forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 blek-šumska družina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 09/10/2005 : 21:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
pojavio se eto nam na kioscima širom domovine naše veliki blek 2.broj.reprint hvale vrijedan po izgledu,dizajnu,opremi,cak i cijenom nije prestrašan.za nas ostarjele stripoljupce prava kiosk-poslastica.ali strip...to nije niti za djecu...pa kap. miki je premija za ovo.ja to nemam snage procitati do kraja...ljubitelji bleka ubite me,skratite mi muke,ovo je horor...

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 09/10/2005 : 21:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
ha ha ha...
Ipak je to strip za klince od 7-12god.
I meni je sada pretesko i nezanimljivo da ga citam, ali nostalgija je gadan crv, tako da ih volim imati, preslagivati, povremeno pregledati i to je to...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 09/10/2005 : 21:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Kupija ali nisan još procita-nakupilo mi se cetrdesetak stripova u zadnji misec jer san se prilicno nakupova a uz školu baš neman vrimena za citat.Inace,prvi broj mi nije bija loš iako moran priznat jest malo zamoran.Komandant Mark mi je malo bolji ali Blek mi je isto solidan.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 09/10/2005 : 21:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Pa po meni ovaj broj Bleka nije niti bolji niti lošiji od ostalih Blekova iz tog ranog razdoblja. Po mom ukusu, najbolji Blekovi ce se pojaviti dosta kasnije; ima odlicnih epizoda. Ali Bleka je stvarno pregazilo vrijeme i tko ga kupuje (ubrajam i sebe), gotovo je sigurno da to cini zbog ciste nostalgije...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/10/2005 : 23:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by vice

-nakupilo mi se cetrdesetak stripova u zadnji misec

samo?!?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 09/10/2005 : 23:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
A eto ovako:
-4 Dampyra,Princ noci,12 starih Dylana iz SD,12 pirata(od toga dva trobroja),još 6 starijih plus svi novi na kioscima-znaci sve skupa malo više od 40.tek san ja ovo lito poceja ozbiljnije skupljat dosad san kupova samo na kioscima a otkad san na ovoj stranici skupija san puno više stripova.Bice njih vec ovi misec još više samo ko ce to sve procitat-tribat ce cekat zimske praznike

Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 10/10/2005 : 07:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Pa po meni ovaj broj Bleka nije niti bolji niti lošiji od ostalih Blekova iz tog ranog razdoblja. Po mom ukusu, najbolji Blekovi ce se pojaviti dosta kasnije; ima odlicnih epizoda. Ali Bleka je stvarno pregazilo vrijeme i tko ga kupuje (ubrajam i sebe), gotovo je sigurno da to cini zbog ciste nostalgije...

- pa naravno, kolko to još puta treba ovdje ponoviti nekima koji se križaju
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 10/10/2005 : 08:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by jetset

pojavio se eto nam na kioscima širom domovine naše veliki blek 2.broj.reprint hvale vrijedan po izgledu,dizajnu,opremi,cak i cijenom nije prestrašan.za nas ostarjele stripoljupce prava kiosk-poslastica.ali strip...to nije niti za djecu...pa kap. miki je premija za ovo.ja to nemam snage procitati do kraja...ljubitelji bleka ubite me,skratite mi muke,ovo je horor...

da, malo jeste naporan, ali uspio sam ga procitati iz 3-4 pokusaja, ako predjemo preko nekih naivnih stvarcica i zazmirimo oko na neke blekove vratolomije i demonstracije snage, druga prica je ispala sasvim ok, u odnosu na br.1 i prvu polovicu br.2.
najvise se kupuje iz nostalgije, ali ja cu ga kupovati redovito dok god izlazi, zajedno sa markom
s time da je mark ponesto zanimljiviji i malo manje djetinjast od bleka (ipak je radjen kasnije)
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 10/10/2005 : 09:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
Epiozode jesu malo djetinjaste ali sto mozemo kad smo jos uvijek djeca. Tesko ih je opet procitati to je istina jer su ostali u nekako u boljem sjecanju (ili smo ipak odrasli) ali mislim ih sve kupovati isto kao sto bi kupovao i Mikija, malog rangera, starog Texa... i sve one strip junake zbog kojih sam se i navukao na stripove. Netko je vec na ovom forumu napisao a ja ponavljam: Nostalgija nema cijenu...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 10/10/2005 : 09:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Blek je odllican ali dugo treba da ga se dokraja procita...

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 10/10/2005 : 09:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by makikatalinic

pa kad ima puno stranica i puno teksta
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 10/10/2005 : 10:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by altair

Epiozode jesu malo djetinjaste ali sto mozemo kad smo jos uvijek djeca. Tesko ih je opet procitati to je istina jer su ostali u nekako u boljem sjecanju (ili smo ipak odrasli) ali mislim ih sve kupovati isto kao sto bi kupovao i Mikija, malog rangera, starog Texa... i sve one strip junake zbog kojih sam se i navukao na stripove. Netko je vec na ovom forumu napisao a ja ponavljam: Nostalgija nema cijenu...

nedavno sam pricao kako ne bi kupovao mikija ni pod razno, ali danas, da izlazi, kupovao bi ga! iako je on jos najdjetinjastiji od svih junaka; ipak on kada dodje u bar pije mlijeko

valjda su zeljeli da djeca koja ga citaju da se ugledaju u njega i umjesto alkohola piju mlijeko
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 10/10/2005 : 11:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
E da... Kapetan Miki. Dijete u uniformi. Danas bi se klinci smijali da ga citaju. A jos bi se vise smijali da vide odrasle da ga citaju. Ali sto mogu to vise nisu samo stripovi to je i dio mojeg djetinjstva...
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 10/10/2005 : 11:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:

E da... Kapetan Miki. Dijete u uniformi. Danas bi se klinci smijali da ga citaju. A jos bi se vise smijali da vide odrasle da ga citaju. Ali sto mogu to vise nisu samo stripovi to je i dio mojeg djetinjstva...

istina, jesmo li mi koji citamo stripove toliko drugaciji od ostalih ljudi
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/10/2005 : 12:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

A eto ovako:
-4 Dampyra,Princ noci,12 starih Dylana iz SD,12 pirata(od toga dva trobroja),još 6 starijih plus svi novi na kioscima-znaci sve skupa malo više od 40.tek san ja ovo lito poceja ozbiljnije skupljat dosad san kupova samo na kioscima a otkad san na ovoj stranici skupija san puno više stripova.Bice njih vec ovi misec još više samo ko ce to sve procitat-tribat ce cekat zimske praznike

ajde vecinu tih sam vec procita!
samo bi dodao tek procitane Spiroua i Fantasia,Propovednika(koji me oduševio),Batmana,Bleka,otprilike tridesetak Stripoteka,neke pirate (DD,M.No),a ono što viri iz kutka me zove da ih uzmem:-Akire,Bluberijeva mladost,Ciko....
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 10/10/2005 : 13:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:

Epiozode jesu malo djetinjaste ali sto mozemo kad smo jos uvijek (cut)
ovom forumu napisao a ja ponavljam: Nostalgija nema cijenu...

- tako je, nema cijenu, o tome se i radi samo o nostalgiji, ali glupo mi je o bilo kojem stripu sad razgovarat na neki ozbiljan nacin ko da citam neku knjigu iz ekonomije
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 10/10/2005 : 13:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:

- meni se pak nece cekati do 2009 dok izade 28 broj Bleka gdje bi trebala biti 'Smotra Straže' pa mogli su to skratiti na svaki mj. a ne svaki drugi
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 10/10/2005 : 13:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by lsvemir

quote:

- meni se pak nece cekati do 2009 dok izade 28 broj Bleka gdje bi trebala biti 'Smotra Straže' pa mogli su to skratiti na svaki mj. a ne svaki drugi

hehe, bilo bi lijepo kad bi to izlazilo svaki mjesec, ali nije ni ovako lose, kada bi se ritam izlazenja pomaknuo na svakih mjesec i pola, bilo bi savrseno
ali super je i ovako - gledaj to sa pozitivne strane: barem ces imati sta za citati u narednim godinama
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 10/10/2005 : 13:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
- ma da ja sam iznenaden što se LU uopce odlucio na Bleka s obzirom da ga vjerojatno danas kupuju samo takvi a nove gen. citaju neke druge 'šitove', a mi eto nikad zadovoljni tj. možda sam preuzbuden
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 10/10/2005 : 14:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
- prvi strip koji sam kupio je bio 'Jezero Lešinara' drugi vec znate i sami, stripovi se danas raspadaju od citanja, a svaki je bio min. 20x procitan, sad su u najlunu i kako da onda ne kupim LU-Blek nek mi neko objasni :)
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 10/10/2005 : 14:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by lsvemir

- ma da ja sam iznenaden što se LU uopce odlucio na Bleka s obzirom da ga vjerojatno danas kupuju samo takvi a nove gen. citaju neke druge 'šitove', a mi eto nikad zadovoljni tj. možda sam preuzbuden

meni se bas svidja ovaj format kao kod marka i bleka, 2-3 epizode odjednom i to za prihvatljivu cijenu
kada bi tex extra izlazio u takvome formatu, mislim da bi to takodjer bio pun pogodak
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 10/10/2005 : 17:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
kada bi tex extra izlazio u takvome formatu, mislim da bi to takodjer bio pun pogodak.,

ne pun nego prepun!!

one shot, one kill
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 10/10/2005 : 18:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
Blek mi je ''pretezak'' za citanje,dok se Mark u drugu ruku lakse cita.

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 10/10/2005 : 22:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by kico

ajde vecinu tih sam vec procita!
samo bi dodao tek procitane Spiroua i Fantasia,Propovednika(koji me oduševio),Batmana,Bleka,otprilike tridesetak Stripoteka,neke pirate (DD,M.No),a ono što viri iz kutka me zove da ih uzmem:-Akire,Bluberijeva mladost,Ciko....

Spiroua i Libellusove Parkere cu nabavit u Columba,a za ove druge nema se love,ipak su mi prioritet Bonellijevci,a mange,Bluberija,Stripoteke itd za kasnije,moga bi jedino Batmana nabavit ali sad moran ujaka angažirat za Texa koji mi je važniji.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/10/2005 : 22:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

A eto ovako:

Kakvih sad pirat trobroja??? Da nisi to malo pobrkao sa talijanskom rakoltom ili dampirom (mada su oni dvobroji:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/10/2005 : 22:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

quote:
Originally posted by jetset

da, malo jeste naporan, ali uspio sam ga procitati iz 3-4 pokusaja, ako predjemo preko nekih naivnih stvarcica i zazmirimo oko na neke blekove vratolomije i demonstracije snage, druga prica je ispala sasvim ok, u odnosu na br.1 i prvu polovicu br.2.
najvise se kupuje iz nostalgije, ali ja cu ga kupovati redovito dok god izlazi, zajedno sa markom
s time da je mark ponesto zanimljiviji i malo manje djetinjast od bleka (ipak je radjen kasnije)

Radje kupuj M. No-a

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000