Author |
Topic |
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Member since 01/09/2003 |
Posted - 15/02/2006 : 09:12:30
|
quote: Originally posted by mamlaz
Ja se sada dogovaram sa Westaksom i Damjanom pa se nadam da ce obojica imati vremena da dodju. Ajde Thommo i Markose slozite neko vrijeme koje obojici odgovara:)
Mrzim mrznju!
Meni odgovara od 18 nadalje, s pauzom od 20 do 8 do 9 i 20. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 15/02/2006 : 10:13:33
|
Kada ide zadnji bus za Opatiju? Hotel je 4 Opatijska Cvijeta. Meni kazem odgovara bilo kad nakon sto zavrsim s poslom, pretpostavljam da bi to moglo biti oko 5-6.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 15/02/2006 : 16:14:34
|
quote: Originally posted by Thommo
Ja se sada dogovaram sa Westaksom i Damjanom pa se nadam da ce obojica imati vremena da dodju. Ajde Thommo i Markose slozite neko vrijeme koje obojici odgovara:)
Mrzim mrznju!
Meni odgovara od 18 nadalje, s pauzom od 20 do 8 do 9 i 20.
Cemo se onda naci u 18 sati negdje u gradu pa da Markos dodje kada zavrsi?? I sta ti znaci ovo vrijeme (nis nisam skuzio kada si zauzet:)
Mrzim mrznju! |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 15/02/2006 : 16:21:14
|
Mrzim mrznju!
Meni odgovara od 18 nadalje, s pauzom od 20 do 8 do 9 i 20.
Cemo se onda naci u 18 sati negdje u gradu pa da Markos dodje kada zavrsi?? I sta ti znaci ovo vrijeme (nis nisam skuzio kada si zauzet:)
Mrzim mrznju!
Možemo se naæi u 18 kod Ri banke. Ja bih onda mogao odraditi sat-dva smjene.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
|
|
Orloff
Junior Member
Croatia
396 Posts
Member since 01/10/2003 |
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 15/02/2006 : 18:45:42
|
quote: Originally posted by Markos
Kada ide zadnji bus za Opatiju? Hotel je 4 Opatijska Cvijeta. Meni kazem odgovara bilo kad nakon sto zavrsim s poslom, pretpostavljam da bi to moglo biti oko 5-6.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Odabrao si dobar hotel. Obavezno uzmi kupaæe. Ima odlièan bazen, dobru saunu, a tamo zalaze i dobri komadi. |
|
|
pepopepic
Average Member
Croatia
953 Posts
Member since 08/12/2004 |
Posted - 15/02/2006 : 21:51:04
|
quote: Originally posted by deangelis
Odabrao si dobar hotel. Obavezno uzmi kupaæe. Ima odlièan bazen, dobru saunu, a tamo zalaze i dobri komadi.
Jel ti živiš isto u Opatiji?
I don`t feel guilty your honor
|
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Posted - 15/02/2006 : 21:56:55
|
quote: Originally posted by pepopepic
Odabrao si dobar hotel. Obavezno uzmi kupaæe. Ima odlièan bazen, dobru saunu, a tamo zalaze i dobri komadi.
YES!
|
|
|
pepopepic
Average Member
Croatia
953 Posts
Member since 08/12/2004 |
Posted - 15/02/2006 : 22:02:15
|
quote: Originally posted by pepopepic
YES!
Tako treba.Opatijci su na forumu
|
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 15/02/2006 : 23:23:12
|
quote: Originally posted by Koresh
Kamo ste uletjeli? Na kiosk Duhana ili...?
Na televiziju!
Life sucks, but Death swallows! |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 15/02/2006 : 23:24:08
|
quote: Originally posted by globinjo
i kome æe sad markos vjerovatipo tebi vozi svakih 20,po koreshu svakih 30-45 minuta...
Bus 32 ni ne postoji.
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 15/02/2006 : 23:38:05
|
Na kraju ništa odredjeno. Majku vam vašu!
Idemo ovako. Ja cu biti u gradu od 17:15 pa nadalje. Postoji moguænost da pada kiša pa bi se trebali naæi negdje na zatvorenom i toplom. Možda bi bilo najbolje da se nadjemo u pivnici (mislim Uèka - iza Rijeèke banke) jer æe tamo biti mjesta za sve, ali su i svi drugi prijedlozi prihvatljivi. U pivnici Markos može nešto i pojesti ako bude umirao od gladi nakon paljenja rijeèke centrale
Pošto æu Damjanu dati otkaz i izvuæi ga sa posla, a prije toga se dogovoriti sa mamlazom (da se nadjemo), bilo bi dobro da budemo u nekom kontaktu. Moj broj moba je 091/537-77-61 pa da nema individualnog lutanja po gradu nego da se može nazvati i dogovoriti sa ostatkom bande. Važno!!! SMS poruke ne konzumiram jer nemam love na mobu pa neæe biti ni odgovora.
Za kraj: sram vas bilo! Kada Markos dolazi onda bi svi na kavu, a kada mi subotom prièamo gluposti onda nema nikoga.
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 15/02/2006 : 23:43:28
|
Deangelis, ja bi se radje zapio sa ekipom u pivnici (bravo Dr.Westax!) nego se brckao u bazenu, ali u svakom slucaju prijedlog nije los. Samo, opreznije malo s tim preporukama za dobre komade, zena mi je ionako ljubomorna:)) Inace, hotel sam dobio po defaultu, imamo neki ugovor s njima, pa ne mogu ni birati. Inace, ja se toplo nadam da cu biti gotov s poslom do 17, javim vam tokom dana ako bude zapelo negdje...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 16/02/2006 : 02:42:50
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
Idemo ovako. Ja cu biti u gradu od 17:15 pa nadalje. Postoji moguænost da pada kiša pa bi se trebali naæi negdje na zatvorenom i toplom. Možda bi bilo najbolje da se nadjemo u pivnici (mislim Uèka - iza Rijeèke banke) jer æe tamo biti mjesta za sve, ali su i svi drugi prijedlozi prihvatljivi. U pivnici Markos može nešto i pojesti ako bude umirao od gladi nakon paljenja rijeèke centrale
Pošto æu Damjanu dati otkaz i izvuæi ga sa posla, a prije toga se dogovoriti sa mamlazom (da se nadjemo), bilo bi dobro da budemo u nekom kontaktu. Moj broj moba je 091/537-77-61 pa da nema individualnog lutanja po gradu nego da se može nazvati i dogovoriti sa ostatkom bande. Važno!!! SMS poruke ne konzumiram jer nemam love na mobu pa neæe biti ni odgovora.
Za kraj: sram vas bilo! Kada Markos dolazi onda bi svi na kavu, a kada mi subotom prièamo gluposti onda nema nikoga.
Life sucks, but Death swallows!
Ajde napokon smo se dogovorili nesto pametno. westaks vidimo se onda ispred Rijecke u 17 i 15 pa cemo ostatak ekipe docekati u pivnici:))
Mrzim mrznju! |
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Posted - 16/02/2006 : 08:25:27
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
OK, ja æu doæi u Uèku poslije 6, pa se vidimo.
Što se tièe subote, htio sam doæi prièati gluposti ovu subotu, ali Damjan je imao gripu, pa je rekao da nema ništa od toga!
|
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/02/2006 : 12:30:39
|
quote: Originally posted by Dr. Westax Za kraj: sram vas bilo! Kada Markos dolazi onda bi svi na kavu, a kada mi subotom prièamo gluposti onda nema nikoga.
rijeèki dupeuvlakaèi i za sve je opet kriv mamlaz
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 16/02/2006 : 14:12:26
|
quote: Originally posted by Dr. Westax Za kraj: sram vas bilo! Kada Markos dolazi onda bi svi na kavu, a kada mi subotom prièamo gluposti onda nema nikoga.
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Ti se radje spremaj za subotu kada vas smazemo na Kantridi
Mrzim mrznju! |
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Posted - 16/02/2006 : 14:52:10
|
Ti se radje spremaj za subotu kada vas smazemo na Kantridi
Mrzim mrznju!
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FIUMEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!! |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 16/02/2006 : 15:38:35
|
Znaèi ti si Damjanov šef!!
Vraga, to samo privatno. Na poslu smo u istoj kaši.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Posted - 19/02/2006 : 18:50:49
|
Inace, na susretu je Markos odolijevao svim napadima na HC i nekioskovske stripove, te se na kraju uz dosta piva i nešto kobasica našao zajednicki jezik!
I nadam se da Mamlaz nije imao previše pacijenata u nocnoj! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 19/02/2006 : 18:57:12
|
Inace, na susretu je Markos odolijevao svim napadima na HC i nekioskovske stripove, te se na kraju uz dosta piva i nešto kobasica našao zajednicki jezik!
I nadam se da Mamlaz nije imao previše pacijenata u nocnoj!
Ma bezveze sam isao gore. Uopce nisam radio jer su glavni ipak ostali pa sam prespavao nocnu PS: Markosa sam ugnjavio totalno Covjek se vise uopce ne pojavljuje na forumu PPS: Thommo, obavezno dolazi sljedecu subotu na kavu.
Mrzim mrznju! |
|
|
Topic |
|