forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Najvise volim na aukcijama
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 18/03/2006 : 12:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Kad ljudi kupuju sami od sebe ili kad nabijaju cijene preko prijatelja .
To se desi pod psiholoskim pritiskom kod pretjeranog davanja cijena.

Porter

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/03/2006 : 12:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Reci nam gnjusne detalje...

Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 18/03/2006 : 12:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Aukcije su X
Onda ponude na X su Y.
Punude II su Z
Ponude III Q

Y stavlja ponudu i raja je pocela da se pali i zari.

Dolazi Z i stavlja ponudu.
Zatim Q takodje stavlja.
Niko nikog ne dira!
Poslije kratkog vremena Y ga zaprasi i Z i Q.

Porter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/03/2006 : 13:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
imena!

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 18/03/2006 : 13:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
E to nemerem,ali pratim te aukcije i ponasanje Y

Porter
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/03/2006 : 13:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ako se ne varam postoji opcija za postavljanje najnize cijene i onda ne vidim potrebu za tim?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/03/2006 : 13:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

diskrecija zajamcena

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 18/03/2006 : 13:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Ako osoba koja prodaje prati aukcije i poznaje karaktere kupaca,onda se moze povecati cijena odredjenog objekta.

Ako recimo zagrijani kupac stavi ponudu 10 kuna i ti malo kuznes njegov nick i kako se ponasa kod prijasnjih aukcija.
Ustanovis da je ta osoba tvrdoglava ko mazga :) i ako ga neko predje sa 5 kuna on ide dalje do 117 kuna.
Tako se odredjeni strip kod odredjenog kupca moze navuci na 10X od vrijednosti.

Porter
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/03/2006 : 13:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Porter

Otišao sam na aukcije i trebalo mi je otprilike minut da shvatim na što misliš. Možda griješim, ali...

Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/03/2006 : 14:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
mislim da ovo nije tacno, ja nikad nisam išao do neke cene koju ne mogu platiti, uvek sam odustajao, kad sam video da je previsoko za mene.

Hej, haj, baš nas briga, vozamo se na taljiga !!! srdjandj@hemo.net
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 18/03/2006 : 14:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Porter

Otišao sam na aukcije i trebalo mi je otprilike minut da shvatim na što misliš. Možda griješim, ali...

Obi-wan-kenobi@inet.hr

evo ja sam bio po ure pa nisam ništ skužio
ali meni ionako su te aukcije glupe
i nisu donjele ništa dobro u strip svijet
samo su povecale cijene svih stripova

Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/03/2006 : 15:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Guffy

quote:

quote:

Porter

Obi-wan-kenobi@inet.hr

Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!

Postoji mogucnost da sam i ja pogrešno shvatio. Vidjet cemo...

Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 18/03/2006 : 15:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Guffy

quote:

[quote]Originally posted by Porter

Porter

Obi-wan-kenobi@inet.hr

to si u pravu

inner fear your worst enemy

i je i nije, jer ima svojih prednosti i mana.

"where is my mind?"
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/03/2006 : 15:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
aukcije su dobra stvar, samo meni je draža razmena stripova, tako da sve što prodam na aukcijama kupim drugo šta mi treba i opet sam na nuli, nikakve zarade nisam okusio.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/03/2006 : 15:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

aukcije su dobra stvar, samo meni je draža razmena stripova, tako da sve što prodam na aukcijama kupim drugo šta mi treba i opet sam na nuli, nikakve zarade nisam okusio.

Zato zaraduje pošta...

Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/03/2006 : 15:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Evo,da se i ja javim.Vidim da mojeg velikog prijatelja "globinja"interesiraju imena,pa nek se covijek nasladuje.--Dakle.Porter misli slijedece;-osoba X= dveribad, osoba Y=dbadan.-Ove ostale ne znam.PA JEL MOGUCE DA BAŠ SVAKI DREK MORAŠ PRIMIRISATI???--Što se tice aukcija,svako ima pravo na svoje mišljenje,a zahvaljujuci demokraciji,može ga i javno iznositi,pa "pucajte" ljudi!
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 18/03/2006 : 16:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

Evo,da se i ja javim.Vidim da mojeg velikog prijatelja "globinja"interesiraju imena,pa nek se covijek nasladuje.--Dakle.Porter misli slijedece;-osoba X= dveribad, osoba Y=dbadan.-Ove ostale ne znam.PA JEL MOGUCE DA BAŠ SVAKI DREK MORAŠ PRIMIRISATI???--Što se tice aukcija,svako ima pravo na svoje mišljenje,a zahvaljujuci demokraciji,može ga i javno iznositi,pa "pucajte" ljudi!

meni izgleda da si krivo shvatio nesto, mislim da nije tebe išlo...nije baš nadbidavanje na ovim aukcijama koje si postavio...jedino se škvadra šora za onaj zvezdin poster

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 18/03/2006 : 16:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
quote:

Aukcije su X
Onda ponude na X su Y.
Punude II su Z
Ponude III Q

Y stavlja ponudu i raja je pocela da se pali i zari.

Dolazi Z i stavlja ponudu.
Zatim Q takodje stavlja.
Niko nikog ne dira!
Poslije kratkog vremena Y ga zaprasi i Z i Q.

kažeš...bolje od sexa...kad se škvadra tuce na aukcijama...
...jedino...što to ne rade na mojim aukcijama

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 18/03/2006 : 16:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:

nikakve zarade nisam okusio.

ni nemože se na stripovima zaradit

"where is my mind?"
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/03/2006 : 17:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Dobro sam shvatio,bude Porter objasnio.Covjek je tako zakljucio.-Ma nije to ni bitno,samo ovaj tupan se ponadao kako ce se svi israt po meni,ako se iznese ime X i Y.-Cuj,Alane(Maras),možda je gospodin "globinjo" tvoj,ili bilo ciji prijatelj,ali meni je zaista žao.Pa vecina ljudi na ovom forumu je shvatila doticnu osobnost.Baš se nadam da cu sresti,možda u Makarskoj,velikog moderatora.-Bit ce mi velika cast upoznati takvu velicinu.-Inace obožavam ljude koji se nasladuju tudom nesrecom.Baš super!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 18/03/2006 : 17:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
E jesam ga ukenjo na brzinu .
Jesam posumnjao da je dbaban digao cijene na dveribadovim aukcijama iz jednostavnog razloga sto je dbaban stavio ponude na nekih 20-tak aukcija od dveribada.
Onda je poslije par dana stavio jos par clanova ponude na dveribadove aukcije koje su imale 0 ponuda,to su Tigar Jack,Jovovich,Drag,Porter itd.
Onda je dbaban povecao ponude kod ovih dole navedenih,bilo mi je cudno sljedece:
Zasto dbaban nije stavio ponude na ove stripove prije 3-4 dana kada je stavljao ponude na stripove koji ga interesuju.
Tako su se pojavile povecani broj ponuda kod Tigar Jack,Jovovich,Drag,Porter itd.bas od dbaban-a.

Emailo sam sa dveribadom u vezi ovog slucaja i covjek mi je u prijateljskom tonu objasnio kako je dbaban veliki kolekcionar tako da to nije prvi put sto uzima velike kolicine stripova.
Drago mi je da sam dobio objasnjenje od dveribada u vezi ovg slucaja.
Normalno rado cu kupovati stripove od dveribada koji mu budu interesovali.

Porter
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/03/2006 : 18:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Eh kako puste srece kad bih ja imao takve stripove i u toj kolicini kao dveribad, pa da ljudi oko njih otimaju :)

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/03/2006 : 18:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

Zato zaraduje pošta...

Obi-wan-kenobi@inet.hr

Zato što su u pošti svi pošteni

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 18/03/2006 : 18:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
j*ga decki, mene isto živcira sva ta kenjaža oko komentara na cijene i na sumnje na nekakva muljanja i žao mi je da se ljudi na forumu medusobno prepucavaju oko stvari koje, u stvari, nisu presudne u životu, htio sam okrenuti na šalu...
...uostalom, vrlo je jednostavno: svatko može staviti strip na aukcije po cijeni po kojoj želi i svatko može bidati ili ne bidati na taj strip - bez ikakve ljutnje na bilo kojoj strani - mislim da je to najkorektnije...ionako...svaki strip vrijedi onoliko po koliko se proda...i to je to

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/03/2006 : 00:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by alanmaras

j*ga decki, mene isto živcira sva ta kenjaža oko komentara na cijene i na sumnje na nekakva muljanja i žao mi je da se ljudi na forumu medusobno prepucavaju oko stvari koje, u stvari, nisu presudne u životu, htio sam okrenuti na šalu...
...uostalom, vrlo je jednostavno: svatko može staviti strip na aukcije po cijeni po kojoj želi i svatko može bidati ili ne bidati na taj strip - bez ikakve ljutnje na bilo kojoj strani - mislim da je to najkorektnije...ionako...svaki strip vrijedi onoliko po koliko se proda...i to je to

najzad nešto pametno da neko kaže, tako je Alane , ja sam za to

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/03/2006 : 12:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
najviše volim na aukcijama kada prodavac stavi oznaku RARE ili RiJETKO pored stripa koji prodaje,kao da smo mi debili pa ne znamo koji je strip rijedak.A ako sam kojim slucajem debil koji nezna koji je strip rijedak onda mi nece pomoci ni ta njihova oznaka jer je oni mogu staviti na bilo koji strip a ja necu znati da to nije istina.Ukratko prodavaci žele opravdati visoku cijenu stripa stavljanjem oznake RIJETKO.Tako na aukcijama možete pronaci jedan RARE strip koji je zato jer je SD umetnula nepostojecu koricu u talijanskom izdanju,a nema veze šta je SD taj strip tiskala barem u 10 000 primjeraka?!
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000