Author |
Topic  |
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 23/04/2006 : 13:05:55
|
Nedime, Emir ti je dobro rekao. Ovo možeš usporediti sa politickom situacijom u BIH gdje lopovi vladaju 15 godina. Hoceš li ti pasivno posmatrati kradu jer tebe niko nije dirao i jer je tebi dobro ili ceš nešto poduzeti?
Mislim da si dobra osoba, da nisi pokvaren i da stvarno ne znaš ko je Adnan Hodžic. Covjek koji je ukrao 400 eura, covjek koji je koristio dva nicka da bi sebi dizao rejting na aukcijama, covjek koji je cak i prije rata bio lopov, u kutku za kolekcionare (ne znam koji je to bio broj LMS-a) ga je neki tip prozvao jer ga je prevario. To je Hodžic.
A ti znaš onog slatkorjecivog Adnana, koji za svakoga ima lijepu rijec, koji svakog kupca obraduje poklonom, koji ce ti uvijek pomoci itd.
A ti radi šta hoceš. Covjek je lopov i to je cinjenica a ti sam odluci da li i dalje želiš da podržavaš njegov sajt. To ti je opet kao politika u BIH, hoceš li i dalje glasati za lopove? Ako hoceš, onda ne kukaj kako je sve loše. Ako neceš, osvijesti se i daj šansu poštenim ljudima. A tako ti je i kod Adnana. Ili ceš biti uz lopova ili neceš.
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
Edited by - SejoSexon on 23/04/2006 13:06:52 |
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 23/04/2006 : 15:06:38
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by nedim
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
o tome i govorimo jer podrzavas preprodavaca i njegov sajt i forum, koji je ujedno lopov i poznati varalica. kakvo god misljenje nase komsije imale o nama, treba pokazati da nisu SVI bosanci lopovi i varalice. niko ti ne brani misljenje i asociranje s kim i kad god hoces, naravno, nemoj me pogresno shvatiti. i ja se sa svakakvim druzim. pa pogledaj samo ovog Heyoku, ne moze niko biti dobar ko sa njim dvije kafe popije a ja sam popio i dvadeset. 
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
admir je cudo!!! njega bi trebalo izmisliti da ga nema!!! p.s. vjerujem u ono sto vidim, price "rekla kazala" me nezanimaju!
Sad, kad me vec povlacis za jezik... Ne cudi me da ga branis, vidi se da ste ista skola. Malo ih je koji su aukcijama imali dva nicka i dizali cijenu svojim stripovima.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
nisko, nisko!! prenisko s tvoje strane!!! objasnio sam ti situaciju i mislio sam da ces me razumjeti. i bio te zamolio da popravis stvar...
... Jedna si jedina moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina ... |
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 23/04/2006 : 15:09:38
|
NEKONTAM STA STE SE MENE NAKACILI???? TEMA TOPICA JE TO STO SEJO TVRDI DA JE ADNAN COPY/PASTEO NJEGOV POPIS! IMA DOKAZE ZA TO I SVE JE OK!! JA SAM DO SADA IMAO FER I KOREKTAN ODNOS S ADNANOM. I NEMA RAZLOGA DA SE JA NESTO PRAVIM PAMETAN. NIKOG NEBRANIM NITI SAM NI NA CIJOJ STRANI! BOLI ME BRIGA. KOGA JE PREVARIO NEKA GA TAJ I GANJA. KAKVE JA VEZE IMAM SA SVIM TIM??
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29600 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 23/04/2006 : 15:13:31
|
o tome i govorimo jer podrzavas preprodavaca i njegov sajt i forum, koji je ujedno lopov i poznati varalica. kakvo god misljenje nase komsije imale o nama, treba pokazati da nisu SVI bosanci lopovi i varalice. niko ti ne brani misljenje i asociranje s kim i kad god hoces, naravno, nemoj me pogresno shvatiti. i ja se sa svakakvim druzim. pa pogledaj samo ovog Heyoku, ne moze niko biti dobar ko sa njim dvije kafe popije a ja sam popio i dvadeset. 
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
admir je cudo!!! njega bi trebalo izmisliti da ga nema!!! p.s. vjerujem u ono sto vidim, price "rekla kazala" me nezanimaju!
Sad, kad me vec povlacis za jezik... Ne cudi me da ga branis, vidi se da ste ista skola. Malo ih je koji su aukcijama imali dva nicka i dizali cijenu svojim stripovima.
nisko, nisko!! prenisko s tvoje strane!!! objasnio sam ti situaciju i mislio sam da ces me razumjeti. i bio te zamolio da popravis stvar...
... Jedna si jedina moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina ...
Smijesno, JA sam nizak? Nisi valjda mislio da sam progutao onu pricu? Samo je stvar moje dobre volje sto sam ti ugasio jedan nick a drugi ostavio i sto si prosao bez kazne. Zamolio si me da popravim stvar nakon sto sam te otkrio, sto se nisi javio na vrijeme?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29600 Posts
Posted - 23/04/2006 : 15:13:48
|
Smijesno, JA sam nizak? Nisi valjda mislio da sam progutao onu pricu? Samo je stvar moje dobre volje sto sam ti ugasio jedan nick a drugi ostavio i sto si prosao bez neke ozbiljne kazne. Zamolio si me da popravim stvar nakon sto sam te otkrio, sto se nisi javio na vrijeme?
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 23/04/2006 : 15:14:48
|
zato sto sumnjam da bi mi pomogao, tesko je bilo otkriti nesto sto je ocigledno!
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29600 Posts
Posted - 23/04/2006 : 15:20:10
|
Sumnjas da bi ti pomogao? I to ti je opravdanje? Ma... Dobro, u stvari, sto bi se ja nervirao ovdje. Meni je ionako svejedno, ali tebi ovo definitivno nije trebalo.
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 23/04/2006 : 15:23:03
|
Pa na njegovoj si strani, cim su mu moderator na forumu. Covjece, halo, dodi sebi, tip je dokazani lopov, kako možeš biti suradnik na forumu koji pripada lopovu? Ako si pravedan covjek napusticeš njegov forum, jer na taj nacin pokazuješ da ne želiš imati posla sa lopovom. Ili ceš se i dalje praviti da ti je svejedno jer ti nikada nisi imao frke sa Adnanom?
|
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 23/04/2006 : 15:23:50
|
Sumnjas da bi ti pomogao? I to ti je opravdanje? Ma... Dobro, u stvari, sto bi se ja nervirao ovdje. Meni je ionako svejedno, ali tebi ovo definitivno nije trebalo.
slazem se s tobom! beze se svi nerviramo (bar ja, a mislim da i ti), ja sam izvukao pouku iz price s tobom (preko maila), ono sto sam ja uradio se nece ponoviti 110%. ako se ikad upoznamo castim te picem (mozda i pizzom )
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 23/04/2006 : 15:25:44
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Pa na njegovoj si strani, cim su mu moderator na forumu. Covjece, halo, dodi sebi, tip je dokazani lopov, kako možeš biti suradnik na forumu koji pripada lopovu? Ako si pravedan covjek napusticeš njegov forum, jer na taj nacin pokazuješ da ne želiš imati posla sa lopovom. Ili ceš se i dalje praviti da ti je svejedno jer ti nikada nisi imao frke sa Adnanom?
sejo! jel mi ti dajes pare za stripove?? jesi mi ti skrbnik?? imam pravo da budem gdje ja hocu! mi sad svi ovdje znaci podrzavamo markosa u svemu?? markos, pocni 3. svjetski! svi smo uz tebe! podrzavamo te!!
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 23/04/2006 : 15:29:24
|
quote: Originally posted by SejoSexon
sejo! jel mi ti dajes pare za stripove?? jesi mi ti skrbnik?? imam pravo da budem gdje ja hocu! mi sad svi ovdje znaci podrzavamo markosa u svemu?? markos, pocni 3. svjetski! svi smo uz tebe! podrzavamo te!!
Da je Markos lopov ja sigurno ne bih bio na ovom sajtu niti bih ga podržavao. Sorry, uvijek sam ljudima govorio ono što mislim pa cu i sada, za mene si onda nemoralna osoba, tebi je tamo lijepo, iako znaš da je tip lopov ne želiš da mu napustiš sajt jer tebi nije ništa ucinio.
To je isto kao kada bih ja rekao da mi je Hitler dobar covjek, meni i mojoj familiji nije naudio, a to što je ubio 6 miliona Jevreja nije moja stvar, mene nije dirao pa mi je zbog toga svejedno što ga drugi smtraju zlocincem.
|
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 23/04/2006 : 15:32:46
|
moj sejo, odosmo mi u nedogled... upravu si sejo! imas pravo na svoje misljenje. svidjas mi se kao covjek koji sve sto ima da keze - on kaze. to cijenim. svi imamo pravo na svoje misljenje. pa bilo ono i pogresno, nase je.
Edited by - nedim on 23/04/2006 15:40:32 |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 23/04/2006 : 15:45:42
|
quote: Originally posted by stinky
admir, heyoka, je kult i legenda!
Tako je govorio Zagortustra.
Eto, a niko još da mi štafetu organizuje...  
Nedime, budemo se vidjeli na faxu pa cemo popricati. 
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 23/04/2006 : 18:27:27
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by stinky
admir, heyoka, je kult i legenda!
Tako je govorio Zagortustra.
Eto, a niko još da mi štafetu organizuje...  
Nedime, budemo se vidjeli na faxu pa cemo popricati. 
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!"
sta je s tom kafom??
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 23/04/2006 : 19:31:14
|
Markose javno te molim da me izbaciš sa ovog glupo neotesano mahalaško lažljivog foruma jer ako je iko na sajtu pošten onda su to Nedim , Heyoka i još mnogo njih a Adnan je dobricina koji je fer i pošten i nemate pravo pricati ove nebuloze a da covjek nije ni prisutan
homos homini lupus |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 23/04/2006 : 19:44:13
|
šta je sad ovo?? buna u Bosni? momci uzmite minut odmora, duboko udahnite i bice bolje....
deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrac Hajduka :) U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!! |
 |
|
altair
Average Member

Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 23/04/2006 : 19:45:39
|
quote: Originally posted by jasa
Markose javno te molim da me izbaciš sa ovog glupo neotesano mahalaško lažljivog foruma jer ako je iko na sajtu pošten onda su to Nedim , Heyoka i još mnogo njih a Adnan je dobricina koji je fer i pošten i nemate pravo pricati ove nebuloze a da covjek nije ni prisutan
homos homini lupus
Pa covjek je bio prisutan... pa je dobricina htio maznuti 400eura... kad se vidjelo da je otkriven u lazima, nestao je i prije nego sto je izbacen... meni stvari tako izgledaju i to nema veze s Markosom vec s postenjem doticnog gospodina. Ne znaci da je sad on sve prevario ali pokusao je taj put i pokusat ce opet ako mu se ukaze prilika.
Druga stvar |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 23/04/2006 : 19:50:10
|
jasa, previše si mlad i naivan pa tvoje izjave ne treba shvatati ozbiljno. Šta misliš da je dobricina ako ti sa majkom odeš kod njega u Tuzlu na rucak i on ti pokloni masu stripova?? Na osnovu toga donosiš svoje zakljucke? Dokazano je da je lopov, kada odrasteš, zrelije ceš misliti.
|
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 23/04/2006 : 19:52:57
|
a zbog cega je lopov molim te nabavi dokaze il slicno i nemoj mi gledati godine u svakom slucaju i vidim da cesto odlaziš na njegov sajt kad si toliko informisan
homos homini lupus |
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 23/04/2006 : 19:53:09
|
a zbog cega je lopov molim te nabavi dokaze il slicno i nemoj mi gledati godine u svakom slucaju i vidim da cesto odlaziš na njegov sajt kad si toliko informisan
homos homini lupus |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 23/04/2006 : 19:57:52
|
quote: Originally posted by jasa
homos homini lupus
Pa dokazi ti postoje na ovom sajtu. Ukrao je covjeku 400 eura, na ovom forumu je bio logiran pod dva nicka pa je sam sebi dizao rejting. Prije rata ga je jedan tip u kutku za kolekcionare takoder prozvao jer ga je prevario.
|
 |
|
altair
Average Member

Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 23/04/2006 : 19:59:16
|
Nedim je ovdje spomenuo da svi ovdje podrzavaju Markosa u svemu. Markos nije Bog pa da je nepogrjesiv ali ni vecina ljudi ovdje na forumu nisu ovce pa da ne znaju koristiti vlastitu glavu. Na forumu svatko moze reci sto hoce dok ne prijede odredenu granicu (koja je po meni cak i prenisko) dobrog ukusa. Mislim da su mnogi koji su otisli svojevoljno, koji su izbaceni i cak oni koji su tu, prate ali ne zele sudjelovati na forumu jednostavno ljubomorni na ovaj site i na sve sto Marko radi (ni njega ne poznam osobno) i da sva ta hajka i pokusaji da se progura fraza kako ovdje mogu biti samo oni koji u svemu podrzavaju Markosa ustvari dolazi od te ljubomore i tastine zbog toga sto sami nisu sposobni stvoriti nesto a ne dozvoljava im se da unistavaju i ruse tudi trud... |
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts