Nema ništa od toga,tako sam i ja cuo,pa sam poceo nabavljati LMS kolekciju lagano.... Ali kod Bernarda i kad kaže da nema ništa od toga,ne možeš mu vjerovati.Dovoljan je jedan odlucujuci trenutak koji ce djelovati na njega,pa da na kiosku ugledamo reprint Mister noa. Možda ovi specijalci poprave stvar i prodaja krene malo bolje za manauskog pilota,jer dotada on spada,sa svojom extra serijom,u još samo jednu želju svakog stripofila.
Pa ja se uopste nisam zaje*avao, ozbiljniji sam nego da je u pitanju Zagor (ciji sam najiskreniji idolopoklonik ). Zagora vec imam toliko izdanja, ukljucujuci italijanske originale da ne bih kupovao ni najkvalitetniji 'hard cover', dok bih Martija, obzirom da nemam ni originale ni 'Dnevnikove' kupovao sa najvecim zadovoljstvom, i to 'hard cover', naravno. To je retko kvalitetan strip koji treba imati u 'all the time' kolekciji i potpuno mi je nejasni zasto tako slabo ide i u Italiji (nase trziste necu ni da komentarisem).
Mr. No me baš i ne zanima, ali Marti Extra bih rado uzimao, a optimalno izdanje bi bilo kao što Blek i Mark izlaze, ili kao Zagor klasik.
Problem kod MM je da bi to "klasik" izdanje uvek imalo razlicit broj stranica, pošto kod njega ima prica od 96 ali i od 360 stranica.Pitanje je kako bi to sve izgledalo na polici, svaka sveska druge debljine..(meni ne bi smetalo, ali znam da ima ljudi kojima bi to bio problem).
Mr. No me baš i ne zanima, ali Marti Extra bih rado uzimao, a optimalno izdanje bi bilo kao što Blek i Mark izlaze, ili kao Zagor klasik.
Problem kod MM je da bi to "klasik" izdanje uvek imalo razlicit broj stranica, pošto kod njega ima prica od 96 ali i od 360 stranica.Pitanje je kako bi to sve izgledalo na polici, svaka sveska druge debljine..(meni ne bi smetalo, ali znam da ima ljudi kojima bi to bio problem).
Rex est qui est nihil metuit
Ja mislim da je to pravi pogodak... Kompletna epizoda po svesci pa makar i na 360 strana...
Najvjerojatnije bi se izdavac odlucio na izdanje sa približno odredenim brojem stranica tak da uvijek možeš sklopiti par malih epizoda da pokriješ jednu veliku. A pogledaj, kupiš li kolekciju Tolstojevih knjiga ili Krleže, takoder ceš dobiti kolekciju sa knjigam koje imaju razlicit broj strana...