Author |
Topic |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 18/03/2006 : 19:04:26
|
KISTOON
POZIV NA SURADNJU KARIKATURISTIMA, STRIP CRTACIMA I PISCIMA SATIRE
KISTOON je elektronski magazin za karikaturu, strip i satiru. Elektronski magazin koji ima ozbiljne ambicije da zaživi i kao papirnato izdanje. Recimo da je ovo probni balon.
Da je ovo ozbiljan projekt dokazuju imena koja su se okupila u redakciji ovog magazina a to su : Petar Pismestrovic, Miroslav Gerencer Gero, Hule Hanušic, Ivica Litric Litra, Branko Ricov, Zoran Tkalec, Janko Bucar.
KISTOON poziva sve zainteresirane karikaturiste, strip crtace i tekstopisce na suradnju.
KARIKATURA
Politicke karikature treba slati na sljedecu e-mail adresu: politicka@kistonline.com Portretne karikature treba slati na sljedecu e-mail adresu: portretna@kistonline.com Geg karikature treba slati na sljedecu e-mail adresu; geg@kistonline.com
STRIP Humoristicne stripove crtane u karikaturalnoj maniri treba slati na sljedecu e-mail adresu: strip@kistonline.com
SATIRA
Satiricne tekstove treba slati na sljedecu e-mail adresu: satira@kistonline.com
Radovi moraju zadovoljavati sljedece karakteristike. Karikatura: Primaju se radovi radeni u bilo kojoj tehnici (kolor ili crno-bjelo) radovi poslani elektronskom poštom moraju biti pogodni za objavljivanje na webu (72 dpi u JPG ili GIF formatu. Nekvalitetno skenirani radovi nece biti objavljeni.
Strip: Stripovi moraju biti humoristicnog sadržaja od najmanje jedne pasice i najviše dvije stranice. Radovii moraju biti prilagodeni za objavljivanje na webu (72 dpi u JPG ili GIF formatu.
Treba naglasiti da u pocetku KISTOON nece biti u mogucnosti honorirati pristigle radove.
AJDE, JAVITE SE !
Rico
|
Edited by - Rico on 20/03/2006 12:36:42
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Posted - 22/03/2006 : 18:22:15
|
Evo još ovaj dir i dosta!!!!! Nek vide još oni koji nisu do sada. Samo da napomenem da mi se nitko sam nije javio, sve što sam dobio užicao sam sam. |
Edited by - Rico on 25/03/2006 18:48:17 |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia