, svaka knjiga po nesto vise od 3 kg:-) Nije bas najprikladnije za citanje u krevetu:-) No, u svakom slucaju, moja preporuka. Ili ako vam je bas previse, kupite moje duplikate "normalnih" trejdova na aukcijama:-)
Kako me ovo odusevio, tako me ABSOLUTE Watchmen razocarao. Veliki format, HC, slipcased, dodatni materijali, sve je to ok, ali papir i kolor unutra su veliki minus. Kolor je puno puno tamniji i zagasiti od normalnog trejda, a papir je vjerojatno offsetni i nekako mi je prebijel i ne svidja mi se. Bilo bi cini mi se puno ljepse da je to napravljeno na kunstdrucku. Steta. Necu prodavati dupli trejd, definitivno:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
|
|
dimi
New Member

Serbia
235 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 03/11/2005 : 12:02:31
|
Merkam to vec neko vreme.Imam ih sve u trejdovima kao i ti, pa mozda ako uspem da ih prodam po nekoj normalnoj ceni.Tih 650 kuna nije mnogo za takvo izdanje.Ti si to preko kartice narucio naravno?
Svidja mi se jos i onaj complete Gary Larson u 2 toma.Eh, da i peanutsi su super.Njih sam vec uzeo box set od 1950-54, pa sad gledam ovaj drugi od 55-58.
p.s. Srecan 4 rodjendan! |
Edited by - dimi on 03/11/2005 12:04:34 |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 03/11/2005 : 12:04:26
|
Znao sam ja sto je na stvari cim sam vidio sve one C&H-e na aukcijama :-D
Koliko sam vidio, i drugi kupci na amazonu kazu da je uvez (ljepljenje) najveci nedostatak i da su se mogli potruditi do kraja, kad su vec radili takvo izdanje... velis da tebi izgleda solidno?
There's a lot of ugly things in this world, son. I wish I could keep 'em all away from you. That's never possible. -- Atticus Finch |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Posted - 03/11/2005 : 12:24:24
|
quote: Originally posted by dimi
Merkam to vec neko vreme.Imam ih sve u trejdovima kao i ti, pa mozda ako uspem da ih prodam po nekoj normalnoj ceni.Tih 650 kuna nije mnogo za takvo izdanje.Ti si to preko kartice narucio naravno?
naravno, preko kartice.
quote: Originally posted by dimi Svidja mi se jos i onaj complete Gary Larson u 2 toma.Eh, da i peanutsi su super.Njih sam vec uzeo box set od 1950-54, pa sad gledam ovaj drugi od 55-58.
Imam peanutse 50-54 box set, a ovaj drugi mi treba stici uskoro. Puno je ljepse napravljen od Calvina ali mi je Calvin puno drazi i bolji strip.
quote: Originally posted by dimi p.s. Srecan 4 rodjendan!
Hvala!
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Posted - 03/11/2005 : 12:26:15
|
quote: Originally posted by Witchblade
Znao sam ja sto je na stvari cim sam vidio sve one C&H-e na aukcijama :-D
Koliko sam vidio, i drugi kupci na amazonu kazu da je uvez (ljepljenje) najveci nedostatak i da su se mogli potruditi do kraja, kad su vec radili takvo izdanje... velis da tebi izgleda solidno?
Pa nije bilo tesko zakljuciti Meni se cini da ce to izdrzati dovoljno veliku kolicinu listanja a da se ne raspadne. Nadam se da ne grijesim.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 03/11/2005 : 12:43:42
|
ma kakvo crno LISTANJE!!!:))) to je samo za policu:))) moj primerak pechatiram i vakuumiram ne bi li se tako sachuvao za budutja pokolenja:)pP:Pp
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
panzer
Advanced Member

12800 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 04/11/2005 : 09:35:22
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
ma kakvo crno LISTANJE!!!:))) to je samo za policu:))) moj primerak pechatiram i vakuumiram ne bi li se tako sachuvao za budutja pokolenja:)pP:Pp
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
buduca pokolenja ce verovatno citat ili radit što drugo, tako da ga možeš dati i meni   
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|