Author |
Topic |
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 05/01/2006 : 22:24:28
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Nego, izgleda da All-Star Batman and Robin iz epizode u epizodu postaje sve bolji i da je Miller opet napravio drugacijeg Batmana. Heh, jedva cekam trejd.
Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman.
uh.. vec sam pomislio da je batman najneomiljeniji lik u univerzumu ali izgleda da nas ima jos koji pratimo serijal sto me posebno veseli je da se nightwing ponovo vraca na zasluzeno mjesto dostojnog batmenovog nasljednika
get behind me satan |
|
|
forsaken demon
Junior Member
Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
Posted - 09/01/2006 : 09:33:28
|
Nas Bat-frikova je ipak mnogo više, ne brinite se :). Ja sam uvek kapirao da je tako... Doduše nije najpopularniji DC lik(Supermana), ali je u svetu Betmen veoma popularan... |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 09/01/2006 : 13:36:22
|
Da, malo malo, pa se neki ludak obuce kao Betmen i pravi sranja. :)
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 09/01/2006 : 20:17:14
|
quote: Originally posted by DusMan
Da, malo malo, pa se neki ludak obuce kao Betmen i pravi sranja. :) HE HE a u koga se ti oblacis kada pravis sranja ____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam!
the chase is better than the catch |
Edited by - mr murdoc on 09/01/2006 20:18:50 |
|
|
forsaken demon
Junior Member
Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/01/2006 : 18:55:49
|
quote: Originally posted by forsaken demon
Eh jeste, zašto mi nemamo Betmena u Srbiji? Imamo samo onog bednog Supermena :)))))
ovaj ti je dobarbatman forever
|
|
vang0gh24
New Member
Canada
204 Posts
Member since 17/01/2004 |
Posted - 10/01/2006 : 20:56:43
|
batman je i jedno i drugo. i psihopata i heroj. a u gradu kao sto je taj mracni Gotam koji zesce podseca na pakao, da bi bio bilo sta drugo osim topovske hrane i zrtve, moras biti bar malo lud. nikakvo cudo da batman donosi toliko kesha u DC, i sam film Batman begins je za klasu iznad svih holiwoodskih filmova radjenih po stripovima. - mislim da je bas u tome i tajna batmanovog uspeha. otislo se malo dublje u psihu coveka koji pravdu uzima u svoje ruke. nemozes ti presudjivati, premalcivati, ubijati, zatvarati druge ljude (bezobzira sta oni uradili) i da posle toga budes sasvim normalan, vratis se kuci kao da si radio u kancelariji, veceras pa na spavanje.
devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/01/2006 : 21:03:24
|
quote: Originally posted by vang0gh24
batman je i jedno i drugo. i psihopata i heroj. a u gradu kao sto je taj mracni Gotam koji zesce podseca na pakao, da bi bio bilo sta drugo osim topovske hrane i zrtve, moras biti bar malo lud. nikakvo cudo da batman donosi toliko kesha u DC, i sam film Batman begins je za klasu iznad svih holiwoodskih filmova radjenih po stripovima. - mislim da je bas u tome i tajna batmanovog uspeha. otislo se malo dublje u psihu coveka koji pravdu uzima u svoje ruke. nemozes ti presudjivati, premalcivati, ubijati, zatvarati druge ljude (bezobzira sta oni uradili) i da posle toga budes sasvim normalan, vratis se kuci kao da si radio u kancelariji, veceras pa na spavanje.
devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje
osveta i samopravda su otrov za dusu ali postoji li alternativa u tom alternativnom svijetu dnevnog spavaca
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 21/03/2006 : 21:10:51
|
pazi ovo drustvo psihologa iz new yorka je analiziralo batmana i njegov alter ego i dosli su do zakljucka da je lud ko siba ali mu je karakter sazdan od mramora,,i za to trebaju specijalisti,,pa bolje smo ga mi ovdje izanalizirali
|
|
Kuna
New Member
Croatia
197 Posts
Member since 20/03/2006 |
Posted - 21/03/2006 : 23:29:54
|
Betmen je heroj u okviru stripa, ali u stvarnom životu bio bi, kao i vecina strip junaka, nenormalan ili zapravo korektniji termin bio bi psihopat. Nema takvih zlikovaca i junaka u stvarnom životu kao što ih nalazimo u stripu. U stripu je uglavnom sve više crno-bijelo, pa je to i razumljivo.
Doduše, fenomen (super)junaka bi znatno olakšao posao našem pravosudu; kad superjunak nekoga privede ili ubije možemo biti sigurni da je dobro i pravedno odvagnuo... svaki put.
Prema mom mišljenju možemo povlaciti paralele samo u smislu prenesenog znacenja izmedu radnje u stripu (vecini stripova) i stvarnog svijeta. |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/03/2006 : 00:22:46
|
A jebiga, lako je Supermanu biti super moralan, fin, pazljiv i sve ostalo. Zahvaljujuci super brzini stigne o svemu razmisliti ne 2 puta nego 500000000 puta, otic nesto pojest, isprcit Louis i onda rijesit i najnerjesiviji slucaj. Batman je obican covjek koji se savrsenom fizickom spremom i tehnologijom (koja bi mogla biti i bolja s obzirom na kolicinu para koje ima na bank. racunu) bori protiv svih onih pacijenata. Jos je on savrseno normalan za jednog covjeka. Realniji mi je 100 puta Punisher. Pa zamisli koliko je puta Batman trpao Jockera iza resetaka, a zasto? Samo zato da ceka kad ce opet pobjeci i napraviti neko sranje, ubit mu nekog dragog, a svakako pokusati ubiti i njega. Punisher bi lijepo metkom rijesio problem zauvijek. Onako vrlo ljudski, kad te netko dovoljno dugo prca u mozak. Lako se Supermanu nosit sa svim glupostima. Ima Luthor pravo sto ga mrzi. ;)
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/03/2006 : 09:19:35
|
Superman je sušta suprotnost Batmanu, ovaj je uvijek u jarkim bojama, živi u Metropolisu punom života i svjetla, obitelj mu živi sretno do duboke starosti i potpuni je pozitivac. Batman je u tamnim bojama, živi u mracnom Gothamu (gothika=mracno, crno), obitelj mu je brutalni ubijena u najboljim godinama života i lik je koji podosta naginje na tamnu stranu. Sjecam se tog jednog stripa, mislim da je bio "Hush" gdje Batman i Catwoman dolaze iz Gothama u Metropolis i scenografija se mijenja instatno, crnilo je zamijenila žuta i crvena boja. Cat i Batman su bili jedine crne tocke u kadru...
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 22/03/2006 : 16:41:00
|
quote: Originally posted by DeeCay
Superman je sušta suprotnost Batmanu, ovaj je uvijek u jarkim bojama, živi u Metropolisu punom života i svjetla, obitelj mu živi sretno do duboke starosti i potpuni je pozitivac. Batman je u tamnim bojama, živi u mracnom Gothamu (gothika=mracno, crno), obitelj mu je brutalni ubijena u najboljim godinama života i lik je koji podosta naginje na tamnu stranu. Sjecam se tog jednog stripa, mislim da je bio "Hush" gdje Batman i Catwoman dolaze iz Gothama u Metropolis i scenografija se mijenja instatno, crnilo je zamijenila žuta i crvena boja. Cat i Batman su bili jedine crne tocke u kadru...
Wealth beyond measure, outlander... da i ja se toga sjecam,,grafika je bila tako svijetla i zlatna da se covjek pozeli mraka,,njih su dvoje izgledali kao ribe na suhom.
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 11:11:07
|
batnan...definitivno psihopat...bruce u sebi objedinjuje više mentalnih pormecaja nego što bi ih freud uspio izbrojiti.. i uza sve to ipak uspjeva biti najpametniji covjek u dc svemiru (službeni podatak, drugi je lex luthor a treci mr terrific..dalje ne znam;)). stoga, za kurac supermanu što stigne o svemu razmisliti 500000000 puta kad decko nije baš jako bistar |
|
|
prof.Zorn
Starting Member
60 Posts
Member since 20/02/2006 |
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 23/03/2006 : 12:08:37
|
quote: Originally posted by Constantine33
batnan...definitivno psihopat...bruce u sebi objedinjuje više mentalnih pormecaja nego što bi ih freud uspio izbrojiti.. i uza sve to ipak uspjeva biti najpametniji covjek u dc svemiru (službeni podatak, drugi je lex luthor a treci mr terrific..dalje ne znam;)). stoga, za kurac supermanu što stigne o svemu razmisliti 500000000 puta kad decko nije baš jako bistar
E kad je tako pametan, sta se onda on nije izborio za mjesto predsjednika Amerike? Bogme bi mu tako bilo lakse boriti se protiv kriminale, a ne ko neki kreten trcat okolo po ulicama i cekat da ga Jocker kokne nakon nekog novog bijega iz zatvora. mr terrific? Pa cim se tako nazvao znas da nije jako pametan.
|
|
|
dragonheart
New Member
Croatia
104 Posts
Member since 21/07/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 15:02:15
|
Batman je legenda i jedini pravi istinski superhero premda nema moci,de oladimo svi u ovom svijetu nema normalnih ljudi,ima samo nenormalnih,nenormalnijih,i onih koji su totalno skrenuli,a batman šeta po tim granicama,batman je vizionarski pogled na svijet bez mita korupcije,gdje je jedan superinteligentan covjek odlucio ocistit svijet od zla,a ne ludak s mentalnim poremecajem,kada netko pljuje po batmanu osjecam se gotovo uvrijedenim,svi ostali su papci i kada bolje pogledamo premda je superman prvi,da nije batmanove popularnosti sumnjam da bi strip kao medij ikada doživio ovakvu popularnost!!!!!!!!!! |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 23/03/2006 : 15:09:50
|
Pa, zapravo, ni Spider-man nije baš cist. Mislim, covjek s takvim mocima je vec odavno trebao postati multimilijarder :)
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 15:36:50
|
Batman je legenda,iako ne pratin americke stripove to je prvi superjunak uz kojeg san poceja obožavat takve stvari,i to priko one serije šta je išla prije deset godina.Obeca san sam sebi da cu zagrist sa tin americkim izdanjima da se konacno i ja ufuran u marvel i DC Universe,i Batman je doista jedan od najvecih junaka,superbogat,superpametan i superjak,ma koji Superman,Batman je za njega zakon.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
prof.Zorn
Starting Member
60 Posts
Posted - 23/03/2006 : 15:39:15
|
zmajskosrce
quote: svi ostali su papci
Ma nisu, vecina ostalih su papci, a Betmen je neveci medju nima.
Samo nadrogiran jarac je mrtav jarac |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 23/03/2006 : 17:16:16
|
Ja više volim Punisherov stil nego Batmanov. Batman je nekakav protivnik smrtne kazne, on bi sve kriminalce popravljao ma koliko puta oni izlazili i stvarali mu probleme. Punisher se vodi starim dobrim "Zajebi me jednom - tvoja greška, zajebi me dvaput - moja greška" nacelom i to vec funkcioniše. K***c bi se njemu vracao Hellingen 87 ili Kandrax 32 puta!
Mada, ja ne bih imao ništa protiv da u Bosni dobijemo Behmena ili neku drugu verziju Batmana. :))
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 23/03/2006 : 18:37:11
|
quote: Originally posted by prof.Zorn
Betmen je najobicniji papak.
Samo nadrogiran jarac je mrtav jarac
ovo te definitivno cini kandidatom za otvaranje moje osobne ignore liste ako uopce znas sto je to...papak..ha zapamtio sam te prof
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 19:16:51
|
quote: Originally posted by Heyoka
Ja više volim Punisherov stil nego Batmanov. Batman je nekakav protivnik smrtne kazne, on bi sve kriminalce popravljao ma koliko puta oni izlazili i stvarali mu probleme. Punisher se vodi starim dobrim "Zajebi me jednom - tvoja greška, zajebi me dvaput - moja greška" nacelom i to vec funkcioniše. K***c bi se njemu vracao Hellingen 87 ili Kandrax 32 puta!
Mada, ja ne bih imao ništa protiv da u Bosni dobijemo Behmena ili neku drugu verziju Batmana. :))
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!"
Kad smo vec kod Punishera,meni je film totalni zakon,nema tu milosti,kako je i sam reka "this is not revenge,this is punishment."Bija san se skroz uživija u film
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
prof.Zorn
Starting Member
60 Posts
Posted - 23/03/2006 : 19:18:31
|
Znam sto je ignore lista. Boli me tuljac hocu li doci na tvoju ili ne. Cuj, ako ti strip junake pretpostavljas komunikaciji s zivim ludima, ne mrem ti ja pomoci. Sleti se do Delagica.
Samo nadrogiran jarac je mrtav jarac |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 23/03/2006 : 20:37:03
|
quote: Originally posted by prof.Zorn
Znam sto je ignore lista. Boli me tuljac hocu li doci na tvoju ili ne. Cuj, ako ti strip junake pretpostavljas komunikaciji s zivim ludima, ne mrem ti ja pomoci. Sleti se do Delagica.
Samo nadrogiran jarac je mrtav jarac
jos jedan novak koji je zalutao na pogresan forum....vec vidjeno..
|
|
Topic |
|