Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 22/03/2006 : 16:34:22
|
Koja firma iz SCG je u pregovorima sa SAF o izdavanju MN i MM extra? Inace,informacija je proverena.
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
|
Edited by - manhunter on 23/03/2006 19:28:55
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 22/03/2006 : 17:00:48
|
System Comics najvjerovatnije.
"You see something you want then go for it (go for it) don't think twice go for it (go for it) don't leave this earth with nothing to show for it" |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 22/03/2006 : 17:28:23
|
quote: Originally posted by manhunter
Koja firma iz SCG je u pregovorima sa SAF o izdavanju MN i MM extra? Inace,informacija je proverena.
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
Ne znam da li si svestan koliko ovakve informacije mogu da ulepsaju dan?!?!?!?!?! Da li je to 100% proverena informacija? U tom slucaju bolje da batale MV(a izgleda da jesu) i da furaju sto vise MM,MN i DD
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 22/03/2006 : 17:30:31
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ne znam da li si svestan koliko ovakve informacije mogu da ulepsaju dan?!?!?!?!?! Da li je to 100% proverena informacija? U tom slucaju bolje da batale MV(a izgleda da jesu) i da furaju sto vise MM,MN i DD
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Tako je. Ako je ovo doista istina,potpuno san oduševljen.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 22/03/2006 : 18:02:49
|
ja malo manje jer srbskih stripova (osim stripoteke) nema na slovenskim kioscima. zbog toga je tu prednost na strani hrvatskih izdavatelja
deco klonite se kladionica |
|
|
BuDi79
Starting Member
24 Posts
Member since 13/03/2006 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 22/03/2006 : 18:34:55
|
Informacija je 95% proverena. A da li ce biti nešto od toga, ne znam. Ta firma je u pregovorima, ali nije dobila prava još uvek, koliko znam.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 22/03/2006 : 19:48:51
|
S obzirom da si pokazivao neki interes ranije, pretpostavlja dA si se ti raspitivao za prava pa su ti rekli da su u pregovorima s nekim drugim ili...? Bit ce zanimljivo vidjeti da li ce od toga ista biti, ali najvjerojatnije se radi o sistemu, da.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 22/03/2006 : 20:36:51
|
quote: Originally posted by Markos
S obzirom da si pokazivao neki interes ranije, pretpostavlja dA si se ti raspitivao za prava pa su ti rekli da su u pregovorima s nekim drugim ili...? Bit ce zanimljivo vidjeti da li ce od toga ista biti, ali najvjerojatnije se radi o sistemu, da.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Raspitivao se?? Ja? Na ovom forumu????
U pravu si, naravno. Zato rekoh da proverim, da li ima neceg u citavoj prici ili im je to bio izgovor da me ispale..
|
Edited by - manhunter on 22/03/2006 20:38:29 |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 22/03/2006 : 20:52:30
|
ako je istina, onda je to super. ja naravno ne mogu biti oduševljen toliko kao strip ljubitelji iz srbije, jer nemam mogucnost da nabavljam srbijanska strip izdanja. nadam se da ce se uskoro i ludens "baciti" na taj posao. |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 22/03/2006 : 21:10:52
|
heh, evo odma da ti kazem da se ne brines ni ljubitelji iz Srbije nisu odusevljeni...
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..." |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 22/03/2006 : 21:31:16
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
heh, evo odma da ti kazem da se ne brines ni ljubitelji iz Srbije nisu odusevljeni...
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
Ah, baš si mi nedostajao sa tvojim provokacijama.. Nego, još nisi postao Indijana Džons??
|
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 22/03/2006 : 22:24:23
|
jos malo, bas sd u aprilu idem sa nekom ekipom iz kembridz na neko kopanje u Bosni
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..." |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 22/03/2006 : 22:29:03
|
eh da to nisi ninakve provokacije, nego za to ne dajem ni pet para, a znam podosta ljudi koji imaju slicno misljenje...
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Posted - 23/03/2006 : 00:46:49
|
jebote, ovdje kod nas na kioscima možeš kupiti svu bijelu i žutu štampu iz srbije, sve one silne svetove, skandale i ostale turbofolkersko-džetseterske magazine, a ne možet kupiti niti jedno srbijansko strip izdanje. sramota, pa do koga god da je. |
|
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 07:11:36
|
quote: Originally posted by I like girlz
jebote, ovdje kod nas na kioscima možeš kupiti svu bijelu i žutu štampu iz srbije, sve one silne svetove, skandale i ostale turbofolkersko-džetseterske magazine, a ne možet kupiti niti jedno srbijansko strip izdanje. sramota, pa do koga god da je.
Nadam se da misle na Mno extra. Ako je tako podrzavam i jedno i drugo izdanje, i molim ljude iz systema ako dobiju prava za Mno da idu u formi kompletne epizode nesto kao zagor klasik...
Oh! My god! It's full of stars. |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 23/03/2006 : 07:13:02
|
Magicni Vetar nije bataljen, na srecu.
manhunteru, siguran si u ovo? Sibni, bre, mail neki, nesreco...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 08:44:51
|
jos malo, bas sd u aprilu idem sa nekom ekipom iz kembridz na neko kopanje u Bosni
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
piramida, lagano!!!
ZAGOR PRICA... all_boom@hotmail.com
|
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 08:45:32
|
quote: Originally posted by I like girlz
jebote, ovdje kod nas na kioscima možeš kupiti svu bijelu i žutu štampu iz srbije, sve one silne svetove, skandale i ostale turbofolkersko-džetseterske magazine, a ne možet kupiti niti jedno srbijansko strip izdanje. sramota, pa do koga god da je.
navodno ja je prvih par komada i izaslo i onda - STOP!!! nema dalje...
ZAGOR PRICA... all_boom@hotmail.com
|
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 09:23:12
|
Idesh. Kost je bacena. To bi bilo sjajno, samo da ja se informacija potvrdi.
|
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 23/03/2006 : 11:14:51
|
Pobogu, a zašto? Jer izdaje System ili što je ovo reprint starih izdanja?
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
zeraprinc
Average Member
Serbia
977 Posts
Member since 03/02/2004 |
Posted - 23/03/2006 : 13:06:46
|
heh, evo odma da ti kazem da se ne brines ni ljubitelji iz Srbije nisu odusevljeni... _______________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
Nije mi jasno odakle ti takva neproverana dezinformacija. Ako Mister No extra bude izdavao System Comics i bude bio istog kvaliteta kao Dylan Dog, ne verujem da ce iko da se zali. Nema veze shto srpski stripovi ne stizu na slovenachke i bosanske kioske, bitno je da Mister No extra zazivi.
Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama! |
Edited by - zeraprinc on 23/03/2006 13:11:22 |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Posted - 23/03/2006 : 13:41:44
|
quote: Originally posted by zeraprinc Nema veze shto srpski stripovi ne stizu na slovenachke i bosanske kioske, bitno je da Mister No extra zazivi.
bezveze ti je ova recenica. bilo bi bolje za sve, pa tako i za srbijanski strip, da postoji mogucnost da normalno izlaze na naše, hrvatske i slovenacke kioske. |
Edited by - I like girlz on 23/03/2006 14:06:30 |
|
|
Topic |
|