Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 17/01/2006 : 12:46:10
|
Stavio sam markosa, seju sexona i dekaru na ignore. Mislim, kad vec podržavaju ignore opciju valjda im onda nece smetati da i sami budu ignorirani.
in the evidence of its brilliance |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 12:49:07
|
quote: Originally posted by dule_car glupa opcija. kao, nije potrebno razgovarati kad možeš nekoga "izbrisati".
zar nece to dovoditi do nesuvislih situacija- ako ne vidim dio topica? necu koristiti- ništa me ne boli da procitam nešto, iako se s tim ne slažem (ili mislim da je pisac stoka:))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
Bas zato sto je opcija a ne moranje meni je to OK, tko voli nek izvoli. Meni osobno opcija ne treba, ako mi je potrebno ignore onda sam nekoga ignoriram bez ikakvih opcija ili jos bolje...jednostavno ga izbacim sa foruma... Nece dovoditi do nesuvislih situacija jer onaj tko nikoga ne ignorira sa tom opcijom vidi svejedno sve postove od svih clanova, onaj tko nekoga ignorira ionako nema pravo glasa da kaze da su mu neki topics cudni, kao i neki komentari. A za one znatizeljnje postoji opet opcija "vidi" tako da u svakom trenutku mozes opet vidjeti svaciji post. Ne vidim problema, treba pustiti da to malo krene svojim tokom i vidjet cete da nema nista strasno u tome... A isto tako sam uvjeren da ce tu opciju koristiti manji dio forumasa.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 12:50:14
|
Uh! Ova ignore-lista je zaraznija od Tetrisa. :) Imam vec pravi poker asova. ;)
Slovenac, odi na Members i klikni na "Country" pa ce ti biti lakše. :DDD
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 17/01/2006 : 12:55:41
|
Sve cu da vas ignoriram Ostavicu samo pripadnike foruma Kineske nacionalnosti!
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 12:57:48
|
quote: Originally posted by kiky
Stavio sam markosa, seju sexona i dekaru na ignore. Mislim, kad vec podržavaju ignore opciju valjda im onda nece smetati da i sami budu ignorirani.
in the evidence of its brilliance
To kiky legendo!
Eto, sada ne možeš da vidiš ove lijepe rijeci!
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 12:59:00
|
Meni nece smetati.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 12:59:01
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by dcopic
Ali zato možeš sve Dinamovce!
Grad Stripova, vješanje svakog sata. Strance dobrodošao...
Šta ce mu to? Ionako imaju Staff Room. Sem toga, cijeli bi im forum spao na 10 usera.
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!"
Moram predloziti Markosu da napravi opciju "ignoriraj duhovite Cazinjane" (mislim da sam pogodio grad) Moram te ispraviti u staff roomu su pola deckih u plavom. A moja deviza je bolje 10 odlicnih usera nego 100 losih. Kvalitet ne kvantitet, ali sto zna o tome neki dinamovac sa zeljinom zastavom u dresu lazija.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 12:59:35
|
Webmastera i moderatore ne možeš staviti na listu.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 17/01/2006 : 13:28:43
|
quote: Originally posted by SSM
quote: Originally posted by Markos
Nije mi jasno. Ta opcija je po defaultu iskljucena svima i svatko za sebe bira da li ce je i kako koristiti. Dakle, ne visdim kakve to veze ima sa ljepotom i drazi stripovi.com foruma? Mozda zato sto ce sada biti vjerojatno manje svadja?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Znam da je iskljucena po defaultu, nije u tome stvar, ali je steta sto postoje takvi odnosi na forumu da se ova opcija mora uvoditi. A razlike u misljenjima su sasvim normalne u svakom iole demoktratskom drustvu. Anyway, slobodna volja, ko zeli nek ukljuci. Hoce li onaj koji je ignoriran znati za to (hoce li mu biti ispisana neka poruka ili slicno) ?
>> Nije da ja ne volim ljude, samo se bolje osjecam kada mi nisu u blizini. << |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 16:14:28
|
quote: Originally posted by Dado Kvalitet ne kvantitet, ali sto zna o tome neki dinamovac sa zeljinom zastavom u dresu lazija.
jesi mu ga smjestio
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 16:15:08
|
quote: Originally posted by Dado
Steta sto ne mogu globinja da stavim u ignore listu...
ja stavljam švicarce,njemce i hercegovce...u kojoj si ti skupini
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
|
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 17/01/2006 : 16:36:19
|
Ima ga dovoljno za sve tri:)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13162 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 17:06:43
|
quote: Originally posted by Markos Oprosti, ali meni je npr. dosta svadjanja sa Marloweom ili Krugerom, npr. I onda ih lijepo ubacim u filter, njihove postove ne citam, sebi sam sacuvao zivce i vrijeme, necu se upustati u opetovane svadje s njima i to je to. Ne vidim sto je u tome lose. Nitko im ne zabranjuje da pisu na forumu, niti da imaju razlicito misljenje, ja samo zelim zbog svog mira to ne procitati.
a ja baš suprotno volim negirati, oponirati, opovrgavati i obarati tako da cu se s vremena na vrijeme upuštati u opetovane svade i takoder ne vidim što je u tome loše
paradoksalno, prije bih na ignore listu stavio one koje cijenim :)
Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 17/01/2006 : 19:36:06
|
opcija je totalni da ne kazem totalitarni promasaj i nepotrebnija od najnepotrebnijeg bolje osvjezite smajlije ili za boga miloga uvedite avatar
the chase is better than the catch |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 21:27:08
|
Ja sam stavio svastaru u "ignore" pa kad pukne nek pukne :ppp !
"I love Mickey Mouse more than any woman I have ever known." - Walt Disney being gay sinds 1901 |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 17/01/2006 : 21:53:09
|
Ja necu nikoga ignorirati. Skrenuo bih pažnju na to da su i svade ponekad korisna stvar, jer ponekad znaju biti interesantne i zanimljive; jer ako svatko pocne ignorirati nekoga tko mu se je malo žešce suprostavio, moglo bi se dogoditi da forum postane monotoniji i manje zabavan. Ali možda sam u krivu... |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7827 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 17/01/2006 : 23:12:30
|
ne ignoriram nikoga.nema smisla
samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!! prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj.
|
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 18/01/2006 : 08:26:58
|
Svrha foruma lezi upravo na suprotnim dijalozima i raspravama, svako treba braniti svoje stavove recima najbolje sto zna! Ignorirati bilo koga je glupost...Kada bi ovde imali svi isto misljenje zvali bi se FNRJ sa marsalom na celu kolone!!!
Ok,ok, nasi Generali se pravdaju umorom od rasprava, glupo im je ponavljati jedno te isto po sto puta idt...ali ko ih tera na sve to pozrtvovanje, ko zahteva od njih to "trosenje zivaca", ko ih tera da po stoti put pravdaju visoke cene stripova???
Niko gospodo draga...niko...niko drugi do njihova sujeta i zedj da opravdaju sami sebe najbolje sto znaju. Verujte mi da u njihovom slucaju opcija "ignore" nece trajati duze nego li vreme koje im je potrebno da se malo poigraju sa tom "stvarcicom"
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 18/01/2006 : 09:15:34
|
Pa ja i najviše volim citat postove od onih koji su mi se zamijerili i od onih koje ne podnosim na ovom forumu!!! :))
Ovo ti je dobro..ha . ha..))
GENS UNA SUMUS |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Posted - 18/01/2006 : 10:09:53
|
quote: Originally posted by sdragan@
Svrha foruma lezi upravo na suprotnim dijalozima i raspravama, svako treba braniti svoje stavove recima najbolje sto zna! Ignorirati bilo koga je glupost...Kada bi ovde imali svi isto misljenje zvali bi se FNRJ sa marsalom na celu kolone!!!
Ok,ok, nasi Generali se pravdaju umorom od rasprava, glupo im je ponavljati jedno te isto po sto puta idt...ali ko ih tera na sve to pozrtvovanje, ko zahteva od njih to "trosenje zivaca", ko ih tera da po stoti put pravdaju visoke cene stripova???
Niko gospodo draga...niko...niko drugi do njihova sujeta i zedj da opravdaju sami sebe najbolje sto znaju. Verujte mi da u njihovom slucaju opcija "ignore" nece trajati duze nego li vreme koje im je potrebno da se malo poigraju sa tom "stvarcicom"
Bas lijepo. Jos jedan.
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Posted - 18/01/2006 : 10:10:48
|
quote: Originally posted by mr murdoc
opcija je totalni da ne kazem totalitarni promasaj i nepotrebnija od najnepotrebnijeg bolje osvjezite smajlije ili za boga miloga uvedite avatar
the chase is better than the catch
Tako je! Bolje da imamo puno smajlija i avatara da se djeca igraju, nego da sprijecavamo svadje! Bravo!
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Posted - 18/01/2006 : 10:12:24
|
Uglavnom, ovaj sam topic stavio kao obavijest korisnicima a ne kao povod za raspravu je li to dobar potez ili ne. Kako je rasprava postala besmislena, kljuc.
|
|
Topic |
|