| Author |
Topic  |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7935 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 16/04/2006 : 15:04:23
|
quote: Originally posted by Koresh
Oprosti, ali motiv je sastavni dio naslovnice koji se treba gledati pri davanju nekakvih mišljenja. Trebaš imat malo i mašte kad crtaš naslovnicu, ne samo kvalitetan crtež. Jedno bez drugoga ne ide. Meni je recimo loša zadnja Villina naslovnica "Rendžer u opasnosti" jer je slab motiv, ali svatko zna da je dobro nacrtana. I još dosta Villinih naslovnica mi muci motiv, ali su lijepo nacrtane.
POLITIKA, OLITIKA, LITIKA, ITIKA, TIKA, TAKA, BUM!
ne kužin to zašto ti motiv ne valja. pa za ovu zadnju je dobar motiv. koji bi motiv po tebi triba biti za "Rendžera u opasnosti" 
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
 |
|
|
STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts
Member since 23/02/2006 |
Posted - 16/04/2006 : 15:32:14
|
quote: Originally posted by jetset
  molim dežurne advokate ludensa(kad vec gazda nema potrebu se obratit nama nižim klasama konzumenata stripova) da mi javno objasne:::::: zašto se nešto ne ucini po pitanju oštecivanja stripova koji dolaze na kioske (i u mc je isto primjeceno) od trake za povezivanje u buntove.razgovarao sam sa najmanje 10 radnika ili gazdi po kioscima i svima im je vec muka od tih oštecenja i umjetnog stvaranja loše remitende jer ljudi jednostavno ne žele kupiti oštecen proizvod.izgleda da je pravilo da svaki bunt ima obavezno predodredeno 2 komada za škart--gornji i donji ako su šljakeri tiska bili pažljivi.ako nisu onda je cesto cijeli bunt spreman za remitendu.vele trgovci da se vrlo cesto ljudi vrate i reklamiraju potrgane proizvode a oni su presretni ako imaju što cijelo prodat ljudima a kamoli uvažavat reklamacije.uglavnom,mi cemo se snaci i otici u striparnicu iako i tamo redovito moram "prebirati" stripove zbog raznih oštecenja,ali što da rade ljudi iz manjih i udaljenijih mijesta?
pa o tome ja pricam,covjece!!! nisam o ovome htio pisat jer sam mislio da je ova tema vec obradena --svaki put kad dodem na kiosk prodavacice me nekako mrsko gledaju>>> jer probirem medu stripovima nevjerojatno ali stripovi ne izgledaju novi,svi su neki ošugavljeni i razdrkani + ona jebena povezna traka se ureže do pola stripa -par puta sam popustio i nisam previše obracao pažnju na to i sada te stripove moram promijenit jer su se poceli raspadati!!!!! --i skužio sam da prodavacice uvijek gledaju kako da ti uvale neki vec naceti strip,kaos
"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
|
 |
|
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 16/04/2006 : 15:35:39
|
quote: Originally posted by mpavin
Oprosti, ali motiv je sastavni dio naslovnice koji se treba gledati pri davanju nekakvih mišljenja. Trebaš imat malo i mašte kad crtaš naslovnicu, ne samo kvalitetan crtež. Jedno bez drugoga ne ide. Meni je recimo loša zadnja Villina naslovnica "Rendžer u opasnosti" jer je slab motiv, ali svatko zna da je dobro nacrtana. I još dosta Villinih naslovnica mi muci motiv, ali su lijepo nacrtane.
ne kužin to zašto ti motiv ne valja. pa za ovu zadnju je dobar motiv. koji bi motiv po tebi triba biti za "Rendžera u opasnosti" 
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
hajde necemo se sada prepirati oko toga , svako ima pravo na svoje mišljenje. meni osobno je "rendžer u opasnosti" jedna od najljepših texovih naslovnica u zadnje vrijeme. |
 |
|
|
mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 16/04/2006 : 20:00:58
|
Ne razumijem se ni u izdavaštvo ni u distribuciju,ali siguran sam da postoji objektivan razlog zbog koji Tex Maxi kasni i da to nije Ludensova krivica.Znam kako je kad jedva cekaš neki strip omiljenog junaka,ali mislim da su ovakve reakcije pretjerane.Koliko pamtim,još se nikad nije desilo da odredeni strip ne dode na kioske,sad ili kroz 10 dana,mislim da uopce nije bitno.Doci ce i uživat cete!
Inace,prica mi se jako svida.Upecatljivi likovi,puno emocija..baš onako prava Berardijeva.Citajuci,ne mogu se oteti dojmu kako je Nizzi,glavni u Tex -staffu,jedna velika nesreca jer su njegove price za klasu slabije.Trenutno sam 220.strani i do sada je sve bilo super a cak mi i Letteri nije tako odbojan kao što zna biti..
Bond.James Bond. |
 |
|
|
vice
stripovi.com suradnik

7343 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 16/04/2006 : 20:21:08
|
quote: Originally posted by mpavin
On bi da na Texa vreba neko s vibratorom straga
Svih mu Darkwoodskih bubnjeva! |
 |
|
|
rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
|
|
roza
Starting Member
1 Posts
Member since 18/04/2006 |
Posted - 18/04/2006 : 17:28:07
|
quote: Originally posted by vice
Ma koliko god svi govorili kako Tex slabo ide sa ritmom na kioscima,za specijalce se niko ne može požalit jer uz Extra seriju i fenomenalne Texone evo nam i Maxija i šta je najvažnije,ide po originalnom redoslijedu,prvi je Oklahoma,sa 348 strana.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
|
 |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 18/04/2006 : 17:53:37
|
Malo offtopic... Mislim da je OK da kažem da si Vice od jucer na mojoj ignore listi, na duže vrijeme, ne znam ni sam do kad. Vec mi je glupo se svadati s tobom preko foruma, a kako drukcije ne ide... Ne moraš ni odgovarati na moj post jer ja ne mogu više citati tvoje poruke.
Pozdrav!
|
 |
|
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 18/04/2006 : 18:11:26
|
quote: Originally posted by Aco
Ne razumijem se ni u izdavaštvo ni u distribuciju,ali siguran sam da postoji objektivan razlog zbog koji Tex Maxi kasni i da to nije Ludensova krivica.Znam kako je kad jedva cekaš neki strip omiljenog junaka,ali mislim da su ovakve reakcije pretjerane.Koliko pamtim,još se nikad nije desilo da odredeni strip ne dode na kioske,sad ili kroz 10 dana,mislim da uopce nije bitno.Doci ce i uživat cete!
Ako je razlog objektivan, objektivna je i odgovornost, a i takva odgovornost se sankcionira u odredjenim slucajevima. Ako sam ja npr. samostalni arhitekt - projektant, zaduzen samo za arhitektonski projekt stambene zgrade, ali sam takodjer zaduzen pribaviti i ostalu projetktnu dokumentaciju (proracun staktike, projekt elektroinstalacija itd.), pa ja svoj dio posla odradim, a osobe kojima sam prepustio ostatak ne obave svoj, dakako da cu iskljucivo ja, kao nositelj posla, u odnosu na narucitelja biti odgovoran za neispunjenje ugovora i naknadu stete ako ju je zbog toga narucitelj pretrpio. Mozda je ova paralela nategnuta, ali zelim reci da ljudi imaju pravo izraziti svoje negodovanje u ovoj konkretnoj situaciji. Kritika, pa cak i kada je neopravdana, nije nikoga ubila, ali je, naprotiv, cesto generirala pozitivne promjene i pomake, i zato su mi 'odvjetnici' Ludensa pomalo smijesni. Uostalom, kupac je uvijek u pravu, osim, dakako, kada upotrebljva pogrdne izraze i uvrede. |
 |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 18/04/2006 : 20:04:52
|
Nisam odvjetnik Ludensa(kad ih vec spominješ,slobodno ih imenuj jer ja ne znam tko su oni)iako sam mišljenja da rade dobar posao i u vezi ovoga što govoriš se u potpunosti slažem s tobom.Uvijek sam za kritiku i za izražavanje nezadovoljstva(ako je to opravdano,naravno) i nikad nisam govorio kako se izdavace mora dizati u nebesa.Medutim,koliko znam još se nikad u povijesti nije dogodilo da strip ne dode na kioske.Ponavljam,kakve veze ima dode li danas ili za 14 dana?Ako baš ne možeš cekati,imaš striparnice pa naruci i problem riješen
Bond.James Bond. |
 |
|
|
vice
stripovi.com suradnik

7343 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3952 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 18/04/2006 : 23:24:43
|
quote: Originally posted by vice
Kako ne vidiš Koresh, onda te mogu lipo poslat u kurac po ko zna koji put vec.  
Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
C C C .... 
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?! |
 |
|
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 18/04/2006 : 23:42:00
|
quote: Originally posted by jetset
  molim dežurne advokate ludensa(kad vec gazda nema potrebu se obratit nama nižim klasama konzumenata stripova) da mi javno objasne:::::: zašto se nešto ne ucini po pitanju oštecivanja stripova koji dolaze na kioske (i u mc je isto primjeceno) od trake za povezivanje u buntove.razgovarao sam sa najmanje 10 radnika ili gazdi po kioscima i svima im je vec muka od tih oštecenja i umjetnog stvaranja loše remitende jer ljudi jednostavno ne žele kupiti oštecen proizvod.izgleda da je pravilo da svaki bunt ima obavezno predodredeno 2 komada za škart--gornji i donji ako su šljakeri tiska bili pažljivi.ako nisu onda je cesto cijeli bunt spreman za remitendu.vele trgovci da se vrlo cesto ljudi vrate i reklamiraju potrgane proizvode a oni su presretni ako imaju što cijelo prodat ljudima a kamoli uvažavat reklamacije.uglavnom,mi cemo se snaci i otici u striparnicu iako i tamo redovito moram "prebirati" stripove zbog raznih oštecenja,ali što da rade ljudi iz manjih i udaljenijih mijesta?
to su više sfere bolesti ti si ocito oženjen silikonskom plavušom |
 |
|
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 19/04/2006 : 18:13:41
|
Eto prošlo je 20 dana od kako je ovaj strip izašao u Republici Zagreb a u Hrvatskoj još ništa :(( žalosno
Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!
|
 |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3952 Posts
|
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
|
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 19/04/2006 : 20:49:28
|
quote: Originally posted by sonor
ja svoj primjerak iman ima 10 dana! :)
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
pa i nije neka mudrost kupit ga u Tvojoj državi, ali ja u svojoj vec moram mislit
Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!
|
 |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3952 Posts
Posted - 19/04/2006 : 22:22:56
|
quote: Originally posted by Guffy
pa i nije neka mudrost kupit ga u Tvojoj državi, ali ja u svojoj vec moram mislit
Btw. ja san ga kupija kad san bija doma u Šibeniku!
 |
|
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 20/04/2006 : 10:21:23
|
BTW
ja sam na granici sa Zagrebackom Republikom pa eto kod nas nije došlo
možda imaju problema sa carinom
|
 |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3952 Posts
Posted - 20/04/2006 : 11:06:09
|
BTW
Pa ko ti je kriv?!   
 |
|
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 20/04/2006 : 11:29:03
|
BTW
Pa ko ti je kriv?!   
pa niko meni je dobro samo ce ljudens ostat bez 70tak kuna ako njima odgovara i meni 
|
 |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts
Member since 18/09/2004 |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik