forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAXI TEX-OKLAHOMA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 15/04/2006 : 11:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
Ma stvarno
Mislim da nam treba jedan ozbiljan izdavac
jer ovo kaj ludens radi nema veze s mozgom a kamoli sa biznisom

i nakon 15tak dana nakon što je izašao oni nisu u stanju da ga daju na kioske
iako ide uskrs i dosta ljudi izvana je došlo na praznike
neki bi sigurnoo i kupili taj strip

vidi se da se ludens kao i ostali orijentirao samo na skupa limitirana izdanja za mali krug ljudi

Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 15/04/2006 : 11:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message

Ma kako možete ovako nešto usporedivati sa Galepom
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 15/04/2006 : 12:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Guffy

Ma stvarno
Mislim da nam treba jedan ozbiljan izdavac
jer ovo kaj ludens radi nema veze s mozgom a kamoli sa biznisom

i nakon 15tak dana nakon što je izašao oni nisu u stanju da ga daju na kioske
iako ide uskrs i dosta ljudi izvana je došlo na praznike
neki bi sigurnoo i kupili taj strip

vidi se da se ludens kao i ostali orijentirao samo na skupa limitirana izdanja za mali krug ljudi

Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!

Vidim ima još bijesnih.....!
Nije samo maxi Tex u igri kašnjenja na kiosk.
Tu je i extra Dylan Dog 38,a u utrku se sprema i Mister No Specijal
jedini koji se odmah pojavio na kiosku,dan prije u striparnici
jest extra Zagor.
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 15/04/2006 : 13:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
Stvarno nisu normalni, da nisu vrijedni u dva tjedna poslati stripove na kiosk...
Ali mislim da nije sve u distribuciji Tiska vec u Ludensu i nekim njihovim igrama. Koliko li je ljudi samo od MC-a narucilo strip! Ring a bell?

POLITIKA, OLITIKA, LITIKA, ITIKA, TIKA, TAKA, BUM!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/04/2006 : 13:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Vrlo neobicno da domace izdanje bude na kioscima u susjednoj drzavi tjedan dana prije nego na onima u maticnoj. Mozda cekaju da povuku svog redovnog Texa, da ne bi kiosci bili pretrpani razlicitim izdanjima Texa, koji ipak nije narocito popularan?
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 15/04/2006 : 13:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
quote:
Originally posted by kico

jest extra Zagor.

Kad sam jucer ugleda taj strip na kiosku prominio sam moju odluko o kojoj smo pricali na strip sastanku.

Cekam ova 3 i svaki dan ko budala obilazim kioske kad tamo pušiona!

Kad nema ovih onda nema ni kupovanja Zagora! Ako sam moga do sada bez njega, mogu i ubuduce.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 15/04/2006 : 13:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Onaj ko je zaslužan za ovo, bija to tisak ili Berni, nek ide kvragu!

Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1587 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 15/04/2006 : 14:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
Ja sam vec lud. Slijedeci tjedan narucujem iz MC pa cu izmedu ostalog narucit i Maxi Texa ako ne dode do tada.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/04/2006 : 14:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Mozda je marketinski trik, da se ljude napali? Neki sam dan u Osijeku pitao za Maxi Texa, i prodavacica mi odgovori da su vec dvije osobe prije mene to trazile.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/04/2006 : 14:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ne znam zbog cega toliko bjesnite?
Pojasnjeno je da je problem do tiska koji radi glavnu distribuciju po kioscima, nikakve zakulisne igre.
Kako bi inace bilo moguce da se pojave kod privatnih distributora i u Sloveniji
prije nego su se pojavili kod Tiska na kioscima?
I evo sto se desava kad se najavi izdanje a zbog necijih drugih gresaka se i ne pojavi
kada je trebao, i onda je izdavac ovakav ili onakav.
I ljudi pocmu pricati kako ludensu ne valja PR, odnos sa citateljima, najave izdanja i slicno.
Dajte se malo skulirajte, sto bi bilo da je se neko izdanje najavilo i da kasni 2 mjeseca?
A razlozi mogu biti svakojaki, za koje izdavac u biti ne mora biti odgovoran i sto onda?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 15/04/2006 : 14:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
u mom kraju na kioscima je rasprodan maxi tex, mora da ga je stiglo par komada

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 15/04/2006 : 15:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
U Zadru ga još nema(ili je rasprodan) kao ni extra dylana ni mister noa.Zagor extra je stigao jutro nakon što se pojavio u mc-u,s niti 24 sata razlike.Cudni su putovi distributerski!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 15/04/2006 : 15:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Nisu cudni, nego proracunljivi, svi znamo koliko se Tex slabo prodaje na kioscima pa stoga ne cudi koliko oklijevaju distributirat ga širom Lijepe Naše, kad i ako izade na kioske, to ce sigurno bit u malim kolicinama, i zato iman samo jednu poruku za odgovorne za ovu sramotu: AJDETE KVRAGU!!!

Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 15/04/2006 : 15:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by kico
jest extra Zagor.

rano je još za M.No Special... cak kod nas još nije stigao :)
a sada su praznici

deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrac Hajduka :)
U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 15/04/2006 : 21:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message

Eto ja jucer cuo da ce maxi u srijedu na kioske.
Go to Top of Page

AZ
Average Member

Croatia
742 Posts

Member since 05/01/2002

Posted - 15/04/2006 : 21:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send AZ a Private Message
U Tiska sam uzeo ZEX 127, a ovog maxi texa nema pa nema, a svaki dan odem pitati. Ipak previše kasni.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 15/04/2006 : 21:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
hvala Bogu na ovim privatnim kioscima, da nije njih ni ja još ne bi ima maxi tex

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/04/2006 : 21:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Imam ga ja vec od pocetka, al nikako da ga citam. Sto vazi za cijeli Bonelli u poslednje vrijeme.

Jack the Black.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 15/04/2006 : 21:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Ma briga me za Texa!... Kad ce Maxi Zagor više ?
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8247 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 15/04/2006 : 22:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Verovatno na leto, kao i do sada.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 15/04/2006 : 23:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

isto kao stari i novi omot bombona 505 sa crtom...

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 15/04/2006 : 23:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:
Originally posted by alanmaras

quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

isto kao stari i novi omot bombona 505 sa crtom...

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."

Samo što je novi omot puno bolji
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 16/04/2006 : 09:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
Ali su bomboni isti

POLITIKA, OLITIKA, LITIKA, ITIKA, TIKA, TAKA, BUM!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/04/2006 : 13:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Bardho

Eto ja jucer cuo da ce maxi u srijedu na kioske.

A ja cuo da je trebao doci prije dvije srijede.
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 16/04/2006 : 14:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
molim dežurne advokate ludensa(kad vec gazda nema potrebu se obratit nama nižim klasama konzumenata stripova) da mi javno objasne:::::: zašto se nešto ne ucini po pitanju oštecivanja stripova koji dolaze na kioske (i u mc je isto primjeceno) od trake za povezivanje u buntove.razgovarao sam sa najmanje 10 radnika ili gazdi po kioscima i svima im je vec muka od tih oštecenja i umjetnog stvaranja loše remitende jer ljudi jednostavno ne žele kupiti oštecen proizvod.izgleda da je pravilo da svaki bunt ima obavezno predodredeno 2 komada za škart--gornji i donji ako su šljakeri tiska bili pažljivi.ako nisu onda je cesto cijeli bunt spreman za remitendu.vele trgovci da se vrlo cesto ljudi vrate i reklamiraju potrgane proizvode a oni su presretni ako imaju što cijelo prodat ljudima a kamoli uvažavat reklamacije.uglavnom,mi cemo se snaci i otici u striparnicu iako i tamo redovito moram "prebirati" stripove zbog raznih oštecenja,ali što da rade ljudi iz manjih i udaljenijih mijesta?
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000