forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Zavrsetak aukcije!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 19/03/2006 : 15:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Kako se osjecate kad se zavrsi neka aukcija a ti si najveci ponuditelj ili mozda nisi?

Cesto kad me neko klepi na aukcijama,normalno bude mi zao,pogotovo ako mi je taj strip znacajan.Jedno 2 dana frkcem na taj nick pa me popusti.

Aukcija krene sa 20 kuna,stavim ponudu i neko me uzme zadnje sekunde.
Izgubim aukciju i kontam: ,, jebo sliku svoju jest se uhinjio do zadnje sekunde,,
Sljedeci put zapucam malo vecu ponudu,pa kad se neko uhinji naleti na bombu.Onda uzivam i kontam: ,, e jesam mu zavuko ovaj put ,,

Opet slucaj strip recimo 20 kuna a ta mu je i vrijednost,stavim ponudu kad eto ti drugog stripoljupca sto zeli taj strip.
On ga 25,ja mu ga 40,on mi ga 55....... tako jedan drugog psihicki zlostavljamo do kraja aukcije.
Na kraju normalno ovu aukciju osvoji ko je veca budala,nekad sam ja a nekad i nisam.

Sve u svemu aukcije su prava stvar za dizanje adrenalina i svidjaju mi se 73 puta.

Bas sam prije 5 minuta ocitao svedima bukvicu za par rijetkih albuma od blueberry-a,mogu mislit kako se sada puse

Porter

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/03/2006 : 15:14:10  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Uvijek stavim svoju maksimalnu cijenu i to je to, ako dobijem dobijem ,ako ne onda ne.Ako ti je stalo do tog stripa onda ces ga dobiti, posto si izgubio vjerovatno ti nije bio u top 5 spisku :-))!

"You see something you want then go for it (go for it)
don't think twice go for it (go for it)
don't leave this earth with nothing to show for it"

Edited by - seinfeld on 19/03/2006 15:14:29
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/03/2006 : 15:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Dok je ljudi kao što si ti, neki drugi ljudi ce fino zaraditi na stripovima... (Mislim na Portera).
Ne volim aukcije jer nemam previše novca. Mislim da ih ne bih volio ni da imam. Više mi je odgovaralo kada je strip u burzi imao jednu cijenu, a moglo se i mjenjati lakše.
Kupujem stripove uglavnom samo po onoj pocetnoj cijeni, ako ce netko nadbidavati neka nosi. Ima izuzetaka, ali rijetko. Nikada ne dajem više nego što strip stvarno vrijedi i radije cu odustati nego preplatiti. Najviše do sada sam dao 31 kuna za jedan strip album. Vjerovatno sam malo škrt, štedljiv ili mi jednostavno nije previše stalo dati puno novca za uvezane papire. Aukcije su dobre, ali ne za sve i svašta. Tu bi trebali biti samo rijetki ili vrijedni stripovi. Ostala ponuda bi trebala biti u burzi ponude...
Ovo je samo moje skromno mišljenje, potpuno subjektivno i ne tvrdim da je ispravno pa se slobodno možete i neslagati s napisanim.

Obi-wan-kenobi@inet.hr

Edited by - Obi-wan on 19/03/2006 15:22:53
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/03/2006 : 15:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Uvek mi je krivo kad mi neko odnese aukciju ispred nosa, a nisam u mogucnosti da stavim visoku ponudu ili ono - kupi odmah kad neko postavi tu opciju, ali šta da radim , pokušavam i idem do nekih granica za koje mislim da su realne, kad se to poveca do neslucenih visina, naravno, odustajem.

Hej, haj, baš nas briga, vozamo se na taljiga !!! srdjandj@hemo.net
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 19/03/2006 : 16:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

Kako se osjecate kad se zavrsi neka aukcija a ti si najveci ponuditelj ili mozda nisi?

Cesto kad me neko klepi na aukcijama,normalno bude mi zao,pogotovo ako mi je taj strip znacajan.Jedno 2 dana frkcem na taj nick pa me popusti.

Aukcija krene sa 20 kuna,stavim ponudu i neko me uzme zadnje sekunde.
Izgubim aukciju i kontam: ,, jebo sliku svoju jest se uhinjio do zadnje sekunde,,
Sljedeci put zapucam malo vecu ponudu,pa kad se neko uhinji naleti na bombu.Onda uzivam i kontam: ,, e jesam mu zavuko ovaj put ,,

Opet slucaj strip recimo 20 kuna a ta mu je i vrijednost,stavim ponudu kad eto ti drugog stripoljupca sto zeli taj strip.
On ga 25,ja mu ga 40,on mi ga 55....... tako jedan drugog psihicki zlostavljamo do kraja aukcije.
Na kraju normalno ovu aukciju osvoji ko je veca budala,nekad sam ja a nekad i nisam.

Sve u svemu aukcije su prava stvar za dizanje adrenalina i svidjaju mi se 73 puta.

Bas sam prije 5 minuta ocitao svedima bukvicu za par rijetkih albuma od blueberry-a,mogu mislit kako se sada puse

Porter

Vidio sam na nekim "cudnim" aukcijama da ako ko da BID u zadnjoj minuti - produži se AUKCIJA za 3 minuta i tako dalje (poanta je u tome jer je to mali prijedlog i za ove AUKCIJE)

markolar
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/03/2006 : 17:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ali time se ništa konkretno ne dobija...

Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 20/03/2006 : 08:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Mene cesto ponese pa se "prebidam",cisto iz inata!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 20/03/2006 : 23:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by Prodigy

Mene isto.Isto tako recimo natjecen se s nekim tipom za strip i do zadnjeg dana moja je ponuda daleko veca,ja onako miran mislin strip je 100% moj i ne cekan kraj,kad ono uleti neki treci s 0 komentara u zadnjih 5 minuti i odnese strip

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/03/2006 : 12:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by vice

quote:

Mene isto.Isto tako recimo natjecen se s nekim tipom za strip i do zadnjeg dana moja je ponuda daleko veca,ja onako miran mislin strip je 100% moj i ne cekan kraj,kad ono uleti neki treci s 0 komentara u zadnjih 5 minuti i odnese strip

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

tako je to, ko ima para kupa se u moru, a ko nema kuci u lavoru

Idem daleko.Tako daleko...
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 23/03/2006 : 18:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
a ja ponekad zaboravim na kraj aukcije, pa mi onda netko drugi uzme, ali ponekad cekam na kraj pa onda dajem:)

http://freeweb.siol.net/rantoli1/stripi1
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/03/2006 : 15:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by mister-no

a ja ponekad zaboravim na kraj aukcije, pa mi onda netko drugi uzme, ali ponekad cekam na kraj pa onda dajem:)

http://freeweb.siol.net/rantoli1/stripi1

i mene si tako preveslao, secaš li se ali ne ljutim se, posle smo lepo saradivali

Idem daleko.Tako daleko...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/03/2006 : 08:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:

tu smo isti

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 01/04/2006 : 11:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Joj pobi se narod oko :ZAGOR 53. Bomba profesora Veribada - Glancer
COLUMBO nesrico sta nam uradi

Porter
Go to Top of Page

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 01/04/2006 : 12:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message
Ja sam ga samo stavio na prodaju po cijeni za koju mislim da je OK( s obzirom da je strip u savršenom stanju), ali vas ima koji mislite da strip vrijedi više.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/04/2006 : 14:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Neki ljudi baš vole stripove...

Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/04/2006 : 14:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

Joj pobi se narod oko :ZAGOR 53. Bomba profesora Veribada - Glancer
COLUMBO nesrico sta nam uradi

Porter

Ma di je to da i ja bidam!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 01/04/2006 : 15:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Ma ludaci pretjeruju sa cijenom,ja ne mislim ici vise od 4000 kuna.

Porter
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/04/2006 : 15:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Samo?!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/04/2006 : 19:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Ja mislim da netko nosi ime na aukcijama po simpaticnom profesoru,pa bi taj i trebao ovu aukciju osvojiti!-Vidim da je velika borba.Super,da ne ispadne da samo ja prodajem stripove po velikim cijenama.-Ovaj strip je zaista teško pronaci u ovakvom stanju i super da ga je COLUMBO stavio na aukcije!-Kada sam bio klinac,ovaj strip je vredio u super stanju oko 50 maraka(medu kolekcionarima),to je kasnije postalo 50 eura(što se vidi i po pocetnoj cijeni koju je COLUMBO stavio),ali mislim da ce ovaj oboriti sve rekorde!-Možda bi bilo super u Makarskoj organizirati žive aukcije!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/04/2006 : 20:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

Ja mislim da netko nosi ime na aukcijama po simpaticnom profesoru,pa bi taj i trebao ovu aukciju osvojiti!-Vidim da je velika borba.Super,da ne ispadne da samo ja prodajem stripove po velikim cijenama.-Ovaj strip je zaista teško pronaci u ovakvom stanju i super da ga je COLUMBO stavio na aukcije!-Kada sam bio klinac,ovaj strip je vredio u super stanju oko 50 maraka(medu kolekcionarima),to je kasnije postalo 50 eura(što se vidi i po pocetnoj cijeni koju je COLUMBO stavio),ali mislim da ce ovaj oboriti sve rekorde!-Možda bi bilo super u Makarskoj organizirati žive aukcije!

mislin da je to dobra ideja.

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 01/04/2006 : 20:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

Možda bi bilo super u Makarskoj organizirati žive aukcije!

organiziraj da Siki bude ponudena na aukciji

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 01/04/2006 : 21:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Ma ja ovu aukciju osvajam garant,ovo sam se samo zagrijavao sa ponudama

Porter
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/04/2006 : 22:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by alanmaras

[quote]Originally posted by dveribad

jel dobra Siki? mislin fizicki?

Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 01/04/2006 : 22:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message
quote:

Ma ja ovu aukciju osvajam garant,ovo sam se samo zagrijavao sa ponudama

Porter

Bice krvavo na kraju

markolar

Edited by - markolar on 01/04/2006 22:16:02
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 01/04/2006 : 22:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

ma neeeeeeeeeeeeeeeeeee

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/04/2006 : 23:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

hej i mene interesuje Siki

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000