forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Zavrsetak aukcije!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 06/04/2006 : 10:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
imam ja ali nedam :-))))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 06/04/2006 : 15:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 14/04/2006 : 10:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

Ma ludaci pretjeruju sa cijenom,ja ne mislim ici vise od 4000 kuna.

Porter

ouf, ja sam taman mislio ici do 4001...

TK
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 14/04/2006 : 11:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Mora da si imucan.

Porter
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 14/04/2006 : 11:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
quote:

Mora da si imucan.

Porter

Ovo mi izgleda vrlo brz odgovor. Ili si ti stvarno tu u isto vrijeme ili ja stvarno ne znam uopce kako to ide. Mozes li mi reci kako si saznao za moj post, tako da i ja vidim kad netko pise u interesantnom forumu?
Sto se tice "imucan", to je sve relativno.

TK
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 14/04/2006 : 11:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Imam dousnike,kad neko nesto napise interesantno meni telefoniraju.

Porter
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 14/04/2006 : 11:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

Evo,iz osobnog iskustva,najteže je pronaci u super stanju ovo;-ZS-br.13,53 i 83!-Što se tice LMS serije,svakako je to broj 2(TEX).!Teško nalažljivi stripovi u glanc stanju iz LMS-a su;-br.4,10,21,22,26,27,29,39,42,43...Nije pravilo,ali ovi stripovi su po meni pravi rariteti.Pa da iskoristim priliku,ako ih netko želi prodati,neka se slobodno javi!

Hello Dveribad,
Ima li nesto novo?

TK
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 14/04/2006 : 11:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
quote:

Imam dousnike,kad neko nesto napise interesantno meni telefoniraju.

Porter

Znao sam da mi neces lako dat informaciju...
Hajde, ako mi objasnis, mozda ti pustim Veribada...

TK
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 14/04/2006 : 11:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Mozda bi ti pustio Dveribada,ali hocel tebe pustiti Dveribad .
Hajde sad fino reci sta imas na srcu.

Porter
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 14/04/2006 : 11:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
quote:

Mozda bi ti pustio Dveribada,ali hocel tebe pustiti Dveribad .
Hajde sad fino reci sta imas na srcu.

Porter

Da li si bio slucajno tu kad sam stavio post ili si dobio direktno mail kojim ti je javljeno da ima novi post na tom forumu (i onda kako to napraviti)?

TK
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 14/04/2006 : 11:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Slucajno sam usao na forum,posto sam vidjeo tvoj post to me zainteresovalo posto se ganjamo na aukcijama.
Malkice je bila doza sarkazma u postu pa sam nastavio u toj atmosferi.

Predpostavljam da si nesto posumnjao u vezi aukcije sa Zagorom,pa si na taj nacin nastupio.

Uglavnom ako ti je nesto sumnjivo uvijek mozes napisati email Columbu da nesto nije u redu i odustati od kupovine,pa neka Columbo ponudi strip nekom drugom.

Da li si posumnjao?

Porter
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 14/04/2006 : 11:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
Onda ok, mislio sam da mozda postoji nacin saznati kad dodje novi post na neki forum...
Za Columba nisam nesto posebno sumnjao.
Za sarkazam smo ok

TK
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/04/2006 : 22:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Evo i mene,znam da zvuci nevjerojatno,ali upravo sa posla(od 6 u jutro)!Da cujem,tko je osvoio Zagora?-Da nešto objasnim,obzirom da sam jedan od onih koji na ovim aukcijama prodaju hrpe stripova.-Moguce je da se dva covjeka dogovore i podižu cijene stripova,vjerujuci da su shvatili nacin na koji nekoliko ljudi akcionira(ili licitira).Mislim da je Porter to savršeno objasnio.-Za mene,osobno, to su pederske igre(ispricavam se ako se netko osjeti povrijedenim,tj.ukoliko pripada spomenutoj populaciji,moje iskreno saucešce).!-Iskreno,ja bih za taj strip,u glanc stanju dao ili ponudio ,200 eura ,jer bih sa njime popravio kvalitetu kompleta,a svi otprilike znamo koliko danas vrijedi komplet ZS-a u takvu stanju.Sigurno da cijena ovog stripa na aukcijama nije ni blizu realne,ali se dogodi da nekolicini ljudi odredeni strip nedostaje,pa cijena ode u nebo!Evo,ja konkretno imam barem 3 ta stripa u ocijeni 4,možda 4+ i siguran sam da bi takav strip npr.Tristan(poznajemo se) kupio,za razliku od Portera koji sakuplja samo glancere.Što bi Columbo pomislio da sam ga npr.u polovici njegove aukcije stavio i ja na aukcije,ili da sam ga ponudio Tristanu ,jer sam vidio da ga hoce kupiti?-Ovakav slucaj se cesto dogadao meni,jer se u suštini sve prije ili kasnije dozna.Dugo bi potrajalo kada bih navodio primjere,pa ukoliko procitaju,nadam se da ce se miševi prepoznati.Ja konkretno jesam prodao puno stripova na aukcijama,ali sam ih prodao barem dupli više van aukcija.Priznajem da sam zaradio puno novca,ali su to moji stripovi i mojs volja da ih prodajem ili poklanjam.-Kada bih mislio da postoje prevare na aukcijama(osobno smatram da postoje,ali nemam cvrst dokaz),mislim na dvije odredene aukcije,javno bih to iznio ili postavio pitanje.Bitan je dokaz,a on se znatno razlikuje od sumnje.Meni su ove aukcije jednostavno drage,kao i ovaj sajt(ne samo zbog profita),pa na kraju,pozdravljam i zahvaljujem se svima koji su od mene kupovali stripove(one zadovoljne i one ne zadovoljne onim što su kupili).Život je igra1Barem ga ja tako shvacam.Pozdrav!
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 14/04/2006 : 23:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message
i tebi sinko pozdrav.
a znaš da tamo nema signala.
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 15/04/2006 : 14:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
Pozdrav Dveribade
Imas pravo, sve je to zapravo igra. Ja sam dobio ovu. To bi bilo kao neka investicija, makar inace ne dajem te pare za strip.
Imam osjecaj da si nekako pisao ovo u obrani, kao i nekoliko drugih postova. To sto si ti zaradio na tome mene ne smeta, i ne znam da li smeta druge (mozda jedino one koji su ti jalni kak se to veli). Ja osobno nisam uopce za kupnju kompleta, jer je car bas u skupljanju. Isto je meni puno teze birati jer nisam u Hr gdi bi mogao kupiti direktno neke stripove bez proci preko preprodavaca kao sto si ti, ali to je cinjenica i meni je to ok. Javi kad imas vreme za one lms...
Ciao
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/04/2006 : 04:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Danas mi je prijatelj dobio kcer.Zove se MAJA,želim joj svako dobro.Malo smo popili,malo...!Ustvari,jako sam popio,sve vas pozdravljam i cestitam Uskrs svima koji ga danas SLAVE,a i onima koji ga slave za 7 dana,a i onima koji ga ne slave!-Obzirom da sam popio solidne kolicine piva,proslavljajuci MAJINO rodenje,sve Vas pozdravljam i želim Vam svu srecu u životu !Od srca!U I sštini,danas se rodila MAJA,
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/04/2006 : 04:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Danas mi je prijatelj dobio kcer.Zove se MAJA,želim joj svako dobro.Malo smo popili,malo...!Ustvari,jako sam popio,sve vas pozdravljam i cestitam Uskrs svima koji ga danas SLAVE,a i onima koji ga slave za 7 dana,a i onima koji ga ne slave!-Obzirom da sam popio solidne kolicine piva,proslavljajuci MAJINO rodenje,sve Vas pozdravljam i želim Vam svu srecu u životu !Od srca!U I sštini,danas se rodila MAJA,
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/04/2006 : 04:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Danas mi je prijatelj dobio kcer.Zove se MAJA,želim joj svako dobro.Malo smo popili,malo...!Ustvari,jako sam popio,sve vas pozdravljam i cestitam Uskrs svima koji ga danas SLAVE,a i onima koji ga slave za 7 dana,a i onima koji ga ne slave!-Obzirom da sam popio solidne kolicine piva,proslavljajuci MAJINO rodenje,sve Vas pozdravljam i želim Vam svu srecu u životu !Od srca!U suštini,danas se rodila MAJA, i jako sam sretan zbog tog!Ima Boga!Puno zdravlja i srece joj želim!-Pozdravljam sve posijetitelje ovog foruma!Neopisivc je osijecaj vidjeti novi život!Velike su to emocije,srce boli,a suze teku....!-Edi,blagoslovi ovo dijete,(žao mi je što se ne poznajemo.ali su mi rekli da si božiji covijek,ako jesi,molim te da to uciniš,jer je otac ovog dijeteta ,ljudina)nije stripofil,ali je ljudina!-Ispricavam se zbog izljeva emocija,alkohol cini svoje,ali sam neopisivo sretan!-Pozdrav!
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 16/04/2006 : 10:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Stvarno si razgalio dusu!
A i popilo se vidim, ne da duplas postove - nego ih triplas!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 16/04/2006 : 13:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
Dveribade, dodjes li doma u tri ili u pola pet, ides svakako na forum, makar pijan...
Cestitke majci i ocu.
Ja jos cekam nekih cetiri i po mjeseca.

TK
Go to Top of Page

Edi
Starting Member

25 Posts

Member since 03/01/2006

Posted - 16/04/2006 : 13:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi a Private Message
Dakle, vidim da se zaziva moje ime i stog cu sa svoje strane uputiti blagoslov za malu Maju i za njene roditelje. I jako dobro znam kakvi su to osjecaji dobiti djecu. Premda još nisam napunio 36, kcer mi ima vec punih 12 godina, a sin uskoro 9. Da, da... Divni su to trenuci bili...

No, evo biblijskog blagoslova iz najstarijih dana, a nalazi se svetopisamskoj knjizi Brojevi, poglavlje šesto, a stihovi od 24. do 26.:
"Neka te blagoslovi Jahve i neka te cuva! Neka te Jahve licem svojim obasja, milostiv ti bude! Neka pogled svoj Jahve svrati na te i mir ti donese!"

Pozdrav Maji, roditeljima, dveribadu i svima ostalima - ma gdje bili!

Edited by - Edi on 16/04/2006 13:57:07
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/04/2006 : 17:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Zaista rijetko popijem.Ubio sam se!Još me boli glava.!-Hvala momci,posebno hvala Edi-ju!.
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1254 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 17/04/2006 : 19:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

Zaista rijetko popijem.Ubio sam se!Još me boli glava.!-Hvala momci,posebno hvala Edi-ju!.

Vidim, da je bilo žestoko, kad ti je trebalo više od pola sata za treci post

TRAŽIM BISERSTRIP 7, 10 15, 19, 24 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11, 16, 17
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/04/2006 : 19:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Je,vjerojatno je koncetracija za svako slovo trajala 30 sekundi!-Pa i nema puno pogrešaka!-
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 18/04/2006 : 19:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Ratko,jel vrijedi onda za petak?

Bond.James Bond.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000