forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako se kradu popisi sa stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 18/04/2006 : 21:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by altair

Zalosno... i takav covjek misli pokrenuti strip izdavastvo u BiH

ova je dobra

-------
Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1256 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 18/04/2006 : 23:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by Vid

Pa ja ne vidim ništa loše u tome, da se neki popis koristi i na nekom drugom mijestu, možda bi bolo dobro, da se objavi okud je taj popis uzet ali cesto se na to i zaboravi.
A s druge strane, ako te kopiraju, znaci, da je popis dobar, pa ti to služi na cast.

TRAŽIM BISERSTRIP 7, 10 15, 19, 24 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11, 16, 17

Ma neka svako koristi popis. Meni smeta što je kopirao uvodni tekst i pravio se kao da je to njegov tekst i na kraju mu je bilo k'o fol neugodno jer su ga ljudi nahvalili za njegov trud.

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...

E to je vec nešto drugo.

TRAŽIM BISERSTRIP 7, 10 15, 19, 24 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11, 16, 17
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7847 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 19/04/2006 : 00:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

... a kod Zenice bijase skoro svakih 100 metara po jedan policajac,
nikad u zivotu nisam ih vidio toliko na tako malo kilometara.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

zato što je bio derbi izmedu sarajeva i celika, a opcepoznato je kako "robijaši" "vole" sarajevo i "horde zla".
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/04/2006 : 02:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by verter
c c c prosao pola BiH a nije svratio u seher sarajevo...

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"

Nemas pojma koliko mi je zao, prvo jer nisam upoznao nekoliko ljudi i ponovo vidio one koje
poznajem i drugo sto nisam probao cuvene sarajevske cevape.
Nazalost ispalo je tako, drugi put cu se ekstra u Sarajevo zaputiti, sad znam put.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/04/2006 : 02:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

zato što je bio derbi izmedu sarajeva i celika, a opcepoznato je kako "robijaši" "vole" sarajevo i "horde zla".

Kakav je derbi u utorak bio? Zar se ne igra vikendom?

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/04/2006 : 02:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Hm, ako su išli istim putem kao i mi, taman bi do vikenda prevalili put izmedu Zenice i Sarajeva

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/04/2006 : 02:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Vidis tu sam cinjenicu zanemario, ali posve imas pravo!

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 19/04/2006 : 12:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:

quote:
c c c prosao pola BiH a nije svratio u seher sarajevo...

Nemas pojma koliko mi je zao, prvo jer nisam upoznao nekoliko ljudi i ponovo vidio one koje
Nazalost ispalo je tako, drugi put cu se ekstra u Sarajevo zaputiti, sad znam put.

A smijao si se mojim putešestvijama, frajeru! Izgleda da cu prije ja do Minhena nego ti u Sarajevo.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 19/04/2006 : 12:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
quote:

quote:

quote:

znas da mi kasnimo zbog snijega, to sam totalno zaboravio. zijanise ljudi titulu a niko ni da im cestita

ZAGOR PRICA...
all_boom@hotmail.com
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/04/2006 : 12:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
ode mi topic kurac i to samo zbog toga što Hajdukovci ne znaju pratiti saobracajne table

Go to Top of Page

zVIR
Junior Member

Croatia
324 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 19/04/2006 : 13:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zVIR a Private Message
quote:

ode mi topic kurac i to samo zbog toga što Hajdukovci ne znaju pratiti saobracajne table

We're the first ones to starve, we're the first ones to die
The first ones in line for that pie-in-the-sky
And we're always the last when the cream is shared out
For the worker is working when the fat cat's about
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7847 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 19/04/2006 : 16:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:

quote:

kod nas ti se trenutno igra srijeda - vikend (neka nadoknada, šta ja znam). a sad ako je to utorak bio, ne znam razlog, ali vrlo je vjerovatno da ima veze s utakmicom koja je bila u srijedu.

Edited by - I like girlz on 19/04/2006 16:22:51
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 20/04/2006 : 11:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:

Ljudi bježe od tabli i tabela svih vrsta. Strah ih da ce vidjeti: Dinamo 63, Hajduk 36.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/04/2006 : 12:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

Ljudi bježe od tabli i tabela svih vrsta. Strah ih da ce vidjeti: Dinamo 63, Hajduk 36.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"

Javio se pravi...
1. Juventus 81, 6. Lazio 52 Cak i Roma ima 12 bodova vise...
1. Siroki 59, 5. Zeljo 36 A gradski rival bjezi samo 17 bodova.

I on se nasao pricati o tablama, tabelama i tablicama...

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 20/04/2006 : 13:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Dinamo 63, Hajduk 36."

jel ja vidim ovdje neku simetriju

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 20/04/2006 : 13:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Nemas pojma koliko mi je zao, prvo jer nisam upoznao nekoliko ljudi i ponovo vidio one koje
Nazalost ispalo je tako, drugi put cu se ekstra u Sarajevo zaputiti, sad znam put. "

a ja taman bio najavio cevabdzijama da im dolazi veoma zahtjevna musterija
jebiga i meni je zao, s obzirom da ti nisi nikad dolazio a dado nije odavno bio u sarajevu bas sam se veselio vasem dolasku. al eto probajte planirati iduci put i nocenje ako ne budete u prevelikim obavezama

Edited by - verter on 20/04/2006 13:24:42
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7847 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 20/04/2006 : 15:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"

Javio se pravi...

FORZA INTER! (moj sejo, ode ti topic u navijacka prepucavanja)
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 20/04/2006 : 19:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
.net/stripovi-about917.html

Mislim da je svaki komentar suvišan. Nije se udosotojio ni da barem malo promijeni moj tekst nego ga je kopirao i predstavlja ga kao svoj!

Od mene su "posudili" popis Biblija u stripu-starozavjetni junaci.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/04/2006 : 19:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Pih...pa ima tamo gomila mojih popisa i skenova. Recimo Stripoteka i još dosta skenova drugih revija. Za neke popise mislim da je Adnan cak tražija dopuštenje za postavljanje ili je tražija da svak napiše koji je njegov pa ce on ubaciti potpis autora. No kad se nešto okaci na net, jasno je da postaje javno i dostupno svima. Ja skenove i popise ne radim zbog sebe nego da pomognem nekome tko nema ta izdanja.

Kod tekstova je sasvim druga stvar, tu se slažem da bi tribalo kontaktirati autora za dopuštenje.

www.gradac.hr

Edited by - Renky on 20/04/2006 19:32:23
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 20/04/2006 : 22:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

quote:

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"

Javio se pravi...

FORZA INTER! (moj sejo, ode ti topic u navijacka prepucavanja)

A sve neki levatski klubovi, nigdje Bayerna i Veleža.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/04/2006 : 23:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Pih...pa ima tamo gomila mojih popisa i skenova. Recimo Stripoteka i još dosta skenova drugih revija. Za neke popise mislim da je Adnan cak tražija dopuštenje za postavljanje ili je tražija da svak napiše koji je njegov pa ce on ubaciti potpis autora. No kad se nešto okaci na net, jasno je da postaje javno i dostupno svima. Ja skenove i popise ne radim zbog sebe nego da pomognem nekome tko nema ta izdanja.

Kod tekstova je sasvim druga stvar, tu se slažem da bi tribalo kontaktirati autora za dopuštenje.

www.gradac.hr

netocno....postaje dostupno samo za osobnu, a ne i za javnu uporabu, pogotovu ne za onu u kojoj to potpisujes kao svoj rad!....popis ili tekst, ovdje je rijec o cistoj kradji....no, moze li odgovarati za to?....pravno, samo ako je na mjestu s kog je skinuto postavljena ona copyright bla bla recenica....moralno, pa onaj tko to radi je pizda, pa ga nece pogoditi...

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/04/2006 : 23:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by Renky

www.gradac.hr

netocno....postaje dostupno samo za osobnu, a ne i za javnu uporabu, pogotovu ne za onu u kojoj to potpisujes kao svoj rad!....popis ili tekst, ovdje je rijec o cistoj kradji....no, moze li odgovarati za to?....pravno, samo ako je na mjestu s kog je skinuto postavljena ona copyright bla bla recenica....moralno, pa onaj tko to radi je pizda, pa ga nece pogoditi...

Javno i dostupno, zar nije???? Ne razglabam o moralnoj ispravnosti, kažem, javno i dostupno.

Pitanje može li baš i pravno odgovarati i uz onu famoznu recenicu...bez odobrenja itd. je možda postoji neka norma službene zaštite a ne samo napisati copyright. No to ne znam.

Ako netko ne želi da se koriste njegovi popisi ili skenovi naslovnica onda neka ih ne kaci na net, jel tako??? Ja krecem od pretpostavke da na taj nacin pomažem drugima.

A šta ako netko kaže ( vlasnik prava recimo ), otkuda ti pravo stavljati sken naslovnice na net, ili popis, malo je to isto dvojbeno.

Kod prenošenja podataka moralno bi bilo navesti izvor jer je to u Sejinom slucaju bilo moguce. Autor je on i to je vidljivo. A ako netko kopiranjem tudeg rada sebi diže cijenu, ma neka uživa u slavi. Satisfakcija stvarnom autoru da je njegov rad primjecen.

Možda griješim ali mislim da je svima nama slanje tekstova i podataka za stripovi com povezano sa željom da ove stranice budu što potpunije i okupe što više zaljubljenika u strip.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/04/2006 : 23:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ne slazem se....javno i dostupno, ali ne za ponovno javno objavljivanje pod svojim imenom!...ovo ima svoje ime, zove se plagijat, kaznjivo je odnosno bi bilo da na sajtu postoje copyright napomene....meni je ovo anto-djapic rabota i nikakvi ga "humanizam" ne opravdava....sejo je ulozio svoj trud, a ovaj ga copypaste...ma vidi matere ti.....
takodjer, tocno je da ne mozes stavljati ni sken naslovnica ne net ako vlasnik prava nije dozvolio....no, ovdje se radi o nelegalnom cinu u korist vlasnika, nema kicenja tudjim perjem, i sto je najvaznije, ne krade se osobno djelo i rad samog autora vec ga se SAMO javno izlaze i popularizira.....brkas nesto sto je u praksi dopusteno i tolerirajuce, od najnajcistije KRADJE....

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16273 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 21/04/2006 : 00:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:

"Dinamo 63, Hajduk 36."

jel ja vidim ovdje neku simetriju

obrnuto proporcijalnu simetriju u realnom vremenu

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16273 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 21/04/2006 : 00:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:

quote:

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"

NE KOPIRAJ TABLICE

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page