Author |
Topic  |
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/12/2005 : 21:19:41
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by Maximuss
Ma ja sam samo spreman pomoci. Ako treba palit- tu sam. Imam neke piromanske sklonosti. Hehe!

Nikada vatrogasac od tebe...
>> Ne kopajte nos, sline su komadici mozga! <<
Ah, sta ces... 
  |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/12/2005 : 12:48:41
|
Vecina ljudi ima u svojim sobama, što spavacim, što dnevnim, cijele kolekcije knjiga pa niko nikad nije upozoravao na štetnost doticnih. Knjiga je popularniji medij, pa bi strucna nadležnost zasigurno obavijestila pucanstvo da ima neke ozbiljnije ili dugorocnije prijetnje od tiskanog materijala. Vjerojatno je i problem sa starim arhivama što se dovoljno ne vjetre.
Wealth beyond measure, outlander... |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7871 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 05/12/2005 : 17:25:01
|
znaci moram provjetriti stripove.stavit cu ih vani da se suše na žicu quote: Originally posted by DeeCay
Vecina ljudi ima u svojim sobama, što spavacim, što dnevnim, cijele kolekcije knjiga pa niko nikad nije upozoravao na štetnost doticnih. Knjiga je popularniji medij, pa bi strucna nadležnost zasigurno obavijestila pucanstvo da ima neke ozbiljnije ili dugorocnije prijetnje od tiskanog materijala. Vjerojatno je i problem sa starim arhivama što se dovoljno ne vjetre.
Wealth beyond measure, outlander...
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16034 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 05/12/2005 : 19:54:55
|
quote: Originally posted by DeeCay
Wealth beyond measure, outlander...
je nema nikoga u blizini da ispušta vjetrove   pa miriše na papir 
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
Topic  |
|