Author |
Topic |
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 04/11/2005 : 16:28:35
|
ideja je zgodna, a donekle i tocna... ali da je kraci, bija bi puno bolji clanak... prikoviše ponavljanja pa slabi oštrica |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 04/11/2005 : 17:22:30
|
"U svijetu stripa, samo je jedna stvar gora od kolekcionara. Kolekcionar, koji je i izdavac."
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 04/11/2005 : 18:52:53
|
quote: Originally posted by Markos
"U svijetu stripa, samo je jedna stvar gora od kolekcionara. Kolekcionar, koji je i izdavac."
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
bome je
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
jetset
Junior Member
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 04/11/2005 : 19:20:21
|
cekajte malo ljudi izgleda da niste dobro razumjeli:)
naime, ja DOISTA tvrdim (jer to vidim) da su kolekcionari
a) glupi b) ružni
e sad, pitanje za k o l e k c i o n a r e ima li suprotnog mišljenja ili se svi slažemo u ovom?
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3992 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 04/11/2005 : 19:43:45
|
Za vecinu kolekcionara koje poznajem rekao bih da imaju dosta pameti u glavi i da nisu glupi. E sad, da li su ružni ili ne, to ne znam jer se ne razumijem u mušku ljepotu, vec samo u žensku!
|
|
|
Zox
Senior Member
1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
Posted - 04/11/2005 : 22:27:32
|
Nikad nisam shvatao kolekcionare. Ja sa stripom otputujem na pola sata, ako nakon toga upadne u wc solju nije problem, izvadim ga, osusim na striku i poklonim prvom klincu koji naidje... Nakon ove konfesije, mislim da bih trebao izbjegavati hodanje nocu sam kroz mracne ulice... |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3992 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 04/11/2005 : 22:38:44
|
quote: Originally posted by Zox
Nikad nisam shvatao kolekcionare. Ja sa stripom otputujem na pola sata, ako nakon toga upadne u wc solju nije problem, izvadim ga, osusim na striku i poklonim prvom klincu koji naidje... Nakon ove konfesije, mislim da bih trebao izbjegavati hodanje nocu sam kroz mracne ulice...
Poi noci javni WC-ei ne rade:)) A sada idem citati tekst:))
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 04/11/2005 : 23:50:53
|
Ne zelim replajati na tekst jer je stvoren zbog povrijedjenog ega pojedinca koji mislim da ce velikim rijecima usutkati neistomisljenike!!! Steta sto je nastao iz krivih pobuda jer bi se dalo iz svega toga izvuci dobrih par recenica:))
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 05/11/2005 : 00:04:20
|
Inace evo dogovora na vecinu "Zaratustrinih" topica: Zavrsio sam samo osnovnu skolu (ponekad i srednju), jedina rijec stranog porijekla koju koristim je opsajd (ili se tako nesto slicno pise) --- a od tvojih topica BAS NISTA ne razumijem (i boli me kurac sto si ti naucio rjecnik stranih rijeci napametjer ne znas obicnim jezikom, razumljivim SVAKOME, to objasniti --- sta ces ima nas koji se osjecamo inferiornima --- zato ce netko seviti po plazama strankinje i hvaliti se time --- netko ce zaraditi gadnu lovu i time biti iznad dugih --- netko ce biti na vlasti i time automatski biti superioran --- netko ce poceti izdavati stripove i ismijavati ostale --- netko ce koristiti velike recenice i rijeci KOJE SE NE KORISTE U NORMALNOM RAZGOVORU I KOJE SU VECINI LJUDI STRANE -- Ali nema veze i to je nacin da se netko na racun poznavanja literature osjeca superiorniji:))
Mrzim mrznju! |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 05/11/2005 : 00:10:56
|
quote: Originally posted by stinky
cekajte malo ljudi izgleda da niste dobro razumjeli:) naime, ja DOISTA tvrdim (jer to vidim) da su kolekcionari a) glupi b) ružni
e sad, pitanje za k o l e k c i o n a r e ima li suprotnog mišljenja ili se svi slažemo u ovom? lud sam bio i ostacu
ja sam kolekcionar, nit sam glup nit sam ruzan.
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/ |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 05/11/2005 : 00:13:35
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
quote: Originally posted by stinky
cekajte malo ljudi izgleda da niste dobro razumjeli:) naime, ja DOISTA tvrdim (jer to vidim) da su kolekcionari a) glupi b) ružni
e sad, pitanje za k o l e k c i o n a r e ima li suprotnog mišljenja ili se svi slažemo u ovom? lud sam bio i ostacu
ja sam kolekcionar, nit sam glup nit sam ruzan.
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/
Koliko vidim po postovima si pametan, ali onda si ipak ru...
Mrzim mrznju! |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 05/11/2005 : 00:14:22
|
quote: Originally posted by mamlaz
Inace evo dogovora na vecinu "Zaratustrinih" topica: Zavrsio sam samo osnovnu skolu (ponekad i srednju), jedina rijec stranog porijekla koju koristim je opsajd (ili se tako nesto slicno pise) --- a od tvojih topica BAS NISTA ne razumijem (i boli me kurac sto si ti naucio rjecnik stranih rijeci napametjer ne znas obicnim jezikom, razumljivim SVAKOME, to objasniti --- sta ces ima nas koji se osjecamo inferiornima --- zato ce netko seviti po plazama strankinje i hvaliti se time --- netko ce zaraditi gadnu lovu i time biti iznad dugih --- netko ce biti na vlasti i time automatski biti superioran --- netko ce poceti izdavati stripove i ismijavati ostale --- netko ce koristiti velike recenice i rijeci KOJE SE NE KORISTE U NORMALNOM RAZGOVORU I KOJE SU VECINI LJUDI STRANE -- Ali nema veze i to je nacin da se netko na racun poznavanja literature osjeca superiorniji:))
Mrzim mrznju!
Zanimljivo misljenje, i ja sam stekao utisak da se ovde mnogo zalazi u filozofske dubine(bez dna), iz kojih se ne mozes vratiti istim putem pa tako zbunis i sebe i druge.Elem...mnogo reci-malo kazuju!
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 05/11/2005 : 00:26:15
|
quote: Originally posted by sdragan@
quote: Originally posted by mamlaz
Mrzim mrznju!
Zanimljivo misljenje, i ja sam stekao utisak da se ovde mnogo zalazi u filozofske dubine(bez dna), iz kojih se ne mozes vratiti istim putem pa tako zbunis i sebe i druge.Elem...mnogo reci-malo kazuju!
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
Ma ne brini nema ovdje filozofije, vec se samo koriste rijeci koje neces sresti NIKADA u razgovoru (pa cak ni u razgovoru dvojice filozofa), ali uvijek imas filozofa-pocetnika koji odu krivim putem -- umjesto da citaju sto vise literature oni odmah uzmu nekakve rasprave filozofske, nauce par rijeci koristiti (mada sumljam da ih razumiju) i to ubace u svakodnevni jezik i odmah se osjecaju bolje:)))
Mrzim mrznju! |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/11/2005 : 01:25:39
|
cini mi se da je Volter rekao (Voltaire, ne onaj sto brani Sarajevo), "krupne reci odzvanjaju u supljim glavama".
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 05/11/2005 : 01:28:27
|
quote: Originally posted by marlowe
cini mi se da je Volter rekao (Voltaire, ne onaj sto brani Sarajevo), "krupne reci odzvanjaju u supljim glavama".
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
Zato ja jos imam jeku
Mrzim mrznju! |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 05/11/2005 : 01:57:19
|
Dobro je rekao.
Life sucks, but Death swallows! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 05/11/2005 : 02:00:06
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
Dobro je rekao.
Life sucks, but Death swallows!
Sto ti ne spavas?? Pa ces opet sutra kasniti
Mrzim mrznju! |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 05/11/2005 : 02:07:10
|
Šteta što je clanak subjektivan i služi kao napad na pojedinca. Ima dosta istine u njemu, ali nedostaje kriticki odmak.
Life sucks, but Death swallows! |
|
|
Topic |
|