forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Djole protiv Foruma!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

zveles
Advanced Member

Croatia
3993 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 12/11/2005 : 13:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
mani se zajebancije s mojim nickom (afirmativne ili ne), pa cu rado platiti i dva piva.

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

SANdMAN
Junior Member

Fed Rep Yugoslavia
401 Posts

Member since 16/09/2002

Posted - 12/11/2005 : 14:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit SANdMAN's Homepage  Send SANdMAN an ICQ Message  Send SANdMAN a Private Message
Hej bre! Kakva "zajebancija sa tvojim nikom"? Lepo sam ti objasnio da sam se pozvao na nesto sto si TI SAM napisao u zajebantskom tonu i, ocito, sasvim zaboravio.

Ali ocito tebe covek ne sme ni spomenuti, da se ne osetis prozvanim i uvredis

/ Reason is always a kind of brute force /
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3993 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 12/11/2005 : 14:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
ma, neeee... nimalo se nisam uvrijedio, nego mi je glupo da me bez razloga "citiras" ili "spominjes". niti sam ja u tom "receptu" (kako ti kazes) ista govorio o macu i sv-ima, niti imam kakve veze s temom ovog topica.

radije stavi sliku neke lijepe cure, nego kaj tu razmisljas o tome kaj sam ja napisao prije dvije godine.

Go to Top of Page

SANdMAN
Junior Member

Fed Rep Yugoslavia
401 Posts

Member since 16/09/2002

Posted - 12/11/2005 : 14:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit SANdMAN's Homepage  Send SANdMAN an ICQ Message  Send SANdMAN a Private Message
Pre DVE GODINE? Izvini, ali ja sam to procitao na aktuelnom topiku PRE KOJI DAN. I definitivno nisam kopao stare topike, ako to mislis. Mozda je neko digao staru temu, ja to procitao i tu je nesporazum. Ja sam mislio da je to tvoja fora od pre neki dan i svakako nisam "razmisljao o tome" niti se udubljivao na bilo koji nacin.

Samo sam primenio aktuelnu foru na aktuelnu temu. Fora je vezana za pisanje tekstova. Ja sam je primenio na pisanje tekstova u slucaju macana i SV. Ti tu nigde i ne figuriras, nego ja.

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3993 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 12/11/2005 : 14:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
koji je to od aktualnih topica?
hehe, bas bih volio ponovo to procitati i podsjetiti se.

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3993 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 12/11/2005 : 14:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
ah, nasao sam...

godinu dana stari topic kojeg je netko digao. prihvacam da je nesporazum, pivo se hladi.

Go to Top of Page

SANdMAN
Junior Member

Fed Rep Yugoslavia
401 Posts

Member since 16/09/2002

Posted - 12/11/2005 : 14:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit SANdMAN's Homepage  Send SANdMAN an ICQ Message  Send SANdMAN a Private Message
Eto vidis. Nisam imao nikave zle namere.

Go to Top of Page

SANdMAN
Junior Member

Fed Rep Yugoslavia
401 Posts

Member since 16/09/2002

Posted - 12/11/2005 : 15:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit SANdMAN's Homepage  Send SANdMAN an ICQ Message  Send SANdMAN a Private Message
Nego zveles, primecujem da te vise nema na stripovi.com u istoj meri kao ranije...
Bas me je obradovao onaj tvoj post, zapravo samo zato sam ga i citirao a sad ispade da je i on star neku godinu. Sto si se povukao?

Mozes da mi odgovoris i na mail ako je previse delikatno za forum:
sandman@net.yu

Edited by - SANdMAN on 12/11/2005 15:23:35
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3993 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 12/11/2005 : 16:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
ma ne, nije nista delikatno.

prvenstveno sam zasicen s forumom sto nije cudno nakon 3000 postova. takodjer, osjecam da dolaze neki novi clanovi koji danas razglabaju o istim onim temama koje smo mi vec pretresli prije dvije ili tri godine. njima je to, naravno, zanimljivo, a mene malo umara ponavljanje (cini se da dolazi s godinama ). zatim, puno vise je clanova na forumu nego prije, pa tako cesce dolazi i do iskrica i do svadjica. bio sam prije u nekim "ozbiljnim polemikama" i zakljucio da nije vrijedno trositi zivce tamo gdje odlazim da bih nasao zabavu. takodjer, internet u globalu i nije tako utjecajan medij kako sam mislio prije dvije-tri godine (no to je jedna druga prica). slobodno vrijeme radije ovih dana provodim u citanju stripova, a dosta toga stoji jos netaknuto. takodjer, znas da mene najvise zanima americka produkcija, i to ona produkcija koja upravo sada izlazi, pa je dosta pratim preko irc-a i na nekim dc++ chatovima. kad se sve to zbroji, jos uvijek sam zapravo puno na forumu.

a sto je s tobom? vidim da si uvijek logiran na forumu po cijele dane, a tek u zadnje vrijeme malo vise postas i sudjelujes u raspravama. priznaj da stalno sudjelovanje na forumu i kvalitetno postanje (odgovori koji su mali esejcici), zapravo iziskuje jako puno slobodnog vremena i odricanja na nekim drugim stranama.

anywayz, zao mi je zbog naseg nesporazuma. stvarno mi nije bilo jasno kaj si mislio s onim. mozda sam se malo i uplasio da je macanov "tlakaski duh" presao na tebe, a ja ovih dana kad me sa svih strana zicaju da nesto radim gratis, uopce nemam volje nista napraviti. da ne bi bilo zabune, oko maca se zezam. istina je da nekad malo voli tlaciti, ali kad je sef onda je posten i pravedan sef.

Go to Top of Page

SANdMAN
Junior Member

Fed Rep Yugoslavia
401 Posts

Member since 16/09/2002

Posted - 12/11/2005 : 16:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit SANdMAN's Homepage  Send SANdMAN an ICQ Message  Send SANdMAN a Private Message
quote:
Originally posted by zveles
a sto je s tobom? vidim da si uvijek logiran na forumu po cijele dane, a tek u zadnje vrijeme malo vise postas i sudjelujes u raspravama. priznaj da stalno sudjelovanje na forumu i kvalitetno postanje (odgovori koji su mali esejcici), zapravo iziskuje jako puno slobodnog vremena i odricanja na nekim drugim stranama.

Svakako da je zahtevno! Daleko od toga ne kapiram zasto ne zelis vise ulagati u to toliko vremena samo mi je zao sto te nema i dalje!

Sto se mene tice volim forume, svracam uglavnom da razbijem monotoniju rada za racunaru. Uvek sam na vecem broju, negde aktivnije ucestvujem, negde samo citam, sve zavisi od toga da li se prevarim pa mi se ucini da imam nesto pametno da kazem

quote:
Originally posted by zveles
anywayz, zao mi je zbog naseg nesporazuma. stvarno mi nije bilo jasno kaj si mislio s onim. mozda sam se malo i uplasio da je macanov "tlakaski duh" presao na tebe, a ja ovih dana kad me sa svih strana zicaju da nesto radim gratis, uopce nemam volje nista napraviti. da ne bi bilo zabune, oko maca se zezam. istina je da nekad malo voli tlaciti, ali kad je sef onda je posten i pravedan sef.

Ah, radis za macana?

Nadam se samo da i on nije lose razumeo onu moju recenicu pa ce te sad tlachiti da priznas o cemu se radi i na koji mu nacin to radis o glavi

Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 16/11/2005 : 16:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
radi li mi signature?
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 16/11/2005 : 16:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
ne radi
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000