Author |
Topic  |
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/12/2005 : 09:06:35
|
quote: Originally posted by Thommo
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by makikatalinic
Košta 100kn ili kako vec???
KOŠTAO JE... na CRŠ-u, no u MC-u je 115. Sad ti je ža jer nisi došao na CRŠ, a, a?
Wealth beyond measure, outlander...
Sad ti je ža jer ga nisi kupio na CRŠ, a, a? 
First thing's first! Prvo cu gigante MM, onda ako padnem u napast i Texa. No prvo si zadajem zadatak da procitam sve što sam ovih dana kupio (a to nece biti baš lak zadatak )
Wealth beyond measure, outlander... |
 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
Member since 01/09/2003 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 13/12/2005 : 10:20:40
|
quote: Originally posted by Aco
Moram reci da je ovaj Texone pravo cudo,vrhunsko remek djelo.Za ovakav strip bih dao i 200 kuna.
da, reci im još koji put
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29613 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 13/12/2005 : 11:15:05
|
Jucer sam ga procitao do kraja, genijalan strip. Cak mi sada ne smeta više ni uvod, jer sam usporedujuci ih skužio da uvod našeg i Ita izdanja uopce nisu slicni. U talijanskom izdanju nema tih super zanimljivih crtica o samom nastajanju stripa i 'problemima' rada s 'manijakalnim detaljizatorom' Magnusom.
Predgovor nasem izdanju je uzet iz specijalnog izdanja Texonea u A3 formatu (36x50), koje je jos impresivnije, ali je jako rijetko i skupo,a predgovor u "normalnom" texoneu je drugaciji, i opet, zanimljiv na svoj nacin... http://cgi.ebay.it/IL-TEX-DI-MAGNUS-TEXONE_W0QQitemZ6585438690QQcategoryZ17858QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29613 Posts
Posted - 13/12/2005 : 11:17:05
|
quote: Originally posted by I like girlz
i ja jedva cekam dan kada cu kupiti tog magnusovog texa. medutim dok taj dan ne dode, želio bih samo da dam jedan kratak komentar u vezi naslovnice. naslovnica koju su u strip agentu odabrali je graficki i likovno kvalitetnija od orginalne, ali mi se više svida sama ideja orginale naslovnice, jer mi kod ove strip agentove tex izgleda kao da ga slikaju sa manekenski book, isto kao da pozira na photo session-u i to me malo nervira, dok je ipak kod orginala više "stripovska" klasicna texova poza. eto to je to. i da, umalo da zaboravim, više mi se svida ono veliko "tex" nego ono malo. 
U originalu je naslovnica kolaz kadrova iz stripa...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
Posted - 13/12/2005 : 13:59:02
|
quote: Originally posted by Markos
Jucer sam ga procitao do kraja, genijalan strip. Cak mi sada ne smeta više ni uvod, jer sam usporedujuci ih skužio da uvod našeg i Ita izdanja uopce nisu slicni. U talijanskom izdanju nema tih super zanimljivih crtica o samom nastajanju stripa i 'problemima' rada s 'manijakalnim detaljizatorom' Magnusom.
Predgovor nasem izdanju je uzet iz specijalnog izdanja Texonea u A3 formatu (36x50), koje je jos impresivnije, ali je jako rijetko i skupo,a predgovor u "normalnom" texoneu je drugaciji, i opet, zanimljiv na svoj nacin... http://cgi.ebay.it/IL-TEX-DI-MAGNUS-TEXONE_W0QQitemZ6585438690QQcategoryZ17858QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
A tako! |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/12/2005 : 21:29:12
|
A3!!!!!????? Nevjerojatno! No jasno je, Magnus je jedini koji to moze podnijeti s tom dozom detaljnosti...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7849 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6337 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 13/12/2005 : 22:57:15
|
quote: Originally posted by Zox
Sergiov uvod je dug, a momenat predaje mog diplomskog rada je blizu, cim se malo iscupam iz repova obecavam da cu prevesti.
Držim te za rijec ;-))
Bond.James Bond. |
 |
|
CortoMaltese
Average Member

.jpg)
Croatia
792 Posts
Member since 16/03/2003 |
Posted - 14/12/2005 : 08:21:56
|
Nisam bas neki ljubitelj Bonellijevih stripova, pogotovo Texa, ali moram priznati da ovaj Magnusov Tex izgleda nevjerovatno. Dolazim u napast da ga kupim. E sad; zanima me prica. Valja li sta? Iz perspektive nekog ko nije fan Texa.
Heroji...Ne trebaju vam puške ni pištolji. Samo cisto srce, i niceg se ne boj! |
 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
Posted - 14/12/2005 : 08:33:57
|
quote: Originally posted by CortoMaltese
Nisam bas neki ljubitelj Bonellijevih stripova, pogotovo Texa, ali moram priznati da ovaj Magnusov Tex izgleda nevjerovatno. Dolazim u napast da ga kupim. E sad; zanima me prica. Valja li sta? Iz perspektive nekog ko nije fan Texa.
Heroji...Ne trebaju vam puške ni pištolji. Samo cisto srce, i niceg se ne boj!
Vjerovatno onda nisam objektivan!  |
 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
Posted - 14/12/2005 : 08:35:23
|
quote: Originally posted by Curunir
A3!!!!!????? Nevjerojatno! No jasno je, Magnus je jedini koji to moze podnijeti s tom dozom detaljnosti...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Mislim da se originalne table sve crtaju u A3. Tako da bi i ostali crtaci mogli imati izdanja u ogromnom formatu! |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6337 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 14/12/2005 : 19:39:35
|
Procitao sam ga danas,nakon 4 dana laganog uživanja u svakom kadru.Odlican strip a crtež mi je genijalan(dosadan sam jer se ponavljam,znam).Jedino mi je "žao" što je scenarist NIzzi.Nije loša prica ali mislim da on nije najsretnije riješenje za Texa,posebno za ovakva specijalna izdanja.Ne znam zašto je on glavni pisac u Tex staffu,njegove su price najcešce prosjecne i ne vidim ništa vrhunskog u njima.Osobno bih više volio da Texone piše Boselli,mislim da bi sve skupa puno bolje izgledalo.
Nadam se da ce uskoro recenzija pa cu tamo ostaviti duži komentar ali mislim da je Dolina terora remek-djelo.
Bond.James Bond. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 14/12/2005 : 20:33:55
|
quote: Originally posted by Curunir
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Mislim da se originalne table sve crtaju u A3. Tako da bi i ostali crtaci mogli imati izdanja u ogromnom formatu!
tesko...jasno da se crtaju, ali za vecinu bi tisak u a3 znacio katastrofu obzirom da bi se greske i skrabotine puno jace izrazile...zamislimo chiarollu u a3.....ma divota...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29613 Posts
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 15/12/2005 : 10:47:12
|
Fascinantno, jedva cekam... Nisam bio na CRS ali cu onaj tjedan izmedju Bozica i Nove godine u jedan shoping. Nadam se da ce striparne raditi.
 |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3073 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 15/12/2005 : 11:05:19
|
evo posjeti sam jucer Libellus i iskeširao cca 1000 kn i uživao u magnusovom texu do tri ujutro....ovako detaljan crtež dugo nisam vidio.....prica? prosjecna.... |
 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
Posted - 15/12/2005 : 12:03:48
|
quote: Originally posted by Aco
Procitao sam ga danas,nakon 4 dana laganog uživanja u svakom kadru.Odlican strip a crtež mi je genijalan(dosadan sam jer se ponavljam,znam).Jedino mi je "žao" što je scenarist NIzzi.Nije loša prica ali mislim da on nije najsretnije riješenje za Texa,posebno za ovakva specijalna izdanja.Ne znam zašto je on glavni pisac u Tex staffu,njegove su price najcešce prosjecne i ne vidim ništa vrhunskog u njima.Osobno bih više volio da Texone piše Boselli,mislim da bi sve skupa puno bolje izgledalo.
Nadam se da ce uskoro recenzija pa cu tamo ostaviti duži komentar ali mislim da je Dolina terora remek-djelo.
Bond.James Bond.
Dovršavam recenziju. Nadam se da se nije nekto vec uhvatio toga! |
Edited by - Thommo on 15/12/2005 12:05:13 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 15/12/2005 : 12:22:28
|
quote: Originally posted by Thommo Dovršavam recenziju. Nadam se da se nije nekto vec uhvatio toga!
A baš sam ja mislio sad poceti recenzirati TExa po prvi put, al me Thommo preteknuo! Damn, moja lijenost!
 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 15/12/2005 : 13:43:59
|
Ti daj Parlova!
Samo se šalim. Ne bih ja tebi uzeo to zadovoljstvo... A isto, tako ne može se recenzirati strip kojeg nemaš i kojeg nisi procitao! Samo ti daj Tomica!
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 15/12/2005 : 18:58:00
|
Stvarno ne mogu da se ne složim sa Acom. Genijalni crtež velikog Magnusa je razraden do najsitnijih detalja,pa ustvari se uhvatiš dok citaš da gledaš slike pozorno i u svaku sitnicu.Ponajviše i zato jer tražeci Alan Forda u njemu shvatiš da je to ustvari Tex.Mnoge sitnice cine car stripa,pa tako i same price.Crtajuci ovako zahtjevnu epizodu Magnus je vjerovatno stoput zastao i rekao To je To! Scenaristicki prosjecna,crtežom genijalana ova Tex avantura ima posebno mjesto u mojoj kolekciji....! Hvala izdavacima... |
 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
Posted - 15/12/2005 : 19:03:56
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ti daj Parlova!
Samo se šalim. Ne bih ja tebi uzeo to zadovoljstvo... A isto, tako ne može se recenzirati strip kojeg nemaš i kojeg nisi procitao! Samo ti daj Tomica!
Wealth beyond measure, outlander...
Dobro Danci!  |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 17/12/2005 : 00:42:31
|
quote: Originally posted by Prodigy
Parlova jos nisam procitao,crtez mi je pomalo razocaravajuci sad nakon Magnusa,ali ne bi se slozio da su u pitanju zvrljotine,covjek ima drugaciji likovni izricaj i svoj osobni stil koji je prepoznatljiv(bas ti zato indijanci i lice na MV-a),a cijena od 100 kn(tj. 13 Eura) je po meni vise nego super za mrcinu od 250 str. A4 formata.

da, ima prepoznatljiv stil, ali meni osobno se taj stil ne svidja. ne kazem ja da je to los stil, nego meni jednostavno nije legao... i zato mi je 13E previse dati za nesto sto mi se ne svidja i bas ne izgaram od prevelike zelje da ga imam |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 17/12/2005 : 00:48:18
|
quote: Originally posted by Curunir e to je to, dobro Prodigy kaze, Wanderer....ja sam istu gresku napravio, treba Granicu procitati bar 5 dana nakon Magnusa......btw u pravu si za onu javnu kucu kod blekija, same zene su u selu:))
mozda jednog dana ga kupim kada ce biti na rasprodaji kakvoj  
zapeo blek medju zenama   |
 |
|
Topic  |
|