Author |
Topic |
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 10/04/2006 : 08:59:07
|
kupio sam nešto tih stvarcica pa imam par pitanja...
Kolko brojeva tih izdanja predvidaju tj. kolko ima opce brojeva Marka i Bleka i MR...
Od kojih originalnih brojeva idu ta izdanja? Tex ide od 101, a mislim da sam kod Bleka (ili Marka) primjetio da je prvi broj (Ludensov) originalni br. 1, dvojka je 2. a trojka je 22???
Koji broj extra Texa je izašao u Hrvatskoj na kioske?
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Posted - 10/04/2006 : 09:03:52
|
još nešto: baš sam se iznenadio kad sam naletio na malog rendžera na kiosku pa me zanima jel ti "van gogh" planiraju još nešto... Kap. Miki Hc?:)))
jesu li vam dobra ta izdanja?
meni je glavna stvar što su cjele epizode (zato sam i kupio- "nastavlja se" ima kod mene kontra produktivno djelovanje:)) i što me mrzi da kupujem neka skupa Lms/zs izdanja jer nisam nikad citao te stare stvari (vec su bile stare i kad sam bio u osnovnoj:))...
to e to
|
|
|
Vorador
Senior Member
Croatia
1584 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 10/04/2006 : 09:52:39
|
quote: Originally posted by dule_car
kupio sam nešto tih stvarcica pa imam par pitanja...
Kolko brojeva tih izdanja predvidaju tj. kolko ima opce brojeva Marka i Bleka i MR...
Od kojih originalnih brojeva idu ta izdanja? Tex ide od 101, a mislim da sam kod Bleka (ili Marka) primjetio da je prvi broj (Ludensov) originalni br. 1, dvojka je 2. a trojka je 22???
Koji broj extra Texa je izašao u Hrvatskoj na kioske?
to e to
To je ,u biti, kronološki treca epizoda ali ju je If Edizioni izdao pod brojem 22 jer su tek od 20 broja krenuli s reprintiranjem prvih Blekova. Ludens se zajebo pa je umjesto orig numeracije stavio nemeraciju If Edizioni. |
|
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2850 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 10/04/2006 : 11:45:44
|
Ja sam prezadovoljan sa ovim izdanjima, samo da ne mora covek da putuje u Zagreb da bi ih kupio, hocu reci nezadovoljan sam samo distribucijom u SiCG, posebno za Malog rendžera, koga nisam ni video na kioscima. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 10/04/2006 : 11:50:19
|
quote: Originally posted by osim
Ja sam prezadovoljan sa ovim izdanjima, samo da ne mora covek da putuje u Zagreb da bi ih kupio, hocu reci nezadovoljan sam samo distribucijom u SiCG, posebno za Malog rendžera, koga nisam ni video na kioscima.
Ne moraš putovati u ZG zbog toga. Zamoli nekog od forumaša da ti redovno šalje stripove.
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Posted - 10/04/2006 : 12:06:17
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Ja sam prezadovoljan sa ovim izdanjima, samo da ne mora covek da putuje u Zagreb da bi ih kupio, hocu reci nezadovoljan sam samo distribucijom u SiCG, posebno za Malog rendžera, koga nisam ni video na kioscima.
Ne moraš putovati u ZG zbog toga. Zamoli nekog od forumaša da ti redovno šalje stripove.
ma netreba ni to- samo saceka godinu-dve da krene remitenda sama na put:))...ionako su reprinti, to se može i cekati...
to e to
|
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Posted - 10/04/2006 : 12:09:21
|
i u sloveniju dolazi sa nekim zakašnjenjem (kolikim???), npr. extra tex sam kupio prva dva, treceg nema još a vidio sam reklamu za br. 4 ili 5...
to e to
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 10/04/2006 : 12:18:26
|
quote: Originally posted by mike
Za Marka je jednostavno. Podijeli 280 i nesto epizoda sa 3 i to je to.
Jack the Black.
A specijalci na kraju???? |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 10/04/2006 : 12:46:32
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by mike
Za Marka je jednostavno. Podijeli 280 i nesto epizoda sa 3 i to je to.
Jack the Black.
A specijalci na kraju????
necemo valjda na speciale cekati do kraja? bar dva godišnje... i to odmah :) prvi special može pricekat do kraja
deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrac Hajduka :) U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!! |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 10/04/2006 : 12:47:34
|
i u sloveniju dolazi sa nekim zakašnjenjem (kolikim???), npr. extra tex sam kupio prva dva, treceg nema još a vidio sam reklamu za br. 4 ili 5...
to e to
zaostaja 1 številko + 10 dni (približno).... baje se številka 3 ter MR 1 obetata ta teden
deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrac Hajduka :) U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!! |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Posted - 10/04/2006 : 19:45:59
|
quote: Originally posted by jang
zaostaja 1 številko + 10 dni (približno).... baje se številka 3 ter MR 1 obetata ta teden
to pa ni spet tako kriticno...razen ce ne cakaš glih na ta zadnji del da lahko prebereš celo zgodbo:))
to e to
|
|
|
zeraprinc
Average Member
Serbia
977 Posts
Member since 03/02/2004 |
Posted - 10/04/2006 : 21:04:10
|
Jedino zamerka je shto, bre, mnogo brzo rade, pa stavljaju textove u pogreshne mehurice. Meni to zaista smeta.
Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama! |
|
|
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 11/04/2006 : 07:28:26
|
Super je to, samo je postarina onda skuplja od samog stripa. A tuga me uhvati kad vidim kako se barem tri razlicita izdanja Alan Forda i Zagora/Dilana kupaju na suncu svake trafike po kojekakvim zaseocima, jer ih ocigledno niko ne kupuje, tj. kupuje, ali stize verovatno dovoljno brojeva da i preostane... Malo mi je neobicna ta poslovna politika VanGogha, umesto da se bore za trziste...
|
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 11/04/2006 : 15:38:49
|
Super je to, samo je postarina onda skuplja od samog stripa. A tuga me uhvati kad vidim kako se barem tri razlicita izdanja Alan Forda i Zagora/Dilana kupaju na suncu svake trafike po kojekakvim zaseocima, jer ih ocigledno niko ne kupuje, tj. kupuje, ali stize verovatno dovoljno brojeva da i preostane... Malo mi je neobicna ta poslovna politika VanGogha, umesto da se bore za trziste...
meni šalju redovno sva izdanja iz Hrvatske, sad su mi upravo poslali bleka 5, marka 5, texa extra 4, rendžera 2, maxi texa, a ono ostalo sam vec ranije dobio, mislim ove zagore , dilane i ostalo novo. a treba mi poslati jedan covek i zagora 119, vec imam placeno, ustvari neka razmena je u pitanju.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
|
Topic |
|