forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi MM - "Otok ruža/Zemlja se trese!!!!!!"
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 09/07/2006 : 20:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Torti mi je sasvim u redu, taj njegov poletni, blagokarikaturalni stil cak je i nekako dražestan...

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/07/2006 : 20:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Subjektivno, mozda ima i gorih crtaca u ekipi koja radi MMa ali trenutno ih se ne mogu sjetiti.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 10/07/2006 : 05:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Henry;)
I Deida, ali on je mrtav, pa ne pravi stetu...

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 10/07/2006 : 08:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>]Moj imenjak

Taj sam. :) Kako Castelli uvijek tezzi nekoj humoristicckoj noti i stiliziranoj avanturi (recimo malo pa realisticcnijem Mickey Mouseu - primijetite inicijale), meni visse passu takvi neki crtacci od mrtvih realista. Torti jest brzoplet i mozzda ccak lijen, ali odliccno funkcionira s Castellijem.

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 11 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000