forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi MM - "Otok ruža/Zemlja se trese!!!!!!"
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 14/03/2006 : 00:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
e hajmo sad svi stripoljupci lika i djela starog, dobrog strica martija, da vidimo šta nam to novog ili možda starog, dobrog ili lošeg nudi ovaj novi marti, tek pristigli u "mc.

Edited by - I like girlz on 12/05/2006 00:31:20

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 14/03/2006 : 01:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Donosi nam Tortija u punom svetlu :-(, Niklu Teslu i Mister Noa te referencu na epizodu Meseceve planine. Prica je iz dva dela i na momente zanimljiva.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/03/2006 : 08:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Curoljubac, bio si brži! Ali hoceš li biti brži i kupiti strip prije mene? Bilo kako bilo, baš me obradovala vijest o novom MM. Vec pocinje nova epizoda u ovom broju?

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 14/03/2006 : 08:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Zavrsava ti se Dizvaka a pocinje Ostrvo ruza.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 14/03/2006 : 09:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Donosi nam Tortija u punom svetlu :-(

Vidim da je Torti omrazzen, ali ne kuzzim zassto. On jest malo povrssan (joss od Jana Karte), ali meni se svidja nota karikaturalnosti i zzivost poteza.

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 10 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

tom1979
Junior Member

Croatia
348 Posts

Member since 04/02/2005

Posted - 14/03/2006 : 09:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tom1979 a Private Message
Slazem se s mcn-om, i izvanredan opis, "nota karikaturalnosti i zzivost poteza". Torti je jedan on trenutno najboljih crtaca Martija.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/03/2006 : 09:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
mcn je prikazao Tortija "u punom svjetlu"
U biti, meni je Torti cak i previše slican Alessandriniju...

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 14/03/2006 : 09:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Jel' vas dvojica to ozbiljno?

To za mene nije karikaturalnost vec neznanje. Covek ne moze da potrefi dve iste face zaredom, bilo Martijeve, bilo Dijanine, bilo cije. Nema lepih linija, nema detalja koji ce ti upasti u oci... Sto je najcrnje, iz godine u godinu je sve gori, prosloletosnji specijalac Godina komete je dno dna. Mislio sam da Torti ne ume gore, zajebo sam se.

Nek se okusa na Hogaru Strasnom ili na Novim avanturama Koko Bila by Rodolfo T., ako ste u pravu;)

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 14/03/2006 : 09:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

mcn je prikazao Tortija "u punom svjetlu"
U biti, meni je Torti cak i previše slican Alessandriniju...

Ti si corav?

Daleko je on od Alesandrinija, svetlosnim godinama... Deveskovi je, pak, druga, daleko bolja, prica

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/03/2006 : 09:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Eh da mi je sad pri ruci neki strip da se malo podsjetim jednog i drugog... Ne, pa Alessandrini je nesumljivo bolji, više iskustva i prijemciviji stil. Kod Tortija stvarno nema lijepih linija. Al sad, Torti vjerojatno ima drugaciji pristup, mcn dobro veli - karikaturalni, te smatram da njemu uopce nije cilj da bude lijep ko Alessadrini.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 14/03/2006 : 14:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Donosi nam Tortija u punom svetlu :-(, Niklu Teslu i Mister Noa te referencu na epizodu Meseceve planine. Prica je iz dva dela i na momente zanimljiva.

u kom kontekstu dolaze reference na nikolu teslu te mister noa i mjeseceve planine? jeli ova prica išta bolja od "dživake"?
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 14/03/2006 : 14:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Curoljubac, bio si brži! Ali hoceš li biti brži i kupiti strip prije mene? Bilo kako bilo, baš me obradovala vijest o novom MM. Vec pocinje nova epizoda u ovom broju?

pa ne možeš uvijek ti biti prvi . ali eto za utjehu ti je što ceš prije mene kupiti novog martija, ja ga ocekujem nekoliko dana nakon pojavljivanja na kioscima u hrvatskoj.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 15/03/2006 : 12:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Danas stigao na kioske!!!!
Bravo za Strip-agent.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 15/03/2006 : 13:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Nova pohvala za Strip-agent ide upisivanju vec videnih epizoda...
Dakle,na stranici MM Otok ruža 63 vidimo Mister Noa u bijegu a ispod piše "vidi epizode LMS 764,765 i 767".
Osim standardnoga upisa koji zna živcirati,tipa vidi Zagor tutto taj i taj,ovde lijepo piše vidi LMS taj i taj....!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 15/03/2006 : 23:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Lepo, bas.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29505 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/03/2006 : 10:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Nova pohvala za Strip-agent ide upisivanju vec videnih epizoda...
Dakle,na stranici MM Otok ruža 63 vidimo Mister Noa u bijegu a ispod piše "vidi epizode LMS 764,765 i 767".
Osim standardnoga upisa koji zna živcirati,tipa vidi Zagor tutto taj i taj,ovde lijepo piše vidi LMS taj i taj....!

Dakle, pohvala meni koji je Marinicu rekao o kojoj se epizodi radi:) U principu, nakon sto smo mi inzistirali na upisu LMS referenci u MM gigante, Marinic je odlucio tu praksu prenijeti i u redovne brojeve. U novom Mister Nou bi trebala biti referenca na El Dorado, isto ...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/03/2006 : 15:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
U, vec dolazi i novi MIster No?

Lijepa gesta sa strane marinica... Glede nove epizode, ovaj put se Misterija docepao misterije koja i nije misterija, a i pocetak mi nije baš oduševljavajuci. Struktura pripovijedanja malo konfuzna, no mislim da ce strip u cijelosti pripadati nekoj prosjecnoj epizodi novijeg datuma.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/03/2006 : 17:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
znam da je malo grubo poredenje, ali jeli "otok ruža" bolji od majorane, dživake, 10 zagonetki... ili ne?
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 16/03/2006 : 18:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Bolji od Dzivake i 10 zagonetki ali ne i od Majorane. Bar je takav moj ukus.

Go to Top of Page

Sawaar
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 16/03/2006 : 23:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Sawaar a Private Message
Što god vi rekli za našeg dobrog strica Martija, ja se svaki puta do suza nasmijem na zadnjoj stranici kad procitam "nemoguci završetak za mjesec dana". Ovi prevoditelji stvarno imaju smisla za humor
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7870 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 16/03/2006 : 23:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by Sawaar

Što god vi rekli za našeg dobrog strica Martija, ja se svaki puta do suza nasmijem na zadnjoj stranici kad procitam "nemoguci završetak za mjesec dana". Ovi prevoditelji stvarno imaju smisla za humor

mislim da je isto i kod Mister Noa

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"

Edited by - mpavin on 16/03/2006 23:20:49
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/03/2006 : 23:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Bolji od Dzivake i 10 zagonetki ali ne i od Majorane. Bar je takav moj ukus.

Ocito i moj.Ovaj Dživakin kamen mi je išao na živce....
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29505 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/03/2006 : 10:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Sawaar

To nije smisao za humor nego tocan i precizan prijevod originala, u kojem isto pise.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7870 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 17/03/2006 : 14:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
što to ne promijene i stave za 2 mjeseca kad tako izlazi?

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 17/03/2006 : 14:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message
Ljudi, hiljadu mu tvorica...ne zamarajte se oko sitnica!!! Bitno da izlaze pa sad kako najbolje mogu! Katkad ni sami nisu sigurni koji mjesec al kad vec ne može bolje dobro je i ovako....
Go to Top of Page

Watashi
Senior Member

Croatia
1382 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 17/03/2006 : 15:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Watashi's Homepage  Send Watashi a Private Message
Ne pratim prevec MM topike. Jel iko spominjo il zna nesto o ovom?

http://www.foxkids.dk/fktv/shows/0,6248,23019,00.html

--
"All this nonsense comes down to that imaginary kid who jumped out of the window with a towel around his neck and killed himself. That kid has terrorized the comic book industry for sixty or seventy years. Get this – there’s no evidence that kid ever existed."
--Frank Miller
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000