Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/03/2006 : 19:28:08
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by zeraprinc Nema veze shto srpski stripovi ne stizu na slovenachke i bosanske kioske, bitno je da Mister No extra zazivi.
bezveze ti je ova recenica. bilo bi bolje za sve, pa tako i za srbijanski strip, da postoji mogucnost da normalno izlaze na naše, hrvatske i slovenacke kioske.
Potpisujem. Mada, s obzirom na "oduševljenje" ovde na vest da bi doticni stripovi mogli da pocnu da se izdaju, ne znam koliko bi to bilo finansijski isplativo..
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 19:40:56
|
quote: Originally posted by zeraprinc Nema veze shto srpski stripovi ne stizu na slovenachke i bosanske kioske, bitno je da Mister No extra zazivi.
bezveze ti je ova recenica. bilo bi bolje za sve, pa tako i za srbijanski strip, da postoji mogucnost da normalno izlaze na naše, hrvatske i slovenacke kioske.
bilo bi dobro da i hrvatski stripovi normalno izlaze na kioscima u srbiji, ovako samo neki dolaze i to iz remitende
Idem daleko.Tako daleko... |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 23/03/2006 : 19:47:55
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
heh, evo odma da ti kazem da se ne brines ni ljubitelji iz Srbije nisu odusevljeni...
Pobogu, a zašto? Jer izdaje System ili što je ovo reprint starih izdanja?
Wealth beyond measure, outlander...
Ne vec zato sto ne moze stalno da se zivi u proslosti...
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..." |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 23/03/2006 : 19:53:54
|
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
Da, ali ne valja živeti ni u buducnosti, jer tada covek propusti ono što je najvažnije-sadašnjost. To što ti ne voliš Bonelli stripove je sasvim ok,bilo bi glupo da svi volimo iste stvari, ali ne razumem zašto bi se onda mešao u topic o tim junacima, i to sa tim tonom? Ili zamisli mene da uskacem u svaki topic o junacima koje ti citaš i pricam kakvo je to stanje i ko ce to da kupi, i takodaljeitakobliže..? Razumem ja i tvoje godine i sve, ali yebi ga, sve ima svoju meru. Naravno, ako te zanima, i to što izdaje BP je prošlost, barem ovde gde ja živim, ja sam watchmene i sin citi i maus i vendettu i ..citao manje-više pre 10 godina, a ti si tada ucio da citaš Zato: live and let live!
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
|
Edited by - manhunter on 23/03/2006 19:54:51 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 23/03/2006 : 19:55:33
|
Nego, šta to iskopavaš u Bosni, piramidu??
|
|
|
markolar
Advanced Member
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 23/03/2006 : 20:06:00
|
quote: Originally posted by zeraprinc
heh, evo odma da ti kazem da se ne brines ni ljubitelji iz Srbije nisu odusevljeni... _______________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
Nije mi jasno odakle ti takva neproverana dezinformacija. Ako Mister No extra bude izdavao System Comics i bude bio istog kvaliteta kao Dylan Dog, ne verujem da ce iko da se zali. Nema veze shto srpski stripovi ne stizu na slovenachke i bosanske kioske, bitno je da Mister No extra zazivi.
Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama!
Vidis, ja nisam bas udusevljen sa System Comics - najvise zbog toga, jer hrbti stripa nisu isti - imam DD broj 7, 8, 9 (cekam jos 10 i 11)a nijedan hrbat nema u istoj liniji niti naslov, niti ime junaka, niti broj! Zar je to bas tako tesko napraviti (da bi napisi bili "isti")?!
Drugo - DD broj 9 nema istu sirinu praznog prostora od vrha do spocetka pasica - na nekim stranicama je taj prostor manji, na drugim stranicami veci (razlican). Broj 7 i 8 ima to dobro (OK)napravljeno. U mom obicnom programu za printanje imas jednostavan podprogram, na kome mozes podesiti tu razliku (od vrha do pocetka pasice i od desne strane do pocetka ili od dna prema vrhu) - hocu reci, ni to nije bas nesto posebno za uraditi. Papir, tisak, uvez su OK!
Trece - ako nema prodaje u druge drzave - nema bas zarade, jer mislim, da trg u Srbiji nije bas tako velik (ne proda se bas mnogo stripova). Ako se trg prosiri na Hrvatsku, Bosnu i Sloveniju - tu bi se dosta prodalo (citaj - mnogo vise nego samo u Srbiji - to je naravno jasno).
Bojim se samo, da ce izaci par brojeva i onda
markolar |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 20:42:29
|
[quote]Originally posted by DeeCay
[quote]Originally posted by Duh_koji_hoda
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
Veruj mi da se moze ziveti u proslosti...probaj...
Ne moze meni nijedno izdanje Mister noa zameniti moj prvi broj koji sam kupio sa nepunih 8 godina krijuci lovu od matoraca :LMS 518 "U celjusti jaguara"...Ne moze to zameniti ni sistemovo izdanje ako krene(daj boze), ali moze fino posluziti da se najzad ima izdanje MN kojem ne fale stranice i koje mirisi na novo...mozda ga necu ni otvoriti niti procitati...ali cu ga svakako kupiti...
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 23/03/2006 : 21:55:16
|
Nije bez veze, ne moze. Ludens drzi prava za tri zemlje, koliko znam.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 23/03/2006 : 22:02:01
|
quote: quote:Originally posted by Duh_koji_hoda
Da, ali ne valja živeti ni u buducnosti, jer tada covek propusti ono što je najvažnije-sadašnjost. To što ti ne voliš Bonelli stripove je sasvim ok,bilo bi glupo da svi volimo iste stvari, ali ne razumem zašto bi se onda mešao u topic o tim junacima, i to sa tim tonom? Ili zamisli mene da uskacem u svaki topic o junacima koje ti citaš i pricam kakvo je to stanje i ko ce to da kupi, i takodaljeitakobliže..? Razumem ja i tvoje godine i sve, ali yebi ga, sve ima svoju meru. Naravno, ako te zanima, i to što izdaje BP je prošlost, barem ovde gde ja živim, ja sam watchmene i sin citi i maus i vendettu i ..citao manje-više pre 10 godina, a ti si tada ucio da citaš Zato: live and let live!
Ma pusti ti Duha, daj mu neki hentai, da vi's kako ce da se smiri
quote: Vidis, ja nisam bas udusevljen sa System Comics - najvise zbog toga, jer hrbti stripa nisu isti - imam DD broj 7, 8, 9 (cekam jos 10 i 11)a nijedan hrbat nema u istoj liniji niti naslov, niti ime junaka, niti broj! Zar je to bas tako tesko napraviti (da bi napisi bili "isti")?!
Drugo - DD broj 9 nema istu sirinu praznog prostora od vrha do spocetka pasica - na nekim stranicama je taj prostor manji, na drugim stranicami veci (razlican). Broj 7 i 8 ima to dobro (OK)napravljeno. U mom obicnom programu za printanje imas jednostavan podprogram, na kome mozes podesiti tu razliku (od vrha do pocetka pasice i od desne strane do pocetka ili od dna prema vrhu) - hocu reci, ni to nije bas nesto posebno za uraditi. Papir, tisak, uvez su OK!
Trece - ako nema prodaje u druge drzave - nema bas zarade, jer mislim, da trg u Srbiji nije bas tako velik (ne proda se bas mnogo stripova). Ako se trg prosiri na Hrvatsku, Bosnu i Sloveniju - tu bi se dosta prodalo (citaj - mnogo vise nego samo u Srbiji - to je naravno jasno).
More Marko ne ori drumove Evo, sad bas dok citam tvoj post bacih pogled na police, da vidis samo kako su Almanasi misterija/strave/fantastike cikcak ispisani po hrbatu! A ni SAov MM nije bas savrsen... Nije, dakle, samo do Sistema
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
markolar
Advanced Member
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 23/03/2006 : 22:06:27
|
quote: Originally posted by prozirna senka
quote: quote:Originally posted by Duh_koji_hoda
Ma pusti ti Duha, daj mu neki hentai, da vi's kako ce da se smiri
quote: Vidis, ja nisam bas udusevljen sa System Comics - najvise zbog toga, jer hrbti stripa nisu isti - imam DD broj 7, 8, 9 (cekam jos 10 i 11)a nijedan hrbat nema u istoj liniji niti naslov, niti ime junaka, niti broj! Zar je to bas tako tesko napraviti (da bi napisi bili "isti")?!
More Marko ne ori drumove Evo, sad bas dok citam tvoj post bacih pogled na police, da vidis samo kako su Almanasi misterija/strave/fantastike cikcak ispisani po hrbatu! A ni SAov MM nije bas savrsen... Nije, dakle, samo do Sistema
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Znam, da nije to samo System ali svejedno me to najvise muci
markolar |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 23/03/2006 : 22:20:35
|
Zato ja kažem da bih to bolje odradio..;-)))))
|
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 23/03/2006 : 22:46:07
|
quote: Originally posted by manhunter
slao sam ti neke skenove juce....
deco klonite se kladionica |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 23/03/2006 : 22:47:35
|
quote: Originally posted by jang
slao sam ti neke skenove juce....
deco klonite se kladionica
Evo idem, idem...
|
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 24/03/2006 : 01:52:21
|
Da, ali ne valja živeti ni u buducnosti, jer tada covek propusti ono što je najvažnije-sadašnjost. 1To što ti ne voliš Bonelli stripove je sasvim ok,bilo bi glupo da svi volimo iste stvari, ali ne razumem zašto bi se onda mešao u topic o tim junacima, i to sa tim tonom?Ili zamisli mene da uskacem u svaki topic o junacima koje ti citaš i pricam kakvo je to stanje i ko ce to da kupi, i takodaljeitakobliže..? Razumem ja i tvoje godine i sve, ali yebi ga, sve ima svoju meru. Naravno, ako te zanima, i to što izdaje BP je prošlost, barem ovde gde ja živim, 2ja sam watchmene i sin citi i maus i vendettu i ..citao manje-više pre 10 godina, a ti si tada ucio da citaš Zato: live and let live!
1. pa zato sto ih citam i zato sto smatram da je trziste pretrpano njima...
2. laskas sebi sken... mad Vendetu nisam nikad...
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..." |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 24/03/2006 : 01:54:32
|
Nego, šta to iskopavaš u Bosni, piramidu??
hehe, eh da je samo jedna... ma neki paleolit...
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 24/03/2006 : 09:49:33
|
Ja se nadam da je ovo istina i da ce se stripovi moci naci na svim kioscima ex YU.
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 24/03/2006 : 10:02:02
|
ne postoji strip koji se moze naci na svim kioscima ex yu, niti u svim bivsim republikama. ne verujem da ce u skorije vreme neko uspeti to da postigne.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 24/03/2006 : 10:26:04
|
quote: Originally posted by markolar
quote: Originally posted by zeraprinc
heh, evo odma da ti kazem da se ne brines ni ljubitelji iz Srbije nisu odusevljeni... _______________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
Nije mi jasno odakle ti takva neproverana dezinformacija. Ako Mister No extra bude izdavao System Comics i bude bio istog kvaliteta kao Dylan Dog, ne verujem da ce iko da se zali. Nema veze shto srpski stripovi ne stizu na slovenachke i bosanske kioske, bitno je da Mister No extra zazivi.
Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama!
Vidis, ja nisam bas udusevljen sa System Comics - najvise zbog toga, jer hrbti stripa nisu isti - imam DD broj 7, 8, 9 (cekam jos 10 i 11)a nijedan hrbat nema u istoj liniji niti naslov, niti ime junaka, niti broj! Zar je to bas tako tesko napraviti (da bi napisi bili "isti")?!
markolar
Ja mislim da ako izadje samo par brojeva to ce biti sigurno zato sto natpisi epizoda nisu poravnati. Mislim stvarno ko ce to jos kupovati. Sram ih bilo sto nisu izravnjali
Oh! My god! It's full of stars. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 24/03/2006 : 16:46:47
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Nije bez veze, ne moze. Ludens drzi prava za tri zemlje, koliko znam.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
senko, ja vrlo dobro znam da ludens drži ta prava. zato sam i napisao "da postoji mogucnost". a jeste bezveze u kontekstu u kojem je on to govorio. |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 24/03/2006 : 19:14:53
|
Ljudi...zajebite raprave, ako stvarno neka ozbiljna kuca(a cenim da SC pripada takvima) ima nameru krenuti sa MN i MM extra seriju onda je to najlepsa vest koju sam cuo u 2006 godini.
Zabrinuo bih se vec da je u pitanju Horus ili ti slicni nesrecnici koji ne mogu isterati dva-tri broja a i tu uvek nesto zaseru.
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 24/03/2006 : 19:31:21
|
hehe system ozbiljna kuca.... heheheheh...
Edited by - Duh_koji_hoda on 24/03/2006 19:34:06 |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 24/03/2006 : 19:53:32
|
volio bi da uzadju bilo kako (iako bolje u nekom korektnom obliku) i da se prodaju svuda (najbolje na kioscima)... moram priznati da mi se cini nevjerovatnim da bi to moglo izlaziti posto se ni ludensova redovna izdanja ne prodaju bas bajno, barem sudeci po ucestalom (divlje brzom;)) ritmu izlazenja...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 24/03/2006 : 20:02:03
|
1. pa zato sto ih citam i zato sto smatram da je trziste pretrpano njima...
2. laskas sebi sken... mad Vendetu nisam nikad...
1. ovo mi objasni malo bliže, malo ti je kontradiktorna izjava...
2. misliš da je to što sam te stripove procitao dovoljan razlog da samom sebi laskam?? Ja ne mislim. A i nije mi bila pomisao da se hvalim, daleko od toga, samo me malo nervira pojava citalaca koji svršavaju od pomisli da su procitali neki kvaziintelektualni strip( ne ubrajam tebe medju njih, ali si blizu).
|
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 24/03/2006 : 20:13:24
|
hehe system ozbiljna kuca.... heheheheh...
Paaa...cega sam sve u Srbiji nagledao...oni mi jos i ulivaju kakvu takvu nadu da ce istrajati u kontinuitetu izdavanja.. A takodje i u kvalitetu...
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Topic |
|
|