forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Zavrsetak aukcije!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/04/2006 : 21:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
VRIJEDI,A AKO ME HOCETE VODIT,IDEM U LJUBLJANU-NA SVIRKU!
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 18/04/2006 : 21:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

ti si u petak poslijepodne na jarunu a tek onda moš u ljubljanu
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 18/04/2006 : 22:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:

Pa rekao sam ti da ima mjesta,dakle ideš sa nama.Cujemo se još preko moba.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 24/04/2006 : 15:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Malo sam pažljivije citao .Tristan,možda se tebi cini da su postovi obrambeni,ali vjeruj da nije baš jednostavno stripove ni prodavat.Mislim da si me krivo oslovio,"preprodavac",baš mi se ta kvalifikacija ne svida.Vecina stripova je moje vlasništvo,sakupljao sam ih 30 godina,a vjeruj,i da nisi tako daleko,teško bi danas uspio nabaviti stripove i ovdje.-Pa ne bi cijene išle tako visoko za pojedine primjerke da ih ima dovoljno.Kada smo bili klinci i išli u školu,cak ni tada nisi mogao lagano doci do prvih Zagora.Ipak su ti stripovi stari tridesetak godina.Bio sam mali.ludi klinac,sav novac sam trošio na taj,kako bi moj otac cesto govorio,"papir".-Evo,sjetio se djetinjstva,...baš sam bio sretno dijete!-Sasvim normalno,ukoliko netko ponudi stripove,da cu ih kupit,ali zaista su to danas rijetki slucajevi.Je,novac je novac,a biti sretan je nešto drugo.-Možda se tebi i drugima moji postovi cine obrambeni,meni su oni slika karaktera,moždaja to sve emotivno doživljavam,možda bi bilo bolje da ih i ne pišem,da samo šutim i zgrcem lovu sa aukcija!--E da,moram ovo spomenut,pa nek shvati tko kako hoce.Ljudi,hvala Vam svima koji ste kupovali moje stripove,hvala od srca ,jer ste pomogli malome Nikoli.Spasili ste trogodišnjem klincu život!-Možda nisam ovo trebao napisat,ali jako sam ponosan i sretan zbog tog.Hvala i tebi Tristan, i tvoj obol je bio velk.Nisam ovo napisao iz ljutnje,samo mi se ne svida ovo "preprodavac".Ljudski te pozdravljam i cestitam ti na onoj osvojenoj aukciji,ma što ljudi o njoj mislili!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/04/2006 : 15:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
e što me nasmije ovaj dveribad
ona tri posta su legendarna
pozdravlja te moja najmlada - MAJA
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 24/04/2006 : 16:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Baš ljepo,sa prijateljem sam se napio jer je dobio kcer,a citavu vecer su svirali za "malu Maju".Tonci,poljubi dite,a ona vecera u Makarskoj svakako stoji!Jedva cekam da vidim more,žena dalmatinka,a znaš kako stari kažu kad te netko pita od kuda si?-od kud i žena!-Pozdrav moru!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/04/2006 : 16:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
comprende
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 25/04/2006 : 12:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
quote:

Malo sam pažljivije citao .Tristan,možda se tebi cini da su postovi obrambeni,ali vjeruj da nije baš jednostavno stripove ni prodavat.Mislim da si me krivo oslovio,"preprodavac",baš mi se ta kvalifikacija ne svida.Vecina stripova je moje vlasništvo,sakupljao sam ih 30 godina,a vjeruj,i da nisi tako daleko,teško bi danas uspio nabaviti stripove i ovdje.-Pa ne bi cijene išle tako visoko za pojedine primjerke da ih ima dovoljno.Kada smo bili klinci i išli u školu,cak ni tada nisi mogao lagano doci do prvih Zagora.Ipak su ti stripovi stari tridesetak godina.Bio sam mali.ludi klinac,sav novac sam trošio na taj,kako bi moj otac cesto govorio,"papir".-Evo,sjetio se djetinjstva,...baš sam bio sretno dijete!-Sasvim normalno,ukoliko netko ponudi stripove,da cu ih kupit,ali zaista su to danas rijetki slucajevi.Je,novac je novac,a biti sretan je nešto drugo.-Možda se tebi i drugima moji postovi cine obrambeni,meni su oni slika karaktera,moždaja to sve emotivno doživljavam,možda bi bilo bolje da ih i ne pišem,da samo šutim i zgrcem lovu sa aukcija!--E da,moram ovo spomenut,pa nek shvati tko kako hoce.Ljudi,hvala Vam svima koji ste kupovali moje stripove,hvala od srca ,jer ste pomogli malome Nikoli.Spasili ste trogodišnjem klincu život!-Možda nisam ovo trebao napisat,ali jako sam ponosan i sretan zbog tog.Hvala i tebi Tristan, i tvoj obol je bio velk.Nisam ovo napisao iz ljutnje,samo mi se ne svida ovo "preprodavac".Ljudski te pozdravljam i cestitam ti na onoj osvojenoj aukciji,ma što ljudi o njoj mislili!

Vec sam zaboravio da sam te nazvao preprodavacem. Vidimo prvo onaj drugi forum par cemo dalje. U svakom slucaju to nije bilo pezorativno s moje strane.

TK
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/04/2006 : 12:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:

Baš ljepo,sa prijateljem sam se napio jer je dobio kcer,a citavu vecer su svirali za "malu Maju".Tonci,poljubi dite,a ona vecera u Makarskoj svakako stoji!Jedva cekam da vidim more,žena dalmatinka,a znaš kako stari kažu kad te netko pita od kuda si?-od kud i žena!-Pozdrav moru!

manje gledaj u kriglu a više se brini da stavljaš stripove na aukcije

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000