Author |
Topic |
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 24/03/2006 : 22:30:28
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
1. pa zato sto ih citam i zato sto smatram da je trziste pretrpano njima...
2. laskas sebi sken... mad Vendetu nisam nikad...
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
1. ovo mi objasni malo bliže, malo ti je kontradiktorna izjava...
2. misliš da je to što sam te stripove procitao dovoljan razlog da samom sebi laskam?? Ja ne mislim. A i nije mi bila pomisao da se hvalim, daleko od toga, samo me malo nervira pojava citalaca koji svršavaju od pomisli da su procitali neki kvaziintelektualni strip( ne ubrajam tebe medju njih, ali si blizu).
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
1. pa ja sam procitao dosta tih stripova i nisu mi se bas dopali pa sad onanisem po njima, dakle ne zato sto mislim da je to moderno....
2. pa laskas sebi zato sto mislis da si te stripove citao mnogo pre mene....
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..." |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 24/03/2006 : 22:40:52
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
1. pa ja sam procitao dosta tih stripova i nisu mi se bas dopali pa sad onanisem po njima, dakle ne zato sto mislim da je to moderno....
2. pa laskas sebi zato sto mislis da si te stripove citao mnogo pre mene....
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
1. pa baš o tome ti pricam, i ja sam procitao dosta "onih drugih" stripova(pametnih, takoreci), pa mi se neki od njih i nisu baš dopali, a svejedno ne onanišem po njima kad vidim kako se raja pali..
2. ne laskam sebi, nemam potrebe, a i bilo bi glupo, ipak sam malo stariji od tebe, pa sam u prednosti. Znaci ta tvrdnja ti ne stoji. A da sam ih citao pre tebe, jesam..
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 25/03/2006 : 09:53:05
|
Neka se neko javi iz SC-a da nam ovo potvrdi ili demantira.
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
|
|
zeraprinc
Average Member
Serbia
977 Posts
Member since 03/02/2004 |
Posted - 25/03/2006 : 11:17:22
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by prozirna senka
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by zeraprinc Nema veze shto srpski stripovi ne stizu na slovenachke i bosanske kioske, bitno je da Mister No extra zazivi.
bezveze ti je ova recenica. bilo bi bolje za sve, pa tako i za srbijanski strip, da postoji mogucnost da normalno izlaze na naše, hrvatske i slovenacke kioske.
Nije bez veze, ne moze. Ludens drzi prava za tri zemlje, koliko znam.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
senko, ja vrlo dobro znam da ludens drži ta prava. zato sam i napisao "da postoji mogucnost". a jeste bezveze u kontekstu u kojem je on to govorio.
A, shta je bezveze?! To shto smatram da je bolje da izadje bilo gde (koliko-toliko) kvalitetno odshtampan Mister No extra, nego da ne izadje uopshte?! Zatvori prozor, mnogo lupa! Promaja je!
Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama! |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 25/03/2006 : 18:54:42
|
ne znam za praksu da neko postavlja pitanja nekom izdavacu na nekom forumu. svaki izdavac (ozbiljan) ima svoj sajt i kontakt, i tako citaoci komuniciraju sa njim.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 25/03/2006 : 19:51:17
|
quote: Originally posted by marlowe
ne znam za praksu da neko postavlja pitanja nekom izdavacu na nekom forumu. svaki izdavac (ozbiljan) ima svoj sajt i kontakt, i tako citaoci komuniciraju sa njim.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
Ozbiljan izdavac? Izgleda da ima ljudi koji ne znaju kako se odgovara na mail... Ja se nadam da SC nece dobiti prava za ove stripove, najiskrenije.
|
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 25/03/2006 : 19:53:43
|
Ozbiljan izdavac? Izgleda da ima ljudi koji ne znaju kako se odgovara na mail... Ja se nadam da SC nece dobiti prava za ove stripove, najiskrenije.
ozbiljan izdavac svakako bi morao da odgovara na mail. ako sistem to ne cini, to im je minus. ja se s njima ne dopisujem, ne znam da li drugima odgovaraju i koliko cesto, samo kazem da mi nije jasno ovo prozivanje kad zaduzeni iz te kuce ocigledno nisu na ovom forumu.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 25/03/2006 : 20:46:59
|
Iz licnog interesa??
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 26/03/2006 : 03:00:03
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Iz licnog interesa??
Ma i inace..
|
|
|
JORGE
Junior Member
Croatia
483 Posts
Member since 21/04/2004 |
Posted - 26/03/2006 : 03:17:41
|
quote: Originally posted by BuDi79
Ali System ima boji kvalitet graficke obrade samog stripa.
?????? Ne bih rekao! Kupujem i systemove i ludensove stripove, ali ipak je ludens daleko bolji. |
|
|
zVIR
Junior Member
Croatia
324 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 29/03/2006 : 14:17:45
|
daj boze da je ovo istina
We're the first ones to starve, we're the first ones to die The first ones in line for that pie-in-the-sky And we're always the last when the cream is shared out For the worker is working when the fat cat's about
|
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
|
Predo
Junior Member
Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
Posted - 30/03/2006 : 09:47:16
|
quote: Originally posted by DeeCay
Pa evo došli su u Hrvatsku, tocnije novi DD vec pred par dana. Kako ga nema u CG?
Wealth beyond measure, outlander...
U CG vec par mjeseci nista ne dolazi. Kazu da imaju velikih problema sa distribucijom ovdje. Srecom imam Magica u BG pa mi on to nabavlja.
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 30/03/2006 : 19:51:08
|
Pa evo došli su u Hrvatsku, tocnije novi DD vec pred par dana. Kako ga nema u CG?
Wealth beyond measure, outlander...
gdje dodu, u strip knjižare????
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
|
|
zeraprinc
Average Member
Serbia
977 Posts
Member since 03/02/2004 |
Posted - 04/04/2006 : 13:05:35
|
Khm...Da li je negde uopshte potvrdjena ova vest?
Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 04/04/2006 : 13:24:02
|
quote: Originally posted by mpavin
znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom
[/quote]
Nedime, crni sine pa necu ja da te ženim
No, glede DD, Kena i MV od Systemovaca, oni uredno dolaze u Striparnice...
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 01/05/2006 : 21:51:02
|
Još nikakvih novosti po pitanju ova dva junaka.. Je li neko nešto cuo??
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Posted - 02/05/2006 : 00:12:26
|
znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom
Wealth beyond measure, outlander... [/quote] Deecay, a što ti ovo predstavlja i zašto spominješ nedima
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 02/05/2006 : 00:22:16
|
ma, ja sam u vezi ovog vec izgubio svaku nadu...pogotovo s obzirom da bi to triba system izdavati
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 02/05/2006 : 09:03:06
|
Deecay, a što ti ovo predstavlja i zašto spominješ nedima "znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom" [/quote]
Onda briši nedime i piši mpavine
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
|
zVIR
Junior Member
Croatia
324 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 30/05/2006 : 19:22:03
|
Je li itko saznao šta o ovoj temi?
And if the sea were whiskey And if I were a duck I’d swim to the bottom And never come up |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Topic |
|