Author |
Topic |
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 18/04/2006 : 21:50:07
|
quote: Originally posted by dveribad
VRIJEDI,A AKO ME HOCETE VODIT,IDEM U LJUBLJANU-NA SVIRKU!
ti si u petak poslijepodne na jarunu a tek onda moš u ljubljanu |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6186 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 18/04/2006 : 22:22:57
|
VRIJEDI,A AKO ME HOCETE VODIT,IDEM U LJUBLJANU-NA SVIRKU!
Pa rekao sam ti da ima mjesta,dakle ideš sa nama.Cujemo se još preko moba.
Bond.James Bond. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 24/04/2006 : 15:08:47
|
Malo sam pažljivije citao .Tristan,možda se tebi cini da su postovi obrambeni,ali vjeruj da nije baš jednostavno stripove ni prodavat.Mislim da si me krivo oslovio,"preprodavac",baš mi se ta kvalifikacija ne svida.Vecina stripova je moje vlasništvo,sakupljao sam ih 30 godina,a vjeruj,i da nisi tako daleko,teško bi danas uspio nabaviti stripove i ovdje.-Pa ne bi cijene išle tako visoko za pojedine primjerke da ih ima dovoljno.Kada smo bili klinci i išli u školu,cak ni tada nisi mogao lagano doci do prvih Zagora.Ipak su ti stripovi stari tridesetak godina.Bio sam mali.ludi klinac,sav novac sam trošio na taj,kako bi moj otac cesto govorio,"papir".-Evo,sjetio se djetinjstva,...baš sam bio sretno dijete!-Sasvim normalno,ukoliko netko ponudi stripove,da cu ih kupit,ali zaista su to danas rijetki slucajevi.Je,novac je novac,a biti sretan je nešto drugo.-Možda se tebi i drugima moji postovi cine obrambeni,meni su oni slika karaktera,moždaja to sve emotivno doživljavam,možda bi bilo bolje da ih i ne pišem,da samo šutim i zgrcem lovu sa aukcija!--E da,moram ovo spomenut,pa nek shvati tko kako hoce.Ljudi,hvala Vam svima koji ste kupovali moje stripove,hvala od srca ,jer ste pomogli malome Nikoli.Spasili ste trogodišnjem klincu život!-Možda nisam ovo trebao napisat,ali jako sam ponosan i sretan zbog tog.Hvala i tebi Tristan, i tvoj obol je bio velk.Nisam ovo napisao iz ljutnje,samo mi se ne svida ovo "preprodavac".Ljudski te pozdravljam i cestitam ti na onoj osvojenoj aukciji,ma što ljudi o njoj mislili! |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 24/04/2006 : 16:28:07
|
Baš ljepo,sa prijateljem sam se napio jer je dobio kcer,a citavu vecer su svirali za "malu Maju".Tonci,poljubi dite,a ona vecera u Makarskoj svakako stoji!Jedva cekam da vidim more,žena dalmatinka,a znaš kako stari kažu kad te netko pita od kuda si?-od kud i žena!-Pozdrav moru! |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
tristan
Junior Member
Belgium
401 Posts
Member since 12/08/2005 |
Posted - 25/04/2006 : 12:19:43
|
Malo sam pažljivije citao .Tristan,možda se tebi cini da su postovi obrambeni,ali vjeruj da nije baš jednostavno stripove ni prodavat.Mislim da si me krivo oslovio,"preprodavac",baš mi se ta kvalifikacija ne svida.Vecina stripova je moje vlasništvo,sakupljao sam ih 30 godina,a vjeruj,i da nisi tako daleko,teško bi danas uspio nabaviti stripove i ovdje.-Pa ne bi cijene išle tako visoko za pojedine primjerke da ih ima dovoljno.Kada smo bili klinci i išli u školu,cak ni tada nisi mogao lagano doci do prvih Zagora.Ipak su ti stripovi stari tridesetak godina.Bio sam mali.ludi klinac,sav novac sam trošio na taj,kako bi moj otac cesto govorio,"papir".-Evo,sjetio se djetinjstva,...baš sam bio sretno dijete!-Sasvim normalno,ukoliko netko ponudi stripove,da cu ih kupit,ali zaista su to danas rijetki slucajevi.Je,novac je novac,a biti sretan je nešto drugo.-Možda se tebi i drugima moji postovi cine obrambeni,meni su oni slika karaktera,moždaja to sve emotivno doživljavam,možda bi bilo bolje da ih i ne pišem,da samo šutim i zgrcem lovu sa aukcija!--E da,moram ovo spomenut,pa nek shvati tko kako hoce.Ljudi,hvala Vam svima koji ste kupovali moje stripove,hvala od srca ,jer ste pomogli malome Nikoli.Spasili ste trogodišnjem klincu život!-Možda nisam ovo trebao napisat,ali jako sam ponosan i sretan zbog tog.Hvala i tebi Tristan, i tvoj obol je bio velk.Nisam ovo napisao iz ljutnje,samo mi se ne svida ovo "preprodavac".Ljudski te pozdravljam i cestitam ti na onoj osvojenoj aukciji,ma što ljudi o njoj mislili!
Vec sam zaboravio da sam te nazvao preprodavacem. Vidimo prvo onaj drugi forum par cemo dalje. U svakom slucaju to nije bilo pezorativno s moje strane.
TK |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15634 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 25/04/2006 : 12:22:18
|
Baš ljepo,sa prijateljem sam se napio jer je dobio kcer,a citavu vecer su svirali za "malu Maju".Tonci,poljubi dite,a ona vecera u Makarskoj svakako stoji!Jedva cekam da vidim more,žena dalmatinka,a znaš kako stari kažu kad te netko pita od kuda si?-od kud i žena!-Pozdrav moru!
manje gledaj u kriglu a više se brini da stavljaš stripove na aukcije
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
Topic |
|
|
|