Author |
Topic |
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 31/01/2006 : 21:00:27
|
quote: Originally posted by Koresh
quote: Originally posted by Aco
Reprinte bi kupovao ali samo ako bi se išlo na varijantu ala Mark i Blek.Dakle po 2 ili 3 epizode odjednom i po cijeni od 20-25 kuna.To je,po meni,najbolja i najpristupacnija varijanta i u takvom obliku bih kupovao i Nik Rajdera,Kit Telera itd.
Da, to bi bila najbolja varijanta, jeftinija a osobno bih volio imati na polici u jednoj svesci kompletnu pricu. Da krene kao Mark i Blek sigurno bih kupovao.
Zapravo bi to bilo vrlo zahvalno izdanje, ali razmišljao sam, i ne vjerujem da je to izvedivo. Mislim da bi sve i svašta izlazilo, cijela zbrka kod dužih epizoda. To globalno nije pravo rješenje za tržište ali bio bih ja prvi koji bi to kupio.
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
scaramanga
Senior Member
Aruba
1274 Posts
Member since 20/04/2005 |
Posted - 31/01/2006 : 21:16:37
|
ja mislim da ima nade! cak i ako se Mr No okonca u Italiji, neko bi trebao da otkupi celu kolekciju i objavi je od pocetka..... Ne zaboravite da je Dnevnik od starta oskrnavio izdanje (vec na pocetku isecen je "Kangaceiro" a kasnije i druge epizode, zatim postoji nekoliko preskocenih epizoda i sl.....) Ja imam sve sto je ikad objavljeno u SCG, Cro, BiH i opet bih ga kupovao Ono sto je presudno je dobra cena..... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 31/01/2006 : 22:52:38
|
A sad ozbiljno Mister NO definitivno zaslužuje reprint,i ja bih ka kupova u bilo kom obliku.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 31/01/2006 : 22:59:44
|
kupovao bi i ja bilo kojeg novog junaka ili reprinte u bilo kojem SC obliku, ali nema šanse za takvo nešto. jedino ako nas Van gogh s necim ne iznenadi kao i s Extra Texom i Julijom ili Ludens s Markom i Blekom a Mister No danas stvarno izlazi nikako
samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!! prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj.
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26817 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 31/01/2006 : 23:13:21
|
ja nisam kupovao epizode mr.no-a od SD i strip agenta jer mi se nije dalo nabavljat stare epizode iz lms-a da upotpunim kolekciju.ali kad bi poceo izlaziti mr.no extra onda bih kupovao i njega i nove epizode.mislim da bi se izdavanjem extra mr.no poboljšala prodaja novih epizoda. |
|
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
Posted - 01/02/2006 : 07:45:29
|
Definitivno smatram da bi extra serija pospesila prodaju novih brojeva...inace svim fanovima preporucujem ako vec nisu gledali da pogledaju film FENIKSOV LET sa Dennis Quaidom u glavnoj ulozi,covek je pljunuti Mister No..kozna jakna i realna slicnost lika a bogami i misicavost jednaka Jerijevoj..plus isto je pilot u filmu a da ne govorim o karakteru njega kao glavnog glumca..psuje,zanoveta,pije,tvrdoglav je...a ipak je jedini baja koji moze da resi problem kad negde zapne...jedino je malo Dennis stariji ali to samo doprinosi realisticnosti lika..definitivno kad bi se snimio film o Mister No-u on bi bio moj izbor!
drale |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 01/02/2006 : 09:51:22
|
quote: Originally posted by draskomisterno
Definitivno smatram da bi extra serija pospesila prodaju novih brojeva...inace svim fanovima preporucujem ako vec nisu gledali da pogledaju film FENIKSOV LET sa Dennis Quaidom u glavnoj ulozi,covek je pljunuti Mister No..kozna jakna i realna slicnost lika a bogami i misicavost jednaka Jerijevoj..plus isto je pilot u filmu a da ne govorim o karakteru njega kao glavnog glumca..psuje,zanoveta,pije,tvrdoglav je...a ipak je jedini baja koji moze da resi problem kad negde zapne...jedino je malo Dennis stariji ali to samo doprinosi realisticnosti lika..definitivno kad bi se snimio film o Mister No-u on bi bio moj izbor!
drale
Imas i onaj film od Kaurismakijevog brata o Amazoni. Tamo ima jedan pilot koje JE pljuniti Mister No. Cak je i piper isti...
|
|
|
scaramanga
Senior Member
Aruba
1274 Posts
Posted - 01/02/2006 : 10:16:02
|
drale
Feniksov let.... Kako se zove u originalu pa da probam da nabavim film.... He,he,he...Oduvek sam mastao o Mr No-u na filmskom platnu....Ja bih ekranizovao "Ritual Canzas" |
|
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 01/02/2006 : 11:53:24
|
quote: Originally posted by seinfeld
ovo sa tri epizode u jednom izdanju nije losa ideja !!
"No concept". http://conceptfree.blogspot.com/
Slazem se da bi trebao da izlazi u formi marka ili bleka, ali sam pre za komlpetne price i ne sa istim brojem strana u svakom broju, vec koliko je potrebno da se prica/price kompletiraju (do 300 strana).
I posle Tita, Tito! |
|
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 01/02/2006 : 11:56:47
|
quote: Originally posted by scaramanga
ja mislim da ima nade! cak i ako se Mr No okonca u Italiji, neko bi trebao da otkupi celu kolekciju i objavi je od pocetka..... Ne zaboravite da je Dnevnik od starta oskrnavio izdanje (vec na pocetku isecen je "Kangaceiro" a kasnije i druge epizode, zatim postoji nekoliko preskocenih epizoda i sl.....) Ja imam sve sto je ikad objavljeno u SCG, Cro, BiH i opet bih ga kupovao Ono sto je presudno je dobra cena.....
Greska. Prvi koji je isecen je broj 1 LMS 511 Dijamantska klopka Nedostaju bar dve stranice. Pred kraj u obracunu na brodu nedostaje cela stranica.
I posle Tita, Tito! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/02/2006 : 11:59:55
|
quote: Originally posted by scaramanga
drale
Feniksov let.... Kako se zove u originalu pa da probam da nabavim film.... He,he,he...Oduvek sam mastao o Mr No-u na filmskom platnu....Ja bih ekranizovao "Ritual Canzas"
Mislim da se zove The flight of phoenix. Na žalost, nisam siguran. A sad o tome koliko Denis Kvejd lici na Mr.No-a... Nemoj se puno zanositi, ipak više lici na Denis Kvejda.
>> Stvari ne vidimo kakve jesu. Vidimo ih kakvi jesmo. << |
|
|
kover
Starting Member
33 Posts
Member since 29/11/2005 |
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 01/02/2006 : 12:06:18
|
quote: Originally posted by kover
kada bi barem objavili preskocene talijanske epizode za prvu ruku
po meni je najbitnije da ide od prvog broja...markos je sa Kenom pokazao kako se to lijepo kronološki radi...
"...I only dream in black and white..." |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Hell-in-Gen
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
1 Posts
Member since 30/06/2004 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 01/02/2006 : 19:57:10
|
quote: Originally posted by hrvoje23
ja bih radije maxi i specijalna izdanja mno-a i mm-a!
E to bi bilo odlicno, jer je malo toga preskoceno u serijalu, a razni specijalni brojevi su uvijek bili preskakani.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 01/02/2006 : 23:49:15
|
quote: Originally posted by gigi
to bi bilo super, kad bi pored redovne serije jos bili extra brojevi...
I ja sam ZA!!!
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 02/02/2006 : 07:55:45
|
quote: Originally posted by hrvoje23
ja bih radije maxi i specijalna izdanja mno-a i mm-a!
E to je dobra ideja. Da idu specijalci, po mogucnosti od prvog na dalje, kao što ide Ciko, pa 3-4 puta godišnje. Mislim da svi MN specijalci imaju 130 strana.
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
|
|
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
Posted - 02/02/2006 : 10:25:32
|
Film se u originalu zove Flight of Phoenix,a sto se tice toga dal Denis lici..ja mislim da lici..ipak je Mister No imaginaran lik tako da njegov dvojnik u stvarnom svetu poprima novu dimenziju a ja je vidim u licu upravo Denisovom..ali dobro to je ipak stvar kako neko dozivljava nesto izmisljeno..mada sam ja poznati esteta..HA HA HA..! Specijalci treba da izlaze 3-4 puta godisnje,njihovim izlazenjem pospesila bi se prodaja redovnih izdanja,a tu su i Maxi izdanja
drale |
|
|
scaramanga
Senior Member
Aruba
1274 Posts
Posted - 02/02/2006 : 11:11:31
|
Neko bi barem mogao te Mr No specijale da objavi a on ih ima mnogo... sigurno dvadesetak komada sto ":Almanah avantura", sto "Maxija"..... |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 02/02/2006 : 17:19:11
|
Samo vi trljajte sol na ranu :-) da,i ja želim da se ponovo reprintiraju stare epizode i specijalni brojevi,ali koliko se stvari mora poklopiti za to...
Možda bi neka peticija bila rješenje :-p
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
|
Topic |
|