Author |
Topic |
jetset
Junior Member
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
Posted - 12/11/2005 : 20:22:40
|
ima li na ovom forumu svecenika?rado bih uplatio misu zadušnicu za alana forda.za mene je to odavno preminuli strip,ciji duh još nemirno baulja medu nama i kioscima.jedna sveta misa i smirio bi se on...
živio sc,dolje hc |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 12/11/2005 : 22:24:43
|
quote: Originally posted by Toninho
i stvarno nisam napada jet seta nego sam se spremio na raspravu s njegovim mišljenjem javljam se za clana nadzornog odbora kluba neljubitelja AF mislim treba vas neko i štitit od raspiždene gomile
legendo razmislit cemo o prijedlogu ako se nade još netko, i ako me žena ne zatuce, vec me napala da zašto ja ne kupin sva 4 izašla af odjednom, nego joj kupin dva po dva, a mister noa nabavljam po 10 odputa |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 13/11/2005 : 15:03:28
|
Ja se prijavljujem:))
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 13/11/2005 : 20:21:31
|
quote: Originally posted by mamlaz
e sad sam popizdija mamlaze pun mi te kurac ti ceš meni govorit o AF lijeci se tvoja frustracija jebe ovaj forum vec duže vrimena nikog ja nisam uvridija ja sam samo postavio realno pitanje : šta je to svjestski prostor i otvorio podtemu : tko je taj ko postavlja kriterije da ne vidiš samo sebe onda bi i pratija što ljudi pišudavno sam reka da je u AF jedino i vridilo ono šta je bilo prije al da je to vrhunski upravo zbog onog što je netko kazao jer cinizam još kuri na ovim prostorima oladi i ne vrijedaj jer ti se ne diže
Mozda sam malo pretjerao, ali jednostavno mi je izgledalo da ce opet sve zavrsiti na nekoj politici i raspravama oko toga pa sam popizdio i napao pretjerano. PS: Dize mi se
Mrzim mrznju!
u , sad mi je neugodno citat šta sam sve nadrobija aj popušimo lulu mira sorry
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 13/11/2005 : 23:51:47
|
quote: Originally posted by mamlaz
e sad sam popizdija mamlaze pun mi te kurac ti ceš meni govorit o AF lijeci se tvoja frustracija jebe ovaj forum vec duže vrimena nikog ja nisam uvridija ja sam samo postavio realno pitanje : šta je to svjestski prostor i otvorio podtemu : tko je taj ko postavlja kriterije da ne vidiš samo sebe onda bi i pratija što ljudi pišudavno sam reka da je u AF jedino i vridilo ono šta je bilo prije al da je to vrhunski upravo zbog onog što je netko kazao jer cinizam još kuri na ovim prostorima oladi i ne vrijedaj jer ti se ne diže
Mozda sam malo pretjerao, ali jednostavno mi je izgledalo da ce opet sve zavrsiti na nekoj politici i raspravama oko toga pa sam popizdio i napao pretjerano. PS: Dize mi se
Mrzim mrznju!
u , sad mi je neugodno citat šta sam sve nadrobija aj popušimo lulu mira sorry
Ma sve je ok Ja cu zapaliti cigaretu mira (moderni sam Indijanac
Mrzim mrznju! |
|
|
jetset
Junior Member
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
Posted - 14/11/2005 : 22:51:51
|
sa zakašnjenjem se javljam.ovdje se neki zapjenili kad im "napadneš" AF.PRVO GA NISAM NAPAO ,jer ih redovito citam i imam ih brdo u kolekciji.drugo ali nažalost istinito za AF vam nigdje nisu niti culi osim italija,ex yu i možda još koja državica.trece amere baš i ne šmirglam.
živio sc,dolje hc |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 16/11/2005 : 14:01:41
|
Brazil.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
|
|
dexa pantelejski
Junior Member
Serbia
416 Posts
Member since 10/02/2005 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 16/11/2005 : 21:32:57
|
quote: Originally posted by jetset
sa zakašnjenjem se javljam.ovdje se neki zapjenili kad im "napadneš" AF.PRVO GA NISAM NAPAO ,jer ih redovito citam i imam ih brdo u kolekciji.drugo ali nažalost istinito za AF vam nigdje nisu niti culi osim italija,ex yu i možda još koja državica.trece amere baš i ne šmirglam.
živio sc,dolje hc
aj da ne davim dobro si vidio s kojim tvojim stavom sam polemirao samo jošjednom - nema jedne jedine istine , il u prevodu na hrv : ne padam na patos od tog velikog sveta |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 16/11/2005 : 21:52:49
|
af je bio prije zakon. ove sad epizode mi nisu nesto. skupljam klasik jer su to bas prave epizode u kojima umires od smijeha
ZAGOR PRICA... |
|
|
scaramanga
Senior Member
Aruba
1274 Posts
Member since 20/04/2005 |
Posted - 17/11/2005 : 09:42:29
|
Alan Ford i dan- danas se prodaje i to dosta dobro Ne zaboravite da Klasic i Specijal epizode imaju vec svi koji vole Alan Forda pa opet ide u (kad bi se sabrali tirazi) sigurno u vise primeraka nego Zagor Extra, koji smatram najtiraznijim stripom (a upamtimo i to da vise od pola ljudi sa sajta nikad ranije nije citalo ove Zagorove epizode, mislim na prosla izdanja kao sto je Dnevnik, sti je slucaj s Alan fordom, jer nema onog ko nije citao stare epizode bilo u Vijesnikovom Superstripu,Trobroju ili Maxiju) |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 17/11/2005 : 19:24:53
|
ovo oko tiraza ti je tacno jer af izdaje ko stigne a extra zagor u samo jednoj seriji. jel zna neko koji je tiraz btw u pitanju??
ZAGOR PRICA... |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Topic |
|