Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 28/02/2006 : 19:18:52
|
Jedva nadoh Kjavija, evo tu na slici zadubljen u razgovor sa šefom Sergiom Bonelliem (Kjavi u bijeloj košulji).
Cika Sklavi...
in the evidence of its brilliance |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7317 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 28/02/2006 : 22:19:19
|
odlicno kiky. moram priznati da mi i sclavi i kjavi (a pogotovo sclavi) facama mnogo više odgovaraju poslu kojim se bave, a to je pisanje scenarija za strip kakav je dylan dog. samo, mislio sam da su mladi. ruju mi u toj skupini baš nekako prenaivno djeluje. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 28/02/2006 : 22:27:05
|
Ma bio sam napravio jedan topic davno "DD tim" gdje sam napisao godine rodenja vecine DD scenarista i crtaca (malo potraži na sa "search" opcijom ak ti se da). Vecina ih je zagazila (a dosta njih i vec davno pregazila) pedesetu... Barbatova je najmlada, rodena 1971.
in the evidence of its brilliance |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 10/03/2006 : 03:40:59
|
Vidi se Sclaviju da je onaj mirni, pritajeni sajko sto poludi tek kad izadje mesec:) A ovaj Kjavi ovde izgleda ko jebac iz starih americkih filmova, vidi ti to... Elem, da ne bude gej-komentar, slatka je Paolica:) ...ali nije tako slatka i epizodica o kojoj je ovde rec. zaista mesavina Granice i Skenera. Sta, Sclavi i Barbato odmeravaju snage sa Rujuom i Kjavijem?:) Dobro bi ovo bilo, kad ne bi postojale ove epizode pre toga. Manje-vise Skener, ali Granica... usudjujem se reci da nije fer, jedan od retkih Kjaverotijevih epizoda koje su mi se bas dopale, i onda ovo... bas mi je zabodena fora skroz.
Ali pohvalio bih sto je tako malo teksta u stripu, to mi je bilo neobicno i efektno. Cini mi se ipak da je Roi ovde vec u onoj fazi kad zuri s poslom... on je meni licno uvek dobar i poseban, ali... pamtim ga i boljeg, sta znam.
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
|
|
Topic |
|