Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 30/11/2005 : 17:19:15
|
quote: Originally posted by kico
Juliu...koja nam se sprema u izdanju Libellusa
Samo da ispravim netocni navod, Julia se ne sprema kod nas, mi smo samo pokazali interes i nista drugo. Da ljudi nebi krivo shvatili kako je to nekakav siguran projekt Libellusa. |
|
|
Leka
New Member
Croatia
237 Posts
Member since 05/03/2005 |
Posted - 30/11/2005 : 17:25:58
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Meni je izuzetno zanimljivo to sto kad god se trazi nesto novo na ovom forumu, uglavnom je u pitanju Bonelli...
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
...ili neka druga talijanska izdanja |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 01/12/2005 : 10:06:40
|
ja sam uvijek za sve što NIJE western,dakle što se tice Steela...samo naprijed... po naslovnicama i tematici mi se vec svida!
al nek netko prevede malo...ko je i što je taj lik...kakva je prica s njim...?
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
zac
New Member
Italy
181 Posts
Member since 01/12/2005 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 01/12/2005 : 14:02:31
|
quote: Originally posted by Koresh
Meni izgleda preamericki, ali nije to neka smetnja, ja sam za nove stripove, ali teško da ce do njih doci. Uostalom, zašto ne Brad Barron, Brendon ili Gregory Hunter?
egoist je onaj covjek koji ne misli na mene
Zato sto su sranje? Zato sto bi to bio samoubilacki poslovni potez? Hm?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2995 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 01/12/2005 : 14:14:19
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Meni izgleda preamericki, ali nije to neka smetnja, ja sam za nove stripove, ali teško da ce do njih doci. Uostalom, zašto ne Brad Barron, Brendon ili Gregory Hunter?
Nisam ja ozbiljno mislio, samo sam usporedivao želju za izlaskom Jonathana Steelea sa željom izlaska ova tri stripa. Niti jedan junak od ta cetiri nema šanse kod nas. Isto tako mogao se otvoriti topic o ova tri junaka, sve je to isto. A kada ne izlaze redovito NN i MM sigurno ne bi ni ti stripovi.
egoist je onaj covjek koji ne misli na mene |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 01/12/2005 : 14:30:29
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Nisam ja ozbiljno mislio, samo sam usporedivao želju za izlaskom Jonathana Steelea sa željom izlaska ova tri stripa. Niti jedan junak od ta cetiri nema šanse kod nas. Isto tako mogao se otvoriti topic o ova tri junaka, sve je to isto. A kada ne izlaze redovito NN i MM sigurno ne bi ni ti stripovi.
Ooops, my bad, sorry;)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7857 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
jetset
Junior Member
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
Posted - 01/12/2005 : 20:00:02
|
jonatan celicni? može,ali samo sc.julia?može,samo sc.napoleon?može samo sc.brad baron?može samo sc.tex? naravno ali samo sc.zagor?podrazumjeva se,ali samo sc.ostali bonellijevci?off course,only sc.sve ostalo okacite si macku za rep
živio sc,dolje hc |
|
|
Topic |
|