Author |
Topic |
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 20/02/2006 : 12:29:59
|
pa kako nije,pa viš da su poceli pisat o okultizmu,kad eto ti ga nakon mjesec i pol dana emisija o tome...
tuuu je onnnn neeegdjjeee...;)
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
lsvemir
Junior Member
Croatia
433 Posts
Member since 06/12/2001 |
Posted - 20/02/2006 : 13:35:47
|
- i ja mislim da je on tu negdje, ali i mislim da mu je image onak' fora, a i odjave emisija su mu 'kewl kad veli na kraju "da mu je glava vec ko piramida" :))) - mislim da osim gostiju koji se nisu snašli, neki su i stalni, recimo g.Plecko je dežurni teoreticar ;)))) |
|
|
scaramanga
Senior Member
Aruba
1274 Posts
Member since 20/04/2005 |
|
Tomek
Advanced Member
Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 21/02/2006 : 01:25:23
|
pa stripovi nisu bas na rubu znanosti recimo da je tema bila nacisticki okultizam, nije da sto predbacujem inace odlicnom Kreshi i danas solidnim gostima, vec je tema sama po sebi presiroka i premisticna onome tko je veceras gledao preporucam dokumentarac iz Jutarnjeg na tu temu, nije da ce stvari biti jasnije vec zanimljivije;)
|
|
|
lsvemir
Junior Member
Croatia
433 Posts
Posted - 21/02/2006 : 07:50:33
|
- tocno, preskocili su i Antartiku i detaljnije objašnjenje zbog cega su otkrivali podmornice te je Krešo morao prekinuti gosta kad je on poceo pricati o tenkovima, mislim kužim malo vremena, a puno detalja, je je dokumentarac iz Jutarnjeg je dobra dopuna teme - inace da zakljucim temu ima i puno torrent datoteka na Internetu kao AVI fajlovi tj. engleski dokumentarci (mininova.org) - idemo dalje sa stripovima ;) pozdrav grupi :) |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 05/03/2006 : 22:59:19
|
ovaj u ponedeljak OBAVEZNO POGLEDATI NA RUBU ZNANOSTI
tema Disclosure Project i Egzopolitika.... usko povezano s temom koju ja predložih...
ovo vam je sva istina potrebna da se uvjerite... sve o NLOima i vanzemaljcima...
nadam se da ce emisija biti dobro odradena na ovu izuzetno zanimljivu temu...
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 05/03/2006 : 23:50:20
|
quote: Originally posted by darkraver
tema Disclosure Project i Egzopolitika.... usko povezano s temom koju ja predložih...
ovo vam je sva istina potrebna da se uvjerite... sve o NLOima i vanzemaljcima...
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
mrzim vanzemaljce.... radije cu gledati Latinicu tema je "Misteriozni nestanci" opet vanzemaljci...
|
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 06/03/2006 : 00:03:11
|
quote: Originally posted by kico
mrzim vanzemaljce.... radije cu gledati Latinicu tema je "Misteriozni nestanci" opet vanzemaljci...
ako budem doma, potrudit cu se da pogledam oboje, jer obje emisije su podjednako zanimljive. |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 06/03/2006 : 15:56:31
|
prijatelju imaš totalno krivi pristup...
NA rubu Znanosti ce ti pokazati i ukazati na neke stvari koje nitko od vas nezna... a TREBALI BI znati...
ovo nije tipicna emisija o NLOima
ovo je emisija o dokazima na papiru, o postojanju vazemaljaca i zavjeri manipuliranja informacija vecinom od strane amera...
ovo je emisija o dokumentima na državnoj razini,koje su prihvatile neke zemlje,i svakom danom sve više i više zemalja ove stvari prihvaca...
ako ti je do PRAVE ISTINE O NLOima i vanzemaljcima...OVU ?NA RUBU ZNANOSTI? MORAŠ POGLEDATI...
ne budi lud pa to propustit zbog Latinice koja ce govoriti o neriješenim krimi slucajevima.... uaaaahhhhh....boring...rade pogledam CSI(makar je i to vec dosadno za popizdit...)
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 06/03/2006 : 15:56:53
|
prijatelju imaš totalno krivi pristup...
NA rubu Znanosti ce ti pokazati i ukazati na neke stvari koje nitko od vas nezna... a TREBALI BI znati...
ovo nije tipicna emisija o NLOima
ovo je emisija o dokazima na papiru, o postojanju vazemaljaca i zavjeri manipuliranja informacija vecinom od strane amera...
ovo je emisija o dokumentima na državnoj razini,koje su prihvatile neke zemlje,i svakom danom sve više i više zemalja ove stvari prihvaca...
ako ti je do PRAVE ISTINE O NLOima i vanzemaljcima...OVU ?NA RUBU ZNANOSTI? MORAŠ POGLEDATI...
ne budi lud pa to propustit zbog Latinice koja ce govoriti o neriješenim krimi slucajevima.... uaaaahhhhh....boring...rade pogledam CSI(makar je i to vec dosadno za popizdit...)
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Posted - 09/03/2006 : 16:29:43
|
samo sam gledao "na rubu znanosti" i to mi je u jednom momentu postala prilicno zamorna, tako da je nisam odgledao do kraja. sve nešto rekla-kazala (isto kao duro u "top listi nadrealista" kada glumi pilota koji je imao susret s nlo-om ), nikakvih opipljivih dokaza, cak ni snimaka mjesta eventualnih "padova" nlo-a. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 09/03/2006 : 17:03:59
|
girlz,ako dobor razmisliš,ova emisija o Disclosure projektu je sve samo ne rekla kazala...
malo si trebao obratiti pažnju na to tko govori...;)
nije bio bit u vizualnim dokazima,koliko u pisanim... po tome se ova emisija i tema upravo razlikovala od standardnih tema o NLoima...
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Posted - 10/03/2006 : 01:08:18
|
girlz,ako dobor razmisliš,ova emisija o Disclosure projektu je sve samo ne rekla kazala...
nije bio bit u vizualnim dokazima,koliko u pisanim... po tome se ova emisija i tema upravo razlikovala od standardnih tema o NLoima...
pa i vidio sam da je emisija skoro u potpunosti bila posvecena "disclosure" projektu, ali i sam taj projekt ne nudi ništa novo, osim što su skupili u jednu salu sve ljude koji su imali direktno ili indirektno "bliski susret trece vrste". niko od njih nema snimljeno ništa sa mjesta dogadaja, nikakvu fotku nemaju, samo pricaju price. ja volim kada ima ono nešto "konkretno", kao npr što su oni meksicki piloti snimili ona svjetla u zraku koja su ih okružila tokom leta ili oni crteži u brazilu, a ne kao ovi ameri što samo puno pricaju, a nigdje ama baš nikakvog dokaza. |
|
|
lsvemir
Junior Member
Croatia
433 Posts
Posted - 10/03/2006 : 07:36:29
|
- inace su teme postale malo suhoparne zbog vremena od kad emisija ide i toga što se ništa ne dešava ;) na polju ruba znanosti |
Edited by - lsvemir on 10/03/2006 07:37:00 |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 11/03/2006 : 16:45:18
|
quote: Originally posted by I like girlz
pa i vidio sam da je emisija skoro u potpunosti bila posvecena "disclosure" projektu, ali i sam taj projekt ne nudi ništa novo, osim što su skupili u jednu salu sve ljude koji su imali direktno ili indirektno "bliski susret trece vrste". niko od njih nema snimljeno ništa sa mjesta dogadaja, nikakvu fotku nemaju, samo pricaju price. ja volim kada ima ono nešto "konkretno", kao npr što su oni meksicki piloti snimili ona svjetla u zraku koja su ih okružila tokom leta ili oni crteži u brazilu, a ne kao ovi ameri što samo puno pricaju, a nigdje ama baš nikakvog dokaza.
imaju oni i više nego možeš zamislit u ladicama,cekaju svjedocenje pred Kongresom da iznesu te ?zanimljivosti?.... prije toga nikako nece...nemaju politicku zaštitu
a po meni je i jedan autenticni NSA/CIA pismeni dokument na temu,bolji dokaz nego ikakve snimke i fotografije...
|
|
ozasloscena_sovuljaga
Junior Member
420 Posts
Member since 11/10/2005 |
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 11/03/2006 : 19:59:55
|
quote: Originally posted by ozasloscena_sovuljaga
a kakve sve to ima veze sa Zagorom???
Zagor je s planete Ciko 69.... nepobitna cinjenica...postoje CIA dokumenti....
|
|
Topic |
|