Author |
Topic  |
vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 10/10/2005 : 23:00:14
|
quote: Originally posted by mamlaz
Kakvih sad pirat trobroja??? Da nisi to malo pobrkao sa talijanskom rakoltom ili dampirom (mada su oni dvobroji:))
Mrzim mrznju!
To su ti Zagor Trobroji Ramathova prošlost(Thugs,Ramathova prošlost i Amulet od žada) i Paukova mreža(Paukova mreža,Mortimerov povratak i Zagor protiv Tkaca):).
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 10/10/2005 : 23:04:31
|
quote: Originally posted by vice
Kakvih sad pirat trobroja??? Da nisi to malo pobrkao sa talijanskom rakoltom ili dampirom (mada su oni dvobroji:))
Mrzim mrznju!
To su ti Zagor Trobroji Ramathova prošlost(Thugs,Ramathova prošlost i Amulet od žada) i Paukova mreža(Paukova mreža,Mortimerov povratak i Zagor protiv Tkaca):).
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Pa zar toga nema kod nas ??? Izgleda da mi se brkaju talijani i nasi!!! (tj. ovaj Mortimer me zbunio --- kakav sad povratak?? Zar to nije izaslo?? Izgleda da cu morati obnoviti izdanja!!)
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts
Posted - 10/10/2005 : 23:08:08
|
To je treci put s Mortimerom,drugi se zva Mortimerova osveta SD br. 70 i Šah mat br. 71.A taj treci put di se pojavljuje i Tkac po drugi put kod nas bi triba izac za tri-cetri godine,a ovako lipo ne tribaš cekat i još uživaš u Vernijevom crtežu. 
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 10/10/2005 : 23:11:06
|
To je treci put s Mortimerom,drugi se zva Mortimerova osveta SD br. 70 i Šah mat br. 71.A taj treci put di se pojavljuje i Tkac po drugi put kod nas bi triba izac za tri-cetri godine,a ovako lipo ne tribaš cekat i još uživaš u Vernijevom crtežu. 
Ne bi nista rekao da je rijec o M. No*u, ali ovako     
Mrzim mrznju! |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 10/10/2005 : 23:15:52
|
Ma i Mister No je meni legenda junak,ali šta ceš,Zagor mi je ipak numero uno 
Vidjet cemo se za 10 godina pa da cujem onda tko ce ti biti numero uno  
Mrzim mrznju! |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 11/10/2005 : 08:27:15
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by jetset
pojavio se eto nam na kioscima širom domovine naše veliki blek 2.broj.reprint hvale vrijedan po izgledu,dizajnu,opremi,cak i cijenom nije prestrašan.za nas ostarjele stripoljupce prava kiosk-poslastica.ali strip...to nije niti za djecu...pa kap. miki je premija za ovo.ja to nemam snage procitati do kraja...ljubitelji bleka ubite me,skratite mi muke,ovo je horor...
da, malo jeste naporan, ali uspio sam ga procitati iz 3-4 pokusaja, ako predjemo preko nekih naivnih stvarcica i zazmirimo oko na neke blekove vratolomije i demonstracije snage, druga prica je ispala sasvim ok, u odnosu na br.1 i prvu polovicu br.2. najvise se kupuje iz nostalgije, ali ja cu ga kupovati redovito dok god izlazi, zajedno sa markom  s time da je mark ponesto zanimljiviji i malo manje djetinjast od bleka (ipak je radjen kasnije) 
Radje kupuj M. No-a 
Mrzim mrznju!
hmmm, jos nisam procitao sve MN-ove koji su izasli lately, ali napreduje se po tom pitanju ali ako izadje MNo extra u takvom formatu, I'm here to buy  |
 |
|
Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
Posted - 11/10/2005 : 08:38:15
|
quote: Originally posted by jetset
pojavio se eto nam na kioscima širom domovine naše veliki blek 2.broj.reprint hvale vrijedan po izgledu,dizajnu,opremi,cak i cijenom nije prestrašan.za nas ostarjele stripoljupce prava kiosk-poslastica.ali strip...to nije niti za djecu...pa kap. miki je premija za ovo.ja to nemam snage procitati do kraja...ljubitelji bleka ubite me,skratite mi muke,ovo je horor...
Bas me zanima kakav je.
The Force is in my hands.... |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 11/10/2005 : 18:46:13
|
zanima te kakav je? pa visok, duge plave kose, obucen u krzneni prsluk i kapu od životinjskog krzna, nosi crvene hlace i cizme od životinjske kože. a kažu i da je veoma snažan. eto kakav je.  |
 |
|
bosanac_
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
23 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 11/10/2005 : 19:15:50
|
ne znam zasto svi napadate bleka pa u zagoru ima situacija koje su mnogo naivnije... inace ne citam zagora ali procitao sam prijetnju iz zraka... pa covjece tamo helingen koristi projektile zemlja-zemlja i video prenos u realnom vremenu... zar moze biti gore od toga... |
 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
Posted - 11/10/2005 : 20:07:29
|
Sto se tice stripova o Bleku;opcenito,najbolje prihvacen u Italiji a i kod nas.Znate li zasto?Jedan od onih strip likova koji niti u jednoj verziji nisu bili cenzurirani zbog nasilja i govora.Za Teksa,Zagora i jos neke sve je to vrijedilo pa cak i u zadnjih par godina jer je Bonelli imao problema oko "reklamiranja" cigareta,alkohola i ko zna kakvih stvari zbog svega toga sto je smjestano u stripove o Teksu i Zagoru. |
 |
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/10/2005 : 21:22:33
|
quote: Originally posted by fumettisti
Sto se tice stripova o Bleku;opcenito,najbolje prihvacen u Italiji a i kod nas.Znate li zasto?Jedan od onih strip likova koji niti u jednoj verziji nisu bili cenzurirani zbog nasilja i govora.Za Teksa,Zagora i jos neke sve je to vrijedilo pa cak i u zadnjih par godina jer je Bonelli imao problema oko "reklamiranja" cigareta,alkohola i ko zna kakvih stvari zbog svega toga sto je smjestano u stripove o Teksu i Zagoru.
fume,sve to stoji,ali zašto bacaš bisere pred svinje  
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/10/2005 : 21:24:15
|
zar morate u svakom topicu lajati o zagoru ako je tema blek,onda je blek i amen
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
|
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 12/10/2005 : 01:09:46
|
quote: Originally posted by bosanac_
ne znam zasto svi napadate bleka pa u zagoru ima situacija koje su mnogo naivnije... inace ne citam zagora ali procitao sam prijetnju iz zraka... pa covjece tamo helingen koristi projektile zemlja-zemlja i video prenos u realnom vremenu... zar moze biti gore od toga...
kad bi tako gledali, gdje bi nam onda bio kraj? onda 90% stripova ne bi trebalo citati zbog manjka "realnosti". |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 12/10/2005 : 08:52:57
|
ne znam zasto svi napadate bleka pa u zagoru ima situacija koje su mnogo naivnije... inace ne citam zagora ali procitao sam prijetnju iz zraka... pa covjece tamo helingen koristi projektile zemlja-zemlja i video prenos u realnom vremenu... zar moze biti gore od toga...
i sta je ovdje nerealno? sta danas ne postoje takve stvari? sta ne postoje rakete zemlja-zemlja? i video prijenos u realnom vremenu??? ja ne kuzim sta je ovdje cudno.
meni je 100000 puta naivnije kada klinac poput rodija mlati odrasle ljude ili kad englezi bacaju debilne uzrecice u stilu kao da se boje bleka. |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 12/10/2005 : 08:54:39
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
Blek! Tko je to?   Zašto Blek nema dlake na prsima?   Life sucks, but Death swallows!
ma to je jedan feget (jer brije dlake na prsima)   |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 12/10/2005 : 09:10:00
|
quote: Originally posted by alen
Zadnjoj Blek vs Zagor svadji sam prisustvovao 1987.godine.

izgleda da je na pomolu nova  zagor je jaci!! |
 |
|
lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts
Member since 06/12/2001 |
Posted - 12/10/2005 : 14:41:39
|
quote: Originally posted by alen
Zadnjoj Blek vs Zagor svadji sam prisustvovao 1987.godine.

izgleda da je na pomolu nova  zagor je jaci!!
- ja sam vec komentirao prije da mi je najgluplje ocjenjivati Zagora kao kvalitetu, a Bleka kao naivu i za djecu od 7-10g. pa Zagor je takoder za djecu od 7-10g. kaj nije ??? A kaj nogomet nije za djecu od 7-10g. osim kad navijaci podivljaju pa ima mrtvih i ranjenih pa onda nije ni za stare babe a kamoli za djecu od 7-10g. ali to je vec druga prica   |
 |
|
bosanac_
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
23 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 12/10/2005 : 16:38:20
|
i sta je ovdje nerealno? sta danas ne postoje takve stvari? sta ne postoje rakete zemlja-zemlja? i video prijenos u realnom vremenu??? ja ne kuzim sta je ovdje cudno.
meni je 100000 puta naivnije kada klinac poput rodija mlati odrasle ljude ili kad englezi bacaju debilne uzrecice u stilu kao da se boje bleka.
da, ali toga nije bilo u 19 vijeku... osim ako ti tvrdis drugacije... onda ti se izvinjavam... |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 12/10/2005 : 20:55:48
|
Cak i u ovako djetinjastom nostalgicarskom smecu nadje se nevjerojatno zabavnih izjava....pa nevini djecacic izjavljuje da "ne mozes ocekivati veliku pamet od zene, ali mu se cini da je ova gluplja od svih do sada", s cime se i Blek slozio....i onda vi o cenzuri:)))))
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
Edited by - Curunir on 12/10/2005 20:56:51 |
 |
|
jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
|
Topic  |
|