Author |
Topic  |
vice
stripovi.com suradnik

7340 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 02/04/2006 : 16:10:12
|
quote: Originally posted by Koresh
Ja bih se složio da nakon dva maxi Zagora na red dodu neki drugi junaci, pogotovo Mister No, ali i još koji Tex, dapace. A bilo bi dobro da se prije nego izdaju neki maxi izdavaci pobrinu da odaberu što kvalitetniju epizodu, da ne moram zbog dosade strip citati cijeli tjedan, više-manje, kao Dugo putovanje, Zagora sa crtežom Chiarolle.
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Dugo putovanje je fenomenalna prica,kako ti može bit dosadna samo zbog crteža,ne svacan šta on uopce smeta ako je prica dobra.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16689 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 02/04/2006 : 16:11:10
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by Aco
Jedan Maxi od Texa i Zagora na godinu je sasvim dovoljno.Ne treba pretjerivati.
Bond.James Bond.
Prijatelju moj Texa nikad dosta... 
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
evo ko veli da nas dvojica nismo istomišljenici   
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 02/04/2006 : 23:55:05
|
quote: Originally posted by Aco
quote: Originally posted by kico
A i System Comics je najavio izdanja Dylana i maxije i gigante i specijale
O tome slušam vec pola godine.Puno price a malo rada.
Što se ostaloga tice,naravno da stripova ne može biti previše.Jedino što je problem kad sve to procitati a kako je krenulo,taj problem ce biti sve izraženiji.Ipak mislim da je jedan Maxi na godinu odredenog junaka dobra stvar.Bolje Tex,Dylan i Zagor Maxi nego 3xZagor Maxi(mada je Chiarolla zakon,hehe).
Bond.James Bond.
Apsolutno se slažem! Ali ovde se govori o maxi Texu kao šestomjesecnom izdanju.Koliko bi to bilo dobro?Ni Zagor,koji je ujedno i najprodavaniji,nema ovakvo izdanje(još)! Ako se vec krenulo sa izbacivanjem maxija na tržište stripa,onda nek to budu maxiji više junaka,a ne samo jednog (ili dva,trenutno).... |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 03/04/2006 : 00:11:59
|
quote: Originally posted by I like girlz
ajde, jel iko procitao makar cetvrtinu ovog maxi texa, pa da nam prenese prve utiske?
cim dode na kioske.... |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 03/04/2006 : 06:17:33
|
quote: Originally posted by I like girlz
ajde, jel iko procitao makar cetvrtinu ovog maxi texa, pa da nam prenese prve utiske?
Zar ti trebaju utisci?? Ovo je legendarno!
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
 |
|
dobardabar1
New Member

195 Posts
Member since 04/11/2005 |
Posted - 03/04/2006 : 07:53:24
|
Ja sam ga kupio u petak u MC-u zajedno sa nova 2 Dylana i Demonskom knjigom Zagora i moram reci da mi se prica svidjela. Prica o naseljavanju indijanske zemlje,pokvareni boss u finom odijelu, par bespomocnih udovica i na kraju neizbjezan obracun kod OK korala. Pricu sam procitao u jednom komadu i vama isto preporucam. |
Edited by - dobardabar1 on 03/04/2006 07:54:11 |
 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 03/04/2006 : 08:39:41
|
quote: Originally posted by vice
quote: Originally posted by Koresh
Ja bih se složio da nakon dva maxi Zagora na red dodu neki drugi junaci, pogotovo Mister No, ali i još koji Tex, dapace. A bilo bi dobro da se prije nego izdaju neki maxi izdavaci pobrinu da odaberu što kvalitetniju epizodu, da ne moram zbog dosade strip citati cijeli tjedan, više-manje, kao Dugo putovanje, Zagora sa crtežom Chiarolle.
Dugo putovanje je fenomenalna prica,kako ti može bit dosadna samo zbog crteža,ne svacan šta on uopce smeta ako je prica dobra.
Pomalo dosadan je scenarij i radnja, a ne crtež... crtež je užasan.
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/04/2006 : 08:57:59
|
quote: Originally posted by Koresh Pomalo dosadan je scenarij i radnja, a ne crtež... crtež je užasan.
Glede Dugog putovanja... Scenarij i radnja su mi bili zanimljivi, a crtež nekonvencionalan i fleksibilan
Wealth beyond measure, outlander... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 03/04/2006 : 09:09:34
|
Oklahoma!
Drago mi je sam je procitao... Oduševljen pricom i stvarno ni u trenutku nisam bio dosadivan pricom. Berardijev pristup prici je uistinu detaljan pristup tijeku radnje gdje se pazi na svaku rijec da odgovara datoj situaciji ili karakteru lika. U biti, s jedne strane dosta realan prikaz doseljenika.
Radnja se plete oko trka za zemlju Oklahome koja je s jedne strane prekrasna i donijet ce novi život mnogima, a sa druge strane to je okrutan nacina davanja zemlje. Dok mnogi ovdje žele iskoristiti stvar za svoje sebicne prioritete. Tex je ovdje deus ex machina kao i uvijek, uvijek stiže u posljednji cas i spašava stvar svojom nadljuskom snagom, odnosno šakama i coltovima. Da je Tex Willer uistinu postojao na Divljem zapadu, on nikad ne bi propao i svi bi živjeli sretno i radali mnogo djece. Ma da su Tex i Bruce Willis bio na Titanicu, nema šanse da bi potonuo.
Uglavnom dopada mi se kad stvari završavaju sretno, kad se mladi vole i slicnu patetiku. No u stvarnosti, siromašni doseljenici nisu imali svoje zaštitnike te su sami morali biti protiv ubojitih bandita, razbješnjenih indijanaca i beskupuloznih zemljoposjednika i kravara...
Nacuo sam da bi unutra morao biti i neki tekstic, al ga nema unutra, di je nestao??? Bernie?
Eh, da sam napomenem da je Marinic opet poceo rabiti svoje verbalne dosjetke te kad sam na 40 i nekoj strani vidio "Gubi se pizdo!" odmah sam znao, to može samo Marinic! 
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
Member since 01/09/2003 |
Posted - 03/04/2006 : 09:18:26
|
quote: Originally posted by DeeCay
Oklahoma!
Drago mi je sam je procitao... Oduševljen pricom i stvarno ni u trenutku nisam bio dosadivan pricom. Berardijev pristup prici je uistinu detaljan pristup tijeku radnje gdje se pazi na svaku rijec da odgovara datoj situaciji ili karakteru lika. U biti, s jedne strane dosta realan prikaz doseljenika.
Radnja se plete oko trka za zemlju Oklahome koja je s jedne strane prekrasna i donijet ce novi život mnogima, a sa druge strane to je okrutan nacina davanja zemlje. Dok mnogi ovdje žele iskoristiti stvar za svoje sebicne prioritete. Tex je ovdje deus ex machina kao i uvijek, uvijek stiže u posljednji cas i spašava stvar svojom nadljuskom snagom, odnosno šakama i coltovima. Da je Tex Willer uistinu postojao na Divljem zapadu, on nikad ne bi propao i svi bi živjeli sretno i radali mnogo djece. Ma da su Tex i Bruce Willis bio na Titanicu, nema šanse da bi potonuo.
Uglavnom dopada mi se kad stvari završavaju sretno, kad se mladi vole i slicnu patetiku. No u stvarnosti, siromašni doseljenici nisu imali svoje zaštitnike te su sami morali biti protiv ubojitih bandita, razbješnjenih indijanaca i beskupuloznih zemljoposjednika i kravara...
Nacuo sam da bi unutra morao biti i neki tekstic, al ga nema unutra, di je nestao??? Bernie?
Eh, da sam napomenem da je Marinic opet poceo rabiti svoje verbalne dosjetke te kad sam na 40 i nekoj strani vidio "Gubi se pizdo!" odmah sam znao, to može samo Marinic! 
Wealth beyond measure, outlander...
Hm, ovo je kao neki 'prelude to the recension...'  |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 03/04/2006 : 09:18:57
|
treba pretjerivati...narocito sa takvim izdanjima koje mogu odmah procitati a ne cekati nastavak za 3 mjeseca... može još tex-a uvijek...evo, baš sam jutros kupio prvi tex extra i popodne idem po drugog- na drugi kiosk, kažu tete da je nestalo- to je dobar znak....
osobno bi najradije jedan maxi mrNo- "mladost mrNo-a"... cini mi se tri pricice u jednom svesku.
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 03/04/2006 : 09:21:37
|
quote: Originally posted by dule_car
treba pretjerivati...narocito sa takvim izdanjima koje mogu odmah procitati a ne cekati nastavak za 3 mjeseca... može još tex-a uvijek...evo, baš sam jutros kupio prvi tex extra i popodne idem po drugog- na drugi kiosk, kažu tete da je nestalo- to je dobar znak....
osobno bi najradije jedan maxi mrNo- "mladost mrNo-a"... cini mi se tri pricice u jednom svesku.
to e to
Mladost Mister Noa je jedna prica.
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 03/04/2006 : 10:49:37
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by dule_car
Mladost Mister Noa je jedna prica.
jednom sam vidio neki mrNo maxi sa temom njegove mladosti u NY i pisao je (cini mi se:)) da su tri pricice...možda sam zamjenio... u svakom slucaju baš bi volio jednog mrNo maxija...
to e to
|
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 03/04/2006 : 11:19:30
|
quote: Originally posted by Thommo
Hm, ovo je kao neki 'prelude to the recension...' 
Mogu probat, a?
 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16689 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 03/04/2006 : 11:42:15
|
ja sam ga procital u komadu (u jednom danu :-)) ) zakljucak - nema bolje stvari od maxija - što je deblji duže se uživa super stvar i želio bi drugi što prije to bolje
|
 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8246 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 03/04/2006 : 12:23:50
|
>što je deblji duže se uživa
Sta bi cika Frojd kazao na ovo? :)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 03/04/2006 : 12:26:08
|
quote: Originally posted by risbozg
što je deblji duže se uživa
stari perverznjak

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 03/04/2006 : 14:43:32
|
[quote]Originally posted by risbozg
ja sam ga procital u komadu (u jednom danu :-)) ) zakljucak - nema bolje stvari od maxija - što je deblji duže se uživa super stvar i želio bi drugi što prije to bolje

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
 |
|
Topic  |
|