Author |
Topic |
Za-gor-te-nay
Starting Member
10 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 09/04/2006 : 11:43:18
|
Kako nešto skinit s glupog rapidsherea??? Sve naparavim i onda dodem u slijepu ulicu u kojoj piše: "Host your files with RapidShare FOR FREE! 1. Select your file and press upload 2. Receive download-link and share it" ŠTA IM TO ZNACI???? P.S. Imajte strpljenja ja sam pocetnik na ovom forumu. |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 09/04/2006 : 12:42:14
|
nešto gledam ovo rapidshare i šta trebam kliknuti da bih ga besplatno downloadavao jel free al onda se ne može mjesec skidati il vec
homos homini lupus |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
lazarus
New Member
USA
177 Posts
Member since 26/11/2005 |
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
Member since 24/06/2005 |
Posted - 10/04/2006 : 13:14:07
|
quote: Originally posted by Za-gor-te-nay
Kako nešto skinit s glupog rapidsherea??? Sve naparavim i onda dodem u slijepu ulicu u kojoj piše: "Host your files with RapidShare FOR FREE! 1. Select your file and press upload 2. Receive download-link and share it" ŠTA IM TO ZNACI???? P.S. Imajte strpljenja ja sam pocetnik na ovom forumu.
Evo ovako. Kada ti se otvori prva strana skrolujes dole i kliknes na "Free",zatim ce ti se otvoriti sledeca stranica na kojoj ce: 1) ukoliko imas srece,negde na sredini videces odbrojavane (30 ili vise sekundi cekanja zavisno od velicine fajla), kada se ono zavrsi ostaje ti da ukucas sifru koja ce se pojaviti i da pocnes sa download-om. 2)ukoliko nemas srece a) na sredini ces videti samokraci tekst tekst na cijem su kraju brojevi u zagradi (oznacavaju koliko minuta moras da cekas da bi mogao da pocnes sa Download-om) pa cekas i probas ponovo za navedeni broj minuta b)ako imas jos manje srece pojavice se dugacki tekst bez brojeva koji znaci da neko vec download-uje sa tvoje IP adrese(sto znaci da je delis sa drugima-kao ja napr.) i ko zna koliko ces da cekas na red Toliko! Srecno! |
|
|
culture vulture
Senior Member
1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
Posted - 11/04/2006 : 20:34:31
|
Malo sam resio da organizujem ove linkove. Da se ne bi rasipali ko creva po citavom topic-u, sve dopune koje budem imao i obavestenja o stripovima dobijacete naknadno , a linkovi ce biti smesteni u grupe po autorima ili likovima, tako da ih je kasnije lako naci na jednom mestu. To vazi naravno za moje postove jer tudje ne mogu da editujem. Zasad sam preuredio onog Ross-a a uskoro cu ga i apdejtovati. Dodat je i Planetary #24 (vidi prethopdnu stranu). Uskoro nova iznenadjenja. A potrudicu se da saberem i ostale,zanimljive i one koji jos rade, linkove sa foruma ovde. Ali jako malo vremena imam za racunarom tako da cete morati biti strpljivi. |
|
|
lazarus
New Member
USA
177 Posts
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 13/04/2006 : 03:35:28
|
@lazarus I meni je misterija, nekad MegaUpload radi, a u vecini slucajeva ne; no sa Rapidom nema problema, a to je, kako si i sam rekao, najvažnije.
@Za-gor-te-nay Skini RapGet sa linka koji sam postavio i u njega kopiraj linkove koji te zanimaju.
@Profesor Nadam se da se neceš ljutiti za ovaj link, ipak se radi o svima nama jako važnim stvarima ;) A itekako ima veze sa stripovima :)
http://rapidshare.de/files/972565/PhotoshopforComics.rar.html
pass: www.AvaxHome.ru
Prah si bio i u prah ceš se pretvoriti, ali ce ti pokoja caša pica u meduvremenu dobro doci. |
|
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
Posted - 13/04/2006 : 20:53:43
|
Boze sacuvaj da se ljutim. Samo dajte. ja sam malo trenutno zakazao jer nemam puno vremena ali sredjujem arhivu sa linkovima pa cete uskoro dobiti svasta. Videcete da se isplatii cekati. |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Posted - 14/04/2006 : 00:28:32
|
quote: Originally posted by lazarus
IRC server irc.dejatoons.net, kanali #comic-scans i #comic-kingdom
Usenet grupe: hr.rec.stripovi.binaries alt.binaries.pictures.comics alt.binaries.pictures.erotica.comics (jel neko provalio da li italijani imaju nesto slicno?)
Jel' može malo objašnjenje kako i šta sa IRC-om i kanalima, kako skinuti odatle išta, a i sa ovim Usenet grupama? Šta treba (ako treba) od softwarea?
Prah si bio i u prah ceš se pretvoriti, ali ce ti pokoja caša pica u meduvremenu dobro doci. |
|
|
lazarus
New Member
USA
177 Posts
Posted - 15/04/2006 : 00:25:00
|
quote: Originally posted by ned_lynx Jel' može malo objašnjenje kako i šta sa IRC-om i kanalima, kako skinuti odatle išta, a i sa ovim Usenet grupama? Šta treba (ako treba) od softwarea?
Pa objasnjenje za totalnog pocetnika nije bas kratko... Elem, skupicu neka upustva i FAQove i poslati svima na gmail za par dana kad dobijem malo vremena. Inace IRC kanali i njihov DCC/fserve metod je najbolji izvor za americke stripove (i poneki evropski). Bukvalno sve, ali sve moze da se skine!
|
|
|
lazarus
New Member
USA
177 Posts
Posted - 15/04/2006 : 00:27:43
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Ne znam da li je vec bilo, ali evo malo Dracule:
Kad smo kod Drakule, jel zna neko koja verzija (autori?) je izlazila u EKSu i Hororu (ako se ne varam)? Taj mi je strip bio bas simpatican.
|
|
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 15/04/2006 : 01:07:25
|
quote: Originally posted by ned_lynx Jel' može malo objašnjenje kako i šta sa IRC-om i kanalima, kako skinuti odatle išta, a i sa ovim Usenet grupama? Šta treba (ako treba) od softwarea?
Pa objasnjenje za totalnog pocetnika nije bas kratko... Elem, skupicu neka upustva i FAQove i poslati svima na gmail za par dana kad dobijem malo vremena. Inace IRC kanali i njihov DCC/fserve metod je najbolji izvor za americke stripove (i poneki evropski). Bukvalno sve, ali sve moze da se skine!
|
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8008 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 16/04/2006 : 03:54:58
|
Ne znam da li je vec bilo, ali evo malo Dracule:
Kad smo kod Drakule, jel zna neko koja verzija (autori?) je izlazila u EKSu i Hororu (ako se ne varam)? Taj mi je strip bio bas simpatican.
Pa to je Marvelov Drakula, baš epizode koje mogu da se skinu preko ovde datih linkova.
Vecinu epizoda je crtao Gene Colan. |
|
|
lazarus
New Member
USA
177 Posts
Posted - 16/04/2006 : 07:14:56
|
quote: Originally posted by alexts
quote: Originally posted by lazarus Kad smo kod Drakule, jel zna neko koja verzija (autori?) je izlazila u EKSu i Hororu (ako se ne varam)? Taj mi je strip bio bas simpatican.
Pa to je Marvelov Drakula, baš epizode koje mogu da se skinu preko ovde datih linkova. Vecinu epizoda je crtao Gene Colan.
Sad skidoh prvu i vidi stvarno! Uuu, bas ce da mi legnu . E pa to se zovu predrasude sa moje strane o Marvelu... |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Posted - 16/04/2006 : 13:37:11
|
Kad je vec @lazarus pomenuo Horror, šta je još tamo objavljivano? Ima li neko spisak, a možda i linkove? Ili ima na forumu više o tome? Žao mi je što ne mogu da pretražim, net mi se vuce kao mazga ceo dan :( |
|
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
|
lazarus
New Member
USA
177 Posts
Posted - 17/04/2006 : 01:47:07
|
Kad je vec @lazarus pomenuo Horror, šta je još tamo objavljivano? Ima li neko spisak, a možda i linkove? Ili ima na forumu više o tome? Žao mi je što ne mogu da pretražim, net mi se vuce kao mazga ceo dan :(
Evo ga ovde spisak: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=8108 Ali ja ne mogu da se setim dobrih naslova, tako da spisak slabo pomaze. Lilit i Zombi eventualno.
Jedna sugestija, kada postujete linkove stavite i gde ste ih nasli. Ima nas sa raznim ukusima, i originalni link mozda sadrzi jos nesto interesantno... |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
Posted - 20/04/2006 : 12:32:48
|
Dodato Alex Ross Justice #5. Moje izvore linkova uglavnom sam stavio u prvom post-u i sve vadim odatle. Za mnoge vise ni sam ne znam odakle mi, ali se slazem sa gore navedenim. Ovo je sa projectW.org foruma |
|
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts