forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 AF --- sjecanje!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 12/11/2005 : 20:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
ima li na ovom forumu svecenika?rado bih uplatio misu zadušnicu za alana forda.za mene je to odavno preminuli strip,ciji duh još nemirno baulja medu nama i kioscima.jedna sveta misa i smirio bi se on...

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/11/2005 : 22:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

i stvarno nisam napada jet seta nego sam se spremio na raspravu s njegovim mišljenjem
javljam se za clana nadzornog odbora kluba neljubitelja AF
mislim treba vas neko i štitit od raspiždene gomile

legendo
razmislit cemo o prijedlogu
ako se nade još netko,
i ako me žena ne zatuce, vec me napala da zašto ja ne kupin sva 4 izašla af odjednom, nego joj kupin dva po dva, a mister noa nabavljam po 10 odputa
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 13/11/2005 : 15:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
Ja se prijavljujem:))

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 13/11/2005 : 20:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

e sad sam popizdija
mamlaze pun mi te kurac
ti ceš meni govorit o AF
lijeci se
tvoja frustracija jebe ovaj forum vec duže vrimena
nikog ja nisam uvridija
ja sam samo postavio realno pitanje : šta je to svjestski prostor i otvorio podtemu : tko je taj ko postavlja kriterije
da ne vidiš samo sebe onda bi i pratija što ljudi pišudavno sam reka da je u AF jedino i vridilo ono šta je bilo prije al da je to vrhunski upravo zbog onog što je netko kazao
jer cinizam još kuri na ovim prostorima
oladi i ne vrijedaj jer ti se ne diže

Mozda sam malo pretjerao, ali jednostavno mi je izgledalo da ce opet sve zavrsiti na nekoj politici i raspravama oko toga pa sam popizdio i napao pretjerano.
PS: Dize mi se

Mrzim mrznju!

u , sad mi je neugodno citat šta sam sve nadrobija
aj popušimo lulu mira
sorry
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/11/2005 : 23:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

e sad sam popizdija
mamlaze pun mi te kurac
ti ceš meni govorit o AF
lijeci se
tvoja frustracija jebe ovaj forum vec duže vrimena
nikog ja nisam uvridija
ja sam samo postavio realno pitanje : šta je to svjestski prostor i otvorio podtemu : tko je taj ko postavlja kriterije
da ne vidiš samo sebe onda bi i pratija što ljudi pišudavno sam reka da je u AF jedino i vridilo ono šta je bilo prije al da je to vrhunski upravo zbog onog što je netko kazao
jer cinizam još kuri na ovim prostorima
oladi i ne vrijedaj jer ti se ne diže

Mozda sam malo pretjerao, ali jednostavno mi je izgledalo da ce opet sve zavrsiti na nekoj politici i raspravama oko toga pa sam popizdio i napao pretjerano.
PS: Dize mi se

Mrzim mrznju!

u , sad mi je neugodno citat šta sam sve nadrobija
aj popušimo lulu mira
sorry

Ma sve je ok Ja cu zapaliti cigaretu mira (moderni sam Indijanac

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 14/11/2005 : 22:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
sa zakašnjenjem se javljam.ovdje se neki zapjenili kad im "napadneš" AF.PRVO GA NISAM NAPAO ,jer ih redovito citam i imam ih brdo u kolekciji.drugo ali nažalost istinito za AF vam nigdje nisu niti culi osim italija,ex yu i možda još koja državica.trece amere baš i ne šmirglam.

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/11/2005 : 14:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
Brazil.

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 16/11/2005 : 17:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
AF je najbolji!

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 16/11/2005 : 21:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by jetset

sa zakašnjenjem se javljam.ovdje se neki zapjenili kad im "napadneš" AF.PRVO GA NISAM NAPAO ,jer ih redovito citam i imam ih brdo u kolekciji.drugo ali nažalost istinito za AF vam nigdje nisu niti culi osim italija,ex yu i možda još koja državica.trece amere baš i ne šmirglam.

živio sc,dolje hc

aj da ne davim
dobro si vidio s kojim tvojim stavom sam polemirao
samo jošjednom - nema jedne jedine istine , il u prevodu na hrv : ne padam na patos od tog velikog sveta
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 16/11/2005 : 21:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
af je bio prije zakon. ove sad epizode mi nisu nesto. skupljam klasik jer su to bas prave epizode u kojima umires od smijeha

ZAGOR PRICA...
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 17/11/2005 : 09:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
Alan Ford i dan- danas se prodaje i to dosta dobro
Ne zaboravite da Klasic i Specijal epizode imaju vec svi koji vole Alan Forda pa opet ide u (kad bi se sabrali tirazi) sigurno u vise primeraka nego Zagor Extra, koji smatram najtiraznijim stripom (a upamtimo i to da vise od pola ljudi sa sajta nikad ranije nije citalo ove Zagorove epizode, mislim na prosla izdanja kao sto je Dnevnik, sti je slucaj s Alan fordom, jer nema onog ko nije citao stare epizode bilo u Vijesnikovom Superstripu,Trobroju ili Maxiju)
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 17/11/2005 : 19:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
ovo oko tiraza ti je tacno jer af izdaje ko stigne a extra zagor u samo jednoj seriji. jel zna neko koji je tiraz btw u pitanju??

ZAGOR PRICA...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 17/11/2005 : 20:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by dexa pantelejski

AF je najbolji!

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk

Moj covjek

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page