US pilota koji je završio u središtu Zemlje, u divljem svijetu vjecnog dana -Skartarisu, gdje prvo pravilo preživljavanja kaže- Uvijek ocekuj neocekivano! I kome pažnja popusti i za samo tren, biti ce, vjerojatno, ubrzo mrtav
Eks almanah i Spunk novosti ? Ne? Prisjetimo ga se -
evo da probam ponovo , promasio sam forum Da li neko moze ponovo da uploduje Hermanove stripove Ubili su divljeg bila i Catinga a ako ima i "mjesec ratnika" i Uzasavajuce. Ne znam je li ovo pravo mjesto za ove moje zelje. Koristim ovu priliku da zatrazim i neke klasike koje sam citao u djetinjstvu ali nikako nisam uspio da nadjem skenirane na web-u a to je Tarzan crtan od Hogartha (onaj iz 1972 imam, a najvise bih volio njegove stripove iz perioda 47-50) a takodje Tarzana crtanog od John Celardo, evog posljednjeg najvise zbog nostalgije jer je dugo izlazio kad nas i mislim da sam ga citao pocetkom sezdestih.
Ako tko hoce mogu uploadat World of Warcraft strip (nije manga, na eng je, ima zanimljiv stil ali je prica obican fantasy kliše) i Fall of Cthulhu (predobar strip!). Skinuo sam ih sa torrenta pa vam mogu dat i linkove....
If at first you don't succeed, failure may be your style.
Htio bi reci da je ovo zaaaaaaaaaaaakon! E, toliko stripova na jednom mjestu. Da li ima netko Gordona Linka, znam da nije bio baš popularan ali htio bih se malo vratit u mlade dane
I just realized that I spent my whole life on comic books.....A life well spent!